Takida & Backyard Babies

Ikväll är de Takida o Backyard Babies. Hade verkligen velat gå, men känner inte att jag borde lägga pengar på en biljett när jag behöver pengarna i Göteborg. :p Åker ju dit imorgon kväll/natt.
Men nånting ska jag nog kunna hitta på iaf. :)

Ska till Casinot om en timme, ska äta, men inte spela. ;-p Sen vet jag inte vad som händer. Har två förslag verkar de som. Sitta på Norra berget med några kompisar o lyssna på Takida eller gå på fest med Elin o Sofie. Vet inte alls hur jag ska göra. Beslutsångest nu...
Slutar säkert med att jag går hem o gör ingenting. :p Inget av sakerna kostar ju, så de kan inte va de som avgör iaf. Har ju redan alkohol som jag köpt i Tyskland o de är ju Drakbåtsfestival i stan, så behöver ju inte gå på krogen om jag inte vill.

Igår var de oxå fullt upp. Var ju o åt lunch på Chinabox först. Sen hem o fixa lite grejer, sen ut till stugan. Var där i flera timmar, drack vin o spelade kort. De var kul :)
Sen vidare till Pernillas fest, kom hem vid 4 inatt. Så var knappt hemma nånting på hela dan. :p
De var kul på festen, vi spelade, drack lite o pratade. Kul att dom höll igång länge så även lilla jag hann vara med några timmar. :)

Nu är de dags att byta om tror jag. Väntat på att naglarna ska torka, men tror dom gjort de nu. :)

Trevlig kväll allihop!

Lämna gärna ett avtryck
Postat av: maja
2008-08-10 @ 15:51:38 URL: http://majaavander.blogg.se/

jo det är jätte svårt.. Jag förstår ingenting!


Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0