Reseberättelse del 4 (fre 28/11)

På fredagen tog vi med oss Jarmo till stan. Matti jobbade ju alla dar, utom lör-sön.
Vi började med att åka till djurparken. De var riktigt billigt att gå in där, kan iofs bero på att de är vinter o att dom flesta djuren var inomhus. Men man fick ju se dom ändå. :)
Gick runt där ganska länge o kollade på allt.

              


Sen stack vi till den mest berömda gatan. Vet inte om de var den största gågatan eller största turistgatan. Kanske båda. :)
De var typ som julskyltning där. Dom hade byggt upp små stugor där dom stog o sålde saker. Fanns även varmt vin, de var som glögg, fast inte exakt samma. Luktade iaf gott. Påminde om svensk julskyltning, fast man slapp alla irriterande tutor som småungar brukar gå runt o blåsa i. :p

   


Satte oss sen på en krog o tog varsin öl, medans vi väntade på att Matti skulle komma o hämta oss. När han kom så tog han med oss till en grekisk restaurang. De var gott. :)

Sen på kvällen stack dom iväg till nån pub. Jag o Lars var för trötta o sega, så vi valde att stanna kvar hemma. Vi drack lite vin, spelade kort och skrev vykort.
Lars passade även på att leka med en mobil som Matti tagit hem så han kunde få testa den (han jobbar ju på Nokia). De var en Nokia 5800, den verkade bra. Ska tydligen vara Nokias svar på iphone. Tror den ska börja säljas i januari o Lars blev nog sugen. Även jag. :p
Tror vi somnade typ 23, så tur vi inte följde med till puben. Dom hade lagt sig nångång efter 3. :p


  

Lämna gärna ett avtryck

Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0