Farväl, hejdå, goodbye!

Jag var nog världens mest segstartade när jag skulle upp i morse. La mig sent o hade bestämt mig för att kliva upp vid 8. Men de gick ju såklart inte, kl blev nog 9 innan jag lyckades släpa mig ur sängen. ;-)

Kom på att jag kanske måste på apoteket, men kan ta de nånstans efter vägen. Snuvig har jag ju varit lite då o då senaste tiden, speciellt på morgonen eftersom jag sover med öppet fönster. Men senaste dagarna har de kliat ganska mkt i ögonen oxå. Kliar även i näsan, halsen o typ runt munnen. Inte supermkt i hals o mun, men ändå så de är irriterande. Gick o inbillade mig själv att jag inte skulle va allergisk mot pollen i år, men hade tydligen fel i år igen. ;-p

Ska slita mig från datorn nu o packa de jag ska ha med mig. Vet fortfarande inte vart resan går, men de ska bara bli kul. :) Vet iaf att de inte blir norrut.
Dags att packa, har Gizmo som assistent. Han kryper in i väskan hela tiden. Han är så charmig, kommer sakna dom den här veckan. Men vet att dom kommer få de bra här hemma. Dom blir nog bara glada över att få bo med kattvakten :)

Ha de bra allihop! Kram

Åska

Väldigt va de har åskat idag, höll på i 2-3h, jag har för mig att sånt brukar kunna gå över på några min annars? Kattungarna blev lite oroliga, men tror dom ändå var rätt så lugna eftersom dom inte behövde vara ensamma hemma. De här tror jag är första riktiga åskovädret sen dom flyttade hit.

Idag har jag bara tagit de lugnt, fixat lite inför morgondagen. Åker antagligen bort då, men vet inte vart. Varför planera så mkt? ;-p Har ju fixat kattvakt, de är ju huvudsaken! :-D
Tror iaf det blir inom Sveriges gränser den här gången o blir borta max en vecka, så så jättelångt hinner man ju inte ändå. Men alltid kul att åka iväg, komma bort ett tag, se lite nytt. Jag älskar resor! :)

Ikväll har vi varit ute o ätit hela familjen. Robin (lillebror) bjöd. Han hade gett oss de i julklapp, att vi skulle få gå ut o äta hela högen o att han betalar. En bra present tycker jag. :) De skulle väl bli tidigare, men inte blivit av förrän nu. Vi var iaf på Jops, jag åt nått kött o potatisgratäng, gott!

Hinner nog blogga en snabbis imorgon också, annars hörs vi ju om en vecka eller nått sånt. :)

Ha de bra!

Grattis Turkiet!

Idag har vi varit på en jättemysig utflykt! :) Visste inte riktigt vad vi skulle göra, hade ju inte velat planera nått, bara ta dagen som den kommer. De slutade med att vi hamnade i Härnösand på Murberget eller va de heter.
De var riktigt tradionellt midsommarfirande där, med majstång, dansuppvisning, spelmän, säckhoppning o annat som hör till. Var kul att se, måste va flera år sen jag var på nått sånt senast. :p
Satt där i solen o myste o åt glass, hade en riktigt bra dag! :-D

Sen åkte vi vidare på utflykt, runt på massa vägar överallt, kom inte hem förrän typ kl 20. :p
Då blev de fotboll, men jag tyckte de var lite tråkigt, så jag såg bara förlängningen. Vilken förlängning! Kan hända mkt i slutet oxå tydligen.
Grattis Turkiet! Dom var värda att vinna, dom slutade aldrig att kämpa. :-D Min stackars kompis Sirma var nog ett nervvrak verkade de som, jag förstår henne. ;-)

Har suttit o ändrat lite på min design nu igen, får till mer o mer saker. Bl a har jag fixat med rubriker, infotext om mig själv under profilbilden, datum, kommentarer o annat. Är ju så dålig på de här med att fixa färg, teckensnitt o sånt, men börjar lära mig, så de går iaf snabbare än igår. :p

Nu verkar kattungarna lugna, så ska nog passa på att sova snart. Dom har rivit ner massa saker här ikväll, dom har varit superbusiga. Bl a har jag fått sopa blomjord o skärvor från en blomkruka. Inte lätt att ha småbarn. ;-)

Natti!

Äntligen semester

Ja, nu kan ju ingen ha missat att jag har semester. Är väl typ de enda jag pratat om hela dan. :p Typ haft nedräkning hela kvällen på jobbet. ;-)
Började min semester med att åka direkt till brorsan o Veronica, tänkte va där en liten stund bara, men blev ca 1,5 h. Mkt trevligt! Veronica var snäll o gav mig en fotlänk, tack så mkt! Ska inviga den så fort som möjligt. :)

Sitter nu o lyssnar på El Nino, den här skivan är rätt så bra faktiskt. Speciellt låten "How can I live" . Mkt bra låt, så ni som vet att ni har samma musiksmak som mig, ni tycker säkert oxå den är bra om ni hör den. :p Låten är rätt så gammal, men ändå bra. Den är med i soundtracket till "Freddy vs Jason". Finns andra bra låtar på de soundtracket oxå.

Idag hämtade jag ut böckerna jag fick i sommarpresent från jobbet. Förstår inte riktigt varför jag fick två exakt likadana böcker, men får väl ge bort den ena. :) Hörde att alla fick två, skumt.

Ska fundera på vad jag kan göra mer med designen på min blogg, den är iaf långtifrån färdig, men tycker iaf den är lite bättre än förut. Måste väl försöka leka lite i photoshop så jag kan få till en bra huvudrubrik, bloggens namn ska ju inte se så där tråkigt ut som de gör just nu iaf. :p

Ny blogg-design

Som ni kanske ser så har jag ändrat lite på min sida. :-D
Har gjort ändringar lite här o där, en del kanske inte ser nån mer skillnad än att dom blå blommorna har blivit en vit tegelmur och att rubriken har ändrat färg. :p
Jag är ju så usel på HTML-koder, så de tar ju minst 100 år för varje liten grej jag ska ändra. Men men... kul ändå att testa.
Hittade ju en sida med färdiga stilmallar, några av dom såg ju bra ut, men känns lite roligare att försöka göra nått själv, än att sno en hel färdig sida nånstans. ;-)

Idag har de varit besök här, de var trevligt som vanligt. Men känns nu att jag är extremt trött. La mig ju sent eftersom jag inte lyckats vända på dygnet än, o sen skulle jag upp 8 (dom kom 9.30). Bara jag kan hålla mig vaken på jobbet ikväll så är de lugnt, slutar kl 23. Bara bra om jag kan vända på dygnet sen... för efter 23 ikväll så är de SEMESTER!!!!!

Ska ringa mamma nu o höra vad hon o mormor gör. Mormor o Östen är på besök i stan, så jag ska dit o träffa dom före jobbet. :)

Have a nice day!



Linda Rosing

Haha... råkade snubbla in på hennes blogg förut, vet faktiskt inte hur jag hamnade där. Underhållande att läsa iaf :p

Natten mot idag gick superbra! Jag hade ju samtal med min lagledare. Eftersom jag hade de på rasten så fick jag gå hem tidigare, redan kl 5. De kändes underbart!! :-D Samtalet tog ca 2.5 h! Trodde inte de skulle ta så lång tid, men vi hade tydligen mkt att prata om. Han är ju väldigt duktig på att prata o när jag hade kommit igång så pratade jag ju massor oxå. :)

Jag är så trött, så vet knappt vart jag ska ta vägen. Sitter här för att försöka vakna så jag kan göra nått vettigt av den här dan. Bestämde mig för att sova lite, måste ju vända på dygnet nu när jag inte ska jobba natt på ca 3 veckor. Men risken är istället att jag somnar i soffan ikväll, o sen ändå är pigg på natten. ;-)

Kattungarna tyckte att jag var tråkig när jag sov. Första timmen efter att jag hade lagt mig tror jag dom väckte mig minst 10 ggr. Dom var på bushumör o tyckte att jag var världens tråkigaste matte som låg o sov :p Till slut så somnade jag, eller så var jag för trött för att reagera.

Nu ska jag in i duschen o försöka vakna, de borde hjälpa lite iaf. :)

Jiddra inte med Zohan

Var o såg den på bio idag, den var rätt så ok, men lite överdriven ibland. Men när man ser nått gratis så har man inte så höga krav heller :p
Finns de nån som skulle vilja klippa sig på den salongen o ha honom som frisör? Haha... :)

Före bion blev de kinamat hos mig, gott som vanligt! O de blev massa över, så får väl äta resterna imorgon. Vi köpte ju varsin rätt, o de är ju så mkt i dom där askarna så man orkar inte äta allt. Men bra att dom inte är snåla. :-D

Hade superstressigt innan, hade lovat Pernilla att stå utanför min port kl 16 o de klarade jag, eller den var iaf max 16.01. ;-p Men jag såg nog rätt så rolig ut, hade bara slängt på mig några kläder, håret var blött o jag var osminkad. Klev ju ur duschen ca 5 min innan hon skulle komma!!
Tur att vi skulle tillbaka till mig sen så jag kunde fixa till mig lite före bion. :)



Boknings-strul

Idag var de meningen att jag skulle boka kryssningen, men fortfarande en del strul. Fast kan ju inte klaga än. Har ju sagt åt folk att dom har till idag på sig o dagen är ju inte slut än. :p
Trodde inte de skulle va så här mkt strul o jobb för att sammanföra en grupp på typ 20-25 pers. :p Har fått massa frågor om resan oxå, så måste maila min nya "brevkompis" Lillemor o fråga om dom sakerna, innan jag har glömt bort allt. ;-) Bl a om tider, stopp efter vägen o lite annat. Står inte så mkt info på deras hemsida som jag skulle vilja ha.

Ska genast ta o sammanställa min lista med folk oxå, går ju efter två listor. En på facebook o en för övriga som inte har facebook. Så jag kommer säkert röra till de om glömma nån person :p

Efter allt de ska jag städa o diska. Får besök om ca två timmar, så har inte tid att sitta här o skräpa. :p
Ska på bio ikväll med Sirma, Pernilla, Micaela o Mia. Hade fått tag i några gratisbiljetter eftersom jag är med i bio-klubben eller va den heter. :)
Kul med förhandsvisningar, speciellt när de är gratis! ;-) Var inte svårt att bli av med biljetterna heller, ingen tackar ju nej till gratis bio om dom inte är upptagna förstås. Alldeles efter att jag fått tag i dom så ringde både Mia o Pernilla (om andra saker) så passade på att fråga dom om bion.
Önskar att jag hade haft en till biljett så Sara oxå hade kunnat få, men har ju tyvärr inte de. Blev Micaela istället, eftersom vi pratade o hon sa att hon gärna ville följa med. :) Dessutom har hon tagit med mig några ggr när hon haft biljett, så kul att kunna "bjuda" tillbaka nån gång. :p

Före bion blir de kinakäk hos mig, från China Box (inte China boy som min mobil kallar de för). De ska bli gott!

Dags att sätta igång med allt nu, annars blir de väl den vanliga stressen. ;-p

Jordgubbstårta

Idag har vi varit hos Lina o ätit jordgubbstårta. De var gott! :) Hon fyllde ju år i fredags, så idag var vi där hela gänget, förutom Sandra som var i Sthlm. Kul att se hur Lina bor, jag har ju aldrig varit där förut.

Tänkte inte hitta på nånting på kvällen, men råkade hamna på utflykt. Åkte mot Stöde-hållet, in i skogarna där o runt på nått sätt så vi kom fram i Hassela. :p Sen hem mot S-vall igen, tog flera timmar, men de var kul! Såg bl a en älg med två små barn. Dom var riktigt söta o kan inte ha varit så gamla, för dom var ju så små. :-D

Ska se film nu tror jag, men ska först leka lite på nätet. Kolla bloggar, kolla facebook o typ de vanliga. :)

Grillfest

Idag har jag varit på grillfest med grannarna! Den började vid 18 o vid 3 packade i ihop! :) De var 5 tappra själar kvar på slutet, från början var vi typ 30 :p
Riktigt roligt var de, o jag har haft kattungevisning för flera stycken o typ alla blev kära i Gizmo o Nova. Dessutom frågade alla om dom har blandning av raskatt i sig, eftersom dom är så fina. Jag har ju ingen aning, svårt att veta när dom är från ett djurhem. :)
Var gott med grillad kyckling o annat. Supergoda tillbehör oxå! Kul att dom hade samma vin som på festen hos Rickard på nationaldagen :p

Idag har de hänt en grej som jag inte tänker gå in på här, men på ett sätt är de tur att de hände. Har nu pratat med den personen o vi har rett ut missförstånden o imorgon ska vi ha en riktigt bra dag ihop, eller hur då? :) Bara så du vet så är du en av mina bästa vänner o jag är glad att jag lärt känna dig! Kram

Undrar om de är dags att sova snart kanske... Nova ligger o sover på mina ben, så mitt ena ben har somnat nu. :p


Fredagen den 13:e

Idag ska jag på stan med lite folk, vet inte än exakt vilka de blir, men iaf Catrin o kanske resten? :) Som vanligt så är jag tidsoptimist. Satte mig här ett tag medans disken ligger i vatten o självklart så fastnade jag ju här. :p
Måste nog stressa iväg o tvärställa mig i duschen (som min käre kusin skulle ha sagt, är de bara i västerbotten man säger så?) ;-)

Kändes nästan som jag var förkyld när jag vaknade, men beror nog bara på att jag sover med fönstret på glänt. Typ alltid snuvig när jag vaknar, men nu börjar de bli lite bättre. De jag inte kan förstå är hur termometern i skrubben kan visa 30 grader o jag fryser!! Måste bero på att jag är trött eller nått? =)

Dom ringde från jobbet även idag, men idag hade jag iaf en bra anledning till att tacka nej. Ska på grillfest med grannarna här på vår uteplats. :-D

Nu är de dags för en varm dusch så jag slutar frysa :)

Jag har makten

Hyttindelningen är klar! :p
Så började min blogg, blev avbruten av ett sms där jag fick ett till ja. :) Då blir vi ett ojämnt antal, men väntar ju fortfarande på svar från 5 st. Märkte dessutom att jag glömt bort en person som tackat ja på facebook, slarvigt av mig. Han var en av dom första som tackade ja där, o ändå glömde jag ge honom en hytt. :p

Dessutom är de bara en preliminär hyttindelning för att bokningstanten ville ha det. Sen får väl folk bo som dom vill när vi kommer på båten. :-D




Äntligen igång

Nu börjar det äntligen ljusna angående resan. Var ju mkt strul o så i början, o bara för nån dag sen såg de ut som att de inte skulle bli nått alls. :( Men jag o min medkumpan har äntligen lyckats fixa lite. :-D
Blir mer o mer klartecken, så snart är allt färdigt! Över en månad kvar, men de ska bli kul!
Sitter just nu o bestämmer vem som ska bo med vem... haha... undrar om jag ska va snäll eller inte? ;-p

Precis som i tisdags så fick jag även idag det obligatoriska telefonsamtalet från jobbet. Fattas ju tydligen jämt folk nu för tiden. :)

Sitter nu o funderar på om de ska bli nån utgång i helgen, har inte bestämt mig än. Får se vad som händer. Tänkte säga att jag inte varit ut på länge, men var ju iofs på fest hos Rickard på nationaldagen. De var kul, stor del av kryssningsgänget var samlade :-D

Tog bilder som vanligt o precis som vanligt är jag för lat för att lägga in dom. :p Men nån gång kanske... ;-)

Stressad

Jaha, då är man stressad igen då... som vanligt. Börjar jobba om 1,5 h o har massor att göra innan, så därför sätter jag mig o bloggar :p
Nej, tänkte bara skriva lite kort o berätta att de är bättre nu, pratat med den jag skrev om imorse o hört att han har de bra. Gjorde de för några timmar sen, så kan andas ut nu. Var så extremt orolig så visste inte vart jag skulle ta vägen... usch ;-(

Har tillbringat hela eftermiddagen med att fixa massa inför slutet av juli. Mailat, smsat, pratat på msn med typ alla som ska med o kontaktat Lönns buss o sånt. Mkt som ska fixas. :) Tur att Elin är en sån bra medkumpan, tack!
Nej, nu är de nog dags att äta, sist jag åt var väl drygt 24 h sen, så känns som jag kanske borde slänga i mig nått före jobbet. Inte haft tid o lust att äta, men börjar bli lite hungrig nu. :p

Orolig! :(

Jag vet inte vart jag ska ta vägen...
Startade datorn bara för att få nått att göra, för att skriva av mig lite. Men man kan inte skriva allt man vill skriva i en blogg, man vet ju inte vilka som läser.
Är så orolig för en viss person just nu, så jag vet inte vart jag ska ta vägen! ;-( Senaste 4-5 h har jag typ suttit klistrad vid min mobil, men inte ett endaste litet pip. Har ringt o smsat, men inget har kommit fram.
Första timmarna försökte jag göra nån nytta, surfa, läsa, se tv, promenad... men inget funkar. Tankarna kretsar bara kring en enda grej just nu.
Ska inte skriva mer här just nu, för rastlös för att sitta stilla...

Hmm...

Av flera olika anledningar har det inte blivit nått bloggande för mig dom senaste dagarna, men imorgon kanske. Eftersom en del har frågat, så tänkte jag att jag måste skriva nån mening här, så därför klottrar jag ner det här ointressanta inlägget.
Ska väl försöka skriva riktigt imorgon...

Lön för att surfa

Nu är de helg! Så skönt! :) Skulle ju egentligen ha natten mot imorgon + fre kväll, men slipper de eftersom det är röd dag. :-D Skönt att va hemma o lata sig, o ändå ha betalt. :p

Min kära kusin är lite full just nu. Hon ringde mig flera ggr när jag jobbade. Förlåt Anna, för att jag inte ville svara på dina sex-frågor när jag jobbade. ;-p Antar att de var nått spel du spelade o de lät ju som att du hade väldigt kul iaf. ;-) Tror dock inte du kommer må så bra imorgon, men man vet ju aldrig. Hoppas du inte blir allt för bakis! :p

Nu är de snart midnatt o de är 23 grader ute, härligt! Var nästan 30 i skuggan idag igen o ska tydligen va så hela helgen.

Fattar inte va de är för kines, eller va de är, som köper mig på facebook hela tiden. Envis sak verkar de vara iaf. :) Men är ju kul att nån vill köpa mig, hoppas bara nån jag känner vill köpa tillbaka mig. Stiger ju i värde iaf :p

Nu blev de oroväckande tyst här, småbarnen busade nyss, men nu är de tyst. Precis som med människobarn så kan de ju bero på att dom håller på med nått som dom inte får, så ska väl gå en sväng i lgh o kolla. :-D

Sommar!

De är så härligt väder, idag är de bara 24, men nästan skönt på nått sätt att de inte är varmare, efter dom varma dagarna vi haft senaste tiden. Sen ska de ju bli 28-30 tors-sön om jag fattat rätt?

Den här veckan är rätt så lugn, slipper ju jobba tors natt o fre kväll eftersom de är röd dag på fredag. :) Skönt att få lite extra ledigt, men ändå betalt.
Dom ringde från jobbet för typ 2 h sen, jag satt länge med mobilen i handen innan jag svarade. De var nog på gränsen till att dom skulle lägga på. ;-)
Svarade iaf, så inatt ska jag jobba extra 23-06. Trodde faktiskt att dom skulle sluta ringa snart, med tanke på hur maj var. Men men... snart är de semester iaf, två veckor kvar nu! :-D



Skit-sida!

Jag måste ju va helt blind. Hittar inte länge min vänner-lista på bloggen... vart f-n har den tagit vägen?!?
Fattar inte varför dom gjort om sidan, har inte sett nånting än som är bättre, tycker de är ganska lika, förutom vissa försämringar.
Tänkte ju läsa lite innan jag ska sova, men får väl strunta i det då... Kan ju knappast allas adresser utantill...

Nyss flyttat

Jaha, nu har jag blivit flyttad. När jag skulle logga in stog de att jag hamnade i flytt-kö till nya bloggen, men tydligen så blev jag flyttad på en gång. Blev lite orolig där att jag inte skulle få blogga nått nu på morgonen. :p

Men har iofs inget viktigt att skriva, o inte så mkt tid heller.
Måste försöka hindra busungarna från att ta sig upp i takfläkten. Dom vill väldigt gärna dit, men än så länge är dom inte tillräckligt stora för att kunna hoppa dit. De är senaste veckan som dom upptäckt att den finns, eftersom jag måste ha igång den hela tiden för att stå ut i den här bastu-lägenheten.

Dom verkar iaf ha haft party inatt, de var ju "föräldra-fritt" här tills jag kom hem från jobbet strax före 7. Som tur var verkar blommorna ha klarat sig den här gången. Istället hade dom dragit ut sina filtar på golvet, vält kattburen, brutit sig in i skafferiet o dragit ut flera nudelpaket på golvet mm. Dom är riktiga busfrön! Nu flyger dom mellan rummen o jagar varann, så väntar väl med att försöka sova tills dom lugnat ner sig lite. ;-)

Rubrik...

Är bara less nu, men skriver nån rad här bara för att jag sagt att jag ska....
Jobb 17-06.30, varken orkar eller har lust, men ska ju släpa mig dit ändå.

Ha en bra kväll!

Sommarkatt :(

Läste precis om sommarkatter. Blir så arg på folk som inte har en tillräckligt fungerande hjärna för att inse att katterna inte klarar sig själva! :(
VARFÖR skaffar man en katt bara för att ha den som en leksak över sommaren? Om man inte kan behålla den sen, så ska man inte ha nått djur heller! Jag blir så j-vla arg på såna människor!!
Att vuxna människor inte har mer vett än så, jag förstår inte...

Läste nyss en berättelse om en sommarkatt, allt var väl inte sant, eftersom dom inte visste exakt hur den hade det innan den kom till en tant som tog hand om den. Men de var så bra skrivet, så jag fick faktiskt tårar i ögonen när jag läste det... Nu tycker ni säkert jag är jättetöntig, men de skiter jag i!

Katten dom skrev om var ca 6 månader o hade sin första sommar med en familj som älskade den, lekte med den o gav den mat o kärlek.
Sen bara övergav dom den o den förstod inte varför den inte fick komma in i huset längre, varför de blev kallare o kallare o varför ingen pratade med den o gav den mat... ;-(
Katten dom skrev om var grå-randig, precis som Gizmo, så därför började jag fundera massa såklart. Gizmo o Nova skulle ju varit hemlösa dom oxå, om inte deras mamma hade hittats. De är många ggr jag tänkt på det när jag hållit dom i min famn, tänkt på vilken tur att mamman hittades o fick föda ungarna hos människor o inte utomhus. O att ungarna o kattmamman fått egna hem allihop, annars skulle dom varit ute i vinter, utan en chans att klara sig... :(

Sundsvalls djurhem o alla andra djurhem gör verkligen ett jättejobb! Tänk vad många dom räddat!
Nu måste jag gå o ge mina småttingar varsin extra kram, fastän dom ligger o sover. ;-)


Mkt som vanligt...

Idag är de massor med saker som måste göras, så jag har bara mellanlandat här en snabbis. :) Ska skynda mig att tugga i mig en macka o sen sticka iväg. Har så mkt som måste göras den här veckan, så lika bra att beta av så mkt som möjligt idag. :)

De var helt omöjligt att somna igår, de var så varmt o jag var alldeles för pigg. :p Men till slut så lyckades jag, så har iaf sovit nästan 6 h. Lite mer än dom 3 h de blev igår iaf. :p

Jag måste be mamma tillverka ett nät att ha till sovrumsfönstret, så de går att ha öppet dit, utan att de kommer in insekter... och viktigast av allt, så inte kattungarna går ut på taket!

Nej, nu är de dags att stressa iväg. Jobb ikväll, men har bara kvällen som tur är :)

30 grader i skuggan!

Tjejmiddagen igår hos Pernilla var riktigt trevlig, precis som vanligt. Vi fick en stooor välkomstdrink som jag inte var klar med förrän vi hade ätit klart. :p Fick jättegod mat o supergod efterrätt. :) Tack så mkt!
Sen blev de fest o utgång, Sirma o Micaela stack till Oscar o vi andra gick till Aveny. Men jag var rätt så trött o så, så gick hem vid 1.30-tiden.
Lite synd bara att jag blev pigg av promenaden hem, så somnade ändå inte förrän 3.30. :p

Fick sova 3 h, sen vaknade jag av dom två busiga vildarna. Dom hade tippat den största blomman (avocadon), så den stog lutat mot en av högtalarna. Sen sprang dom omkring o lekte med bladen som dom bitit av från den. Jag var uppe kanske 20 min o fixade med blomman o la mig sen igen.
Fick sova typ en kvart innan Gizmo tyckte de fick vara nog. Då hängde han o dinglade från fönsterbrädan i sovrummet, samtidigt som han pep o lät ynklig. Han ramlade ner efter en liten stund, men sen gjorde han om samma sak igen. Då var de lika bra att gå upp. :p Då var de redan 18 grader i skuggan, så förstog att de skulle bli en varm dag.

Idag har de varit 30,5 grader i skuggan, hos föräldrarna var de 33 i skuggan! Har suttit flera timmar på uteplatsen, känns lyxigt att ha den eftersom lägenheten saknar balkong. Sen vid 16-tiden blev de Fläsian en snabbis, sen vidare till Bergafjärden för att bada benen. Var ganska varmt i vattnet :) Efter de blev de liten åktur mot Skatan, Lörudden o andra mysiga ställen runt omkring där. Vandrade runt lite på klipporna innan de var dags att åka hem igen. Härligt med en riktig mysdag, utan tider att passa, utan måsten o utan STRESS!!! Har bara njutit hela dagen. :)
Fick sån energi av den lediga dagen, så städade lägenheten på kvällen. Så nu kan man verkligen lata sig med gott samvete, tror de är dags för film nu. Bäst att slita sig från datorn då. :p

RSS 2.0