Fredag

Skönt med helg. Den här veckan har gått superfort, kan ju bero på att jag haft så mkt att göra.
Var ju ledig i tisdags, då passade jag på att hälsa på föräldrarna. Mormor o Östen var oxå där, kul att träffa dom :)
Var där från när jag vaknade tills typ 22 på kvällen. =)

Igår var vi några från jobbet som var på Bite line o åt tacobuffé. De var gott. :) De blev till slut jag, Sofie, Mira, Lina T, Fällan o Erik som gick dit. Efter de så gick jag o Soffan till jobbet igen. Vi skulle jobba extra, skönt att bara ha kvällen.

Idag har jag o Lars varit en sväng till Birsta. Var bl a på Coop o fyndade jättebillig kattmat av "misstag" o besökte Mediamarkt en sväng för att kolla på deras födelsedagsfirande. Skulle se om dom hade nått bra erbjudande o råkade hamna mitt i Agnes uppträdande. Sjävklart fastnade hennes nya låt på hjärnan, så har gått o trallat på den hela kvällen. Typiskt... :p
Såg även Peter Wahlbeck där. Han skulle uppträda kl 19, men när vi var där gick han runt o kollade på frysar o cd-skivor. :p

Har väl inte hänt så mkt mer den här veckan, förutom att polisen besökte jobbet i måndags. På rasten traskade jag bort till Shell för att köpa tuggummi o när jag var på väg tillbaka så hörde jag sirener som närmade sig. Sen efter nån sekund så kom polisen o körde förbi i hög fart o stannade utanför jobbet. Tydligen så hade ett inbrottslarm gått, men de var nog falsklarm.
De var två polisbilar som kom o när jag gick in på jobbet igen så stod två poliser utanför o pratade med teknikerna o två var inne o pratade med några i personalen.

Nu ska jag se film tror jag, får se om jag lyckas hålla mig vaken. ;-)



GLAD HALLOWEEN! :)

Helg!

Nu har jag helg, är ledig enda tills på tis. :) Vi fick t.o.m. gå hem en riktigt bra tid nu på morgonen, strax efter 5.20. De var ju inte helt fel precis! =)

Ska försöka kliva upp tidigt idag så jag kan vända på dygnet. Får se hur de går. :p
Funderar iaf på att gå en sväng på stan innan jag ska träffa jobbfolket. Vi är några st som ska på Bite line o äta tacobuffé. Får se hur många som dyker upp, jag har noll koll som vanligt. :)
Hade varit kul att gå på hockey efteråt o se Timrå-Modo, men jag måste spara pengar. Men blev väldigt frestad att åka dit.Erik ville att vi skulle samla ihop några o åka, men verkar som alla har ont om pengar eller måste spara pengar. O dom som har råd vill inte. :p

Om max en vecka kommer min nya dator. Har beställt en dator från Dell, så hoppas jag blir nöjd. Aldrig köpt därifrån förut. :)
Tänkte ju köpa en mac först, men insåg att jag hellre ville ha pc.

Nu vill busungarna ha frukost. Lika bra att ge dom lite torrfoder innan dom river lägenheten. :)

Nära ögat

Ja, jag fick min semester! :p Tanterna på jobbet kommer bli såå sura, iaf vissa. Dom gnällde o sa att jag inte kommer få när jag har sökt, men där hade dom fel. ;-) Förstår mig inte på vissa som måste lägga sig i exakt allt som dom inte har med att göra!

Har iaf semester 21 november-2 december om jag kollade rätt, alltså 1,5 vecka. Kan va skönt med ledigt då,  sen börjar ju årets stressigaste period på jobbet. :)
Om allt går som planerat så ska vi åka bort den 24 november. Ska till Budapest, Lars morbror bor ju där till slutet av året, sen flyttar han hem igen. Tror han varit utlånad dit 2 år av sitt jobb (Nokia). Måste ju passa på att åka dit medans han fortfarande bor kvar, gratis boende är ju inte helt fel. ;-)

Fick veta igår att jag får min semester, men Lars har inte fått svar på sin ansökan än. Men han brukar typ alltid få när han söker, dom behöver bara säga till 2 veckor innan så ordnar det sig oftast. :)
Kollade flygbiljetter igår o var nära att köpa från Sterling. Men vi ville vänta med att köpa tills vi var helt säkra på att han oxå får ledigt. 
TUR att vi inte köpte! Sterling har ju gått i konkurs idag! Hade ju inte varit speciellt kul om vi köpt flygbiljetter därifrån då, alla deras flyg är ju inställda. O de stod att dom som köpt biletter på hemsidan inte får pengarna tillbaka!

imgres.jpg


Ställ om klockan!

Gör inte samma fel som mig. :p Jag har ställt om nån klocka, men tydligen inte alla.

Danne ringde nyss o frågade om jag ville jobba extra ikväll (har ju redan natten på schemat). 
Jag frågade när jag skulle börja jobba, då sa han 18 eller 18.30. Då kollade jag på klockan i köket o sa typ "men den är ju över 18 redan!"
Haha... den var ju bara 17, hade glömt ändra tiden. ;-)

Nu blev de stressigt.. får nog bli flingor till middag. ;o)

imgres.jpg


Glömde....

....skriva att bilderna på jobbfolket är från Sofies fest som vi hade efter affärsdagen. Men ni som var där vet ju det ändå, om ni kommer ihåg att ni var där. ;-p
Vissa blev ju lite...hmm... överförfriskade. ;-)

Äntligen lite bilder igen :)

Jag har inte mkt fantasi för att skriva blogg idag, kanske lägger in lite bilder istället.

     

1. Lars o Nova har somnat tass i hand
2. Gizmo älskar när vi får besök, vet dock inte vad gästen tyckte om att han brottades med hennes skor. ;-)
3. Ramona, Sara o Pernilla på tjejmiddag hos mig. :)
4. Mia o Sirma var oxå där. 
5. Välkomstdrinken, vi drack även av den efter middagen.
6. Pernilla och Micaela var oxå med på middagen.


             

1. Catten
2. Bäck
3. Elin ramlade ur stolen ;-)
4. Pelle o Elin
5. Niklas blir överfallen av Sofies tavla
6. Tommie o Sandra dricker Minttu ur äggkoppar.
7. Linus
8. Lövet o Johan F
9. Pelle o Tobbe
10. Bröderna Persson
11. Cat o WIkman
12. Jag o Mira, fint sugrör va? :p
13. Kvällens värd, Soffan. Peter F i bakgrunden.

Hockey

Idag har jag varit på hockey. :) De var Timrå mot Djurgården o Timrå vann! Iofs efter förlängning, men dom låg ju under med 0-2, så tur att dom vann överhuvudtaget. :p
De var halva priset på biljetterna, annars hade jag nog inte gått idag. Gick med Lars, blev lite förvånad över att han ville följa med o att de t.o.m. var hans idé! Han håller ju inte ens på Timrå, han håller på Skellefteå. ;-p

Lina ville att jag skulle följa med ut på krogen ikväll, men jag är verkligen inte på partyhumör. För trött o seg mm... 
Redan somnat två ggr i soffan, men har bestämt mig att jag inte får lägga mig före 23. Då kommer jag vakna alldeles för tidigt o jag ska ju jobba natt imorgon.

Jag har tänkt massor på Micaela idag. Dödsannonserna på Bengt var ju i tidningen idag, fick tårar i ögonen när jag läste dom... ;-(
Hemskt när nån blir sjuk o får lämna sina nära o kära alldeles för tidigt. Han blev bara 47 år... :-/

Snabbis

Har egentligen inte alls tid att blogga nu, men några rader tänkte jag klottra ner iaf. Kan ju inte bryta min fina trend att försöka skriva varje dag. :p

Natten på jobbet gick jättebra. Lundeby är ju så rolig, så blev många skratt. :) Känner mig seg nu, känns att man bott på jobbet den här veckan, glad att jag tackade nej till kvällen i måndags iaf. Hade nog inte klarat 4 kväll/nätter i rad + fre kväll. :)

Jag måste köpa en ny dator nu, har hittat köpare till min nu, så blir datorlös på sön. De är min lillebrorsa som ska köpa den, så han får köpa den för mindre än den är värd. Men de gör inget. :)
Fast sitter ju ändå o använder lars äppel-dator nu, så kan nog fortsätta låna den tills jag köpt ny. :)

Imorgon kommer han som ska köpa diskmaskinen oxå, han kunde inte komma igår. Blir ju inspirerad att sälja fler saker nu ju. ;-)

Igår på rasten följde jag med hem till Sofie. Alltså till hennes mammas hem. De var kul att äntligen få se den omtalade Morris, en katt på 89 kg. Hade faktiskt förväntat mig att han skulle va större än han var. :p Han var gullig iaf. :)
Gizmo o Nova kändes lite små när jag lyfte upp dom när jag kom hem. ;-p

Utgång ikväll efter jobbet, men jag vet inte om jag orkar följa med. Skulle va skönt att bara lägga sig i soffan o kolla på film oxå, slutar ju jobba 23. :)

Dags att stressa iväg nu, så blir ingen "dagens bild". :p

Extrajobb

Idag är jag segare än segast. Tror att de blev 6 timmars sömn idag, men känns mer som 3-4. :p
Om två timmar är de dags för jobb igen, så ska väl försöka bli lite pigg före det. Lite frukost/middag kanske hjälper? ;-) Vet bara inte vad vi ska äta, har noll fantasi.
De gick bra att jobba inatt, blev mkt skratt. Mira o Lina va roliga som vanligt. Speciellt sista timmen tror jag att jag o Myran skrattade åt allt. :p

Imorgon kommer lönen, får ingen överdrivet bra lön precis, den är ganska normal. Hade bara 5 h mertid förra månaden, dessutom förlorade jag ju ganska mkt ob på att jag varit sjuk en tors kväll/natt, städfredag + sön kväll/natt. Tur att jag bara är förkyld typ en gång varje år. :p
Nästa månad hoppas jag på bättre lön, har jobbat 28 h extra hittills den här månaden, men de hade kunnat varit mer. Har räknat ut att jag tackat nej till ca 20 h oxå, ibland av lathet o ibland för att jag varit upptagen med annat. :)

Snart kommer de hit en kille som ska köpa vår diskmaskin. Hoppas han vill ha den! :) Fast har även 2-3 andra som är intresserade av att köpa den.

Nej, nu är de dags för att göra sig klar inför fjärde jobbnatten i rad *gäsp*.

Vet att Lina läser bloggen ibland, så Lina, så här ser en av bilderna ut som du ville ha. Ska skicka alla bilder.... nån gång. :p



Lina på vår lagfest när vi åkte med Medvind.

Leker apport

Tänkte lägga in lite bilder idag o skulle även kolla upp hur mkt jag ska sälja min dator/datordelar för. Men har inte hunnit nånting!
Sov till 15, hade ställt larmet på 14, men behövde tydligen 7 timmars sömn för att kunna släpa mig ur sängen. :)
Men är nog bara bra att jag sov lite längre än planerat, ska jobba extra idag igen, 18-06.
Nu för tiden frågar dom om extrajobb dom flesta pass som man inte redan har, har tackat nej så många ggr, så tyckte de var dags att tacka ja till ett dubbelpass idag. :p Blir väl glad sen när pengarna kommer. ;-)

Håller på att leka apport med Gizmo samtidigt som jag bloggar o kollar facebook o andra sidor. Han är ju som en hund, han älskar när man kastar små papperstussar åt honom. Då springre han o hämtar tussen o lägger den vid fötterna för att man ska kasta den igen. :)

Nu är de 40 min kvar tills jag börjar jobba, så bäst att slita sig, ta på sig skor o jacka o traska iväg. :)



Vår "hund" Gizmo

Råtta i sängen

Då var de tisdag igen då. Tiden måste gå extremt fort, för de känns som att de bara är några enstaka dagar sen de var tis med lagmöte senast. O lagmöte har vi ju varannan vecka. :p
Börjar 17 idag, så har inte gjort mkt vettigt sen jag vaknade. Jobbade ju extra natten mot idag, så sov till 14. När jag vaknade så märkte jag att jag legat o sovit på en lila whiskas-råtta. Gizmo eller Nova måste tyckt att jag skulle busa med dom när jag sov, o antagligen lagt den där för att jag skulle kasta den åt dom. ;-)

Nu längtar jag till lördag, har inget speciellt planerat då, men är  ju massa jobb hela veckan, så längtar till lördag som är min helt lediga dag. :) Nånting kul måste man ju kunna hitta på då, är ju löningshelg. :)

Helgen som var nyss gjorde jag en hel del. Film- o spelkväll på fre, gick på stan på lör, tjejmiddag hos Sara på lör kväll, utflykt till mormor (till Fränsta) på sön. :)¨

Nu är de nog dags att börja fixa mat, riktigt hungrig nu, inte ätit sen mackan jag åt på jobbet vid 1 inatt. :p

    

1. Blev flera spel under spelkvällen, bl a backgammon.
2. Saras dukning på tjejmiddagen
3. Efterrätten hos Sara. Vet inte varför jag bara har kort på förrätt o efterrätt, inte huvudrätten, glömde fota då. :p
4. Mia
5. Sara och Sirma

Mac eller PC?

Jag har inte varit duktig på att blogga senaste tiden. Men har ju fortfarande en trasig dator. De är nätaggregatet som pajat. Är väl inte så svårt att köpa ett nytt kanske.
Men funder på att byta dator, så därför har de inte blivit av än.
Vill ju ha en bärbar,  har varit väldigt nära att köpa en Mac. Men efter mkt funderande så har jag kommit fram till att de nog blir en pc iaf. Har hittat en bra hos Dell som jag funderar på.
Finns ju även en möjlighet att jag inte skaffar nån alls. :p Men har ju funderat på bärbar i minst 1 år.

Sitter vid Lars äppel-dator nu o bloggar. Vi la in bilderna i datorn förut, så har ju en del att välja på. Kanske lägger in några senare idag, men lovar inget.

Senaste tiden har de hänt en del. Har jobbat typ hela tiden, varit upptagen med massa annat o även fått en del tråkiga nyheter. :-/ Så är väl därför oxå som jag inte orkat blogga nått...

Nu ska jag dammsuga. Men får väl börja med att gå en runda i lägenheten o plocka upp lite kattleksaker. Just nu ser de ut som ett kattdagis här. :p




Man blir lätt trött efter allt busande. :)

Timrå

Är så trött, så tror jag somnar vid datorn snart. :p Har haft utbildning idag, skulle ha 8-17, men som tur var så fick vi sluta kl 15.30. =)
Utbildningen gick bra, hade teori, fick köra maskinen o avslutade med ett teori-prov. Klantade mig lite på det, men hade iaf 39 rätt av 45. :p

Var på hockey igår, såg Timrå-Skellefteå. Timrå vann! ;-) Lars tog de ovanligt bra, men de beror nog på att Timrå vann på övertid. :p
Efter hockeyn åkte vi till ica maxi eftersom jag skulle köpa lunch till idag. Där var en av Timrås mest kända spelare, Jonatan Hedström. Han såg ut att reagera på Lars Skellefteå-tröja, han är ju därifrån. Inte Lars alltså, utan Jonte. :p
Han såg inte så glad ut, trots vinsten. Men kanske hade varit roligare för honom om han varit med o spelat, han är ju skadad, men ska nog spela imorgon.

Tror jag ska sova 10-15 min nu, Lars får se till så jag lyckas släpa mig ur sängen sen. Ska ju jobba natt imorgon igen, så får ju helst inte lägga mig alltför tidigt ikväll. :p Om jag skulle lägga mig för natten nu, så skulle jag vakna typ k l1-2 o va pigg! :p

Jonte


 

Trasig dator

Min dator är fortfarande trasig. :( Lars ska kolla idag vad som är fel, kan va nätagget eller moderkortet. Om jag minns rätt av vad han sa, kan ju va nått helt annat han sagt. :p

Kom hem från jobbet för ett litet tag sen, ska väl snart försöka sova. Får inte sova länge idag, måste kunna lägga mig i vettig tid ikväll, ska ju börja jobba kl 8 imorgon! De passar verkligen inte en nattmänniska som mig. ;-p Ska ju ha utbildning, 8-17. Hoppas jag kommer hålla mig vaken. ;-)

Ont i handen igen, visade knölen för Sofie, hon sa nått om att man kan sticka hål på den. Har hört talas om de förut också, kanske nått som kan va värt att testa? 

Festen igår skulle jag kunna skriva ett LÅNGT inlägg om, men ska va snäll mot vissa personer o inte nämna vissa saker. :p Hade iaf superkul, blev en hel del folk från jobbet till slut. Stackars Sofies lägenhet, kan inte varit kul att städa efteråt. 
Jag, Elin, Sandra, Lövet, Bäck, Pelle o Tobbe var till Aveny efter festen. Hade riktigt kul där oxå! :)

Ska kolla igenom lite kort nu tror jag. Min kamera var ju på vift under festen, var minst en som gick runt o fotade med den. Ska bli kul att se, lär ju få skratta en hel del. :p

Natti!

Party!

Skit, men dator verkar ha gått sönder!! :( Den funkade utmärkt imorse före affärsdan som vi hade med jobbet. Stängde av den helt vanligt när jag skulle åka. Men när jag kom hem o startade den, så stängde den av sig själv nästan på en gång. Sen gick den inte att starta mer...

Hinner inte undersöka de nått mer nu. Dags för dusch o middag o sen är de fest med jobbarkompisarna hos Sofie! KUL!!! :)

Trevlig kväll allihop!

Galna katter

Sitter här o skrattat åt galningarna. Gizmo o Nova har ju varit ensamma hela natten eftersom vi jobbat. Tydligen så har dom sovit, för nu är dom verkligen fulla av bus. Dom springer runt o jagar varann, flyger över bord, soffa o stolar. Anfallar allt som rör sig o verkar tycka att livet är toppen. :) De är så kul att se. Just nu ligger Gizmo o brottas med mattan i hallen, Nova ser ut som att hon snart ska anfalla honom. ;-)

Natten på jobbet har gått riktigt fort o bra, enda problemet är väl min hand som spökar. Måste kanske göra nått åt den? Vissa dagar är bätrte o vissa är sämre, beror väl lite på hur mkt jag använt handen o så.

Idag ska grannen ha visning på sin lägenhet. Han har en lägenhet som är 58 kvm, alltså 10 kvm mindre än våran. Såg att utgångspriset är 625 000! Jag tycker de känns lite mkt. :p Iofs är köket ganska nytt, 3-4 år gamalt, men ändå.
Blir lite nyfiken på vad vår lägenhet kan va värd. Iofs är köket gammalt, men ändå. När vi flyttade in för några år sen så var iaf alla tapeter o alla golv i hela lägenheten helt nya. :) Så är ju inte dåligt skick på den.

Nej, nu är de nog dags att sova snart. Annars hinner jag inte göra nån nytta idag innan jag ska tillbaka till jobbet igen. ;-p

Lägger in en lite gullig video som jag gillar. Den påminner om Gizmo väldigt mkt. :p


Redan less...

Jag är så trött o seg idag, fick verkligen släpa mig ur sängen.
Blev ju inte direkt piggare när jag började fundera o kom fram till att nästa gång jag har en ledig dag är tors den 16e!!! :( De är ju 100 år dit... minst!
Börjar 17 idag o ska jobba kväll/natt. Varannan vecka jobbar vi ju väldigt mkt, har bara nån ledig dag. Den här veckan är en sån vecka. Så fr.o.m nu o en vecka framåt skulle jag va ledig ons, lör o tis.
Men blir inte mkt ledigt precis. Ska jobba åt Peter F imorgon, vi har affärsdan på lördag (sitta o lyssna på nån gubbe som babblar i flera timmar) o på tis har jag utbildning 8-17!
Övriga dagar är de mina vanliga jobbpass, alltså kväll/natt o fre 16-23.
De svåraste blir nog att ta sig upp på lör o tis, affärsdan börjar kl 9 på lör o utbildningen 8 på tis. Får hoppa över att sova efter nått nattpass för att kunna vrida dygnet rätt o lägga mig någorlunda normal tid på fre o mån. :p

Nu måste jag börja fixa lite. Har 1,5 h på mig innan jag måste gå o har massor att göra. :p




Typ så här lär de ju bli när jag ligger o inte kan sova dom två nätter som jag ska upp tidigt. :p

Ny jacka

Har hunnit massor idag, både städat, haft tvättstuga o lite shopping.
Tackade nej till extrajobb även idag, snart lär dom väl sluta fråga. :p Men lite synd att dom aldrig frågar dom dagar som jag kan. ;-)

Har köpt en ny jacka idag. Vet inte än om jag är nöjd med den, var så stressigt när vi var i Birsta. Men så här ser den iaf ut. :)


Kamelbulle

Nu är helgen slut. Jag har haft en mkt bra helg!
I fredags var jag supertrött, så slappade i soffan, kollade på idol o somnade tidigt. :) Redan vid 21.30 råkade jag slumra till i soffan, men lyckades vakna efter några min o höll mig vaken ett tag till. Vid 23-24 gav jag upp o släpade mig till sängen.
Men sen vaknade jag igen kl 4 o var pigg! De var ju mindre kul. :p Finns ju inte direkt mkt att göra den tiden. Så jag läste o kollade på tv o lite annat. Vid 8 lyckades jag bli trött så jag kunde sova lite till. :p

I lördags var jag o Lars på utflykt. De var mysigt! 
Gjorde goda mackor, köpte varsin kamelbulle eftersom de var kamelbullens dag o sen tog vi Spettan o stack iväg. Hade inte planerat vart vi skulle, de blir roligast så. :)
Har ju karta i bilen, så har ju iaf lite koll på vart man hamnar. :p Tog med kameran, men hittade inte så mkt roligt att fota. Stannade till vid Västanåfallet o på nått till ställe, sen började de regna, så då gjorde vi inte så många stopp. Åkte mest omkring. :) Hade bra musik i bilen o var på toppenhumör båda två, så de var riktigt skoj!
Sen på kvällen blev de bara lugnt. Funderade lite på att gå på festen som Pernilla o co skulle till, men bestämde mig för att de skulle bli en lugn helg. Så blev tv o film istället. :)

Sön tog vi det VÄLDIGT lugnt! Städade lite, hade snabbt besök av brorsan o Veronica. Sen åkte vi till Canton o åt mongolisk buffé, gott! Efter de var vi en sväng på down town o sen blev de hem o kolla på film. :)

Nu måste jag nog slita mig. Har tvättstuga idag, så vi ska springa ner dit strax. Sen ska vi iväg en sväng till Birsta. Jag ska kolla efter jacka o skor o dessutom ska vi leta efter ett litet bord. Får se vad vi hittar. =)


Kamelbulle


 


MSN

Usch, va jag är lat! :p
Lars är med Sirma för att köpa dator, hon behövde lite smakråd eller tips tror jag. Jag stannade hemma, tänkte att jag skulle diska o städa lite i köket, så de känns roligare att laga mat sen. Men jag har inte gjort nånting!! :)
Råkade fastna här vid datorn, sitter o pratar med bl a Sofie på msn. Vi har diskuterat allt från sill, till musik o kleptomaner. :p

Nu måste jag snart slita mig, börjar bli hungrig. Sist jag åt var igår kväll, förutom en banan imorse på jobbet då. :p
Natten gick riktigt bra, förutom att jag fick ont i halsen o att min hand strular lite igen...
Fortfarande ont i hals o hand, men skit samma. Ska jobba extra inatt iaf, behöver ju extrapengar. :) Tackade nej till kvällen, tyckte de skulle bli för mkt stress innan. =)

Nu ropar disken på mig, har fixat bra musik, så ska ha disk-ho! :p


     


Gizmo är som en blandning mellan kleptoman o skata, han stjäl saker o bär iväg i munnen. :)


 

Kattproblem

Nova har hamnat i trotsåldern. Nån sorts tonårstrots tror jag. :p
Hon bet ju en del på kablar när hon var yngre, sen blev de bättre, men nu har hon börjat igen.
Trodde det beteendet hade försvunnit, men nu vid 10 månaders ålder så har hon återupptäckt de tror jag o kommit på att de är otroligt roligt, eftersom hon vet att hon inte får. :p
Vi skäller på henne, jagar bort henne mm, så hon vet ju verkligen att hon inte får.
Ändå vaknar man på morgonen av att hon håller på. Hon gör så när hon är hungrig tror jag, för hon vet ju att vi vaknar av det. Men kan ju inte ge henne frukost direkt, för då tror hon ju att de är en belöning eller nått!

Skulle vilja veta om de är nån som testat det där medlet som man kan köpa på djuraffärer? Om det är bra? Dyrt? Finns det annat man kan stryka på sladdarna för att få henne att sluta? Det ska inte va kladdigt o inte farligt att få i sig. :)

Nu är de dags att fixa mat, duscha o sånt. Sen ska jag jobba, kväll/natt, men sen är de helg! Ledig till tisdag. :)




RSS 2.0