Löningshelg!

Varit en sväng i Birsta idag. De var mkt folk, trots det fina vädret. Men beror nog på att lönen nyss kommit. :)
Köpte blommor till våra föräldrar, tulpaner blev det.

Hade massa ärenden att göra, o trodde vi var klara nu. Men insåg nu att vi glömde köpa kattmat. Men dom blir nog bara glada, nu får dom ju leva på burkmat tills vi köpt torrfoder. :)

Ska på fest med jobbfolket ikväll, det är Sofie som ska ha fest.
Dags att börja göra sig klar snart, så hinner inte skriva så mkt idag.

Ha en bra kväll!


Bokrea :)

Bokrean startade ju i tisdags, o eftersom jag är inne i en riktig läsperiod så köpte jag ju såklart böcker (fastän jag har flera böcker hemma som jag inte hunnit läsa än). :)

Lars köpte också böcker o man kan ju säga att vi inte har speciellt liknande smak. Svårt att gissa vem som köpt vad va? ;-)





Men den som tjänade mest på rean var nog han. Böckerna han köpte brukar ju normalt sett kosta mellan 400-1000 och han köpte dom för 89 kr/st. Mina var de ju bara "normal" rea på. :p

Nu ska jag snart ringa mamma o fråga vad dom gör. Mormor o Östen är där på besök, så tänkte försöka hinna träffa dom nått innan jag ska till jobbet.

Förresten, när man får anonyma kommentarer är de svårt att veta vart man ska svara, så jag svarar här. :)
Biljardmattan (badrumsmattan) köpte vi billigt på Dollarstore (av alla ställen). Tror den bara kostade 50-60 kr. :)


Mamma Mia

Ikväll har jag varit hos föräldrarna. :)
Vi hade bestämt att vi skulle ha filmkväll, så jag hade med mig Mamma Mia. Dom flesta har väl redan sett den för 100 år sen, men den är ju iaf inte flera år gammal.
Vi tyckte filmen var bra, var kul att se film med dom, är inte så ofta som jag gör det, men vi bestämde att vi ska göra det snart igen. :)

Jag hade köpt med mig semlor till dom som en överraskning. Men när jag kom dit så frågade mamma direkt om jag ville ha en semla. Då hade hon bakat semlor! Haha... så kan de gå. Men dom fick äta dom köpta semlorna o jag åt en hemmagjord.
Som alla vet så hatar jag ju mandelmassa o vill bara ha liiiite grädde på semlan, så därför undviker jag köpta semlor. Men mamma hade gjort en specialare till mig med vaniljsås (eller nått liknande) o sylt. Den var god!! :)

Imorse när jag kom hem från jobbet så var himlen superfin, men lyckades inte få så bra bilder på det. Men de såg ut ungefär så här:

     

Vinterutflykt

I fredags var vi på utflykt. :)
Visste inte riktigt vart vi skulle, så åkte först mot Indal/Liden-hållet. Stannade där o tog kort på utsikten.
Sen kom vi på att vi skulle till Åre, så styrde Spettan ditåt. De var ganska mkt folk där, men är väl sportlovstider nu tror jag. :)

Sen åkte vi vidare till Storulvån. Eftersom de var så mulet så var de inte lätt att fota fjällen, såg mer ut som att man tagit kort på stora moln eller nått. :p
I Storulvån åt vi våfflor o drack choklad. Sedan åkte vi vidare mot Storlien.

Klockan var nu rätt så mkt, men eftersom vi var så nära Norge så åkte vi dit också. Åkte kanske bara 3 mil in över gränsen, men var ju där iaf. :) Handlade lite resgodis o sen åkte vi hemåt.

På hemvägen var jag inte så bra sällskap kanske. Hann bara tillbaka till Storlien, sen somnade jag o sov till Östersund! :p
Men hade ju sovit så uselt pga hostan, så förstod ju att jag skulle bli trött under resan. ;-)

De var en riktigt mysig resa, kul att åka iväg så där, utan nått speciellt mål. Vi åkte vid 9 på morgonen o kom hem 2 på natten! De blev ju väldigt många mil sammanlagt, så inte konstigt att de tog sån tid. Men kul var det! :)

                         

Lite bilder

Diskomgång nr 2 ligger nu i vatten, så tänkte att jag kan ju passa på att lägga in lite bilder. :)
Börjar med lite bilder från alla hjärtans dag. :)

Lars gjorde ju till sig på dom flesta bilder, men hittade iaf en bild där han nästan ser ut som vanligt. ;-)
Första bilderna är från restaurang Canton. Vi var nästan dom första gästerna, men sen blev det fullsatt.
Buketten på bild nr 6 är dom fina blommor som jag fick av Lars. :)


             

Billigt smink

Idag lyckades jag äntligen ta mig iväg till Lindex. Hade ju fått sånt där erbjudande, om man handlade smink för 300, så fick man 100 kr rabatt. :)
Enda nackdelen var att man måste visa sitt Lindex-kort, o jag hade ingen aning om vart mitt kort tagit vägen!
När vi var klara att åka igår så hittade jag inte kortet, så då gav vi upp o åkte ingenstans istället. :p
Har varit så slö hela veckan, skum förkylning de här. Men idag börjar jag äntligen känna mig piggare. :)

Gjorde ett nytt försök idag o hittade kortet i en väska som jag inte använder så ofta. Så nu har jag lite nytt smink, inte helt fel. :)
Sen var vi till mina föräldrar en snabbis o fikade. Hade lovat länge nu att vi skulle komma dit, men sen ville dom inte bli smittade av mig. Konstigt va? ;-)
Så vi skulle dit nått i helgen, men har knappt funnits nån tid o ork före idag.

Vi hann va där några minuter iaf o sen skulle Lars o min brorsa iväg o bära saker. Jag åkte hem för att fixa här i lägenheten. Syns att de inte blivit mkt städat den här veckan.
Ska ta tag i städning o disk nu o sen börja fixa maten som vi skulle äta igår, så den är klar tills Lars kommer hem.

Har äntligen fört över lite bilder till datorn igen. Tog ju kort både på hockeyn o utflykten i fredags. Var en riktigt mysig utflykt, skriver om den lite senare. :)

   

Utklassning, 8-0!

Idag har Lina, jag, pappa o Lars varit på hockey. Vi såg Timrå-Skellefteå. Vi vann med 8-0!!!
Har nog aldrig varit på en elitseriematch där ett lag vunnit så stort förut. :) Lars blev ju såklart inte så nöjd, men han tog de ändå bra.
Haha... när Timrå gjorde 7-0 så ställde sig Lars upp (i sin Skellefteå-tröja) o jublade o applåderade. Lina kom helt av sig o slutade applådera, eftersom hon trodde Skellefteå hade gjort mål. Haha... de var kul! :)

Matchen var inte de minsta spännande, men de gör inte mig nått. :p
Huvudsaken att vi vann. :)

Nu ska jag nog sova snart. Fortfarande inte pigg efter förkylningen. Fått ont i halsen (igen!), o fortsätter att snora o hosta. Men imorgon planerar jag att va frisk, för då ska vi förhoppningsvis på utflykt. Om inte vädret ställer till det igen förstås...


Sånt här skitväder va de i Uppsala när vi skulle till Arlanda


Sjukling...

Hmm... jag som aldrig brukar va förkyld är nu förkyld för andra gången i år. :p
Fick ont i halsen i lördags o i söndags blev jag förkyld.
Har knappt använt datorn senaste dagarna, så har inte blivit mkt skrivet här.

Tänkte sjukanmäla mig från jobbet igår, men man kan ju inte stanna hemma från jobbet för småsaker. Så blev ett kväll/natt-pass ändå. Tack vare Iprenmannen gick de bra. :) Hatar tabletter egentligen, men hade sån huvudvärk så blev tvungen att ta. O då försvann ju febern oxå. Så blev ju lite piggare pga de.

Idag är jag segare än segast. Somnade före 7 imorse, annars brukar jag ju ofta va vaken iaf till 8 när jag jobbat natt. Sen har jag mest sovit hela dan.
Var uppe vid 12 och 14, men vid 14 tänkte jag vila någar minuter till.
Lars väckte mig kl 17!!!! Trodde inte de var sant när jag såg vad klockan var!!
Jag som hade massa planer på saker jag skulle göra idag, men var nog lika bra. Sömn är väl bästa medicinen mot förkylning. :)

Nu ska jag ta lite varm soppa o krypa ner i soffan o se film. Bara ätit en macka sen drickyoghurten 5 imorse, så är nästan lite hungrig nu. :p
Ska se om Lars vill va filmsällskap trots att jag är en riktig snorunge. ;-) Fast hostan stör nog mer i filmen. :p

Hmm... av nån konstig anledning blev jag sugen på Langos. Ingen aning om varför. I Budapest hade dom goda langos, men vissa av dom hade lite konstiga saker på, t ex ketchup! :p


Mysig helg!

Har inte blivit mkt skrivet här dom senaste dagarna. Har haft mycket att göra + att jag inte mått så bra.

Var en riktigt mysig alla hjärtans dag igår. Först var vi på stan en sväng. Gick runt o kollade i affärer. Sen blev det middag på en av våra favoritrestauranger, Canton. Gott!! :)
Tur vi hade bokat bord, de var helt fullsatt. Dom hade gjort så mysigt där med tända ljus o rosor på borden. :)

Efter maten så blev de film hemma, mysigt! Hade ju tänkt gå på bio först, men dom filmer vi kunde tänka oss att se gick inte vid 18-tiden, o eftersom Lars skulle jobba så kunde vi inte gå på nån senare visning. Men hade ju riktigt mysigt ändå. :)

När han stack till jobbet så bäddade jag ner mig i soffan o kollade på Melodifestivalen. Hade skitont i halsen, seg o lite feber, så

Fredagen den 13:e

Här sitter jag o är less för att jag fått virus på datorn (använder Lars dator nu), men varför klaga egentligen?
Finns ju dom som fått värre besked den här skitdan... Lider med er! ;-(

Ska sticka iväg en sväng nu, om Lars hinner fixa min dator sen så kanske jag skriver nått då. Nu måste jag skynda iväg så jag hinner göra allt jag ska före jobbet.

Hoppas ni andra slipper otur idag!


Dejt på alla hjärtans-dag

Haha... läste i Aftonbladet att man kan hyra en dejt till alla hjärtans-dag!
En kille som heter Claes Kjelldorff tar 399 kr/h för att man ska få gå på dejt med honom. Det kan vara bio, gå ut o äta eller nått annat. Hur kan man komma på en sån idé!? Och undrar om han får några napp. :p

Här kan ni läsa hans annons. Nån som är intresserad? :p

Claes Kjelldorff hyr ut sig själv.

Killen som tror han kommer få många napp :p

Alla hjärtans-dag

På lördag är det alla hjärtans-dag. Det kan ju ingen ha missat nu. Det står om det överallt o affärerna är fulla av blommor, kort, nallar o choklad.
Ska ni fira? Hur ska ni fira isf? Ska ni ge några presenter?

Den här dagen har ju blivit lite mer affärernas dag, än kärlekens dag.
Men jag ska iaf fira lite iaf. Under dom 6 år jag o Lars varit tillsammans så har vi bara haft 2 alla hjärtans-dag tillsammans. Dom övriga har vi jobbat. :p
Men i år är det ju på en lördag, så då är jag ledig. Han ska jobba, men börjar inte förrän kl 21, så därför kan man ju iaf hitta på nått innan.

Vi har bestämt att vi ska ut o äta o gå på bio (eller se film hemma). Huvudsaken man får vara me varann o ha mysigt, sen spelar de inte så stor roll vad man gör.
Tror inte vi ska köpa presenter åt varann heller, kanske nått litet isf. Lägger pengarna på restaurangen istället. Men ett kort ska han få iaf. :)


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Nelly. Man ska lägga upp den fjärde bilden i den fjärde mappen på datorn.

Det här är min bild:



Det är Lars mamma o Gizmo. Va liten han varit en gång i tiden! ;-)

Jag utmanar Mira, Anna (kusin) och Veronica. :)

Jobb vs arbetslöshet...

Ja, som jag skrev förut ikväll så är jag väldigt glad att jag har ett jobb.

Vi fick veta i fredags att dom tillfälligt anställda (7 st) hänger löst. Vet att flera av dom inte alls varit glada senaste dagarna pga det o jag lider med dom. Jag hoppas verkligen att dom ska få vara kvar!

Har nu suttit o pratat med Sofie o fått veta att dom fick ett brev från jobbet idag. Inte kul! :-/
Förstår också varför ni mått dåligt idag efter det där brevet, det skulle jag också ha gjort. :(

Vi vet ju inte vad brevet betyder, men de går ju rykten, har gjort det senaste dagarna. Och nu är dom tydligen kallade på möte på fre. Jag kommer också sitta o va nervös på fredag när ni ska dit! Vill ju sååå gärna att ni ska få jobba kvar!
Hoppas mötet bara handlar om vilka alternativ de finns för er, typ att ni kanske får ett annat schema eller nått. Vill ju såklart att ni ska få jobba kvar på dom scheman ni har nu, men bättre ett annat schema än inget alls iaf...

Håller tummarna allt jag kan för er!!




Brownies

Nu ska vi snart se film. Lars pratar i tfn, så sitter här o väntar på att han ska bli klar. :)
Han var inte hemma många sekunder innan han ville provsmaka det jag hade bakat. Han tyckte de luktade så gott så fort han kom innanför dörren. :)
Jag är inte så nöjd med baket. De skulle ju va nötter i, men hade inga hemma. Men dom duger väl kanske ändå.


Brownies

Mormor o Östen var hos föräldrarna igår. Tyvärr hann jag inte träffa dom, så tror jag ska åka o hälsa på mormor nån dag till veckan kanske. Fick en födelsedagspresent av henne, en fin lampa till hallen. :)
Ska ta ett bättre kort på den när vi satt upp den på väggen.



Nu är Lars klar, så nu är de filmdags. De här är enda kvällen vi har tillsammans på en vecka, så de ska bli mysigt att se film. :)


Överraskning

De va fint i köket i några min. Sen fick jag en idé, o nu ser de nog nästan värre ut än innan. :p
Blivit lite inspirerad av Sofie, så bestämde mig för att baka för att överraska Lars när han kommer hem om nån timme. :)
Hoppas han kommer tycka det är gott! Kanske tar med nått till jobbet imorgon också, jag får se. ;-)


Utflykt med mamma :)

Har haft en del att tänka på senaste tiden, o senaste dagarna har jag väl grubblat extra mkt. Kom fram till att de var lika bra att låta bli bloggen, så jag inte skriver nått som jag ångrar. Oj, de lät nog allvarligare än de var menat.
Men vissa grejer vill/kan man inte skriva om här, av hänsyn till andra (och ibland sig själv).

Idag har jag o världens bästa mamma varit på utflykt. Alltid lika kul att hitta på nått me henne. :) Hon skulle göra ett ärende till Gnarp (av alla ställen) och hon ville ha mig som sällskap. Jag tackade ju såklart ja, utflykter med henne är mysigt. :)
Vi pratade om allt o inget o hade en riktigt trevlig eftermiddag. =)
Vi bestämde att vi snart ska iväg på en ny utflykt, förhoppningsvis till veckan, då jobbar jag mindre. Den här veckan är de ju typ jobb hela tiden förutom idag. :p
Men jag klagar inte, glad att jag har ett jobb, dessutom har jag ju ett jobb jag trivs med, tack vare många underbara jobbarkompisar. :)

Nej, nu är de dags för disko (diskho) här. Bra musik gör att de känns roligare att diska. :)


Fotade den fina himlen i Gnarp (och världens största snöhög). 
                 Om jag haft mer tid hade jag försökt få ett finare kort, syns ju inte
här  hur fin himlen var. :)



 


Dagbok

Igår var ingen bra dag...
Skrev ett inlägg om de på kvällen, men ångrade mig o tog bort det innan allt för många hann läsa... Tur att man kan radera inlägg man skrivit!
Försökte va överdrivet social nästan, behövde sällskap som kunde muntra upp mig. Kollade med ganska många om dom ville hitta på nått. Men många var upptagna o dom som inte var de ville inte utanför dörren pga vädret. :p

Ibland skulle man nästan behöva en extra blogg, en som man kan skriva av sig i utan att nån läser. Typ som gammeldags dagböcker. Den här bloggen vill jag ju att folk ska läsa, annars hade jag ju inte lämnat ut adressen till den. ;-)
Jag hade faktiskt en dagbok när jag var liten. På några år lyckades jag inte ens skriva en tredjedel i den. Men de är ganska kul att läsa i den nu, hittade den hos föräldrarna i somras. :)

Ska försöka skriva ett gladare inlägg sen, för jag är ju oftast glad, även fast jag verkar va i nån sorts svacka nu...


Katt-tv

Gizmo ligger o kollar på hockey, han har legat i flera minuter o följt matchen. Tydligen väldigt spännande för en killekatt. :p


Knöl

Jag är less på vintern nu, längtar massor till våren! Vill inte ha nån mer snö. Igår var de ju inte så dåligt väder egentligen, om man jämför med idag. De snöar massor!
Har inte riktigt bestämt än vad vi ska göra idag. Blir ju ingen utflykt iaf. :p

Varit vaken sen 10, men inte gjort nånting vettigt än. :) Suttit o kollat massa grejer på nätet bara.
Bl a kollade jag upp vad knölen i handen kan vara. Hittade en bra bild oxå.
Vissa dagar känner jag inte av den alls o vissa dagar gör den ont. Den kan även ändra storlek tror jag, om jag inte inbillar mig. För när jag vilat handen ganska mkt, så tror jag den är mindre. :)


Nu ska vi kolla klart på filmen från igår.. Vi började kolla ganska sent eftersom vi spelade spel först. Så när vi skulle se filmen så tog de inte ens en timme innan jag somnade. ;-p


Mmmarabou.... :)

Har haft en riktigt lugn o mysig kväll. Tog världens längsta dusch, hade som en egen spa-kväll nästan. Synd bara att vi inte har badkar, men de går ju bra ändå. :)

Sen blev det melodifestivalen på tv. Hade ju ändå inget speciellt att göra, så tänkte att jag lika gärna kunde kolla vad de var för låtar.
Usch o fy för Caroline af Ugglas. Tycker inte hon är bra o låten hon hade med ikväll var riktigt hemsk!
Till melodifestivalen blev de mys i soffan med ett glas vin o några chokladbitar. Mmmm.... ;-)

Tror de är dags för film snart, Lars håller på att fixa nått på sin dator, så därför passade jag på att sitta här en stund.

Hoppas ni haft en bra kväll!


Mysig lördag!

Idag skulle vi ha åkt på utflykt. Men pga det dåliga vädret så tänkte vi att de nog är bäst att stanna hemma. Vi hade ju tänkt åka ganska långt från stan, o där är de nog inte så bra väglag antar jag. :(
Dessutom verkar bilarna ha problem även här. Såg två bilolyckor på motorvägen inom några min... :-/
Vi såg inte när dom hände, men kom dit alldeles efter, när dom hämtades av ambulansen. Hoppas de gick bra!

Istället för utflykt så blev de en härlig sovmorgon, de var inte helt fel. :)
Sen var vi en sväng till Timrå o Birsta, köpte lite småsaker bara.
Efter de åkte vi till Canton, Lars bjöd mig på mat där. Vi åt mongolisk buffé. Riktigt gott! :)

Ikväll blir de en lugn kväll. Kanske film/tv eller nått spel. Får se vad som händer.
Men först känns de som att man skulle behöva en powernap, blev trött efter maten. :p 
Kanske ska sova en tia, vissa i familjen sover ju redan o ser ut att ha det riktigt mysigt. ;-)



Spelkväll

Ikväll har vi varit o hälsat på brorsan o Veronica. De var födelsedagsmiddag o dom bjöd på jättegod mat. Vi satt o pratade massa o spelade spel. De var en riktigt trevlig o lyckad kväll! Tack så mkt! :)

Mini eller maxi var ett roligt spel som gick fort att lära sig. =) 
Om ni vill ha spelkväll nån dag snart igen så är de bara att säga till. :) Även övriga som vill spela... de är bara att säga till!

    
Presenterna vi hade med oss innehöll bland annat en form för att göra is i och en gästbok. :)

   
Vi blev bjudna på väldigt god mat o efterrätt :)

  
Spelet vi spelade var kul :)


 

En stund i rampljuset!

Som en del av er såg, så var jag med på förstasidan på blogg.se igår. De var kul! Min lilla blogg fick ett 3-siffrigt antal besökare, de har aldrig hänt förut. Och de lär väl aldrig hända igen... ;-p

Var faktiskt duktig o svarade på alla kommentarer också, alla utom en tror jag. Den raderade jag nyss. :p
Mig spelar de ingen roll om folk skriver i min blogg att man ska kolla in deras bloggar. Dom kanske får några nya läsare, o de gör inte mig någonting. Dom får göra reklam för sig själva hos mig. :)
Men tycker de är töntigt när en person skriver o typ tackar för att jag läser hennes blogg så ofta o för att jag tycker den är bra!
Inte det minsta fel på den kommentaren egentligen, men bara de att jag aldrig nånsin kollat på hennes blogg! :p
Hon sitter väl o skriver så till massa bloggar, men ändå fånigt att inte bara skriva en vanlig kommentar. För kommentarer gillar jag att få (iaf positiva). ;-)

Hade nog förstått de mer om jag hade varit nån av dom stora bloggarna, typ Blondinbella, Carolina Gynning, Linda Rosing eller nån sån. Då hade hon nog kunnat dra till sig läsare genom att lura i folk att jag typ är ett stort fan av hennes blogg. :p

Nu har jag inte tid att sitta här mer, dags att åka iväg o shoppa present till broder Tuck. ;-) Har några idéer, så får se va de blir. :p
Om några timmar är vi bjudna till honom o Veronica för att äta middag o spela spel. De ska bli kul! :)

 

Jag ska ta med två av spelen jag fått, det till vänster på första bilden + det på andra bilden. Både verkar va snabba spel o som man lär sig fort. :)

Snyggt nagellack

Har testat mitt nya nagellack igen, Star magnet från L'oreal. Förra helgen testade jag den grålila färgen, ikväll har jag testat koppar (har för mig att de stod så på flaskan). :)

Lyckades lite bättre den här gången, även fast de inte blev perfekt. Men har ju fortfarande inte så långa naglar, men så fort dom blir långa tror jag de kan bli snyggt me mönstret. :)

     
1. Dom två färgerna jag köpte
2. Så här blev dom förra veckan
3. Idag efter det första lagret, före mönstret
4. Efter andra lagret, när jag försökt få till mönstret. :)

Macken

Lars höll på att sjunga på en låt med Galenskaparna förut, så jag började kolla upp några låtar me dom på youtube.
Haha... hittade många roliga.

Den här var en av mina favoriter när jag var liten. ;-) Kanske berodde lite på att pappa är butikschef på en OK-mack, så jag o brorsan var mkt där när vi var små. :)


I väntans tider

För precis 1 år sen så höll vi på att förbereda det sista inför två pälstussars ankomst.
Visste ju att de var i början av februari som Gizmo o Nova flyttade in här, men kom inte ihåg exakt datum. Tur man har bloggen man kan kolla tillbaka i. ;-p

Apropå blogg, idag är jag med på första sidan på blogg.se! Började fundera vad som hänt när jag såg hur många besökare jag haft, sen när jag kollade den sidan så såg jag att mitt inlägg om lyxmacka är med. Kul! :)

   
1. Första gången vi träffade Nova var hon bara 4 veckor.
2. En av dom första bilderna hos oss, när hon bott här i några dagar.
3. Nova igen, kortet taget i helgen.

   
1. Samma som bilden på Nova, endast 4 veckor ung.
2. Gizmo myser i husses famn (nu är han för lång för att sträcka ut sig sådär)
3. Gizmo, kortet taget för en vecka sen.

Boktips!

Nu är den efterlängtade helgen här. Känns som jag haft miljoner saker att göra sen den förra långledigheten, men nu är jag ledig i flera dar! :)
Kom hem från jobbet för ca 45 min sen. Vi fick sluta nästan en halvtimme tidigare, så kom hem ungefär samtidigt som vi skulle sluta. :)
Är riktigt pigg för tillfället, varit pigg hela natten o blev nog ännu piggare av promenaden hem.

I helgen ska jag göra lite olika saker. Ska ut o äta en dag, det är ju en av grejerna jag fick av Lars i födelsedagspresent. :)
Sen ska vi fira brorsan en dag, dom ska bjuda oss på middag o förhoppningsvis blir det även spelkväll då. :)
Sen blir det nog utflykt en av dagarna oxå, vet inte än vart vi ska, vi brukar inte planera så mkt innan. De brukar va mysigt iaf. :)

Ska nog lägga mig o läsa nu. Håller på med boken jag fick av Lars föräldrar. Den är riktigt bra! Kan rekommenderas. :)


Gratis kaffe!

Såg nu att jag fått mail från Buzzador. Anmälde mig dit i höstas tror jag de var. De går ut på att man kan få testa gratis-saker, dela med sig av sakerna till folk man känner o sen rapportera till Buzzador vad man tyckte om sakerna.

En tjej på jobbet tipsade mig om sidan. Hon brukar få testa allt möjligt. Typ godis, halstabletter, tuggummin o en del annat.
Jag har bara fått testa en gång, då var det hundmat. Jag har ju ingen hund, men hade fyllt i att jag har det, så mamma o några kompisar till henne fick testa. :) Fick hundmat o hundgodis för ca 200-300 kr.

Den här gången har jag fått erbjudande om att testa nått nytt kaffe. Anmälde mig så fort jag såg mailet, så ska hålla tummarna nu att jag blir utvald. Är ju aldrig fel att testa gratis saker. :) Tror de är 6 paket man kommer att få, som man får testa själv o även dela ut till folk man känner.

Om ca 3 h är de dags för jobb igen, men efter den här kväll/natten har jag helg! :)


Lyxmacka

Nu har vi varit duktiga o städat lite. Lars städade undan från borden o jag diskade. :)
Tänkte lyxa till de med en macka med resterna från i lördags. Vi bjöd ju på "snittar" då med räkor o sånt, o kom på nu att räkorna kanske inte håller i all evighet, så lika bra att äta av dom. :)

Ska mysa i soffan o se film, helst skulle jag vilja sova, men för tidigt att sova redan. Då lär jag väl vakna typ 4 o va pigg, o då blir de svårt att jobba kväll/natt sen. :p Filmen är ca 2 timmar, så blir lagomt att sova efter de. :)

Ge mig ett nytt huvud....nu!


Vad är de för fel?

Förstår inte va de är för fel på bloggen. Men när jag lagt in miniatyrbilder ska de ju gå att klicka på dom, för att se dom större. Men de verkar inte gå! Inte i gamla inlägg heller, där jag vet att det fungerat förut. Skumt!

Märkte iaf nu att jag hade ju fler bilder oxå, som jag tog på Aveny. Lika bra att lägga in några av dom oxå. :)
Inte så kul för er som inte känner personerna, men för er andra kanske. ;-)

På första kortet sa jag åt dom att samla ihop sig i en hög så jag kunde ta kort på dom. Jag menade ju kanske en hög där man ser ansiktena, men men... ;-)
Vet inte vem killen på bild nr 3 är, han som sträcker upp handen. Han såg att jag skulle ta kort, hoppade in i bilden o sen gick han igen. :p
Kungakronan hittade vi på slutet, Lars ser ganska ynklig ut när han har den på sig. :)

         

Bilder

Har precis sovit middag för andra gången i rad. Huvudet har inte ramlat av än, men nästan. Gör iaf lite mindre ont nu, men Ipren-mannen är inte så duktig på att jaga bort den här huvudvärken...

Nu ska jag kolla igenom bilderna från lördagens fest. :) Har ju lovat att ni ska få se dom idag. Så nu ska ni få se måååånga! :)

                    


Försvinn nån gång då!

Nu är jag less... huvudvärken vill inte släppa. Sovit middag nästan en timme nu, får se om de hjälper nått. Annars blir jag väl tvungen att ta Ipren, fastän jag egentligen hatar att ta tabletter. Tar bara i nödfall...

Visst har jag berättat att jag är senil? (många av er har nog upptäckt de när dom träffat mig oxå). :p
Iaf, igår hade jag verkligen inte koll på nånting.
Jag skulle hämta ut hockeybiljetter åt mig, Lars, Erik, Lina T och Elin. Hade ju såklart glömt Visa-kortet hemma, o är ju inte så lätt att hämta ut biljetter utan pengar! Som tur var så hade jag gratis-biljetterna me mig. Men dom skulle jag ju även ha till en annan match, men nu fick jag använda dom till Erik o Lina T istället. Fast de blir ju ändå samma sak, då får jag använda pengarna från dom till den andra matchen istället. :)

Sen var vi på apoteket. Betalade o allt var som de skulle, men sen började vi gå därifrån. Efter några steg undrade Lars om jag inte skulle ha med påsen. Den hade jag lämnat i kassan! :p
När vi kom ut därifrån var jag på väg till fel bil. Trodde vi hade parkerat där vi hade stått sist, men de var en annan bil där. :p
Efter de var vi på ica maxi. Jag skulle bl a ha frukt till jobbet. Vi handlade lite annat oxå o sen när vi skulle gå mot kassorna sa jag att jag måste hämta frukten. Men när jag tittade ner i korgen så hade jag ju redan hämtat bananer. Hade inget minne av att jag gjort de. :p

Sen på kvällen när vi jobbade, så berättade Annelie att de var så mkt. Då tänkte jag säga hur mkt de hade varit där jag var, men frågade först vart hon hade varit. De visade sig tydligen att vi hade varit på samma ställe. Haha... jag hade ju t.o.m. pratat me henne där, men ändå lyckats förtränga att hon var där. Fast kom på det när hon sa det iaf. :)

Avslutade min senila dag med att tappa bort statistik-papperet. Det var helt borta! Letade i flera lådor, men hittade det inte, så fick skriva en handskriven lapp. Så kan det gå!

Tror mitt försämrade minne kan ha att göra med för lite sömn i minst en vecka + väldigt mkt stress o grejer att hålla reda på. Men idag är jag ledig, så nu kanske mitt lilla minne kommer återvända till mig. Ska bara ta de lugnt, heeeela kvällen! ;-)

Se hela bilden

Grattis bloggen!

Upptäckte nu att jag har haft min blogg i 1 år. Igår var de 1 år sen jag skrev mitt första inlägg här. :) Tiden går fort!
Vet inte riktigt vad som ändrats under det året. Bloggen har bytt utseende 3-4 ggr. Från början visste jag ju inte ens hur man ändrade färger o teckensnitt. :p
Tror även jag skrev längre inlägg i början, fast mer sällan. Men största skillnaden är nog ändå att i början hade jag aldrig några bilder. =)

Åh, tänk om man kunde vinna en weekend nånstans. Jag vill resa bort! Men de kostar ju så mkt...
Förra årets resor var toppen! Alla 5 var riktigt roliga! Skulle inte ha nått emot att åka tillbaka till t ex Hannover eller Budapest. Men med tanke på hur mkt de kostar att resa, så skulle de ju förstås vara bättre att lägga pengarna på att åka till ställen man inte besökt tidigare.

Men man kan ju sitta o drömma sig tillbaka iaf. ;-)


Budapest




 


Skruv i ögat

Sitter här o väntar på att Ipren-mannen ska hjälpa mig. Har så ont i huvudet så tror jag blir galen snart...
Sån där jobbig huvudvärk som är som blixtrar, som man blir yr o allmänt konstig av. Hade så sista timmarna på jobbet, inte kul. :-(
Känns som att man har en skruv  i huvudet, strax ovanför ögat. O ibland kommer nån o bankar på den, för att de ska göra ännu ondare, så de typ blixtrar till... Hmm... väldigt fin o intressant beskrivning. :p

Men snart har nog Ipren-mannen hittat till det onda, så han kan ta bort det o så jag kan få sova gott. :)
Har fått några förfrågningar om vart lördagens festbilder tagit vägen. Har inte ens kollat igenom dom än, men har iaf lagt in dom på datorn. Så senare idag så ska jag nog ta mig i kragen o lägga in dom här. :)


Syskonkärlek

Jag håller på att få en ny tand. Så om jag verkar gnällig så vet ni varför. ;-p Man blir väl gnällig när man får nya tänder? ;-)
Det är en visdomstand. Usch....
Vad är dom till för egentligen? Jag tror de är nån sorts tandläkargud som bestämt att man ska få såna. För det enda dom är till för, är att tandläkarna ska tjäna pengar på dom. :p
Drog bort en sån förra året, o de var inte kul. :-/

Vilddjuren leker hästar o galopperar genom rummen, men tror dom snart har sprungit av sig det värsta. Dom har alltid så mkt bus i kroppen när vi har jobbat natt. Antagligen för att dom varit duktiga o sovit sött hela natten. ;-)
Nu ska jag sova, så jag orkar ännu en kväll/natt på jobbet. Måste bara lägga in en gullig bild först. :)



Äkta syskonkärlek

Skriva i gästbok

Som vanligt när de kommer folk så fick dom skriva i vår gästbok. Det är kul att ha en "riktig" gästbok. Nu för tiden är ju allt på datorer, så då kan de va kul att ha nånting som är i pappersform också. :)


Vi fick vår gästbok i present från Östen för några år sen, tyvärr så glömmer vi många ggr bort att be folk skriva i den, men vi ska bli bättre på det. :) Det är jättekul att sitta o kolla i den när gästerna har gått hem.
Brukar då även passa på att bläddra lite i den o läsa sånt som folk har skrivit under tidigare besök.
Väldigt roligt att ha som minne o nått som jag kan rekomendera till andra att ha! :)

Imorgon ska jag lägga ut bilder från gårdagen, hinner inte nu. Måste göra mig klar inför jobbet. Men en grej kom jag på att jag lovade att lägga ut, o de är dikten som Erik skrev till mig. Haha... han har visst dolda talanger. :)


Utmaning!

Man ska leta upp 6:e mappen bland bilderna man har i datorn och sen ta den 6:e bilden i den mappen. :)

Den här bilden blev det hos mig. Den föreställer syskonen bus. Ett av dom första kort jag tog på Gizmo o Nova. Det är från deras första kväll hos oss, dom har somnat efter allt bus o efter upptäcksfärden i sitt nya hem. ;-)



Jag utmanar Sofie, Anna och Veronica. Och gärna er andra oxå, om ni vill. :)

Tonfiskröra

Nu har jag varit vaken några timmar. En viss liten fröken Nova tyckte inte att matte o husse skulle ha sovmorgon på en söndag, så hon väckte oss ganska tidigt. :p

Jag har nyss ätit en macka me sån där god tonfiskföra. Skulle göra snittar med sån röra igår för att bjuda på, men jag glömde bort det. ;-)



Men dom fick iaf små mackor me räkor o sånt på, ost o kex, välkomstdrink, minttu black/baileys, chips o dip o sånt, så tror dom var nöjda ändå. ;-)

Usch, va jag är trött nu. Tror jag ska sova nån timme till, 4 h känns lite lite inför ett kväll/natt-pass på jobbet. :) Hade så kul igår, tack alla ni som kom hit! :) Och tack för dom fina presenterna! :)

     

1. Vin från Lina T. Den fina inslagningen hade hennes kompis Lotta gjort, jättefint! :)
2. Dom här fina fick jag av Lina F o Mira.
3. Det här fick jag av Sandra o Sofie. Luktar gott!
4. Spel o biopresentkort fick jag av Mia, Micaela, Sirma, Pernilla o Ramona. Tyvärr kunde inte dom 3 sista personerna vara med igår.


RSS 2.0