Fest med jobbfolket! :)

Skulle helst vilja sova nu, men ska försöka fixa så mkt som möjligt på min dator. Håller äntligen på att fixa den så jag kan börja använda den igen. :)
Men de tar 100 år att ominstallera o fixa allt. Så sitter o leker lite med Lars dator under tiden. :)

Hade väldigt kul igår! Först kom Sofie hit. Vi satt o spelade lite kort med Lars. Sen kom Lina o hämtade oss för vidare färd till Jönsson. De var fest där med jobbfolket. Riktigt kul! :)
Bl a så spelade vi kubb, tjejerna mot killarna. Självklart så vann tjejerna! ;-)
Vissa provade även på limbo, tror Sofie vann där?

Vid kanske 23-tiden började vi gå mot stan, men kom på att vi inte alls ville till krogen än. Så då föreslog Sofie R att vi kunde gå till henne, så hela festen flyttades dit istället.

Efter de gick vi till Oscar. De var lååååång kö, men som tur var så fick Elin o Sofie ta med gäster in, så vi fick gå före kön. Tur att dom jobbar extra där! ;-)

Massa bilder från gårdagen:


                        

Lämna gärna ett avtryck
Postat av: Sofie
2009-07-27 @ 11:55:57 URL: http://totalextas.blogg.se/

Haha jaha, ja där ser man! Hanna blev också paff när jag nämnde det för henne, så i ren nyfikenhet kollde vi hans status på facebook, står som singel. Kanske inte är så officiellt än eller så bryr han sig inte om att ändra, han verkar inte vara så aktiv där :P



Haha härliga bilder!! Förstår inte hur man kan lyckas se jättefull ut på varenda bild! Haha, men jättekul att se! Vi får ha fest snart igen! :)

Postat av: Anonym
2009-07-27 @ 20:40:42

Va skoj ni såg ut att ha! nästan så att man saknar att gå ut.. men bara nästan =P

ska lägga upp lite bilder på Harry o nåt inlägg men har så mkt annat för mej.. d hamnar rätt långt ner på prioriteringslistan. =)

Postat av: mira
2009-07-27 @ 20:42:02 URL: http://perhede.blogg.se/

mitt namn försvann! =/


Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0