Sverige-tröja

Idag har jag varit på föreläsning med jobbet. De var Magdalena Forsberg som var föreläsare. Hon var bra o de var intressant.
De höll på i 3 timmar, me avbrott för fika (kycklingbaguette). När föreläsningen var slut så skuttade cheferna in på scenen med Sverige-tröjor på sig. =) Dom lottade ut 3 signerade tröjor (två från landslaget hade signerat dom, kommer ej ihåg namnen). Sen när vi gick ut därifrån så fick alla var sin Sverige-tröja! :)

I en av pauserna pratade jag en del me min lagledare om den kommande veckan. Både han o flera andra (bl a Jonas o nån till av cheferna som jag pratade med igår) tycker att jag ska lyssna på läkaren o helst vara hemma nästa vecka också.
Man får ju så klart avbryta en sjukskrivning o komma tillbaka tidigare, men varken jag eller dom kommer ju bli så glada om de onda blir värre då...

Ska fundera imorgon. Har bestämt mig för att inte jobba imorgon iaf. Och med tanke på hur de känns idag så tror jag nog inte de blir jobb på måndag heller. :-/ Men de är ju två dar dit, så vi får se. :)

Ikväll ska jag iaf ha kul! Ska till Sofie på fest. Blir väl lite vin o så. ;-) Senaste dagarna har jag ju minskat på medicinen så tar den bara på morgonen. Så lite vin ikväll kan ju inte göra nått. :)

Nova vaktar tröjan ;-)


Lämna gärna ett avtryck
Postat av: my
2009-10-10 @ 15:50:06 URL: http://myilivet.blogg.se/

Sverigetröjan på festen ikväll? :) Ha så kul , det ska jag! Kram

Postat av: Sofie
2009-10-10 @ 18:14:08 URL: http://sofieomnell.blogg.se/

hade kvar ett presentkort så det blev gratis ;)

Postat av: Sofie
2009-10-11 @ 13:26:09 URL: http://totalextas.blogg.se/

Ja, veckan har varit kanon faktiskt, ända sedan i onsdags har det flutit på med massa skratt och galenskaper. I fredags blev det kakbak, Idol och hängde med några kompisar och igår var vi på Aveny. Vad har du haft för dig, och hur är det med handen nu? Bättre, hoppas jag!

Postat av: s
2009-10-11 @ 15:34:19 URL: http://coconutkiller.webblogg.se/

ah han är as bra! haha igår direkt efter att vi kom hem från hockeyn så kollade emil på sverige danmark:)

Postat av: stina
2009-10-11 @ 18:03:55 URL: http://kittygitty.blogg.se/

ja jag var på bröllop i helgen så de har varit en kanon helg..hur har du haft det?


Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0