Insändare till tidningen

Idag ska jag hinna med en del saker innan jag ska till jobbet. Bl a tvättstuga, se en film, promenad o åka en sväng till Birsta. Så egentligen borde jag börja nu, o inte sitta här o skräpa. ;-) Men tvättstugan börjar kl 12, så tänkte sätta igång me resten efter de.
Tänkte först berätta om den där katt- och hundgrejen som jag skrev om igår.

När jag gick i mellanstadiet så hade Expressen en spalt bredvid serierna, tror den hette B.O.-spalten eller nått sånt? Dit skrev barn/ungdomar om allt möjligt.
Jag o min kompis skrev en insändare dit om katter och hundar. Kommer inte ihåg exakt vad vi skrev, men de gick ut på att katter är mkt bättre än hundar. Att hundar är smutsiga, luktar illa osv.

Självklart hittade vi på o överdrev allt vi kunde! Egentligen så är/var vi ju båda djurälskare o gillar både katter o hundar. Vi ville mest bara se om insändaren hamnade i tidningen. O de gjorde den! :)
De blev verkligen reaktioner på den!! Vi trodde kanske att nån skulle reagera, men eftersom vi överdrivet så mkt i den så trodde vi att folk skulle förstå att vi skojade. :)
Men de gjorde dom inte. De kom in fler o fler svar på vår insändare, så till slut så innehöll den där spalten bara svar till oss. Hahaha! Vi hade jättekul! :) Kommer inte riktigt ihåg hur länge de var så där, men de var iaf länge.

Till slut så hade Expressen en artikel om det där, på två sidor! De stod om vår insändare som hade skapat debatten o sen hade dom med en del av svaren o intervjuer med folk som var för och emot vår insändare. Hahaha! Vi höll på att skratta ihjäl oss. :)
Vet att jag sparade tidningsurklippen, så måste nästan kolla hos föräldrarna om dom finns kvar. :)


Lämna gärna ett avtryck
Postat av: Karin
2009-10-22 @ 13:58:59 URL: http://karinolofsson.se

ja det är gott:) blev dock lyxlunch på Foam för oss hehe

Postat av: Mina
2009-10-22 @ 14:22:33 URL: http://blondis81.blogg.se/

cool bild..

Postat av: s
2009-10-22 @ 15:14:07 URL: http://coconutkiller.webblogg.se/

hehe tack så mycket! ja det är jättekul att få vara där, vi har inte så roliga affärer imin stad, MQ och Hm skulle vara kul annars>:) fredag imorgon, några planer? kram

Postat av: Sofie
2009-10-22 @ 17:00:28 URL: http://totalextas.blogg.se/

Oj, det var inte dåligt! Men de förstår kanske att du behöver lite extrapengar nu när du varit sjukskriven så länge. Ta inte i för mycket med handen bara. :)



Hm, jag vet faktiskt inte vad som händer i helgen. Ett par kompisar kommer hem från Uppsala och Stockholm så jag ska väl umgås med dem :) Själv då, några planer? :)

Postat av: stina
2009-10-22 @ 18:32:31 URL: http://kittygitty.blogg.se/

det är sjukt gott..de smälter i den varma chockladen :)

Postat av: Zäta
2009-10-22 @ 18:40:39 URL: http://www.metrobloggen.se/Mikaelaz

ja jag har verkligen jättesvårt att gå upp tidigt :/

Postat av: Eva
2009-10-22 @ 19:00:16 URL: http://detspokar.blogg.se/

Ja, men visst kommer jag ihåg den där B.O.-spalten :-) Kommer exakt ihåg hur den såg ut!

Sv: Ja, det känns skönt att veta att man inte är ensam. Men konstigt att ingen klurat ut vad det handlar om. Den enda gemensamma nämnare jag hittat är att flera av de drabbade haft problem med spökerier hemma. Och mina rivmärken började i samma veva som jag upptäckte spökena. Nåja, jag tror att jag en dag blir av med detta. Men tills dess kommer jag fortsätta att ryta till varenda gång jag får dem. För jag tror det hjälper lite. Jag svär rakt ut åt den ynkryggen som smyger sig på och skadar mig. Säger att jag inte har någon som helst respekt för sådana fegisar etc... För man ska aldrig acceptera sånt här.

Kram,

Eva

Postat av: my
2009-10-22 @ 20:04:21 URL: http://myilivet.blogg.se/

Kul med reaktionerna! Deltog ni i debatten sen?? :)

Kram


Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0