Tack för i år!

Nu är året snart slut. Det har varit ett både bra och dåligt år. Som ni kanske vet så har det varit lite sämre än övriga år. :-/
Men jag hoppas att 2011 ska bli riktigt bra! :)

Det är mkt som händer o fötter nu, så har inte direkt prioriterat bloggen som ni kanske märkt. Det är t.o.m. några som frågat om jag slutat blogga. Det har jag inte, men det har varken funnits tid, lust eller ork att skriva. 
Men det ska bli bättring. :) Kul att se att dom flesta läsare iaf är kvar, trots att jag inte skrivit. :)

Nu ska vi iväg en sväng till ICA för att köpa några småsaker som saknas till middagen. Sen blir det god mat med min käre sambo. :) Efter det ska han jobba. :(
Jag ska på fest hos Frida eller så blir det en lugn kväll hos föräldrarna. Har inte riktigt bestämt mig än.
Ortopeden har ju skrivit ut medicin åt mig igen. Blir trött, seg och lite yr av den, så helst av allt skulle jag vilja ha en lugn hemmakväll. ;-)

Hoppas ni alla får en riktigt bra nyårsafton och ett riktigt bra 2011!! ♥


Ingen rolig dag!

Idag har min käre tvillingbror blivit inlagd på sjukhuset. :( Vissa av er vet om vad han har för sjukdom. Han har blivit värre senaste tiden och nu har han dessutom haft feber i över 1,5 v. Den försvinner inte ens med antibiotika. :( Så idag lade dom in honom på sjukhuset... Är så orolig! Hoppas han mår bättre snart och att han får komma hem före jul!

Idag är det ett år sen Calle dog, han dog i en bilolycka. :( Minns den dagen som om det vore igår. :'( De var så hemskt! Och begravningen... usch, bland det värsta jag varit med om... :'(

Blev inget roligt inlägg det här. Hoppas ni alla får en bra kväll och ta hand om varandra! ♥


IKEA's julbord!

Saankta luciaaaa.... ge mig en tiaaaaa! *vrålar*
Idag är det alltså Lucia. De är elva dagar kvar till min namnsdag. Många längtar till dess, förstår inte varför. ;-)

Idag har jag varit hemma en stor del av dagen. Har gjort lite allt möjligt, bl a skrivit julkort, grilljerat skinka o lite annat. :) Hade andra planer först, men det blev ändrat. Men de var bara bra, tror jag behövde den här lugna dagen för att hinna ikapp mig med en del saker.
Fr.o.m onsdag ska jag ju jobba en hel del, nästa gång jag är ledig är kvällen före julafton! Så lika bra att försöka fixa undan en del saker nu när man har tid över. :)

Senaste tiden har jag gjort en hel del. Bl a varit på tjejmiddag o ätit gott hos Sara. :) Varit på hockey med Lars o pappa för att se Timrå förlora på straffar mot Skellefteå. Ätit gott på Mercat Cross o sen sett en bra film (The next three days) med Lars (han fick ju bl a bio-supé av mig i födelsedagspresent).
I lördags var jag på inflyttningsfest hos Lina o Bäck! Det var skoj och dom har verkligen en fin lägenhet! :)

Känns som jag knappt varit hemma senaste tiden. :) Har ju även jobbat en del så klart + även jobbat extra. Bra att få tjäna lite extra.
Även varit en sväng till arbetsterapeuten på VC. Hon tyckte att jag borde få en remiss till ortopeden igen, men där har jag ju redan fått en tid. Jag hade glömt säga till henne att handrehab redan hjälpt mig med det. :)

Lite bilder från Saras middag


God broccolisoppa med kokos och bräckt parmaskinka


Potatisbakelse med fläskfilé provencale, varma grönsaker och hemmagjord rödvinssås - mkt gott!


Lite av den fina dukningen


Hemmagjorda chokladpraliner till dessert :)


Någon som har testat IKEA's julbord? Jag o Lars följde med mina föräldrar till Birsta i torsdags för att testa. Det var massvis med folk, men som tur var så hittade vi ett ledigt bord. Julbordet var helt ok, bättre än väntat. :) Självklart kan man inte jämföra med dom där stora julborden, men med tanke på att det bara kostade 79 kr så var det riktigt bra! Dom hade ju alla "viktiga" saker. :)

Nu ska jag se en film o ta en skinkmacka tror jag. Måste ju prova den billiga julskinkan, 9,90 kr/kg! Billigt va? :) Fast den skulle ju kosta 50-60 kr/kg om man inte handlat för en viss summa.

Monster!

Dagarna flyger fram!
Jag har lite svårt att fatta att det är så kort tid kvar till jul. Har verkligen haft fullt upp senaste tiden, men visste ju redan innan att december är en väldigt stressig månad. Som tur är så är jag långledig till helgen, så då ska jag försöka hinna ikapp mig med allt som måste göras. :)

I torsdag o fredags var jag på utbildning på jobbet. De gick bra! Den utbildningen skulle egentligen vara på våren, men fick veta att dom hade flyttat den eftersom jag o Sofie behövde den innan vi ska vara julansvariga.
Nästa vecka börjar juljobbarna, vi har 14 st i varje lag (7 lag). 
Jag har aldrig varit julansvarig förut, så får se hur det går. Men dom som varit det säger att det är roligt. :)

Igår hade vi två möten på jobbet, så började 14.30 efter att ha jobbat ett kväll/natt-pass. Jag var ju inte direkt pigg på mötena, och inte heller på kvällen när jag skulle jobba. Men hade tagit semester på natten, så då fick jag gå hem o sova. :) Hade nog inte klarat att jobba 14.30-06, med tanke på att jag bara sovit 5 h och dessutom vaknat några ggr/h....

Idag ska vi på hockey! Jag ska bjuda Lars, det var ju en av hans presenter från mig. Även pappa ska följa med oss. :) Det är Timrå-Skellefteå som spelar. Känner på mig att Skellefteå kommer vinna, men hoppas jag har fel! ;-)

Nu är de dags att göra lite nytta. Måste bl a försöka fixa en ny tid med arbetsterapeuten på VC. Hon ville träffa mig den här veckan och jag skulle skriva vilken dag som passade av dom hon föreslog, men jag hade helt förträngt det! Haft så mkt att tänka på senaste tiden, så det försvann helt ur mitt minne... :(

Apropå handen så har jag fått kallelse till ortopeden nu. Ska få komma dit några dagar efter jul. Blev verkligen glatt överraskad över att det bara var 4 v väntetid den här gången, sist var det 13 v och det hade nog blivit ännu längre om jag inte "tjatat" på dom. Ska få komma till läkaren som ringde upp mig förra veckan. Hon sa ju att hon skulle försöka fixa en snabb tid och hon lyckades! :)

Här är en bra låt:


RSS 2.0