Morsdagspresent

Dopet igår var väldigt fint. :) Lille Tim var så duktig, han grät ingenting alls under dopet.
Nu ska jag snart till föräldrarna för att fira världens bästa mamma på mors dag. ♥
Jag har köpt en kruka som ser ut som en kaffekopp med fat. Istället för att sätta i en blomma så köpte jag en vinflaska o satte i o på flaskan satte jag en lott. :)



Ska göra mig klar nu. Pappa kommer snart o hämtar mig.
Jag ska köpa blommor på vägen dit, så de hade blivit lite för mkt att bära present, blommor o saker jag ska ha till jobbet om jag skulle gått till föräldrarna.

Ska till jobbet direkt efter firandet av mamma. Ska jobba 18.15-06. Hoppas jag håller mig pigg på jobbet, har sovit uselt pga täppt näsa (pollen) och en bråkig hand... :-/

Hoppas alla får en bra mors dag! :)


Shopping!

Igår var jag ju hos världens bästa mormor. ♥ De var lika mysigt som vanligt. :)
Föräldrarna hämtade mig på förmiddagen o vi kom inte hem förrän på kvällen. Vi pratade, fikade, var o åt på ett ställe som heter Bykrogen, besökte en utförsäljning av skor o jag lekte me kameran i hennes trädgård. Tyvärr så regnade de ju, så ville inte fota så länge. :p


Mormors hus






En del av trädgården




De började regna mer när jag skulle fota liljekonvaljerna, så jag gav upp :p


Fågelbad


Skor till Neo, supersöta i pyttestorleken 21 ;-)


Idag har jag spenderat pengar i Birsta (ovanligt att jag är där va :p). Senaste ggr jag varit där har jag ju inte köpt nått till mig själv. Men idag var de dags! :)
 
Skulle köpa mascara, concealer, ögonskugga o nagellack. Hittade de jag ville ha.
Men "råkade" även köpa kläder. De blev en tröja, en blus, en blus/skjorta o ett linne. :) Så nu har jag förhoppningsvis nånting att ha på mig på dopet imorgon. :)
Passade även på att köpa morsdagspresenter till våra mammor, så nu känns de som att allt är fixat inför helgen. :)


 →Trevlig helg till er alla! ←


Doppresenter!

Igår var jag till Birsta med Mia, Micaela, Sirma o Pernilla. Vi ska ju på dop på lördag, så de var dags att fixa doppresent till lille Tim. :)
Shoppingen gick bra, hittade ganska snabbt vad vi letade efter, så hoppas presenterna blir uppskattade. :)
Kan visa dom här eftersom jag vet att Tims föräldrar inte läser bloggen. :)

Brio-giraff från Toys r us 


Briovagn från Toys r us




Röd sparbössa från Lagerhaus



Nu ska jag skynda mig o göra mig klar. Föräldrarna kommer snart o hämtar mig, vi ska åka o hälsa på mormor. Hon bor ca 6 mil från Sundsvall, så de är inte så långt att åka. Kommer hem ikväll nån gång. :)

Skulle egentligen jobba 18.30-06 idag o 16-23 imorgon, men Jönsson är skyldig mig pass så han ska jobba åt mig. Därför har jag HELG nu!! :D 



Pollen!

Idag är de soligt o fint väder ute igen. :)
Min helg är slut nu, men de har varit skönt att vara ledig lite extra. Kl 17-06 är de dags för jobb igen.
Men först ska jag till föräldrarna. Pappa fyller år idag så vi ska dit o fira honom. :D

Ska försöka göra lite nytta nu, så bäst att slita sig från datorn. :) Bl a tror jag att jag måste köpa pollenmedicin.
Jag är ju egentligen allergisk mot gräspollen, o enligt pollenrapporterna så finns de inget sånt än (inte i S-vall iaf). Så antar att de är björk jag känner av. Som tur är så känner jag inte av de lika mkt som gräs. Men de kliar iaf i ögon o näsa o har gjort de ca 2 veckor nu, så kanske dags att släpa sig iväg o köpa medicin. :p


GRATTIS PAPPA! ♥


Min helg i bilder! :)

Jag har haft en mysig helg! Promenader, läsning, filmer, massa mys, träffat familjen, sovit ut för en gångs skull mm. :)
Igår var vi hos brorsan o Veronica för att fira Neo som fyllde 1 år i fredags. :) Han var alldeles nyvaken när vi kom, tror inte han förstod så mkt av firandet. Men om nått år kommer han nog förstå vad en födelsedag är för nått. ;-)

Jag har fotat en hel del, de här är bara några av bilderna. Men kan ju inte göra så ni somnar. ;-)
Apropå fotografering, min hand har blivit fotad nu. Var på röntgen för någon dag sen. De gick bra, dom tog 11 bilder om jag kommer ihåg rätt. Antar att bilderna var bra eftersom jag inte hört nått än. :)
Skulle ta typ en vecka tills jag får svar, men räknar med att de är ett bra svar, att dom inte visar nått alltså. :)


Neo i mammas/farmors famn


Tårtan med gulliga ljus


Lars och min mormor ♥


Mormors Östen


Veronica


Trött Neo i pappas/farfars famn


Jag gillade dom här tröjorna, vet inte vem han fick dom av

Presenterna från mig o Lars:

   


Efter firandet följde jag med föräldrarna, mormor o Östen hem till föräldrarna. Satt ute o pratade, grillade o jag fotade en del. :)


Föräldrarnas hund Joppe


Inget bra väder...


,,,men de blev ändå grillning! :)

                 
Massa blommor i trädgården, pappa öppnar paket från mormor o Östen (han fyller år på tis), pappas nya bil.


Sommarvärme! =)

Senaste tiden har jag inte varit så överdrivet duktig på att blogga. Har haft annat att göra. :) O de har ju varit så härligt väder!! Riktigt sommarväder, kan ju inte sitta inne o skräpa då. ;-)

Idag var de "bara" 23 grader, kändes nästan svalt efter dom varma dagar vi haft senaste veckan. Nackdelen är att de blir så extremt varmt inne i lägenheten också. För nån dag sen när jag öppnade fönstret så hände ingenting. Lyckades inte få tempen inne att sjunka under 28 grader. Men ute var de ju 27 i skuggan, så inte så konstigt kanske. :p



Vågar inte öppna våra fönster för mkt heller. Då kan ju katterna springa ut på taket, de vore kanske inte så lyckat. :p
För nån dag sen kom de in en humla i sovrummet. Gizmo sprang dit snabbare än blixten, hann inte hindra honom. Så humlan brände/stack honom på tassen! Tassen blev riktigt svullen, såg ut som att han hade en hundtass (storleken alltså). :(
Men som tur var så gick de över till dagen efter.



Tog en bild på kvällen för att kunna jämföra, men då hade svullnaden redan börjat gå ner. Från början var vänster tass dubbelt så stor som den andra tassen...


Idag fyller Neo 1 år! Tänk vad tiden går fort! Tycker de inte är så lång tid sen brorsan skickade sms o mms från BB. Vi ska dit imorgon för att fira honom. Inte till BB alltså, utan till brorsan o Veronica. :D

Nu ska jag mysa i soffan, se en film o smaka lite ny choklad igen. De är ju fredag, så tänkte vara lite onyttig. ;-) Gick ganska långt förut, så behöver inte ha alltför dåligt samvete... eller iaf så hade samvetet nog varit sämre om jag suttit stilla hela dan. :p


Daimen har vi tjuvsmakat lite av. Den hade typ ingen päronsmak alls.


Hmm... min fula hand råkade komma med i bild. Vet att den ser ut som en boll, vissa dar är den mer svullen än andra dar. :-/


Har sommaren kommit för att stanna?

Nu är helgen tyvärr slut. Om några timmar är de dags för jobb igen.
Men min helg har varit toppen!! :D
Var på travet i torsdags, på Hattparaden. Fredag var de spelkväll, kinamat o öl hos Micaela. :)


Vi spelade inte alla dom här spelen, men vi hann med flera av dom :)

I lördags var de tjejmiddag hos Sara. :) Som vanligt var de god mat o trevligt sällskap.


Varmrätten o gott vin (välkomstdrinken råkade visst komma med i bild också)


Mumsig efterrätt o likör


Förutom dom här sakerna så har jag även hunnit med promenader, filmer, läsa o massa annat.
De har varit så härligt väder senaste dagarna! I lördags var de sol och 26 grader i skuggan. Igår o idag har de varit mulet, men ändå typ 22 grader. :) Och nu när jag skrev de så kom solen fram. :)
Känns som sommar ute! :D

Har vilat handen så mkt som de bara går, så den har inte bråkat så mkt med mig för en gångs skull. :)
Nu är de ju inte alltför lång tid kvar tills jag ska till röntgen. Bara att hoppas att den inte visar nått, för om den inte gör de så är de nog de fel som min läkare tror o då kanske de finns en enkel lösning. :) Men hon ville ändå att jag skulle röntgas för säkerhets skull.

Bad romance cover

Vad svårt de är att hålla reda på dagarna när man är ledig. Speciellt eftersom vi i onsdags jobbade som på en fredag o sen fick jag helg. :)

Skulle ta en lång sovmorgon idag. Men vaknade av telefonen. De var jobbet som ville att jag skulle jobba extra. Jag sa ja först, sen kom jag på att jag ju inte alls hade tid att jobba ikväll. Var tvungen att fråga honom vad de är för dag idag, då skrattade han åt mig. Haha... Jag är alltid förvirrad. ;-)
Han hade ringt min mobil först, men den fungerar ju fortfarande inte. :-/ Ska se om de går att lösa i början av nästa vecka. Jag är beroende av min mobil ju!

Ska strax till Micaela för att ha spelkväll, dricka öl/drinkar o äta kinamat. De ska bli riktigt roligt! Tror vi blir 6 st om jag inte missat nån. :)

Hittade den här videon på nätet. Kom att tänka på vissa på jobbet som brukar sjunga/härma dansstegen. :D






Orkar inte mer...

Jag vet inte vad jag ska göra... Det enda jag vet är att de inte går att fortsätta så här... ;-(

Och nej tack, jag orkar inte höra nått tjat där folk anklagar mig för att dom tycker att jag inte försöker tillräckligt mkt eller att jag försöker med fel lösningar på problemet.
Ni anar inte hur j-vla mkt jag försöker! Men jag kan inte påverka köer till ställen och andra faktorer.
Och när man försökt tillräckligt länge så orkar man snart inte försöka mer...



Och ja, jag VET att de finns hur många som helst som har det MKT värre. Men det hjälper inte mig att ni tjatar om det, de gör ju knappast så att de slutar göra ont...

Just ja. Över till nått helt annat. Kom på att jag inte berättat för alla att jag är utan mobil ett tag. I 3-10 dagar tror jag. Så ni som vill nå mig av nån anledning får försöka via nätet. Både fb, mail o msn har jag ju koll på varje dag.





Världens nyttigaste cola!

Även den här veckan har de varit fullt upp hela tiden. Jobbat massor + haft OA-möte (områdesansvarig) på jobbet på min lediga dag. Men de ger ju övertidspengar, så de gjorde inget. ;-)
Fick för mig att jag även varit på tjejmötet för OA den här veckan, men de var nog förra veckan. Tiden går så fort så dagar o veckor smälter ihop.

Även gjort massa andra saker, känns som att man sällan är hemma nuförtiden. :p
De är verkligen mycket att hålla reda på nu i maj. Möten, födelsedagar, utbildning, doktorsbesök o massa annat. Tur att de mesta är uppskrivet, min senila hjärna skulle nog glömma över hälften annars. :p

Ikväll ska jag till brorsan o Veronica för att grilla o se på film. :) Tänkte först följa med Pernilla, Micaela o Mia på fest, men är inte så festsugen.
Har nyss varit o köpt lite onyttigt till kvällen. Blev en av Marabous nya chokladkakor. De är så många som säger att den är god, så tänkte att jag också skulle testa den. :D



Apropå nya saker. Lars har köpt "Världens nyttigaste cola". Om jag fattat rätt så är de typ som Ramlösa, fast med cola-smak? Låter skumt, men man kan ju alltid testa. :)
Jag har aldrig sett den förut, men den kanske har funnits länge? Nån som testat den?


 








Spelkväll!

Senaste dagarna har verkligen gått snabbt! Har knappt varit hemma nått sen tors.
Jobbade tors kväll/natt o fre kväll, så blev inget valborgsfirande för mig.

Igår hade vi tänkt ha vin- och spelkväll. Men de blev alkoholfritt. Handen gjorde så ont, så jag var tvungen att ta tablett. Brukar försöka undvika de dom dagar jag inte jobbar, men igår klarade jag det inte. :-/

Spelkvällen var hos brorsan o Veronica. De var riktigt roligt! :) Testade ett spel som heter Race (tror jag). Trodde de skulle vara tråkigt, men de var faktiskt mkt roligare än väntat, trots att jag kom på fjärde plats (av 4:a) ;-p



Idag har vi varit i Bosvedjan. Först var vi hos Ramona som hade öppet hus för att fira att hon fyller 30 om två dagar. Hon bjöd på nån lyxig bricka me massa frukt, rostbiff, skinka, kycklingspett, pastasallad o sånt o sen fick vi tårta o såna saker.
Sen på kvällen så var vi hos Lars mamma eftersom Lars skulle hjälpa henne med datorn.

Nu måste jag försöka läsa klart boken som jag hållit på med i en halv evighet. :)



RSS 2.0