50-öringen försvinner!

Haha... det är några som undrar varför jag inte skriver här oftare nu när jag är sjukskriven. Eftersom jag då borde ha massa tid. :)
Men har inte hittat på så mkt senaste dagarna, så finns ju inget att skriva om. ;-)

Igår var jag iaf till farbror doktorn, han förlängde min sjukskrivning direkt. Behövde inte ens rådfråga honom. Så nu börjar jag jobba igen den 11 oktober istället, om handen är bättre tills dess. *hoppas*

Skönt att slippa bandaget nu iaf, nu behöver jag bara ha den här vita lappen ett tag för att skydda där stygnen suttit (ärret är ca 4-5 cm långt)
Sköterskan sa att jag måste hålla rent o torrt några dagar, så de inte blir infektion där stygnen varit. Men ser ni vad fint såret läkt efter snart 3 veckor (på fre)? Blixten gör dessutom att ärret syns ännu mindre. ;-) 

   

Efter läkarbesöket åkte vi på utflykt. Det var superhärligt höstväder, solen sken från en alldeles blå himmel.
Vi åkte till Alnö, vandrade runt där på en strand och lyssnade på havet. MYSIGT!! :)
Kan visa lite bilder imorgon, nu är jag så trött så jag ser suddigt. Hade lätt kunnat somna kl 21, men tänkte att jag måste hålla mig vaken till 22 iaf. ;-)

Imorgon är det sista dagen man får betala med 50-öringarna. Jag har säkert såna lite här o där, men inte så många så att jag orkar leta upp dom nu. :p Om jag hittar några får jag väl lägga dom i Bamse, man har ju till sista mars nästa år på sig att växla in dom.


Det har kommit snö!

Ny dag o ny vecka! Hoppas hela veckan kommer vara lika solig o fin som idag. :)
Vilken tur att man inte bor i Storhogna, utanför Vemdalen. Där har dom fått snö redan!

Den här veckan är sista veckan på min sjukskrivning. Bara ett liiitet problem då... Jag får ju inte lyfta på 4 v, men när jag börjar jobba har det bara gått 3 v. Ska se vad VC säger idag. Ska ju strax dit för att ta bort stygnen o efter det ska jag till arbetsterapeuten och få övningar. Hoppas dom kommer gå bra, med tanke på hur ont jag har idag. Har ju inte tagit nån värktablett sen igår morse, vill sluta med dom. Men de straffar sig genom att handen gör riktigt ont igen...

Jag är såå nöjd med Löwenströmska sjukhuset! Från första kontakten med dom till alla frågor jag haft nu efteråt, så har dom varit jättetrevliga o hjälpsamma. Jag ville ju veta vad som gjordes under operationen, var ju för groggy efteråt för att komma ihåg vad läkaren sa. ;-)
Så idag fick jag ett brev från dom, där dom skickade operationsberättelsen. :) Så då fick jag veta bl a att båda senfacken klyvdes (vissa läkare fuskar ju o klyver bara det ena).

Apropå sjukhus. När jag skulle leta efter min patientbricka och frikortet, så hittade jag mitt armband från sjukhuset. Visste inte ens att jag hade det kvar.
Kanske nått jag borde ha på mig jämt, med tanke på hur förvirrad jag är. Där står ju både namn o personnummer, om jag skulle råka glömma bort vem jag är. ;-)


Nej, nu måste jag duscha o göra mig klar. Sista duschen med inplastad hand. Jippie!! :)

 


Riktig tidning vs dator/ipad?

Den här dagen har varit extremt lugn. Fick feber igår, så somnade tidigt o sov sen 10-11 h. Förstår inte vad febern kommer ifrån?? Är inte det minsta förkyld eller nått sånt. Har bara tagit de lugnt hela dan idag. Har försökt städa lite i lgh, men de gick inte så bra eftersom handen gör ondare än den gjort på hela veckan. Förstår ej varför? Kanske pga febern?

Blev piggare på eftermiddagen, efter lite vila o piller. :p Så då åkte vi till Lars mamma för att äta mat. :) Hans pappa var o fiskade. Hon bjöd på jättegott kött med tillbehör som vi la i bröd som hon bakat själv. De var riktigt gott! Tack så mkt. :)

Kom hem för några timmar sen. Lars stack till jobbet o jag o katterna har en myskväll. Kompisgänget är i Stockholm i helgen.
Från början hade jag också tänkt följa med, men nu är jag glad att jag valde att stanna hemma. Måste spara pengar! Insåg just att lönen jag fick igår kanske måste räcka i 2 månader eller mer. De beror på hur snabb försäkringskassan behagar vara. Tur att jag fick bra lön iaf, syntes på lönepapperet att jag hade jobbat mkt extra. :)

Förresten, är de nån som har skaffat en iPad? Ibland kan det vara bättre med en vanlig tidning. ;-)


Två veckor senare...

Idag är de 2 v sen jag opererade handen. Jag börjar äntligen göra framsteg. Idag t ex så klarade jag av att skära bröd med höger och stänga bildörren med höger. Haha... man får vara glad för framstegen, även om dom är små. :p
Har även försökt ta på mig bilbältet o borsta håret med höger, men de var ett misstag. Fan va ont de gjorde!
Blir ju lurad av tabletterna o tror att handen är bättre än den är. :-/
Kan sova mkt bättre nu iaf, efter att VC sa åt mig att äta diklofenak + alvedon, istället för bara alvedon. Nu vaknar jag bara några ggr per natt, istället för flera ggr i timmen. :D Citodon åt jag bara första veckan.

När jag pratade med VC sa dom att dom tyckte att jag ska ta stygnen på mån, jag trodde jag skulle få göra det idag. :-/
Men men... snart blir jag äntligen av med både dom och bandaget. Längtar! :) Nästa vecka blir de hårdträning av handen iaf. Ska till arbetsterapeuten efter att jag tagit stygnen. Så då ska jag få övningar så jag kan träna handen. :) Har ju bara en vecka på mig sen för att få den bra igen. 4 oktober är sjukskrivningen slut.


Dom övningar jag fått hittills är ju bara för fingrarna

Övningarna ser säkert töntiga och superenkla ut för er som har en frisk hand. Men jag känner att dom verkligen gör nytta. :)
Om man jämför höger med vänster, så är de skillnad på både tjockleken o färgen. Men de var ÄNNU större skillnad förut. Kanske inte så konstigt att höger känns som ett stort blåmärke. ;-)

  

Nu ska jag lägga mig i soffan o läsa. De är så tråkigt väder, så finns inget annat att göra. Hade tänkt ta en lång promenad, men de är alldeles för regnigt o kallt för att jag ska ha lust att gå ut. :p

Com Hem-reklam

Jag har verkligen vänt på dygnet nu när jag är sjukskriven. Jobbar ju kväll/natt annars, så är en riktig nattmänniska. Nu klarar jag knappt av att hålla mig vaken på kvällarna. Iofs blir jag trött av tabletterna också, men ändå. :p

Igår hade jag filmkväll med brorsan o Veronica. Sista filmen hade jag väldigt svårt att hålla mig vaken, men som tur var så klarade jag det. ;-)
Har kännt mig väldigt social dom här veckorna iaf. Träffar folk hela tiden o hittar på massa saker. Bra att så många vill underhålla mig så jag inte blir rastlös. Tycker de hela tiden är nån som hör av sig och vill hitta på nått. Tack allihop! :)
Är t ex glad för att jag haft mkt tid att träffa Veronica, brorsan o Neo t ex. För dom brukar jag inte ha tid att träffa så mkt när jag jobbar massa.

I fredags var jag o Veronica på hockey. Vi såg Timrå-Frölunda, Timrå vann med 6-2! =)
I måndags var vi på fotboll o kollade på Giffarna. Tyvärr så vann dom inte, det blev 3-3. Klantigt av dom, de stod ju 3-2 när de var bara några sekunder kvar. Men men... De var ju gratis att gå iaf, Veronica hade fixat biljetter. Hennes mamma brukar jobba på matcherna. :)

Nu ska jag plasta in handen/armen så jag kan duscha. Längtar tills bandaget är borta så jag kan duscha riktigt. Inte lätt att duscha med en plastpåse på handen, speciellt inte när höger fortfarande gör för ont för att böja mer än litegrann. Eftersom de tar 100 år att duscha o dessutom gör så ont, så har jag nu skjutit upp det i 3 h. Kanske dags att släpa sig dit. ;-)

Sen på eftermiddagen ska jag till Lina o Bäck för att kolla på deras nya lägenhet, o sen är vi 5-6 st från jobbet som ska tilll stan o äta på Allstar. De ska bli gott! :)
Jag måste bara komma ihåg att jag ska beställa nått som är lätt att skära, ingen stor köttbit t ex. Skulle ju vara pinsamt om jag måste be någon skära maten åt mig, bara för att jag inte klarar av det. ;-)

Har ingen bild att bjuda på idag, så de får bli en reklamfilm istället. :p


Filmer!

Idag var jag verkligen uppe med tuppen. Klev upp kl 5! Kunde inte sova. Hela handen känns ju som ett stort blåmärke, bara man nuddar den så gör de svinont. Inte lätt att veta hur man ska ligga o sova då.

Sen lyckades jag sova lite till senare på morgonen. När jag klev upp så frågade Lars om jag hade ont, för han sa att jag sovit så konstigt o att jag vred o vände på mig hela tiden o verkade ha ont när jag sov.
Han hade tyvärr alldeles rätt... :-/

Nu var vi nyss ätit lunch, de blev soppa. Vi som är nattmänniskor brukar ju aldrig äta lunch. Brukar ju äta frukost så sent. :)
Ska snart en sväng till Birsta, Lars har nått ärende dit, så jag liftar med. Då kan han lämna av mig hos brorsan o Veronica efter det. Jag o Veronica ska kolla på film. :)



Apropå film. Jag o Lars såg The Box och The Wrestler igår. The Box var ganska bra, men trodde den skulle vara mycket bättre. Den var så seg ibland.
The Wrestler var inte så bra. Hände inte mycket, rekommenderar den inte. ;-)

   

 


Höstutflykt! :)

Nu ska jag snart göra mig klar inför kvällen. Ska på tjejmiddag hos Micaela. :)
De blir en lugn kväll för mig, har ju alkoholförbud. Citodon o alkohol lär ju inte vara nån bra kombination. :p

Idag har jag varit på utflykt med föräldrarna. Vi hade med fika, så vi satt i solen o myste. :)
Bjuder på några bilder nu när de inte går så bra att skriva. Går ganska bra att fota nu iaf. Håller ju kameran med vänster o eftersom fingrarna på höger hand fungerar bättre nu, så går de bra att ta kort.

Men har faktiskt gjort framsteg senaste dagarna. Klarar småsaker som att hålla i tidning/pocket med hjälp av höger, kan använda kniv när jag äter (men kan inte skära kött o sånt), kan bre min egen macka osv. Avancerade grejer va? ;-)
Kan fortfarande inte hålla i glas/mugg o såna "tunga" saker. Kan heller inte sätta ihop håret o sånt när man måste böja handen mkt. Men de kommer väl. Tränar ju handen varje dag. Har fått ett träningsschema för att träna fingrarna. :p






De slutade regna o solen tittade fram :)


Sen började de regna igen precis när vi skulle åka vidare. ;-)


Gott me fika!

Känner mig ynklig...

Idag blir de inte ett lika långt inlägg som det förra (när jag skrev om operationen). De tog 100 år att skriva med vänster. Tog paus o gjorde annat ibland, så höll nog på hela morgonen. ;-)

Är så trött o seg idag. Har ont och är less... Redan less på att be om hjälp hela tiden. Klarar inte ens att skära min egen mat eller sätta ihop håret. :p Har försökt, men de gör så fruktansvärt ont då så de går inte. :(
Klarar bara sånt som man kan göra med enbart vänster hand. Men snart blir de ju bättre. Tur de, annars skulle väl Lars bli tokig på mig. ;-)

Sov uselt inatt för att de gjorde så ont. ;-( De är svårt att beskriva smärtan. Förutom att de så klart gör ont där doktorn har öppnat handen o sytt ihop igen, så gör de även ont inuti. Kanske inte så konstigt, me tanke på att han grejat på inuti handen...
Tabletterna hjälper ganska bra, när jag tagit dom gör de bara lite ont. Men efter några timmar kommer ju smärtan tillbaka igen.

Igår fick jag en glad överraskning! Världens bästa kusin, Anna, hade skickat ett paket till mig med godis, tidningar o sånt. TACK än en gång! ♥ Du gjorde verkligen min dag! De var precis vad jag behövde just nu. :)
Blev så glad så jag märkte inte ens att de regnade när jag gick ut. ;-)

Nu ska jag kolla på film. Är inte vid datorn så långa stunder, ska ju hålla armen i högläge. Gör ont om jag har den i vanligt läge en längre stund.

Ha de bra allihop! :)


Sakerna som jag fick av kusin vitamin ♥


Kortet som var med i paketet :)


Böcker som jag fått senaste tiden från olika människor. Perfekt så jag har nått att läsa dom här veckorna när jag är sjukskriven. Tack! :)


Operationen!

Nu ska jag försöka knappa ner några rader här. :) De tar 100 år att skriva med vänster, men har ju inte direkt någon tid att passa. Är ju sjukskriven till 4 oktober om läkningen går bra. Annars till den 11 oktober.

Operationen gick bra! :) Många har frågat massor, så tänkte berätta hur de var. Får se om nån orkar läsa. Risk för att de kommer bli långt, eftersom jag även skriver de som en påminnelse till mig själv om hur dagen var. ;-)



Kom till Löwenströmska och anmälde mig några minuter före 10.30 då jag skulle vara där. När jag kom till operationsmottagningen så fick jag gå till en hytt och byta om. Fick ta på mig såna där fula sjukhuskläder, typ som ett långt nattlinne med knappar hela vägen + lååånga strumpor som gick upp mot låren.

Sen fick jag sätta mig o tvätta min hand i 10 min med Descutan-tvål (trots att jag duschat i sån tvål både kvällen före och samma morgon). När jag var klar fick jag en lång strumpa på handen, för att inte få dit nån smuts.

Efter det fick jag gå o lägga mig i en sjukhussäng (det fanns 7-8 sängar/patienter i rummet). I sängen fick jag svara på frågor, fick ett sjukhusarmband med namn o personnr och fick lite info om vad som skulle hända. Sen fick jag vatten o 3 tabletter att svälja i förebyggande syfte mot smärtan. Sen var de bara att vänta på att tabletterna skulle börja verka. Under tiden fick jag bläddra i en skvallertidning.

Medans jag väntade kom även narkosläkaren dit och presenterade sig. Han kollade igenom mina papper, gjorde en snabb undersökning för att se så att Sundsvalls sjukhus ställt rätt diagnos (det hade dom), ställde massa frågor o sen berättade han vad hans uppdrag var.
När han berättade att jag skulle få sova gott under operationen sa jag "Va, ska jag sova?" Haha... han såg lite förvånad ut. ;-) Han gick o kollade i några andra papper o sen berättade han att de hade dom bestämt redan från början. Så jag fick inte välja de själv. Men de var skönt, att jag inte behövde välja alltså. :)

Sen försvann han ett tag o en sköterska kom o satte dropp i armen på mig o gav mig medel mot illamående. Sen fick jag läsa lite till i tidningen tills narkosläkaren kom tillbaka för att rita en pil på min arm.
När de var klart drog han o en sköterska iväg med sängen genom korridorerna, bort till operationssalen. Kändes lite dumt att åka runt i en sjukhussäng när man kan gå själv. ;-) När vi kom till "slussen" före operationssalen fick jag en rosa mössa. Dom tyckte jag skulle ha en tjejmössa, haha... :)

När vi kom in i salen fick jag gå själv till operationsbordet (som tur var). Fick lägga mig där o fick en blodtrycksmanschett och en klämma på fingret för att mäta puls o syrehalten i blodet.
Dom förklarade hela tiden väldigt noga vad dom gjorde o alla hade humor o var jättetrevliga. Man kände sig trygg med hela operations-teamet. :) Dom märkte nog att jag var lite nervös, både pga operationen och för att jag inte hade fått veta innan att jag skulle sövas. Dom pratade på om allt möjligt för att få mig att tänka på annat o de funkade ganska bra. :)
Helt plötsligt såg jag massa vita prickar som dansade runt o den stora operationslampan började snurra. Samtidigt kom en sköterska med en mask o sa att jag skulle få andas frisk luft och en annan frågade om de gick bra att dom knäppte upp någon knapp i kläderna. Jag hann inte svara förrän jag sov. :p Fick veta senare att dom knäppte upp för att dom skulle sätta på mig EKG-elektroder på bröstkorgen.

Helt plötsligt vaknade jag av nån som pratade långt borta. Trodde de var mamma som väckte mig på hotellrummet, men när jag öppnade ögonen såg jag att jag låg på uppvaket. :p Jag fattade inte alls vart jag var! En sköterska kom o strök mig över håret o sa att jag var hos henne.
Jag såg på kl att de hade gått en timme sen jag blev sövd (sövdes ca 11.10). Sen somnade jag igen. Vaknade efter ytterligare 10 min. Låg o kollade mig omkring, försökte återigen förstå vad jag gjorde där. Såg en klämma på fingret och en apparat som var kopplad till mig med siffror på o ändå tog de ett tag att fatta. Jag var verkligen helt borta. :p

En sköterska kom o kopplade bort droppet, jag somnade igen, medans hon höll på med det! :) Tredje gången jag vaknade så såg jag på min hand, såg bandaget o då började jag väl fatta vart jag var. :p Läkaren som opererat mig var i rummet då, så han passade på att komma o prata med mig om operationen. Lite synd, jag kommer inte ihåg mkt av vad han sa. Var ju fortfarande halvt borta. ;-) Fjärde gången jag vaknade (ca 12.40) hade jag så ont så de var omöjligt att råka somna om igen. Fick tradolan mot smärtan o en kopp vatten att dricka. Blev lite piggare o började småprata med patienterna runtomkring mig. Fick kaffe o macka efter ett tag, de var gott. :)

Vid 13.30-tiden fick jag testa att sitta på sängkanten några minuter o sen testa att gå. De gick bra, så då fick jag byta om o efter ett kort samtal så fick jag lämna uppvaket o ta hissen ner till mamma. :) 
Vi gick till apoteket o köpte Citodon som doktorn hade skrivit ut åt mig. Sen gick vi till pappa o Joppe, för vidare färd tillbaka till hotellet.


Utsikt mot matsalen där dom hade frukostbuffén

           


Jag bodde i vardagsrummet, med soffa, skrivbord o tv. Föräldrarna bodde i sovrummet.

Jag var trött, seg, förvirrad, yr o konstig hela dan. T ex så behövde jag 5-6 försök på mig att logga in på min dator, fastän jag har ett så enkelt lösenord. Kändes som att jag var full efter alla droger på sjukhuset. ;-)
Tog de lugnt resten av dagen. Vilade på hotellet först, sen gjorde vi en liten utflykt in till stan. Jag somnade i bilen hela tiden. :p
Hade ont i halsen o var hes hela dan, förstod inte varför. Sen sa mamma att de är för att jag hade en slang i halsen när jag opererades. Jag hade inte ens en aning om att jag hade det, så dålig koll har jag. :p

Skönt iaf att ha det gjort! Och är så glad att jag blev sövd. Då slapp jag känna när dom drog i senor o känna smärtan när dom släpper tillbaka blodet i armen.
Känns så skumt att dom har satt en slang i halsen, öppnat handen, knipsat av saker o grejat i den, sytt ihop, tagit bort slangen, flyttat mig från operationsbordet tillbaka till sjukhussängen o skjutsat mig tillbaka till uppvaket, utan att jag märkt minsta lilla av det. Måste varit bra grejer dom sprutade in i blodet. ;-)

Nu har de gått tre dagar efter operationen. Gör fortfarande väldigt ont o får knapra Citodon flera ggr per dag. Men nu vet jag ju iaf att det snart blir bättre. :)
Får inte bära, belasta, lyfta något eller anstränga handen dom första två veckorna. Efter det ska bandaget o stygnen tas bort. Får inte lyfta tyngre grejer förrän efter 5-6 v.
Försöker iaf röra på fingrarna ofta. Har fått ett träningsprogram med övningar som ska göras massa ggr per dag, så inte t ex fingrarna blir stela.


Stort bandage o en hand/arm i form av en boll. :p Pilen är kvar, kan ju vara bra om jag glömmer vilken hand som är opererad. ;-)


Imorgon är de dags!

Nu är de snart dags! Har packat allt (hoppas jag), tagit bort nagellack eftersom man inte får ha det under op, fixat lite grejer som jag behöver ha två händer till osv.
Nu väntar jag bara på att bli hämtad för vidare färd mot Sthlm.
Så senare idag blir de nog shopping. Sen ikväll ska vi nog bara ta de lugnt o jag ska duscha i Descutan, den där konstiga tvålen från apoteket. Sjukhuset skickade ju med ett papper med massa regler hur man ska duscha. :p



Vi ska bo på Scandic Star i Sollentuna. Eftersom de är gratis internet, så tar jag självklart med datorn. ;-)
De är så många som bett om en uppdatering på fredag eftermiddag, både på blogg o fb, så de ska ni få. :D

Lite tråkigt att jag inte får äta av Scandics goda frukostbuffé imorgon, jag måste ju fasta från kl 24 ikväll. Men lär ju ändå vara så nervös så jag mår illa, så skulle kanske inte kunna äta nått ändå. ;-)

Har fått massa likadana frågor senaste dagarna, så tänkte att jag skulle svara på dom här:
Operationen är på Ortho Center, Löwenströmska sjukhuset i Stockholm, fre den 10 sep kl 10.30 
Det är en dagoperation, får alltså åka hem snabbt. Tror det blir lokalbedövning. Dom har pratat lite om sövning, men jag o narkosläkaren ska tydligen bestämma det tillsammans imorgon. Antar att de är därför jag ska fasta, för säkerhets skull alltså.
Lars jobbar hela helgen, så därför har jag med mig föräldrarna som sällskap. Vi stannar i Sthlm till lör :)
Vet inte hur länge jag blir sjukskriven, men de är nog mellan 2-4 veckor. Får veta mer efter operationen imorgon.
 Felet på min högra hand är INTE Carpal tunnel syndrome (som många verkar tro), utan Morbus de quervain.

Nu börjar jag bli riktigt nervös. :p Är inte nervös för hur operationen kommer gå, för de kommer säkert gå bra. Han som ska operera är ju docent o specialist i ortopedi, så han borde ju veta vad han sysslar med. ;-)
Men är nervös för hur skakig o nervös jag kommer vara när jag kommer dit och hur de kommer vara o så. Svårt att förklara. ;-)

Nu är dom snart här. Dags att packa ner datorn. Hörs imorgon. :)



Nu är de 4 dagar kvar!

Nu är helgen slut och de är dags för en ny vecka igen. Imorgon jobbar jag mitt sista kväll/natt-pass på några veckor. Sen från tors ska jag vara sjukskriven.
Innan de blir helg igen så har jag nämligen opererats! Känns lite konstigt...
Overkligt att det äntligen ska bli av, efter att ha haft ont i höger hand i ca 1,5 år. Men är typ från i våras o framåt som de har blivit värre.

Fick veta om operationstiden för ca 1,5 vecka sen och fick kallelsen förra veckan. Så efter mkt strul så gick det äntligen snabbt! =)
Sundsvalls sjukhus slarvade bort mig två ggr, sen har de varit mkt annat strul från dom också. :-/ Dessutom har dom väldigt lång kö där (mer än 3 mån), så när Bosse (som jag skrivit om förut) sa att jag kan få opereras på Löwenströmska sjukhuset i Stockholm, så tackade jag självklart ja. Annars hade jag fått vänta till tidigast slutet av oktober. Får resan betald av jobbet. Mkt bra! :)

När Sundsvalls sjukhus fick veta att jag ville till ett annat sjukhus, så sa dom att de skulle ta två veckor för klinikchefen att få papperen, godkänna o skicka dom till Löwenströmska. Hmm... liiiite lång tid va?
När Bosse fick veta de så blev han arg. Han ringde upp mig o pratade lite. Sen efter ca 30 min så ringde operationskoordinatorn från Löwenströmska o erbjöd mig en tid! Då hade dom fått papperen från Sundsvalls sjukhus. Helt plötsligt tog de 30 min att fixa, istället för 2 veckor. ;-)

När dom ringde så erbjöd dom mig en tid om 2 veckor. Så nu på fredag kl 10.30 är det dags! Är både glad o nervös. Jag har aldrig opererats för nånting förut o blir nervös bara av att hälsa på folk på sjukhus. Så får se hur de går, lär ju vara ett nervvrak när jag ska dit. ;-)



Ett väldigt efterlängtat brev! :)


Familjedag!

Idag har jag varit på familjedag på jobbet. De bjöd på korv o hamburgare, hade frågeslinga, tävlingar, lotteri, o rundvandring. Så nu fick Lars se hur de ser ut inne på mitt jobb. Han har varit väldigt nyfiken på det. Även föräldrarna fick stilla sin nyfikenhet. Dom tyckte inte de såg ut som dom hade förväntat sig. :)

Efter familjedagen åkte vi till brorsan o Veronica för att fira Pontus som fyllt år.
Sen ikväll har vi bara haft en lugn hemmakväll me god mat o lite vin. Behövde en lugn kväll efter veckan som gått. Jobbat 5 nätter i rad o avslutade med fredag kväll. Var riktigt trött o seg igår, hade helst sovit bort hela dagen, men kunde ju inte strunta i att gå till jobbet :p

Nu ska vi se film, 12 rounds. Får se om den är bra eller inte.







Hunden och kattens dagbok!

Kom på att jag måste skriva här om vad som händer o fötter. Ni som har mig på FB vet ju, men inte ni andra. De har ju hänt en riktigt bra grej sen sist. :)

....och så långt hann jag skriva, sen har jag blivit avbruten av allt möjligt. Började med den där meningen för över en timme sen. ;-)

Men nu fick jag helt plötsligt ont om tid. Kom på att jag måste fixa några grejer hos föräldrarna, så ska lifta me Lars när han åker till jobbet. Och nu fick jag 5 min på mig att göra mig klar. :p
Ska jobba extra inatt igen. Börjar kl 23, så blir ytterligare 7 h extrapengar. Blivit en del nu. Känns som att jag bor på jobbet nästan, men snart ska jag ju vara "ledig" några veckor, så lika bra att jobba nu.
Eftersom jag fått 2 extranätter den här veckan + hade resten på schemat, så blir de 5 nätter i rad och som avslutning fre kväll. Lär ju vara världens segaste på lördag när jag är ledig. ;-)

Måste åka nu.
Ni som inte hört den här, lyssna på den! Och ni som hört den, lyssna igen. :)
Hörde den för första gången för några år sen och igår blev jag påmind om den när en kompis hade den på FB.


RSS 2.0