Det har kommit snö!

Ny dag o ny vecka! Hoppas hela veckan kommer vara lika solig o fin som idag. :)
Vilken tur att man inte bor i Storhogna, utanför Vemdalen. Där har dom fått snö redan!

Den här veckan är sista veckan på min sjukskrivning. Bara ett liiitet problem då... Jag får ju inte lyfta på 4 v, men när jag börjar jobba har det bara gått 3 v. Ska se vad VC säger idag. Ska ju strax dit för att ta bort stygnen o efter det ska jag till arbetsterapeuten och få övningar. Hoppas dom kommer gå bra, med tanke på hur ont jag har idag. Har ju inte tagit nån värktablett sen igår morse, vill sluta med dom. Men de straffar sig genom att handen gör riktigt ont igen...

Jag är såå nöjd med Löwenströmska sjukhuset! Från första kontakten med dom till alla frågor jag haft nu efteråt, så har dom varit jättetrevliga o hjälpsamma. Jag ville ju veta vad som gjordes under operationen, var ju för groggy efteråt för att komma ihåg vad läkaren sa. ;-)
Så idag fick jag ett brev från dom, där dom skickade operationsberättelsen. :) Så då fick jag veta bl a att båda senfacken klyvdes (vissa läkare fuskar ju o klyver bara det ena).

Apropå sjukhus. När jag skulle leta efter min patientbricka och frikortet, så hittade jag mitt armband från sjukhuset. Visste inte ens att jag hade det kvar.
Kanske nått jag borde ha på mig jämt, med tanke på hur förvirrad jag är. Där står ju både namn o personnummer, om jag skulle råka glömma bort vem jag är. ;-)


Nej, nu måste jag duscha o göra mig klar. Sista duschen med inplastad hand. Jippie!! :)

 


Lämna gärna ett avtryck
Postat av: Jenny
2010-09-27 @ 16:06:38 URL: http://minkostochtraningsdagbok.blogg.se/

sv: Japp, jag opererades på en söndag på ortopedmottagningen här på s-valls sjukhus. De har börjat operera på helgerna för att komma ikapp då de har så lång väntelista. Operationen tog ungefär 40 minuter. Idag har jag varit och tagit bort stygnen och imorrn ska jag till handrehab. Hoppas på att rehabiliteringen går lite snabbare än förra gången då jag fick gå på handrehab i nästan två månader.

Postat av: Lotta
2010-09-27 @ 21:21:12 URL: http://atollenrock.blogg.se/

Hej Eva! Jo, jag har några favoriter eller de är väl rätt så många egentligen.

Här kommer några: Doktor Glas av hjalmar söderberg, allt med Bodil Malmsten, sviten om Systrarna von Pahlen av Agnes von Krusenstjerna, glaskupan av Sylvia Plath. Gillade även Hypnotisören av Kepler, gentlemen av Klas Östergren... hmm, kommer inte på flera nu.

Jo böckerna om Damernas detektivbyrå är lättsamma och härliga.

Hoppas du har det bra och att något tips faller dig i smaken. kram på dej!

Postat av: Mamma till William
2010-09-27 @ 21:52:55 URL: http://blondis81.blogg.se/

Du får säga till vad du tyckte om drickan om du skulle dricka det i dagarna...Skönt att slippa snön så länge som det går..Är så trött nu så nu ska ja gå och nanna..kram kram

Postat av: Nathalie
2010-09-28 @ 10:37:16 URL: http://liborius.blogg.se/

kul att du är med och tävlar! jag utser vinnaren i eftermiddag:D

Postat av: Linda - ndaiL
2010-09-28 @ 16:25:50 URL: http://ndail.blogg.se/

Tyvärr var den rätt dålig..

Postat av: Nathalie
2010-09-28 @ 17:25:22 URL: http://liborius.blogg.se/

vinnaren är utsedd:D gå in o se om det blev du!

Postat av: RONJA
2010-09-28 @ 18:24:00 URL: http://ronjaasvardag.blogg.se/

seriöst snö?! har dom fått snö redan? :P

Postat av: anna
2010-09-28 @ 20:39:33 URL: http://anst86.blogg.se/

Men usch för snö redan! Dock har vi faktiskt minusgrader på morgonen här, iaf har det varit så i veckan :( Kul att du är nöjd med sjukhuset :)) Men dom gjorde ett fel när dom inte klippte ditt band innan du åkte hem, det SKA man faktiskt göra ;)

Postat av: Eva
2010-09-28 @ 20:57:19 URL: http://detspokar.blogg.se/

Oroa dig inte för hur det blir när du börjar jobba. Arbetsgivarna måste helt enkelt anpassa arbetsuppgifterna efter din förmåga. Kan du inte lyfta så ska du inte behöva göra det. Det kommer att ordna sig :-)



Kram,

Eva



PS: Jag lyckades få tag i en annan hyresgäst till andrahandslägenheten idag! Jippiie! Så nu slipper jag dubbla hyror i två månader! Är så himla glad för det! :-)

Postat av: SOFFIE
2010-09-28 @ 21:39:17 URL: http://soffie69.blogg.se/

fniss ett sånt där kanske man skulle ha om man förvirrar bort sig nånstans,hoppas det går bra med stygnen och det har läkt fint,du borde väl bli sjukskriven nån vecka till tycker jag,

kram

Postat av: SOFFIE
2010-09-28 @ 21:40:13 URL: http://soffie69.blogg.se/

hua glömde eller ville inte läsa att det redan har kommit snö i Sverige hua hoppas den håller sig borta jättelänge än,men jag fick skrapa framrutan på bilen imorse,brrr

Postat av: lucke
2010-09-28 @ 23:03:41 URL: http://modegrabben.blogg.se/

Godnatt, hoppas du har haft en bra dag :P

Postat av: Unspoken Message
2010-09-29 @ 11:15:27 URL: http://unspokenmessage.blogg.se/

sv: oj, de va inte få veckor :/

Postat av: bjorne
2010-09-29 @ 20:24:55 URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/

Gott att det går åt rätt håll med din hand och allt kommer bli som det ska,har varit sol och vackert här med sen i måndags men helgen var katastrof,bara regn o blåst,ha de gott.


Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0