Härlig påskhelg!

Även idag skiner solen. :) Det har verkligen varit toppenväder den här påsken. Igår t ex var det kring 20 grader i skuggan. Även vid 18-19 tiden var det för varmt att ha jacka på sig, det räckte med t-shirt. :D

Vi delade ut påskägg till barnen. Lars var ju i stugan på morgonen efter jobbet. Hans brorsbarn var där, så han ordnade skattjakt för dom. Han ritade lappar som ledtrådar till vart dom skulle leta efter påskäggen. :)
På kvällen var vi till brorsans familj för att grilla. Då ordnade han även skattjakt där, för Pontus och Victor.

Neo fick sitt "påskgodis" direkt i handen. Jag visste inte riktigt vad vi skulle ge till honom eftersom han är så liten än, men sen kom vi på att vi skulle ge russin, det älskar han. Men då hittade Lars en ännu bättre grej, så den köpte vi. :)




Förpackningen innehöll 12 st söta små askar med russin och torkad frukt. :)

Medans brorsan skötte grillningen så tog Neo med mig till lekparken för att gunga. Jag hade ingen aning om vart den var. Men han tog min hand och bad mig följa med. Sen visade han mig vägen till gungorna. :)

 
Gunga var superskoj!


Hjälper sin pappa med grillningen ;-)

Den här helgen har verkligen varit bra! Ingen stress, haft tid att vila, mysa, njuta av solen, träffa folk. Ja, bara roliga saker. :)
Skärtorsdag var Lars ledig. Vi skulle egentligen på bio då, men stannade hemma och myste istället. Åt påskmat och kollade på film hemma. En riktig myskväll! :D


Lax, ägg, sill, kött, rom, potatis och halloumi-ost. Osten hör kanske inte till påsken, men den var god. ;-)


Till maten drack vi gott vin som vi köpte på kryssningen


Till efterrätt åt vi påskägg ;-)

Nu måste jag göra mig klar. Vi ska åka till min mormor och hälsa på. :) Hon bor i Fränsta, det är ca 6 mil från S-vall.

Hoppas att ni har en bra påsk allihop!




Glad påsk!

Nu har jag helg! Ledig tills på tisdag. :)
Tyvärr så jobbar Lars hela påskhelgen (förutom idag), så jag får nog hitta på saker själv. Vet bara inte riktigt vad, men något blir det iaf. Ska kolla vad alla ska göra :) På lördag blir det iaf grillning hos brorsan och Veronica. Jag råkade bjuda in mig själv. ;-)
Hade först tänkt bjuda in mig till föräldrarna, men dom ska åka upp till Jämtland till min fasters stuga.

Det ska bli riktigt fint väder i helgen, så jag lär nog vara en hel i föräldrarnas hus. Jag ska vara kattvakt åt Cizzi o Bella. Idag var det också fint väder. När jag gick till VC var det 18 grader, härligt. :)
Gjorde laserbehandling nr 3 idag. Så nu gör de ont i handen o känns lite skumt. Men då känns det ju att man varit på behandling iaf. ;-)

Fick vårkänslor när jag vandrade omkring. I folks trädgårdar var det fullt med blommor i rabatterna, påskfjädrar i träd och buskar, vitsippor och tussilago som blommar, humlor och fjärilar som flög omkring och andra vårtecken.
Jag gillar verkligen våren! I vintras när det var så mkt snö så kändes det nästan som att den aldrig skulle försvinna. :p Sen när den väl började tina, så gick det så fort så man hann knappt reagera förrän den var borta. :D

Jag är så trött, så skulle lätt kunna sova nu. Sov ca 4 h efter nattjobbet, vaknade av hostattacker, så till slut gick jag upp. Det är många nu som har börjat fråga vad det är för fel på mig eftersom hostan inte gått över än. Jag har ingen aning!! Det enda jag fått veta av doktorn (som jag var hos för ca en månad sen) är att det är luftrörskatarr och att det håller i sig ca 5 v. Nu har det gått 8 v. Förstår att Lars är less på min hosta, jag är precis lika less om inte mer...

Nu är det dags att fixa lite mat. Vi ska äta påskmat idag. Lite blandat, typ ägg, lax, sill o sånt. :) Jag har även påskpyntat lite, så det är lite påskstämning här. :D

Hoppas att ni alla får en riktigt bra påsk! GLAD PÅSK!!


Gullig kyckling


Hmm... ;-)


Nya underlägg + en påskbukett


Påskblommorna med ett ägg i buketten


Påskpynt + duk som jag fått av mormor :)


Söööta :D


Dom här snyggingarna är svåra att placera. Det måste vara nånstans dit katterna inte når, med tanke på deras frisyrer. Annars blir dom väl flintskalliga ;-)




Purina One

Idag är sista dagen på Purina One-kampanjen (kattmat). Som jag skrivit om förut, så är jag ju med i Buzzador. :) Man får testa saker gratis och även dela med sig av dessa saker till dom man känner. Bra va? ;-)

Förut har jag fått testa hundmat (inte jag då förstås, utan hundar jag känner), tandkräm och hudvård. Denna gång var det alltså dags för kattmat.
Gizmo och Nova älskade maten! Redan när jag skulle packa upp den ur kartongen så var dom väldigt otåliga och kunde knappt vänta tills jag hade öppnat påsen. Så fort dom ser/hör påsen så springer dom allt dom kan till matskålarna. :)





Jag tog med en provpåse till föräldrarna, så att Cizzi och Bella också skulle få testa. Det var lika uppskattat där. Dom slukade maten! :)
Resten av provpåsarna har jag delat ut bland folk jag känner. Det är ju många som har katt, så det var inga problem att hitta någon att ge dom till. :)

Hoppas jag kommer få buzza något snart igen. Det är riktigt roligt att få testa saker som man kanske inte skulle ha köpt annars.

Vårtecken!

Nu är helgen slut och idag är det dags för jobb igen.
Har hunnit med en hel del i helgen. :) Bl a träffat Neo. Brorsan och Neo var lediga från jobb o dagis i fredags, så dom ville ha sällskap. Perfekt att jag också var ledig då!
Vi hälsade på föräldrarna en sväng. :)







Det har varit riktigt härligt väder, ca 14-17 grader i skuggan i flera dagar. Härligt! :) Har varit ute o gått en hel del, tänkte fota lite vårtecken en av dagarna, men batteriet dog i kameran (ovanligt va?). Hann bara ta någon enstaka bild. :-/
Men nu har vi köpt nya batterier till kameran, så nu ska vi slänga dom vi har. :) Irriterande när dom dör efter bara några kort, fastän man nyss har laddat dom.



Igår var vi till Lars föräldrars stuga. Dom skulle grilla och undrade om vi också ville ha. Klart vi ville det! Grillat är ju så gott!! :) Lars visste först inte om han hade tid eftersom han skulle plugga, men jag övertalade honom. ;-)
Det har varit så mysigt att vara lediga tillsammans i helgen. Den här veckan är vi bara lediga en enda kväll tillsammans, på tors kväll. Då blir det nog bio. :)

Nu måste jag fixa lite saker innan jag ska till VC. Det är dags för laserbehandling nr två. :) Hoppas det känns bättre efteråt än de gjorde sist.
Då hade jag ont i handen hela kvällen + att den kändes helt bortdomnad. Sjukgymnasten sa ju att det blir så efteråt, men kommer inte ihåg om han sa att det är bara första gången eller om det är alla ggr de blir så.
Hoppas det bara var efter första behandlingen, med tanke på att jag ska jobba idag bara någon timme efter behandlingen. :)






Lasermannen

Nu har jag äntligen tid att skriva några rader här igen. Har knappt använt datorn sen innan vi åkte på kryssningen. När vi kom hem så strulade internet i 2 dagar och sen har jag varit upptagen med jobb, jobbmöte, promenader o massa annat. Men nu har jag helg! :) Ledig till måndag.

Kryssningen var riktigt bra. Men det stormade massor i Sthlm-området, så dom vågade inte åka iväg med färjan den tid vi skulle åka. Båten skulle gå kl 18, men dom sköt upp det till ca 24 istället.
Dom tänkte på säkerheten, så dom ville vänta ut stormen. Det lyckades bra, kände knappt att det gungade någonting. :)

Alla restauranger, diskon, pubar, taxfree o sånt var ju öppet som vanligt, så det gick ju ingen nöd på oss passagerare. ;-) Men några idioter klagade för att dom inte fick spela på spelautomaterna förrän vi hade lämnat hamnen. Puckon! Dom borde ju vara glada för att dom tänkte på passagerarnas säkerhet, istället för att klaga på att dom inte fick spela bort sina pengar!!


Köpte en ny parfym på båten, den luktar gott! =)

Idag har jag varit på VC för att få laserbehandling. Det var min arbetsterapeut som tipsade om att sjukgymnasten har smärtbehandling i form av laser eller akupunktur. Hon skrev upp mig på hans väntelista och idag var det alltså dags för mitt första besök.
Han började med att undersöka handen och ställa massa frågor. Det var inte helt lätt att förstå vad han sa, han är från Danmark. :) Fan va ont de gjorde när han tryckte på området som jag har ont i! :(

Han bestämde iaf att vi ska testa laserbehandling 2 ggr/v i 3 veckor för att se om det blir någon skillnad. Jag hoppas det blir det. :) Har hört många bra saker om laserbehandling, så jag har stort hopp om att det här ska lyckas. :D

Nu ska jag diska lite och sen ska jag se film. Ha en bra kväll! :)

Cinderella

Godmorgon! :)
Jag har varit vaken ett tag redan, haft en del att fixa innan vi ska åka iväg. Ska på minisemester, det ska bli så skönt att åka iväg och göra nått. :)
Vi ska åka på kryssning med Cinderella. Tur att dom slutat filma till det där programmet i kanal 5 (Färjan). :p

Resan är väldigt billig!! 300 kr/var kostar det! Då ingår bussresa t/r Sundsvall-Stockholm, en 2-bäddshytt (B-hytt), middagsbuffé inkl dryck (öl, vin, läsk) och frukostbuffé. Det var ett erbjudande från Sundsvalls Tidning att man får åka 2 och betala för 1. Så det nappade vi på direkt, hade ju ändå tänkt ta en minisemester i april. :)

Är så glad för att hostan äntligen har gått över. Det tog nästan 7 v! Medicinerna hjälpte till slut. :) Nu har jag lyckats sova två nätter i rad utan hostmedicin och det bästa av allt är att jag äntligen kan ligga ner och sova! Har ju fått sova halvsittande med 3-4 kuddar i en evighet känns de som. :p

Hoppas att ni alla får en bra dag! :)


Charmig 1-åring! :)

Nu är helgen snart slut! Den har gått så fort, tyckte det nyss var fre morgon (när jag fick helg). Har haft fullt upp, knappt varit hemma nånting.
Igår t ex, var vi på Bergsåker på trav. Lars var duktig och vann pengar, för mig gick det inte lika bra. :p Bl a så började han med att satsa 20 eller 30 kr på en häst i första loppet. Den vann och eftersom det var så bra odds så fick han 1200 för det. Inte helt fel! Han vann även på några andra, så han var väldigt nöjd när vi åkte hem. :)


Såna här numrerade hästar fanns lite överallt på travet. Man fick registrera sin häst till nån tävling.

På kvällen var vi hos brorsan och Veronica för att spela spel. Vi spelade Mini eller maxi (oväntat va?) ;-), Brainstorm och kortspel (500). De var riktigt kul! De var alldeles för länge sen jag spelade spel, måste göra det oftare. Hade tänkt ta några bilder på charmtrollet Neo, men minneskortet till kameran var kvar hemma i min dator. Klantigt! :p
Det är roligt att han pratar mer och mer. Märker stor skillnad nu när det var så länge sen jag träffade honom. Han var så söt när jag skulle gå iväg med kaffekoppen och han sa mitt namn och bad mig ge honom glass! Haha! Blev så förvånad. :)
Han har ju vetat vad jag heter förut också så klart, men aldrig kallat mig vid namn. Vet inte hur han kom på den där idén om glass. Ingen av oss åt ju glass och vi hade inte pratat om det heller. Han tyckte väl att faster såg lättlurad ut. ;-) Han var som en solstråle hela tiden. Han är helt klart den charmigaste 1-åring som finns!

Idag har jag o Lars varit på Vårmässan i Nordichallen. De har blivit lite som tradition att gå dit varje år. Fick gratisbiljetter från mina föräldrar. Vi gick runt o tittade, deltog i några tävlingar och köpte leksaker till katterna. Dom blev riktigt glada, speciellt Gizmo. Han älskar såna här leksaker! :) De var riktigt bra pris också, två för 40 kr. För det priset brukar man ju bara få en annars.


Nova


Nova


Gizmo


Gizmo

Efter Vårmässan har jag varit ute och gått, hann precis innan det började regna. Sen har jag städat, diskat och sånt. Hade bra musik och var piggelin, så allt gick med en väldig fart. :)
Ikväll måste jag försöka somna en vettig tid. Ska på möte (med tjejgruppen) på jobbet imorgon, kl 9-16, så är ju en fördel om man är pigg då.

Ha en bra kväll!

RSS 2.0