Vårtecken!

Nu är helgen slut och idag är det dags för jobb igen.
Har hunnit med en hel del i helgen. :) Bl a träffat Neo. Brorsan och Neo var lediga från jobb o dagis i fredags, så dom ville ha sällskap. Perfekt att jag också var ledig då!
Vi hälsade på föräldrarna en sväng. :)







Det har varit riktigt härligt väder, ca 14-17 grader i skuggan i flera dagar. Härligt! :) Har varit ute o gått en hel del, tänkte fota lite vårtecken en av dagarna, men batteriet dog i kameran (ovanligt va?). Hann bara ta någon enstaka bild. :-/
Men nu har vi köpt nya batterier till kameran, så nu ska vi slänga dom vi har. :) Irriterande när dom dör efter bara några kort, fastän man nyss har laddat dom.



Igår var vi till Lars föräldrars stuga. Dom skulle grilla och undrade om vi också ville ha. Klart vi ville det! Grillat är ju så gott!! :) Lars visste först inte om han hade tid eftersom han skulle plugga, men jag övertalade honom. ;-)
Det har varit så mysigt att vara lediga tillsammans i helgen. Den här veckan är vi bara lediga en enda kväll tillsammans, på tors kväll. Då blir det nog bio. :)

Nu måste jag fixa lite saker innan jag ska till VC. Det är dags för laserbehandling nr två. :) Hoppas det känns bättre efteråt än de gjorde sist.
Då hade jag ont i handen hela kvällen + att den kändes helt bortdomnad. Sjukgymnasten sa ju att det blir så efteråt, men kommer inte ihåg om han sa att det är bara första gången eller om det är alla ggr de blir så.
Hoppas det bara var efter första behandlingen, med tanke på att jag ska jobba idag bara någon timme efter behandlingen. :)






Lämna gärna ett avtryck
Postat av: anna
2011-04-18 @ 17:32:17 URL: http://anst86.blogg.se/

Hallå! Åh vad söt Neo är! Hur går laserbehandlingen då? Åh vad gott med grillat, måste jag få äta snart!!!! :))

Postat av: ella
2011-04-19 @ 14:39:52 URL: http://farytaleinblue.blogg.se/

vad söt=)

ja nu är d då vårväder äntligen=)

Postat av: Mamma till Wiliam
2011-04-19 @ 16:46:40 URL: http://blondis81.blogg.se/

God kväll.Mindre skoj att börja jobba igen.Men du lär väl vara lång ledig nu under påsken eller blir det mycket extra...

Hoppas att din dag har varit lika fin som min har varit..Söta bilder.kram

Postat av: Sofie-Amor vincit omnia
2011-04-19 @ 17:48:59 URL: http://sofieomnell.blogg.se/

så söt :D

Postat av: soffie
2011-04-19 @ 23:25:56 URL: http://soffie69.blogg.se/

å vilken söt kille,

härligt med våren och värmen hoppas den fortsätter:)

Postat av: Eva
2011-04-20 @ 08:12:01 URL: http://ennydag.blogg.se/

Vilken liten sötnos :-)



Fint med vitsipporna också. Har inte blivit av att jag plockat några än. Men de har nog inte börjat blomma här hos oss än. Det är mest blåsippor än så länge.



Önskar dig en fin onsdag!

Postat av: Liv
2011-05-08 @ 13:30:15 URL: http://smsalåna.nu

Jag måste säga att jag till 100% uppskattar din sida. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?


Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0