Tårta och presenter!

Nu är helgen nästan slut. Eftersom jag fyllde år i torsdags så har jag firat min födelsedag både i fredags och idag.
I fredags var våra familjer här. Dom fick mat (enchiladas) och fika. :)
Alltid lika roligt att ha dom här. Lite synd bara att jag inte kände mig supersocial pga den jobbiga huvudvärken som aldrig går över. Men som tur är så hjälper ju alvedon ganska bra nu. Det gjorde det inte första dagarna efter hjärnskakningen.
Jag fick en fin scarf, pengar, lotter och presentkort. Mkt bra presenter! Tack så mkt! ♥

       

1. Lars, Oliver och Julia spelar Angry Birds på Iphonen
2. Robin
3. Neo
4. Neo städar
5. Gizmo blev väldigt trött efter mattes kalas


Presenterna :)


Fina blommor från min älskling ♥

Av Lars fick jag hockeybiljett till Timrå-Skellefteå (den matchen är imorgon), fina tulpaner och middag på Tandoori (har inte bestämt än vilken dag vi ska gå dit). :)
Vi var även på hockey igår och såg Timrå-Linköping. Lars hade ju fixat gratisbiljetter till den matchen som han hämtade ut på Dagbladet. Perfekt! Tyvärr så fick ju Timrå bara 2 p, men mkt bättre än 0 p såklart. :)

Idag har mina kompisar varit här och fått fika. Jag var lite lat och hade inte bakat nått, men det gick nog bra med köpta kakor och bageritårta också. ;-)




Gulligt papper va? :) Paketet från kompisarna innehöll flera "På Stan"-presentkort. Tack tjejer! :)

Nu blir det alvedon och soffläge, så "blyhjälmen" kanske försvinner snart. Ska se om det är nått på tv, annars kanske jag går o lägger mig istället.

Godnatt! :)




Neurografi

Typiskt. Sov för länge i soffan, så nu är jag pigg. :p Vaknade av att min lagledare ringde för att kolla läget. Tur att han ringde, annars hade jag nog sovit många timmar. ;-)
Men ska försöka sova snart igen. Ska upp tidigt eftersom jag ska vara på möte på jobbet. Största delen av dan ska vi ha möte för oss som var julansvariga och hade hand om juljobbarna. Sen på slutet ska vi ha möte för tjejgruppen. Så det blir en heldag.

Idag har jag varit på sjukhuset för att göra en neurografi. Det ordnade sig ju, så det krockade inte med mötet på jobbet imorgon. :) Det gick riktigt bra. Gjorde mkt ondare än jag hade väntat mig, men det tog ju bara 20 min, så det var inga problem. Nu är man en erfarenhet rikare. ;-)

Annars har jag mest bara tagit det lugnt senaste dagarna. Sovit hur mkt som helst, undvikit dator och läsning så mkt som det går osv. Men nu börjar det gå åt rätt håll, äntligen! Med lite tur så är "blyhjälmen" snart borta. :)
Doktorn sa att jag måste ta det lugnt i ca en vecka, eller tills huvudvärken minskar, inte göra nått ansträngande. Så jag fick t ex inte jobba. Men hade inte orkat det ändå, med tanke på hur jag mått. Om jag varit igång en stund så har huvudvärken ökat till max och jag har blivit yr. Även mått lite illa.
Förhoppningsvis första och sista gången som jag fått hjärnskakning. :)

Idag fyller världens bästa tvillingbror år! Stort grattis till honom! :D
Dom flesta år har vi haft ett gemensamt firande, eftersom vi fyller år på samma dag. Men i år blir det inte så.



Vinnarna är....

Jag har inte mått bra senaste dagarna, så har jag inte varit så mkt vid datorn.
Men eftersom min Buzzador-tävling gick ut igår så tänkte jag presentera vinnarna i den. :)



Vinnarna av gåvoboxarna från Cliniderm är.... *trumvirvel*

Elin J
Gunilla
Ann-Kristin B
Malin

Stort grattis till er! Vinsten kommer med posten :)




Hjärnskakning!

Tänkte bara lämna ett litet livstecken :) Läget är inte bra för tillfället. Jag har nämligen fått hjärnskakning! :(
Halkade igår och slog huvudet. Det gick så fort! Hann inte ta emot mig med nån hand/arm, så huvudet fick ta hela smällen. AJ vad ont de gjorde! :( Det bara blixtrade till när huvudet slog i och jag tror även att jag kan ha varit "borta" i några sekunder.

Sov/vilade hela dan och sen kändes det lite bättre. Så stack till jobbet för att jobba kväll/natt, men det gick inte bra. Efter kvällspasset började jag må sämre, så blev tvungen att åka hem. Hade superont i huvudet, var yr/skakig och efter ca 22 började jag även må illa och det höll i sig hela natten. 

Ringde sjukvårdsupplysningen för att fråga om några saker och hon sa att jag måste ha nån som väcker mig varannan timme. Men Lars jobbade ju, så jag skulle sova själv. Så då ringde hon mig 3-4 ggr under natten för att kolla läget! Det tyckte jag var riktigt snällt! Var ju absolut inget hon behövde göra och hon hade inte sagt att hon skulle göra det, så det var en trevlig överraskning :)
Sista gången hon ringde (vid 7 imorse) så föreslog hon att jag skulle åka till akuten. Hon sa att hon t.o.m. hade förvarnat personalen där om att jag kanske var på väg in. Men jag var ensam hemma och kände mig inte i skick för att ta bussen till sjukhuset.

Idag på dagen tyckte jag att jag var piggare och huvudet gjorde inte så ont. Men på eftermiddagen/kvällen har det blivit värre igen. Har nyss sovit två timmar, klarade inte av att hålla mig vaken. Ska snart lägga mig o sova i soffan igen. Det går bättre att sova där än i sängen. I sängen vrider jag på mig mkt mer och det gör ju så jävla ont när jag nuddar den del av bakhuvudet som jag slog i. :(

Nu får det va slut på det här gnälliga inlägget. Tänkte mest bara skriva för att uppdatera om vad som händer och fötter.

Ha det bra allihop och halka INTE!!


Fyndat på rean!

Nu är det helg!
Jag har ju inte så mkt ledigt i helgen. Jobbade till 23 igår (fast vi fick sluta ca 30 min tidigare) och jobbar kväll/natt imorgon. Men idag är jag ledig. :)
Om några timmar ska jag till Sirma. Hon fyllde år för några dagar sen, så hon ska firas ikväll.

Förut idag hade vi besök av Lars brorsa med sin son Oliver. Dom åt lunch här, och nu är killarna och kollar på hockey.
Jag hade tänkt gå på stan, men det är -19 grader ute! Så stannar hellre inne i värmen. ;-)

Var iaf en sväng på stan i onsdags. Hade Veronica som sällskap. :) Riktigt skoj att sitta o prata länge, bara hon o jag. Pratade om allt möjligt, både roliga och tråkiga/ledsamma saker.
Jag passade på att köpa en ny klocka för ett av mina presentkort. Har ju funderat på en sån klocka ganska länge och nu var det ju rea på klockor, så då var det lika bra att passa på. Visste inte om jag ville ha en vit eller lila, men det blev en lila. Funderar även på att köpa en vit, eftersom dom ändå var så billiga nu.


Siffrorna i ringen runt urtavlan är silverfärgade, inte blå som dom blev på bilden



Har fått kallelse från Sundsvalls sjukhus för att komma och göra en neurografi. Den undersökningen ska visa om nerverna i handen fungerar som dom ska. Ortopeden skrev en remiss till en sån undersökning, eftersom jag fortfarande har en del problem med handen.

Men igår fick jag även en kallelse till ett möte på jobbet (för oss som var julansvariga för juljobbarna) och SJÄLVKLART så är det samma dag! Möte 8-16 tror jag och sjukhuset kl 9. Hmm... blir lite svårt att vara på båda ställena samtidigt. Så får väl boka om sjukhuset och hoppas på att det inte dröjer en halv evighet tills jag får en ny tid... Missar ju 2 h av mötet om jag ska till sjukhuset först.

Nu ska jag duscha, fixa naglarna och välja kläder. Lika bra att göra sig klar nu, så är det inte så mkt att göra sen alldeles innan jag ska till Sirma. :)

Ha en bra kväll allihop!

Tävling! Vinn hudvård från Cliniderm

Som jag har berättat om förut, så är jag med i Buzzador. Om man är medlem där så får man testa olika produkter helt gratis, för att sedan berätta vad man tycker om dom. :) Förut har jag fått testa hundmat (som Joppe och andra hundar tyckte var smaskigt) och tandkräm (Sensodyne Rapid).

Den här gången ska jag få testa hudvård, ACO's Cliniderm. Jag har aldrig testat dessa produkter förut, men dom känns bra. :) Paketet som jag har fått innehåller:

• Active protection day cream - förbättrar hudens fuktbarriär för att stå emot yttre påfrestningar
Age delay serum - gör huden jämn och slät, motverkar ålderstecken
• Ultra soft cleansing milk - avlägsnar smuts och makeup samtidigt som den bevarkar hudens fuktbarhet
• 4 st gåvoboxar 



 


Varje gåvobox är värd ca 200 kr och innehålller:

- Dagkräm 5ml
- Age delay serum 2 ml
- Rengöringskräm
- Barrier Repair 5 ml
(skyddar torr och stram hud)
- Nattkräm 5ml
- Ansiktsvatten 5 ml



Nu kan ni som läser få en chans att testa dessa produkter! Jag lottar ut gåvoboxarna till 4 st av er. :)
Det enda ni behöver göra är att svara på några frågor om Cliniderm + ge en motivering till varför just du ska vinna och länka till tävlingen i din blogg (om du har någon).

Svaren på frågorna mailar du till mig: [email protected]  Glöm inte att skriva i mailet vad du heter och ditt bloggnamn (om du har blogg).
Sedan skriver du en motivering till varför just du vill vinna och lämnar motiveringen i en kommentar till detta inlägg. Var noga med att svaren på frågorna ska mailas, så ingen annan kan se dina svar.

1. Hur många produkter för rengöring har Cliniderm för kvinnor?

2. Hur många produkter för kropps- och hårvård har Cliniderm för män?

3. På vilket sätt skiljer sig mannens hud från kvinnans?

Alla svar kan ni hitta här på Cliniderms sida. 

Tävlingen pågår fram till sön 23 jan kl 23.00. Så nu är det bara att sätta igång att tävla! När tävlingen är avslutad så presenterar jag vinnarna här i bloggen.

LYCKA TILL!!!



Du måste kämpa!

Vad många på jobbet som kommenterat mina naglar. Gjorde ju smileysar på dom innan jag skulle på barnkalas i söndags. :)



Idag har jag inte gjort mkt nytta. Har inte mått så bra. :-/ Varit yr, lite illamående, huvudvärk, trött osv. Är inte sjuk, utan de verkar vara biverkningar av medicinen. Var ju till ortopeden förra veckan och hon sa att det fortfarande finns inflammation kvar i handen, så därför skrev hon ut Diklofenak 50 mg (igen!) som jag ska ta 3 ggr/dag i tre veckor. Det blir inte så här varje gång jag tar tabletterna, isf skulle jag inte ta dom alls.
Trötthet, lite yrsel och huvudvärk får jag ju av dom, men det andra (illamående och magont) har jag sluppit hittills. Kanske slarvade när jag tog dom, ska ju helst ta dom samtidigt som jag äter.  

Mina tankar har verkligen varit nån helt annanstans sen nyår. En kille som jag känner fick nya lungor i augusti. Nu strax före nyår blev han dålig. :( Han hamnade på sjukhus, i respirator. Och nyårsnatten blev läget kritiskt. :( Han flögs till Karolinska för att ligga i en ECMO-maskin. Tänker på honom och hans familj hela tiden!
Nu i höst har vi haft ganska mkt kontakt, eftersom vi båda har varit sjukskrivna samtidigt. Vet ju hur glad han var över att ha fått nya lungor. Det var ju meningen att han skulle bli bättre nu, inte sämre...
Vill inte vara med om ytterligare en ung person som lämnar oss (han är två år äldre än mig)

◊ Du måste kämpa och klara det här! Jag håller tummarna allt jag kan! ◊

Julen -10

Nu är det ett nytt år igen. Hoppas året startat bra för er allihop! :) 
Jul och nyår gick riktigt snabbt! Hann knappt märka att det var dom helgerna innan dom var över. ;-)

Före jul så "bodde" jag ju nästan på jobbet! T ex veckan före jul så jobbade jag 7 nätter av 8! Dom flesta passen var dessutom 12 h, så man var helt slut när man kom hem. Alla pass var ju inte på schemat, tre av nätterna jobbade jag extra (skulle bara haft kvällen dom tre dagarna).
Jag var ju julansvarig och hade hand om en grupp med juljobbare. Det var ju 90 st juljobbare på mitt jobb och 14 av dom var i mitt lag. Det var första gången jag hade hand om juljobbare, men det var riktigt roligt och dom var så duktiga hela högen. :)

Som tack för att vi var julansvariga så fick vi en extra julklapp av chefen. Det är ett sånt där kort där man får välja en sak (värde ca 600 kr). Vi fick ju ett sånt kort för några veckor sen också, då valde jag spelet uppe i högra hörnet (Bezzerwizzer). Har ingen aning om vad jag ska välja den här gången. :)


Ser ni att jag gjort smileysar på mina naglar? Det blev fulare än jag trodde, haha :p

Apropå jobbrelaterade julklappar, så fick jag även en julklapp från Seko (facket). Dom skickade ju ut en lott till alla, men sen skickade dom även en extra present till oss som varit långtidssjukskrivna. Snällt va? :)


Alltså presenten var choklad, inte en mobil. Den är bara där för att täcka över min adress. :p

Min jul var riktigt mysigt! Det var ett lugnt firande med familjen. Som vanligt så började vi med att äta tårta och fira mamma, eftersom hon fyller år på julafton. Sen lite senare blev det julmat och julfirande. :) 

Det bästa var att min tvillingbror fick fira några timmar med oss. ♥  Tyvärr så fick han ju vara på sjukhuset en vecka, bl a över hela julen. :( Men som tur var så fick han några timmars permission på julafton. Det kändes verkligen inte roligt när han var tvungen att åka tillbaka till sjukhuset, för att spendera kvällen och resten av julen där ensam. :( (det blev besöksförbud där pga magsjuka på några avdelningar)
Hans son Neo var så gullig i skjorta. :) Han hade en liten minislips också, men den vägrade han ha på sig. ;-) Det här var Neos andra jul, men förra julen var han liten, bara några månader gammal.

             
1. Tomten
2. Neo med en av julklapparna
3. Bella ♥
4. Neo med en av julklapparna från Lars o mig
5. Brorsan o mormor ♥
6. Neo i tomteluva ♥
7. Mormor o mamma ♥


Neo tyckte det var riktigt roligt att öppna paket :)

Jag o Lars hade inte önskat oss något i julklapp, förutom en stekpanna i gjutjärn (så vi skulle slippa köpa den själv). ;-) Den fick vi.
Dessutom fick jag/vi tidningsprenumeration, massa presentkort, pengar, en bok (Panginikontraktet), duschgrejer, örhängen, ett nytt badrum (kommer visa bild när det är klart) mm.
 

Några av julklapparna, resten har jag glömt att fota :)


RSS 2.0