Hundskit!

Nu är jag hemma igen!
Kom hem natten till igår. Har haft en underbart mysig helg i Stockholm med min käre sambo. :) Vi behövde verkligen den här helgen båda två.
Nu känns det lite lättare att jobba fram till augusti när vi har semester. Kan visa lite bilder imorgon, nu hinner jag inte. Ska strax till jobbet, långt pass idag 17-06.30.

Väldigt många har ju gått på semester nu och ännu fler går ju på måndag. Känns som att det bara blir jag och sommarjobbarna kvar? :p Nej, vet ju att det är fler som har augustisemester. Vi har vårat roliga kvar när dom andra kommer tillbaka. ;-)

Igår började jag jobba på mitt sommarschema, 100% kväll/natt. Skulle jobba bara kvällen igår, men råkade tacka ja till att jobba övertid, så det blev ett nattpass också. :) Så istället för 5 h på jobbet, så blev det 12 h. Ångrade mig väldigt mkt vid 1-2 tiden när jag var trött, men sen blev jag piggare igen.
Det var så mkt att göra och stressigt, så man hann inte känna att man var trött.
Inte förrän jag kom hem och somnade vid köksbordet med tandborsten i munnen! ;-)

Förresten, vi har dekorerat katternas toalåda. Det här är väl en passande bild. Inga hundar får ju skita i den. ;-)








Gratis smakprov!

Nu är det snart midsommar! :)
Jag ska jobba ikväll också, men sen är jag ledig till måndag. Skulle ju även haft natten mot imorgon + imorgon kväll. Men det slipper vi eftersom det är röd dag. ;-)

Tidigt imorgon bitti åker vi mot Stockholm. Det är dags att utnyttja vår gratis hotellweekend som jag skrev om här . :)
Vi ska bo på Hotell Wellington på Östermalm. Planerar att fira midsommar på Skansen, om det inte regnar massa förstås.
Nu ska jag äta lite middag innan de är dags att traska till jobbet. Ska göra spagetti o tonfisksås (den med creme fraiche). Gott, snabbt o lättlagat! Perfekt! :)

Får inte glömma att ta med mig några Knorr-påsar och ge till några på jobbet. Jag är ju med i Buzzador, då får man testa gratis saker ibland och man får även några prover att dela ut bland dom man känner.
Förut har jag fått testa bl a hundmat, tandkräm, hudvård (Cliniderm) och kattmat. Nu är det alltså Knorr Bag of taste som jag ska testa. Jag har inte hunnit testa någon påse själv än, men det verkar väldigt enkelt med stekpåsen som följer med. Så om någon vill testa (som jag kan ge till personligen), så är det bara att säga till. Har 12 påsar att dela ut. :)


Paketet från Buzzador


Innehållet :)


Dom tre smaker som jag fick. Påsarna som jag ska dela ut är barbecue-smak.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bloggen strulade förut när jag skulle publicera. Men nu när jag kom hem från jobbet så gick det bättre. :)
Dags att packa o fixa lite nu inför morgondagen.

→GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLA!←






Lagfest & tjejmiddag

Igår var det lagfest med jobbet. Det var meningen att vi skulle spela kubb först och sen gå ut och äta. Men eftersom det var så tråkigt väder så blev det inget kubbspel. :-/ Synd, jag kunde ju inte följa med dom och äta, men hade tänkt vara med och spela kubb iaf.

Istället träffades dom på Irish Pub en timme innan de var dags att äta (på O'Learys). Så jag tog en öl med dom och satt o pratade ca en timme. :) När dom gick vidare för att äta, så åkte jag till Mia för att gå på tjejmiddag.
Hade varit hungrig sen kl 14, så såg verkligen fram emot maten. Och som vanligt så blev man inte besviken! Det är alltid supergod mat på våra tjejmiddagar (förutom när jag lagar den förstås). :p


Jättegod förrätt!


Välkomstdrink


God mat som ingen orkade äta upp :)


Smaskig efterrätt

Apropå mat, har inte ätit sen kl 11 när jag tog en macka. Börjar bli rätt så hungrig nu. Kanske dags att fixa middag? Men ingen av oss orkar laga mat. Haha... Får se om vi har något lättlagat hemma. :)

Det blir inte utemat iaf. Har ju klarat vårt löfte än så länge, så tänker inte bryta det idag! (För er som inte kommer ihåg det, så var vårt nyårslöfte att inte köpa hamburgare/pizza/kebab eller liknande i "onödan"). Alltså får vi bara göra undantag om vi är ute och reser och det inte finns så många andra alternativ. Så vi måste försöka klara oss tills vi ska ha semester. :)

Dom små resor vi gjort hittills i år har vi klarat oss iaf. :) Har gjort sallad eller liknande att ta med i kylväska. Och när vi åkt hem (om det varit 2 dar) så har vi försökt hitta bra matställen, så man "slipper" Mc Donalds och liknande ställen. :)
Anledningen till löftet är inte bara att det är onyttigt, utan i första hand för att det kostar så onödigt mkt pengar. Om vi är hemma så går det ju dessutom snabbare att fixa pasta med pastasås, soppa eller annat om man måste ha maten snabbt, än att åka till pizzeria/hamburgerställe för att köpa maten.

Stockholm

Nu är det helg igen!

Veckorna går så snabbt så man hinner nästan inte med. :)
Men hade ju en minisemester i mitten av veckan, så därför har den här veckan varit rätt så lugn.
Vi åkte till Stockholm vid 8-tiden på tisdag morgon o kom hem natten mot igår.
Jag skulle ju ha jobbat kväll/natt i onsdags, men hade bytt bort mitt pass. Skönt att kunna shoppa o gå runt på stan i lugn o ro, istället för att stressa hem till jobbet. Jag köpte en jacka, en kjol och några tröjor. :)

På hemvägen stanna vi en sväng i Kista Galleria för att äta från deras Food Court. Har ätit där flera ggr förut. Det är ju helt perfekt när det är ca 20 restauranger att välja bland, men man får ändå sitta vart man vill. Så man kan sitta tillsammans, även fast man inte köpt mat från samma ställe. :) Men den här gången blev det iaf från samma restaurang, en som hade libanesisk mat. Har inte ätit det förut, men det var verkligen supergott!


Lars mat


Min mat (massor med mat, orkade inte allt. Dom fyra rörorna var väldigt goda och passade perfekt till kycklingen)

Linkin Park-konserten i tisdags var riktigt riktigt bra! Dom är verkligen bra live! :D Publiken var verkligen igång hela tiden, det var skitbra stämning i Globen! Ångrar inte en sekund att jag åkte dit! :)
Hotellet vi bodde på var också bra, med tanke på att det var ett lågprishotell. Vi ville ha billigt boende, men inte bo på vandrarhem. Skönt att ha ett eget rum med toa o dusch, riktiga sängar (inte som Formula 1 hotell eller liknande lågprisboenden) och frukostbuffé. Frukosten var ju inte direkt i klass med Scandic och såna hotell, men den var bra och vi blev mätta och nöjda. :)
Rummet var stort och hade t.o.m. tre sängar, så vi hade kunnat haft med en tredje person för samma pris. :)


Ett dubbelrum inkl frukostbuffé kostade 600 kr/per rum.

Jag hade superbra sittplats i Globen! Ångrar massor att jag inte laddade vår gamla digital-kamera och tog med den. Jag satt ju på läktaren närmast scenen, inte många meter från bandet. Vår "vanliga" kamera är för stor för att man ska kunna smuggla in den, men den gamla ryms ju i jeansfickan. ;-)




Konsert!

Har nästan nyss kommit hem från jobbet. Ska äta lite frukost och fixa det sista, sen åker vi till Stockholm. :)
Jag ska på konsert ikväll! Ska se Linkin Park i Globen. Har sett dom live en gång förut och dom var väldigt bra live.
Har inte hunnit sova något efter nattjobbet, så får sova i bilen och kanske nån timme på hotellrummet innan jag ska till konserten. :)

Här är deras låt som är till Transformers 3:


 

Ha en riktigt bra dag!

Sommarbilder!

Idag har det varit en riktigt varm sommardag! Vi har spenderat nästan hela dagen hos föräldrarna, i deras trädgård. Det var +30 i skuggan och i solen var det jättehett! Vi solade, läste och bara tog det lugnt. Det här är min enda lediga dag den här veckan, så tyckte att jag kunde få lata mig lite. ;-)

Är kattvakt i helgen, föräldrarna är uppe i Västerbotten hos min faster och hennes familj. Cizzi och Bella fick komma ut på grönbete ett tag. Men efter att ha tuggat lite gräs så la dom sig i skuggan istället. Måste ju vara väldigt varmt med all den där pälsen. Så jag släppte in dom till svalkan inomhus igen.
Vid 19-20 tiden åkte vi tillbaka hem till oss. Var ju tvungna att öppna fönster o starta AC o fläkt så det går att sova här inatt. ;-) Det var 30 grader inomhus när vi kom hem, nu är det 25.  


Föräldrarnas nya fontän, tror det kallas för springbrunn.


Tycker det blir så mysigt ljud av fontäner :)


Mamma har dekorerat med små gulliga djur runt den, så det lyser när det blir mörkt.


Cizzi vilar i skuggan


Bella på grönbete


Det var länge sen jag visade bilder, så tar och visar några till när jag ändå håller på. :) Dom här bilderna är från Mors dag. Brorsan var i Stockholm på Handelskongress och Lars var hos sina föräldrar för att fira sin mamma.

                           

1. Mamma, mormor, Östen och pappa
2. Mamma och mormor på väg in till Träporten där vi åt Morsdagsmiddag.
3. Menyn
4. Pappa :)
5. Förrätten
6. Varmrätten (mkt kött, orkade typ hälften)
7. Efterrätten
8. En del av mormors fina trädgård
9. Östen och pappa sitter och pratar på altanen
10-14. Några av mormors alla fina blommor
15. Mormor och morfars bröllopsbild. Morfar dog tyvärr när jag var 12 år.

Imorgon är det dags för jobb igen, blir en kort helg när man jobbar till 23 på fredagen och sen jobbar sön igen. Men då får vi istället helg på tors morgon nästa vecka, så det jämnar ut sig. :)

Hoppas ni har en bra helg i värmen!

Hitta ut!

Vilket härligt väder! Sol och +25 i skuggan. Och jag sitter inne. ;-)
Haha... har faktiskt redan varit ute. Det blev en flygande start idag. När jag nyss hade vaknat efter nattjobbet, så ringde mamma o frågade om jag ville följa med o hämta Neo på dagis. Det ville jag ju så klart! Fick 10 min på mig att göra mig klar. :p

Vi var där ca en timme. Satt ute i solen och åt glass medans vi väntade på att Veronica skulle komma hem.
När vi skulle åka därifrån sa Neo att han ville att jag skulle stanna. Men jag kunde ju inte det. Då blev han sur på mig! ;-) Jag fick inte ens en kram när jag skulle åka. Han vägrade krama mig och ville heller inte vinka. Inte lätt när man har en dum faster. ;-) Tänk att en nybliven 2-åring kan ha sånt humör. :)

Har mellanlandat hemma en sväng nu. Väntar på att Lars ska bli klar, vi ska ut och leta stolpar. Vi har fått en karta med 80 stolpar. Alla har bokstäver som man ska notera, sen ska man registrera dom på hemsidan.
Varje stolpe (checkpoint) är värd en lott i en lottdragning som är 1 gång/månad. Kolla den här sidan.
Stolparna har tre svårighetsgrader; svart, röd, grön. Svart är svårast, precis som i skidbackar.

Nu får Lars gärna bli klar nångång. Sen ska han till jobbet, så vi hinner bara vara ute ca en timme tror jag. Det här är ju en sån vecka när vi knappt ser varann. Lördag är enda lediga dagen vi har tillsammans.
Tur att vi ska till Stockholm på tisdag, så vi får göra nått tillsammans iaf. ;-)



På tisdag kväll kanske jag får höra den här låten? :) Ledmotivet till Transformers 3


Sommarplaner!

Nu är det juni, första sommarmånaden. :)
Jag har varit ledig sen ons kväll, ska inte jobba förrän på tis. Tråkigt bara att Lars jobbar hela helgen. Men de blir ju så när han har 2-veckors schema och jag har 6-veckors schema. Veckan som kommer jobbar han lite och jag jobbar massor, inkl helgen. Typiskt. :p
Ibland blir det några veckor i rad när vi bara har någon enstaka kväll/natt tillsammans under hela veckan. Men men... man ska inte klaga. Är ju så klart glad för att båda har ett jobb. Men skulle inte vara helt fel om våra scheman stämde lite bättre med varann ibland. ;-)

Nästa gång vi har en ledig helg tillsammans är midsommarhelgen. Då ska vi åka på en liten weekend till Stockholm. :)
Har ju haft ett värdebevis på en hotellweekend som vi måste lösa in före 30 juni. Inte helt fel med gratis hotell. ;-)
Erbjudandet är värt ca 2500 kr, då ingår frukostbuffé, eftermiddagsfika och lättare kvällsbuffé.




Först hade vi tänkt att vi skulle åka till Dalarna, där lär dom ju ha riktigt bra midsommarfirande. Falun var det isf vi hade tänkt (erbjudandet gäller bara i 20 städer, så vi kunde inte välja exakt vad som helst). Men kom på sen att det lär ju inte hända så mkt i Falun med omnejd resten av helgen, så då föll valet på Stockholm istället.

Vet att dom flesta typ flyr från städerna när det är midsommar, men inte vi. ;-) På midsommarafton ska vi på Skansen och kolla in deras midsommarfirande. Det kan säkert bli mysigt!
Hotellet ligger ju dessutom på Östermalm, så det går fort att ta sig till Skansen. Enligt tjejen i receptionen tar det ca 15-20 min att gå dit. Perfekt! :)

Ska även till Stockholm om ca en vecka. Då ska jag på konsert. Den resan planerade vi långt innan midsommaplaneringen. Så har två grejer att se fram emot. Passar bra att man får göra något roligt nu, sen blir det jobb 100% till augusti när jag har semester.

Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag o kolla på film. Blir nån tjejfilm tror jag. Ska ju se ensam, så får passa på att se såna filmer då. ;-)

Ha en bra kväll!

Åskgudens utbrott

Nu är det inte långt kvar tills det är helg! :)
Jobbar ikväll, men slutar kl 22 istället för 06 eftersom det är röd dag imorgon. Inte helt fel. ;-)
Jag har inte direkt varit någon flitig bloggare senaste tiden. Den lilla lediga tid jag har haft har gått åt till massa annat. Gjort många roliga saker sen sist jag skrev.
Bl a firat Neos 2-årsdag, firat pappas födelsedag, firat mors dag och varit på tjejmiddag hos Micaela. Haha.. låter som att jag bara firat massa saker hela tiden! Men det är väl bra att man hinner göra något roligt ibland. :)
Bilder kommer i ett senare inlägg, orkar inte hämta kameran just nu. ;-)

Annars har jag mest bara jobbat, jobbat och jobbat lite till. Förutom mina vanliga pass senaste veckan, så jobbade jag extra tis natt, tors natt, fre kväll o sön natt. Borde bli en bra lön lagom till midsommar. ;-)
En del tror inte att jag kan säga nej, men tackade faktiskt nej till att jobba kväll dom dagarna. :p

Igår var det ett riktigt oväder! Jag brukar inte vara rädd för åskan, men blev faktiskt lite nervös. Det blixtrade så mkt, så det var precis som att nån stod bredvid mig o tog kort. Det small o blixtrade så mkt så katterna blev rädda. Stackarna... :-/ Dom sprang runt i lägenheten, gömde sig under sängen, kom fram igen o var riktigt oroliga.
Lyckades lugna dom efter ett tag. Dom brukar inte bry sig om åska annars, men förstår att dom blev rädda igår. Var ju inget litet åskoväder precis!! Tror att Tor var på riktigt uselt humör. ;-)
Jag tackade t.o.m. nej till att jobba extra pga vädret. Kändes ju inte så frestande att vandra ca 25 min i åska och spöregn. :p
Dessutom hade jag bara sovit 4 h, så jag somnade tidigt igår. Första gången jag somnade var vid 21-tiden! Sen vaknade jag några ggr o la mig "på riktigt" vid 24.



En arg Tor?


Nu ska jag försöka göra något vettigt av den här dagen, innan det är dags att jobba. Känns skönt att kliva upp så här tidigt för en gångs skull. Redan kl 6.30 var jag uppe. Nova beställde frukost då. :)

Ha en bra dag allihop!


RSS 2.0