Åskgudens utbrott

Nu är det inte långt kvar tills det är helg! :)
Jobbar ikväll, men slutar kl 22 istället för 06 eftersom det är röd dag imorgon. Inte helt fel. ;-)
Jag har inte direkt varit någon flitig bloggare senaste tiden. Den lilla lediga tid jag har haft har gått åt till massa annat. Gjort många roliga saker sen sist jag skrev.
Bl a firat Neos 2-årsdag, firat pappas födelsedag, firat mors dag och varit på tjejmiddag hos Micaela. Haha.. låter som att jag bara firat massa saker hela tiden! Men det är väl bra att man hinner göra något roligt ibland. :)
Bilder kommer i ett senare inlägg, orkar inte hämta kameran just nu. ;-)

Annars har jag mest bara jobbat, jobbat och jobbat lite till. Förutom mina vanliga pass senaste veckan, så jobbade jag extra tis natt, tors natt, fre kväll o sön natt. Borde bli en bra lön lagom till midsommar. ;-)
En del tror inte att jag kan säga nej, men tackade faktiskt nej till att jobba kväll dom dagarna. :p

Igår var det ett riktigt oväder! Jag brukar inte vara rädd för åskan, men blev faktiskt lite nervös. Det blixtrade så mkt, så det var precis som att nån stod bredvid mig o tog kort. Det small o blixtrade så mkt så katterna blev rädda. Stackarna... :-/ Dom sprang runt i lägenheten, gömde sig under sängen, kom fram igen o var riktigt oroliga.
Lyckades lugna dom efter ett tag. Dom brukar inte bry sig om åska annars, men förstår att dom blev rädda igår. Var ju inget litet åskoväder precis!! Tror att Tor var på riktigt uselt humör. ;-)
Jag tackade t.o.m. nej till att jobba extra pga vädret. Kändes ju inte så frestande att vandra ca 25 min i åska och spöregn. :p
Dessutom hade jag bara sovit 4 h, så jag somnade tidigt igår. Första gången jag somnade var vid 21-tiden! Sen vaknade jag några ggr o la mig "på riktigt" vid 24.En arg Tor?


Nu ska jag försöka göra något vettigt av den här dagen, innan det är dags att jobba. Känns skönt att kliva upp så här tidigt för en gångs skull. Redan kl 6.30 var jag uppe. Nova beställde frukost då. :)

Ha en bra dag allihop!


Lämna gärna ett avtryck
Postat av: Mamma till William & bebis i magen
2011-06-01 @ 09:06:37 URL: http://blondis81.blogg.se/

Här är allt bra..I går hade vi fint väder..Hoppas att solen kan hålla sig framme i hela landet under hela lång helgen..kram

Postat av: ella
2011-06-01 @ 10:04:37 URL: http://farytaleinblue.blogg.se/

gillar ej blixtrarna.ja d höll på några timmar här med hehe.men idag e d bara mulet å lite kallt igen..hoppas värmen kommer snart

ha en bra onsdag=)

har handlat,snart ska ja sätta mig å blogga å vakna med kaffet=)

Postat av: Eva
2011-06-01 @ 17:40:58 URL: http://ennydag.blogg.se/

Jag har alltid tyckt det är lite mysigt när det åskar, iallafall om man är inomhus :-)Sv: Ja du, midsommar i Stockholm... hmmm, det var inte helt lätt. Du vet de flesta stockholmare flyr ju stan då och åker ut på landet eller ut i skärgården. Men, jag skulle nog tipsa om www.skansen.se om du känner till det. Där brukar finnas mycket att kika på, både djur, gamla hus och uppträdanden och så kan man äta där också. Fast det kanske kan bli svårt om man inte bokat bord innan, så det får du nog kolla.kram,

Eva

Postat av: Sofie-Amor vincit omnia
2011-06-01 @ 18:52:00 URL: http://sofieomnell.blogg.se/

jag älskar åska! är så himla mysigt :)

Postat av: Anonym
2011-06-01 @ 21:09:07 URL: http://kittygitty.blogg.se/

det vädret missade jag.nej inte sett filmen än

Postat av: Nathalie
2011-06-02 @ 18:04:53 URL: http://liborius.blogg.se/

tyck gärna till om min outfit idag:D

http://liborius.blogg.se/2011/june/tre-bilder-en-outfit.html#comment

PUSS

Postat av: anna
2011-06-02 @ 21:18:54 URL: http://anst86.blogg.se/

Jag brukar tycka att åska är rätt mysigt, men det var länge sen jag var med om nått riktigt oväder så.. Har ni föresten bestämt midsommarstad? :) Kram

Postat av: soffie
2011-06-02 @ 22:49:52 URL: http://soffie69.blogg.se/

hua åska gillar jag ej usch,hoppas du har en härlig torsdag är du ledig imorrn?Det är jag ända tills på tisdag underbart:)

Postat av: mira
2011-06-04 @ 07:40:04 URL: http://perhede.blogg.se/

Nu har jag internet!

Jag mådde inte så bra.. hade typ inte sovit nåt o haft ont i magen i 2 dagar så ett långt pass på posten kändes inte så lämpligt.


Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0