Helg!

Nu är det HELG! :D
Har inte så många planer än, förutom på lördag. Tänkte ta dagen som den kommer. Hoppas på fint väder iaf så man kan njuta av solen. :)

Gjorde ju ett försök att jobba igår, men det var ju kanske onödigt. Tyckte att jag var piggelin på dagen, så ringde och friskanmälde mig. Började känna mig lite konstig ca en timme innan jag skulle börja jobba, men gick ju dit ändå. Men mådde bara sämre o sämre, så jobbade inte natten, gick hem kl 22 när kvällspasset var slut. Sa till redan vid 19-tiden så dom skulle ha chans att ta in nån extra.
Hade feber när jag kom hem, så inte så konstigt att man kände sig överkörd. :p
Men nu är det mkt bättre! :) Bara lite feber idag och är rätt så pigg. Men har ju sovit sammanlagt 12 h, så inte så konstigt kanske att man är piggelin. ;-)

Imorgon kommer lönen. Får se om jag unnar mig nått kul. Den var bättre än väntat, jag hade tydligen jobbat några timmar extra i februari också, jag som trodde det bara var i mars. De var inte många timmar, men alla var kval.övertid, så då blir de ju några kr. :) Det var en glad överraskning!
Vet iaf att jag ska använda några kr för att överraska en kompis. Ska bjuda henne på restaurang tror jag. Tycker att hon har varit så duktig när det gäller en viss grej, så därför vill jag ge henne nått. :)
Jag gillar att överraska folk och att göra andra glada.

Nu ska jag äta salladen som jag hade med mig till jobbet igår och sen sätta mig i mysfåtöljen och läsa. Boken jag läser nu är så bra, men den är verkligen hemsk! Eftersom det är en verklig händelse så blir det ju dessutom ännu värre. Den handlar om en liten tjej som blir våldtagen av sin styvfar och misshandlad av sin mamma. :'( Stackars barn! :(
Lämna gärna ett avtryck
Postat av: Sofie- Amor vincit omnia
2011-03-26 @ 13:21:29 URL: http://sofieomnell.blogg.se/

tur att det finns helger :)

Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg
2011-03-26 @ 16:08:07 URL: http://vadfanskajagheta.se

sv: åh tack så jättemycket :)

Postat av: soffie
2011-03-26 @ 17:37:10 URL: http://soffie69.blogg.se/

usch den boken har jag läst fy f***n för idiotiska män som förstör,

ha en härlig kväll

kramen

Postat av: Eva
2011-03-26 @ 18:31:01 URL: http://ennydag.blogg.se/

Låter som en hemsk bok... Själv läser jag ingen alls just nu. Tänkte ge mig ut på stan i morgon och leta efter något nytt att läsa. Vi får se vad det blir :-)Ha en skön lördagkväll!Kram,

Eva

Postat av: Louise
2011-03-26 @ 20:50:52 URL: http://wizy.blogg.se/

Den boken har jag också läst, jättebra är den! Men hemsk.

Postat av: Anonym
2011-03-27 @ 13:35:31 URL: http://kittygitty.blogg.se/

usch vilken hemsk bok du läser


Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0