Vill vrida fram tiden

Nu är stackars Nova less på tratten, men hon sköter sig rätt så bra o visar de bara ibland. Vi har testat att ta av den idag igen, men hon vill väldigt gärna slicka på såret o hålla på, så hon har bara fått ta av den ett tag.
Önskar att de var lördag nu, så de har gått 10 dar som de skulle ta att läka. Ska rådfråga veterinären imorgon om hur vilt de får busa osv. Gizmo är ju en vilde o Nova börjar ju också bli rätt så busig igen. Har fått säga åt honom flera ggr idag när han flygit på henne för att brottas. Vill ju inte att hans klor sparkar på magen där operationssåret är... :(

Som tur är så har våra mammor varit väldigt hjälpsamma med allt efter att vi opererade i onsdags. Tack så mkt för all hjälp! :)
Imorgon ska vi nog leja min brorsa som kattvakt när jag jobbar. Får se vad som händer o vad veterinären säger. Hon kanske säger att han får sparka o brottas som han vill med henne, o isf behövs ju ingen kattvakt heller.
Ska ta av Nova tratten ett tag nu igen, så hon kan tvätta pälsen o sånt ett tag. :)
Om det varit vuxna katter hade de nog inte varit några problem heller, för dom är ju rätt så lugna. Men hur säger man åt två vilda kattungar att de inte får hålla på o busa så hårt som de gör, förrän tidigast om några dar?

Lämna gärna ett avtryck

Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0