Blixtar och dunder

Nu är det ny vecka igen och jag är ledig idag! :) Ska ju jobba nästan alla dar den här veckan (kväll+natt), så jag förtjänar att börja veckan med en ledig dag. ;-)

Förra veckan var min första jobbvecka efter semestern. Skulle börja med en mjukstart, mån kväll/natt och ons kväll/natt. Men eftersom det var så många sjuka, så fick jag jobba en del extra. Blev erbjuden 5 extrapass! Tackade ja till 3 av dom, så det blev 21 h extra. Kommer kännas bra när lönen kommer. ;-)

I lördags var jag på trav med Lars. Det var Sundsvall Open Trot på Bergsåker. Vi fick bara 5 rätt på V75, det gav 125 kr. Haha... vad ska vi göra med den stora vinstsumman? ;-)
På kvällen var jag hos föräldrarna. Det blev ett riktigt åskoväder! Tror inte jag varit med om så där mkt åska nångång, isf har jag nog förträngt det. Det small och blixtrade hela tiden. Det var inte många sekunder mellan blixtrarna. Enligt SMHI så var det 300 blixtar i Sundsvall under 30 min. Det är ju en del! :p

Ankarsvik, Alnö.
Bild lånad från ST.nu

Har lagt in bilderna från semestern nu. Ska försöka visa dom imorgon. Nu är det dags att fixa mat. Apropå mat, så var jag ju på tjejmiddag förra lördagen.

Så här god mat fick vi:


Supergod förrätt


Lax, kräftstjärtar, pressad potatis och sallad


Hemmagjord glass

Kattvakt

Nu är jag hemma från semestern. Eller rättare sagt... vi kom hem i lördags. Och i söndags. ;-)
När jag kom hem i lördags så stack jag direkt till en kompis som hade tjejmiddag. Sen efter den åkte jag hem, packade upp, sov några timmar och sen följde vi med mina föräldrar på en dagsutflykt till Åland. :)

Igår började jag jobba igen. Veckorna har gått så snabbt! Känns ju som att jag nyss fick semester, fastän jag varit borta nästan 4 veckor från jobbet. Förhoppningsvis ska jag vara ledig lite i oktober också. Håller på att planera lite, så får se hur det blir. :)

Lars föräldrar var kattvakter när vi var borta. Dom passade på att sätta upp ett nytt badrumsskåp åt oss! Det blev riktigt bra! Det förra var så fult. Ska leta upp en bild imorgon om jag hinner, så får ni se hur fult det förra var. :p
Ska strax till jobbet igen. Ska jobba extra inatt, börjar om 40 min, så kanske dags att slita sig från datorn nu. ;-)
Ska skriva mer om semestern nån dag den här veckan och även visa lite bilder. :)




Gizmo skuttade in i bild :)

Hemmafru!

Idag har jag lekt hemmafru. :) Har gjort fisksoppa och bakat blåbärskakor och rulltårta.
Imorgon ska jag baka blåbärspaj och ta med till föräldrarna och bjuda dom på.
Tidigare idag var vi en sväng på stan. Fixade några ärenden, kollade några affärer och åt en mjukglass i solen. :) Passade även på att köpa en födelsedagspresent till Oliver som fyller 6 år om några dagar.
För en gångs skull så är vi ute i tid och slipper panikköpa något samma dag som födelsedagsbarnet ska firas. ;-)



Blåbärskakorna som jag bakade

Har ju rensat i kyl, frys och skafferi senaste veckan. Försökt att äta bara av sånt som vi redan har hemma, bara köpt några få tillbehör. Så senaste veckan har blivit billig. :) Blir dock inte så billigt när vi måste storhandla igen. :p
Nu har vi inte mkt i frysen. Typ wokgrönsaker, köttfärs, fisk och mer blåbär. :p Perfekt med tanke på att vi ska frosta ur frysen imorgon. Ska göra det efter att vi ätit köttfärsen. Då är det inte så mkt som måste packas i kylväska under tiden.

I fredags var vi på Casino Cosmopol med Lars föräldrar. Dom bjöd oss på mat där och sen spelade vi på spelautomaterna. Vann tyvärr inget, vi förlorade några hundralappar. Men hade kul iaf. :)
Innan vi gick dit så kom dom förbi oss och hade med champagne; Moët & Chandon. Har druckit den några ggr förut, den är god. :)



Igår var vi på bio. Hade städat/rensat i flera skåp och rensat bland mediciner och kryddor och massa annat, så tyckte att vi behövde en belöning. :)
Vi såg Super 8. Den var rätt så bra, kan få 3,5/5 i betyg av mig. :)
De var fjärde gången jag var på bio inom en månad. Den film som varit bäst av dom jag sett är Transformers 3 i 3D. Nu kommer det inte bli bio lika ofta, för nu är våra presentkort slut. :p Men självklart kommer vi ju gå ändå, fast kanske inte lika ofta som senaste tiden.


RSS 2.0