Myskväll!

Idag är det lördag. Jag har bestämt mig för att ha en lugn helg. Var bjuden på en fest, men tackade nej till den. Vill inte dricka alkohol så länge som huvudvärken är kvar. Det har gått 3 v nu, så hoppas den går över snart.

Igår följde jag med och hämtade Neo på hans dagis. Första gången jag var där. :) I bilen hem fick jag höra dom nya ord han lärt sig. Bl a gris, hiss, Joppe (förut sa han alltid Jeppe). Dessutom kunde han nästan säga Cizzi och gunga. Han kan ju fler ord också så klart, men det här är dom ord som jag inte hört honom säga förut. :)

På kvällen var jag hos föräldrarna och hade myskväll. Det var pappas idé. Han frågade om jag ville komma dit, så det tackade jag inte nej till. Hade ju ändå inte något planerat för kvällen och Lars jobbar ju hela helgen.
Ikväll blir det också myskväll. Ska till brorsan och Veronica. Veronica frågade om jag ville stanna kvar där på kvällen (när Lars sticker till jobbet), så självklart vill jag ju det. Aldrig fel med lite sällskap. ;-)

Idag var dödsannonserna i tidningen. Kändes overkligt att läsa dom. Känns som att det blir mer "på riktigt" när man ser dom. :( Det känns fortfarande overkligt. Att vi aldrig mer kommer ha våra samtal om allt möjligt. Du var så bra på att stötta och muntra upp mig när min brorsa var på sjukhuset. Och jag försökte stötta och trösta dig när du hade det svårt pga din sjukdom.
När vi båda var sjukskrivna så hade vi långa samtal för att det skulle bli roligare och för att få tiden att gå, när alla andra jobbade/hade skola.
Kan bara föreställa mig hur tungt din familj har det nu. Usch, tycker så synd om dom! :'(

Alla som läser detta: Ta hand om varann! Visa att ni bryr er om och tycker om varann. Skiljs aldrig som ovänner. Man vet aldrig vad som kan hända. Bara för att man är ung så är man inte odödlig.
Jag känner nu tre unga som dött inom 13 månader, genom olycka och sjukdomar. Hoppas verkligen att alla andra jag känner får bli gamla!


Krama varann ofta! ♥


Basket!

Var ett tag sen jag skrev här. Har inte haft så stor lust att skriva. Dessutom har jag jobbat mkt och även varit sjuk (förkyld + feber), så har inte funnits så mkt att skriva.

Men i lördags var vi på revy med mina föräldrar. Dom hade fått det i julklapp av oss. Dom var duktiga (revy-folket alltså, föräldrarna var inte på scenen). ;-) 
Som vanligt i revyer så var vissa nr bättre än andra. Tjejen som var med har gått i samma skola som mig. :)

Beställ dina biljetter nu på sidan Biljetter!Igår följde jag med Lina på basket. Vi såg Dragons - 08 Stockholm. Det blev en lätt seger för drakarna, dom vann med 100-67! :)
De var evigheter sen jag var på basket sist, så det var en bra idé av henne. Kul även att komma iväg och göra nått skoj efter alla tråkigheter som hänt senaste tiden...

Nu sitter jag o väntar på element-killen som ska komma. Dom har ju fixat alla element i lägenheterna här. Sist dom var här var kanske en månad sen. Idag är det dags att fixa det sista.
Sen kanske jag ska ut en sväng i det fina och soliga vädret, innan det är dags att jobba kväll/natt igen.

Ha en bra dag!

Livet är orättvist! :'(

Nu har det hänt, det som inte fick ske! Du kämpade länge, men efter en månad på sjukhus så har du nu lämnat det här livet. Jag fick det sorgliga beskedet i måndags.

Jag har känt dig sen jag var liten. Men det är nu i höst som vi haft bäst kontakt (mkt via fb-chatten), eftersom vi båda har varit sjukskrivna samtidigt. Det känns så konstigt att du inte finns längre... :(

Har precis läst i din gästbok på fb. Det är så många som skriver där hur mkt dom saknar dig. Har även läst i bloggen som din lillasyster och din sambo startade när du hamnade på sjukhuset.
Det gör så ont när jag läser det senaste inlägget, där det står hur din lilla 2-åriga dotter gråter efter dig...
Sitter nu här med tårarna rinnande... :'(

Du var bara två år äldre än mig. Alldeles för ung för att dö!
› Vila i frid ‹RSS 2.0