Wordfeud och andra appar

Nu har jag äntligen "fått" min nya mobil. En Iphone 4s blev det. Bara använt den några dagar än så länge, men är redan väldigt nöjd. :) Och lär väl bli ännu mera nöjd när jag blivit mer "kompis" med den. :)
Har fått många bra tips från kompisar, men behöver fler. Så har ni tips på t ex appar, så säg gärna till. :)


Den första app jag la till var iaf Wordfeud. Inte helt otippat va? Jag älskar ju ordspel/ordlekar o sånt. :)

Övriga appar jag har valt är:

 

  • - Facebook
  • - SVT-play, TV4 play, Kanal 5 Play
  • - Sveriges Radio
  • - Tv.nu
  • - IMDB
  • - Hitta.se
  • - Shazam (som talar om vilken låt man hör)
  • - Första hjälpen (Röda Korset)
  • - iTranslate
  • - Yr.no och SMHI
  • - RunKeeper
  • - Prisjakt
  • - Everlight (ficklampa)
  • - Smileysar för sms
  • - Fotoappar: Photeshop express, Instagram, Color splash
  • - Spel: Wordfeud, Angry Birds, Sonic, 250 patienser, Bubble Shoot, Yatzy, Bejeweled 2, Minesweeper (ms Röj), Labyrinth, Mahjong, Backgammon.
  • - Buller (mäter ljudnivån)

 

Hittills har jag inte köpt någon app, försöker hålla mig till dom som är gratis. :p Men ska bl a köpa Zuma och Worms tror jag. Säg till om ni har några bra tips på andra appar, även sånt som inte är spel. Och vill ni spela WF mot mig så skicka gärna en invite. ;-)

Väntar på samtal...

Nu tror jag att jag börjar bli piggare, äntligen! :) Fast de trodde jag igår också, o då kom febern tillbaka kring middagstid. Inte mkt feber, men 38.4 får iaf mig att må dåligt o bli seg. Så håller tummarna för att det inte är så idag, har ju tänkt jobba kväll/natt idag.

Först blir det lite shopping. Eller vet inte om man kan kalla det för shopping. Vi ska handla mat, känns som att vi har slut på det mesta. Har ju inte handlat något sen vi kom hem från Rom i onsdags, förutom typ bröd o mjölk.
Hoppas även på ett samtal från Telia idag, så jag kan få köpa min nya mobil. ;-) Bokade den i torsdags, så hoppas den kommer den här veckan! En vit Iphone 4S har jag beställt. :)

Har börjat gå igenom bilderna från Rom. Det var ju inte direkt liiiite bilder om man säger så. :p Har tagit typ 800 kort!! Ja, jag vet.... jag fotar ju typ allt. Inte konstigt att kameran slukade batterier. ;-)
Så kommer väl visa bilder här lite då o då. Måste bara gallra lite först. :p

Här är iaf lite bilder från första dagen:

Högt ovan molnen :)

Lars köpte en tidning o försökte förstå språket. Tror inte de gick så bra. ;-)

Hotellets egna buss hämtade oss på flygplatsen

En del av vårt rum

Lars i lobbyn

Vår första italienska måltid blev i hotellets restaurang. Lars åt pizza med supergod skinka på.

Jag åt en skaldjursrisotto. Riktigt god den också!

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen! Eller, vi kom egentligen hem natten mot onsdag. Blev sjuk under hemresan, så har inte gjort så mkt nytta sen jag kom hem.

I torsdags var jag iaf på jobbet, hade möte hela dagen med tjejgruppen. :) Var piggare då, så trodde jag höll på att bli frisk. Men fick feber igen under torsdagen o sen dess har jag haft det. Får hoppas jag är frisk imorgon så jag kan jobba, vill inte missa ännu mer pengar, speciellt inte nu när jag precis haft 2 v semester.

Men tur ändå att jag inte blev sjuk under resan, som min käre sambo blev. Vi kom ju till Rom tis 25/10, efter två dagar blev han förkyld med feber o sen var han sjuk till typ dagen innan vi skulle åka hem. Tyckte synd om honom, inte kul att vara sjuk när man är ute o reser. :( Han kämpade på bra när vi vandrade runt hela dagarna, men han fick knarka alvedon o sitta ner o vila ofta.

Rom var iaf hur mysigt som helst!
Vi hade mulet första dagen, sen var det sol resten av resan o mellan 23-26 i skuggan. På kvällarna var det 20 grader, så man kunde sitta på uteserveringar o mysa utan att frysa. :)
Har tagit hur många bilder som helst, så kommer väl visa några lite då o då. Just nu har jag inte ens lagt in dom i datorn. :p

Nu ska jag återvända till soffan en stund, ska kolla på film tror jag. Det är tråkigt att vara ensam en lördag kväll. Lars jobbar ju o kan ju inte träffa kompisar o smitta ner dom. Föräldrarna brukar inte vara rädda för att bli smittade när man är sjuk, men tror inte mamma vill ha besök o bli smittad heller. Då kanske hon smittar ner pappa sen som ligger på sjukhus sedan i tisdags (han har opererats).
Hmm... när jag publicerar så slänger blogg.se ihop min text till en klump, skumt...
Ha en trevlig helg! :)


Vill tillbaka! :)

RSS 2.0