En enkel till Antibes

Nu var det ett tag sen jag skrev något här. Känns som att jag knappt varit hemma något senaste tiden. Har jobbat en hel del och när jag inte varit på jobbet så har jag gjort massa andra saker. :)
Bl a så var jag på bio i tisdags. Var på förhandsvisning av "En enkel till "Antibes". Hade ingen koll alls på vad det var för film, så blev riktigt förvånad i introt i filmen när det stod namn på svenska skådespelare. :)
Filmen var iaf bra, jag hade ju inga förväntningar alls, o då blir ju filmer ofta bra.



Nu skulle jag haft helg egentligen, men ska jobba till 23 ikväll. Har fått några extrapass (tors kväll, fre kväll o sön kväll), så blir en kort helg för mig. Men lördag är jag ledig! Jag o Lars ska hitta på något då, får se om de blir utflykt, spelkväll eller något annat skoj. :)

Nu måste jag skynda mig att göra mig klar. Dags för en promenad till föräldrarna. Neo är där, var ett tag sen jag träffade honom nu, så det ska bli kul att busa lite med honom. ;-)


Straffad

Ja, det gick ju bra det där! :) Matchen igår alltså. Timrå vann efter straffar. Hade ju så klart inte varit helt fel om dom fått 3 p, men 2 p är ju bättre än inga alls. :)

Det blev en dagsutflykt, vi sov aldrig hos min kusin. Dom var ju inte hemma heller, men vi hade fått låna nycklarna om vi ville. Men eftersom matchen slutade vid 19-tiden så tänkte vi att det var skönare att åka hem och få sova i sina egna sängar. Hade ju lite att fixa med idag också innan jobbet.

Nu ska jag se om jag hittar något ätbart. Ska jobba extra ikväll och inatt, 18-06. Inte helt fel med 11 timmar övertid. ;-) Mer pengar till reskassan! :)
V. 43 åker vi till Italien, har inte bokat än. Men troligtvis blir det Rom i 5-7 dagar. Beror på vad vi hittar för olika alternativ. Har fått godkänt på min semesteransökan, så nu är det bara bokningen av resan som fattas. Det ska bli så kul!!! *längtar*


Hockey!

Nu är 3:e jobbnatten avklarad. Ska jobba ikväll också, men sen är det HELG! :) Inte ledig så länge dock, ska ju jobba extra både sön kväll och natt. Men det är ju frivilligt. Dom extrapengarna kommer att komma lagomt till min semester. Inte helt fel! ;-)

Apropå jobbet, fick veta en väldigt skum sak igår kväll. Trodde först att nån försökte luras, men det var tydligen sant. Vill inte skriva här vad det handlar om, kan ju vara ett missförstånd eller nått. Annars är det väldigt konstigt! När jag gick hem så pratade jag med den "drabbade" och av förståeliga skäl så var han verkligen inte glad... :-/
Nu ska jag sluta prata (skriva) i gåtor. Ska lägga mig o sova några timmar. Har en hel del att fixa idag före jobbet.

Imorgon ska jag o Lars åka upp till Skellefteå för att gå på hockey. Ni som känner honom vet ju att han är galen i Skellefteå Aik. Och jag håller på Timrå IK (ja, jag vågar stå för det fast dom alltid förlorar). ;-)
Imorgon ska dom mötas uppe i Skellefteå. Vi brukar ju åka på en sån bortamatch per säsong, så extra kul att det är i början av säsongen. :)
Vi har inte bestämt än om vi ska sova hos min kusin sen, eller om vi åker hem samma kväll. Det är ju 40 mil, så det är ju en bit att åka.


Underbar helg!

Sitter här o fördriver tiden. Har jobbat inatt och nu väntar jag på att Lars ska komma hem från sitt jobb. :)
Det var en riktigt bra natt på jobbet! Känns som lättförtjänta pengar för en gångs skull. Ångrar inte en sekund att jag jobbade extra.

Helgen har varit superbra! I fredags kom min kusin Anna och hennes sambo Marcus och hälsade på. Dom skulle åka utomlands, så dom "mellanlandade" här en dag innan dom bilade vidare mot Arlanda. Alltid kul att träffa dom!
Vi åt buffé på Canton, gott! Sen åkte vi hem till oss och spelade kort tills Lars skulle till jobbet. Strax efter att han åkt så kom födelsedagsbarnet Veronica, min tvillingbror och Neo på besök. Så då firade vi Veronica med tårta. :)


Veronicas present från mig och Lars. Den blev inte så snyggt inslagen eftersom jag hade två busiga katter som drog i snöret hela tiden. ;-) Förutom tepåsen så innehöll den en hockeybiljett till Timrås hemmapremiär. Hon är perfekt att ha som sällskap på hockey eftersom hon har sån inlevelse. :)


Veronica och Marcus äter tårta. Neo tittar på.


Anna och Neo. Han älskar pussel. Förut har han bara lagt med "knoppar" på tror jag. Men när han förstod hur han skulle göra med "vanliga" pusselbitar så var det mkt roligare. ;-)

Lördagen tillbringade vi i Hudik. Inte hela dan förstås, men ett par timmar. Det var marknad där och det har blivit tradition att åka dit. Vi missade ju Selånger i år, eftersom vi var i Finland.
Vi köpte lite småsaker, typiska marknadssaker. Typ plånbok (Lars), marknadschips, lotter. Köpte även ett nytt spel till PS3. Ett av GTA-spelen, kommer inte ihåg vilket. Helt nytt o inplastat för 240 kr. Billigt!

När vi kom hem skulle Lars till jobbet. Jag liftade med för att bli avsläppt hos brorsan o Veronica. Jag skulle dit för att se film med dom.
När vi kom dit så var Neo ute på sin älskade trehjuling. När Lars öppnade fönstret för att säga hej, så sa Neo: "Lars, parkera den stora bilen där", också pekade han där mina föräldrar (farmor o farfar) brukar parkera. Haha, han är så söt. :)

Han har tydligen fått beröm av en fröken på dagis. Hon tycker att han har så bra ordförråd för att vara så liten (han fyllde 2 år i början av sommaren). Har hört fler som sagt att han är duktig på att prata med tanke på åldern. *stolt faster*

Nej, nu är det dags att natta. Godnatt! Eller ska man säga godmorgon den här tiden? ;-)




Christian the lion

Jag är så sugen på att se på film. Men hinner tyvärr inte nu, börjar jobba om drygt en timme. Ska jobba extra inatt igen, tror det är många som är sjuka nu. Hade ju redan sön kväll/natt, mån k/n och ons k/n på schemat, så de var lika bra att tacka ja till extrapasset idag. :) Sen är det ju helg.
Lite extra pengar är ju inte fel. ;-)

Har städat, tvättat o diskat hela eftermiddagen/kvällen känns det som. Tråkigt, men det behövde göras. Alla jobbtröjor, jeans, vanliga tröjor o byxor + underkläder var i tvättkorgen. Kanske inte exakt alla, men det kändes så. :p Skönt att allt är rent igen! :)

Jag måste visa ett gulligt klipp för er. Det är ganska gammalt, så ni har säkert sett det förut. Men det är så sött!



Usch, Sofie berättade en hemsk grej inatt på jobbet. Det var om en katt som dött och den dog på ett hemskt sätt... :-( Tycker så synd om ägaren och katten! Fy fan va hemskt att dö så!! :-´(
Jag hoppas verkligen att den som gjort det grymma mot katten får lida minst lika mkt själv, förhoppningsvis mer!!

Testa gratis saker!

Jag har nästan nyss kommit hem från jobbet. Vi fick sluta lite tidigare idag, skulle egentligen slutat precis nu. :) Inte helt fel att tjäna lite tid för en gångs skull. Speciellt med tanke på att vi ska tillbaka igen om 12 h för ett till kväll/natt-pass.

Jag hade med mig Vanish till jobbet, delade ut påsar till flera stycken. Har kanske tre påsar kvar nu, så säg till om ni vill ha. (Ni som bor i S-vall alltså, så jag inte behöver skicka.)

Som jag skrivit förut, så är jag ju med i Buzzador. :) Den här gången är det alltså Vanish som jag ska få testa. Dom var riktigt generösa, fick ett stort paket fyllt med produkter. Ska behålla två själv, en flaska flytande medel och en av sprayflaskorna som är för bilklädsel. Resten tänker jag ge bort. :)

Det var inte svårt att bli av med dom stora grejerna, det är många som vill ha. Alla har ju hört talas om Vanish, men det verkar inte vara så många som har testat. Sen får dom berätta för mig vad dom tyckte, så jag kan skriva det i rapporten till Buzzador. :)


Titta vad mycket saker jag fick, helt gratis. :)

   

Nu har jag ätit en macka o druckit ett glas juice. Kudden ropar på mig nu. Dags att sova några timmar. :)

Hoppas ni alla får en bra dag!



Canton!

Idag har jag träffat mormor o Östen en sväng. :) Dom är på besök hos föräldrarna. Tyvärr hann jag bara träffa dom någon timme, eftersom jag måste iväg o handla o fixa med lite annat före jobbet. Men bättre 1-2 timmar än inget alls så klart. :)

Är hungrig nu, men vi har typ ingenting hemma. Var ju duktiga o rensade från kyl, frys o skafferi innan vi åkte bort. Sen har vi inte haft tid att storhandla eftersom vi jobbat massor sen vi kom hem igen. Bara handlat småsaker.
Men idag måste vi nog handla lite, t.o.m. ris, flingor, krossade tomater, tandkräm, toapapper o sånt är slut. De är ju såna saker som man nästan alltid har hemma. :)
Väntar bara på att Lars ska bli klar med nått databygge eller va han sysslar med. :p

Apropå mat... I lördags var vi på Canton. Det är vår favoritrestaurang tillsammans med Tandoori House. Fast Canton är nog bäst ändå, Tandoori har tyvärr blivit sämre sen dom bytte ägare. :-/
Dom har mongolisk buffé på Canton, alltså buffé med råa varor och sen får man titta på när kocken tillagar dom. Det är så gott! :) Dom har även färdiga kinamats-rätter på buffén och nu har även börjat med sushi. Mums! :)


Riktigt god mat! Räkchips och sushi är också gott. :)


Min älskling ♥

Nu är han äntligen klar! Dags att åka iväg o handla lite så vi kan fixa middag nångång. :) Sen ska jag tillbringa ca 12 h på jobbet.

Ha en bra kväll!


RSS 2.0