SEMESTER!! :)

Nu har jag SEMESTER!! Jobbade mitt sista pass natten mot fredag. :)
Vi har inte planerat något ännu, tänkte väl ta dagen som den kommer. Men nånstans ska vi säkert åka, vet bara inte vart. Har lite olika alternativ som vi funderar på. :)

Började semestern med att ha tjejmiddag. Den här gången var det min tur att fixa den. Eftersom jag offrade en del av sömnen efter nattjobbet, så hann jag bra utan stress. Tjejerna skulle komma kl 18 och 17.40 var jag klar! :)
Det enda som var kvar att göra då var att blanda drinkarna och skära snittarna (som jag hade gjort på morgonen innan jag skulle sova). Bordet var dukat, varmrätten var i ugnen, jag var duschad, ombytt och sminkad, allt var städat osv. Tror aldrig jag legat så bra till med tiden som jag gjorde den här gången. :)

När dom kom fick dom varsin piggelindrink och laxsnittar.
Snittar med pepparlax och räk- och parmesanröra


Tomatsoppa och hembakt bröd (focaccia). Fick dock inte med något bröd på bild. :)


Kyckling med sambal oelek, ris, sallad och rosévin


En lite fööör kladdig hallontårta. Men så är det när man bakar i en "bastu". Det är smaken som räknas. ;-)


Dagen före tjejmiddagen gjorde jag några fynd. Den tunga ♥-formade glasskålen kostade 30 kr, duken 10 kr och servetthållaren 5 kr. Bra pris va? :)

Nu måste jag fixa middag. Vid 17 kommer Veronica o hämtar mig. Vi ska på bio ikväll. :) Har ju länge tänkt ge henne en grattis-till-jobbet-present. Men det har inte blivit av än. Så då kom jag på att jag ska bjuda henne på bio. Tjejfilm blir det, killarna får stanna hemma. ;-)


Hemmagjorda langos!

Idag har jag träffat Catrin för första gången på länge. Vi samlades hela gänget och spelade minigolf. Riktigt kul var det, även fast jag kom sist! :p Haha... Kan ju inte bli svårt att få bättre resultat nästa gång iaf. :)
Efter minigolfen åkte vi till stan för att äta. Det blev mat på O'learys. Jag åt Fajita pita. Gott, som vanligt.


Hela gänget samlat!

Den här veckan har vi bott en del i stugan. Lars föräldrar har varit bortresta, så då har vi varit där för att vattna o så. Jag har ju jobbat rätt så mkt den här veckan, men har ju hunnit varit där en del iaf. Mkt tack vare att vi åkt dit direkt på morgonen efter jobbet, så då är man ju på plats redan när man vaknar senare på dagen. :D

I tisdags var min faster och farbror här. Dom bor ca 30 mil ifrån oss, så träffar dom inte så ofta, tyvärr. Det var en glad överraskning. Vi samlades allihop hos föräldrarna och åt hemmagjorda langos. Det var mamma o brorsan som gjorde dom. Det blev supergott! :)


Mamma gör langos-degen


Tillbehören. Hade ju självklart räkor också, men dom har tydligen rymt från bilden. ;-)


Brorsan friterar langos
Visste ni detta?

Nu har jag varit riktig usel på att blogga. Det har helt enkelt inte funnits varken tid eller lust. Jobbar ju 100% kväll/natt nu. :) Förutom det så har vi haft besök av släktingar (både jag o Lars).
Dessutom har det ju varit Gatufesten den här veckan, så har tillbringat massa tid på stan (på dagtid). Och om någon nu missat det så är det ju SOMMAR! :) Det har varit toppenväder länge nu. Idag t ex var det 27 i skuggan. Skönt att AC'n gör sitt jobb inomhus. ;-)

Ska försöka komma igång igen med bloggandet, börjar med en liten lista med saker om mig själv. Sett att flera har det som utmaningar i sina bloggar, men jag tänker inte utmana någon. Den som vill får göra sin egen lista och ni andra slipper. ;-)

10 SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG:

♦ Jag är adopterad från Chile (var ca 2 månader när jag kom hit)
♦ Jag har en tvillingbror och en lillebror (han är inte adopterad)
♦ Jag är född nästan 2 månader för tidigt, så jag o brorsan var riktigt små när vi föddes, vägde ca 1700 gram.
♦ Jag är allergisk mot gräspollen. Förutom det får jag eksem av vissa saker som jag äter.
♦ Jag är livrädd för insekter och småkryp, även fast jag försöker vara lugn när dom kommer flygande så går det inte =/
♦ Jag är en riktig tidsoptimist, men har blivit mkt bättre på att passa tider det senaste året ;-)
♦ Jag fäller ALLA taggar utåt om någon pratar illa om/är dum mot någon familjemedlem eller kompis
♦ Jag ÄLSKAR djur, speciellt katter. Det kan väl ingen ha missat? ;-)
♦ Jag gillar verkligen att överraska folk och göra andra glada. T ex genom att ge dom presenter/kort, bjuda på mat, fika på stan, bio osv även när dom inte fyller år.
♦ Jag älskar utflykter och resor. Skulle bli ännu mer av sånt om det fanns mer tid (och pengar förstås).

Avslutar med två bilder. Första bilden är Gizmo och Nova som hjälper oss att packa (när vi skulle till Sthlm för att fira midsommar).
Den andra bilden är på min brorson Neo. Den är tagen igår när jag var på Gatufesten med honom, brorsan och Veronica. :)


RSS 2.0