Valborg!

De var inte igår, inte i förrgår heller ;-) Har inte direkt varit flitig när de gäller bloggandet. Men nu är de ganska många som undrat varför jag aldrig skriver något, så tänkte att jag skulle lämna ett litet livstecken. :)

Idag är de Valborg. Har ni gjort något roligt? :) Jag har spenderat en stor del av dygnet på jobbet. Jobbade natten mot idag + att jag jobbade ikväll. Kom hem för en liten stund sen. Egentligen skulle jag ha jobbat till kl 06 imorgon, men vi är lediga inatt eftersom de är röd dag imorgon. :)

Jag har gjort så mkt sen sist, så jag kommer inte ens ihåg hälften!
Bl à så har jag varit på en resa norrut, upp till Skellefteå. Lars skulle kolla på hockey o jag följde med som sällskapsdam. ;-) Kändes lite konstigt att lämna våren o åka dit upp där de fortfarande var vinter. Men de var en rolig resa! Alltid kul att åka iväg på utflykt/resor. :)

I lördags var de min tur att ordna tjejmiddag för gänget. Vi är 7 st, men 2 kunde inte komma.
Jag bjöd dom på en jordgubbsdrink när dom kom hit. Sen fick dom melonsallad med lufttorkad skinka till förrätt, laxlåda och ris till varmrätt och ananaspaj till efterrätt. Maten sköljdes ner med vin så klart ;-)

Annars har de mest bara blivit jobb o sånt senaste tiden. Hade massa planer för mina fridagar (som vi har var 6:e v). Men då blev jag så klart sjuk. Var frisk hela natten på jobbet. Men när jag sovit några få timmar vaknade jag av att jag frös så jag skakade. Hade bara 37.8 då, så tänkte att jag tar Alvedon o sover lite till så blir de bra sen. Ville inte sjukanmäla mig från sista passet före fridagarna. Men när jag vaknade 2 h senare så hade jag drygt 39 o mådde uselt. Så då var de bara att ringa o sjukanmäla sig. En timme senare hade jag 39.9, så de var tur att jag inte gick till jobbet ändå. ;-)
Febern höll i sig i 5 dagar, men var inte förkyld eller nått annat. Som tur var så var de bara 2 dar som den var nästan 40 grader. Hörde att 2 till från jobbet hade samma fel, så smittan kom väl från jobbet.

Tror mamma blev lite orolig dag 2 som jag var sjuk. Jag skulle ju ringa henne på morgonen, men jag vaknade inte. Då ringde hon mig vid två tillfällen utan att få svar (brukar vakna av telefonen annars). Eftersom dom ändå skulle handla så tog hon med sig nyckeln o åkte hit. Hon ringde på dörren 3 ggr, jag reagerade inte på det heller! Inte förrän hon kom in i hallen o ropade på mig så vaknade jag. Skitskumt! Jag brukar inte vara svårväckt, men jag var verkligen helt borta!

Nu kräver Gizmo min uppmärksamhet. Han är hungrig, så de är väl dags att jag sliter mig från soffan. :) Om appen tillåter bilder idag, så ska ni bl à få se vilka gulliga vattenskålar vi har köpt :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/443012/images/2012/pic_200657119.jpg" class="image">


Haltar fram

Oj, de var ett tag sen jag bloggade nu. En kombination av att jag jobbat massor, inte kan lösenordet utantill (bytte ju när jag blev kapad) och lathet. ;-)

Dom få lediga dagar jag haft har jag fyllt med massa roliga saker. Har bl à varit på några hockeymatcher, har haft Lina T o Veronica som sällskap. :) Det är så roligt att gå med personer som har sån inlevelse o som verkar tycka att de är lika roligt som jag tycker. :)

Har även varit en sväng upp till Skellefteå för att hälsa på min kusin o Marcus o för att Lars skulle få se sitt älskade hockeylag. :)
Jag har även varit en dag hos mormor, hon bor ca 6 mil från Sundsvall. Alltid lika mysigt att åka o hälsa på henne!

Nu är de påsk! Skönt, får ju lite extra ledighet tack vare den. :) Ledig tills på måndag, men gör inget att jag ska jobba annandag påsk. Är ju super-ob då eftersom de är röd dag ;-)

Hade tänkt ta en långpromenad idag, men jag har gjort illa mig, så de blir lite svårt. Har trampat snett tror jag o vridit till mitt knä. De gjorde lite ont torsdag kväll på jobbet (var på väg dit när jag gjorde illa mig), igår var de värre, men kunde iaf gå ganska bra. Idag haltar jag fram, de gör så j-vla ont när jag sträcker på benet, så måste hålla det böjt hela tiden. Lite svårt att gå då ;-) Så istället för en promenad så blir de fåtöljen o en bra bok. Sen när Lars har vaknat så ska vi till mina föräldrar på påskmiddag :) Han jobbar hela helgen. :-/

Skulle ju leta vårtecken idag på min promenad, men istället får de bli en bild som jag tog för 2 v. Hittade både tussilago, andra vårblommor o knoppar. Några dagar efter det åkte vi upp till Skellefteå o där var de ju vinter fortfarande. Mkt snö kvar o kallt! Kändes lite konstigt att åka från vårenpå morgonen och komma till vintern på kvällen. ;-) Men nu har nog dom också börjat få vår.

Här är de fint vårväder ute, så imorgon blir det nog grillning. :D


Hoppas att ni alla får en riktigt bra påsk!!

 


RSS 2.0