En vecka i Paris!

Idag har de varit massor att göra. Men är nästan klar me allt nu, ska bara packa o sen är de dags att åka mot Arlanda. :)
Åt middag hos föräldrarna idag. Mkt gott, unnade mig även en tårtbit som efterrätt. ;-p
Pappa fyller år imorgon, så vi var där för att fira honom.

Födelsedagsbarnet! ;-)

Såg att Paris kommer kunna ha 25-30 grader till veckan, så bäst att ta med lite sommarkläder. :)
Ska bli så skönt med semester, bara slappna av utan måste, ha kul o se massa saker!
Vi flyger 6.40 imorgon, så om ca 12 h landar vi! :)
Åter på sön kväll.

Ha en bra vecka allihop!


Från vår förra resa i november -08 när vi var till Budapest

Nöjd! :)

Hade en toppenkväll igår! :)
Först var jag på middag o fest hos Mia. Vi hade så kul o de blev verkligen massor me skratt! =)

         

Vid 22-tiden lämnade jag Haga för att ta bussen till Skönsmon. Hade tänkt gå dit, men de skulle ta sån tid så jag skulle inte hinna. Mitt mål var kvällens andra fest, Sandra hade inflyttningsfest/jobbfest.
Mkt folk o roligt även där! :)

Blev övertalad att hänga med ut på Aveny sen. Hade jättekul där! Hade ju tänkt gå hem när dom gick ut, men ångrar inte att jag följde med ut. :)
Köpte inget på krogen o fick skjuts dit av Pelle, så de enda jag behövde betala var inträdet. Bra, ville inte "slösa" massa pengar me tanke på att vi åker till Paris imorgon. :)

          

Nu är de dags att städa, fixa, börja packa osv. Sen ska vi iväg o fira pappa som fyller år imorgon. :)
Sent ikväll tar vi Spettan o styr mot Arlanda. Flyget mot Paris lyfter kl 06.40 imorgon! :)

Stolta föräldrar! :)

Den här veckan känns det som att jag nästan inte varit hemma nånting.
Har jobbat massor, var ledig ons, men då hade jag massa andra ärenden o måsten att göra.

Igår var vi på travet, på Hattparaden. Hann inte vara hemma många min innan de var dags att sticka till jobbet. Men under den korta tid jag var hemma hann jag iaf få veta att jag blivit faster till Neo. :)
Fick sms från brorsan vid 13-tiden att dom skulle åka in till BB o vid 17-tiden var hann född. :)

Jobbade kväll/natt, hade tyvärr bara 30 min rast innan natt-passet, så blev ingen träning på rasten. Jag som precis börjat vänja mig vid att följa med Sofie till gymet den tiden. :p
Natten kändes lååååång. Sista timmarna gick jag omkring som i nån sorts dvala.

Trodde aldrig natten skulle ta slut! När den väl gjorde de så fick jag nån oväntad energi så jag gick den långa omvägen hem från jobbet. ;-)
Behövde de eftersom jag inte hann gå så långt som jag ville på eftermiddagen. När man börjar jobba 16 efter ett kväll/natt-pass så hinner man inte med mkt. :-/
Hade dessutom tvättstuga, så blev inte ens 4 timmars sömn.

Men nu har jag semester i 1,5 vecka! Så nu ska jag vila upp mig. ;-) O de ska jag göra i PARIS!!! :)

Dags att sova nu, kl är snart halv ett. *gäspar* Ska hinna med massa saker imorgon, så måste upp rätt så tidigt.

Hmm.... de skrev jag för en timme sen. Sen ringde Pernilla, vi pratade i drygt 40 min o sen efter några min ringde Lars så då fastnade jag ytterligare 15-20 min i tfn. Men nu SKA jag sova! :p

En grej till bara... ;-)

Direkt efter jobbet idag så följde jag med föräldrarna till brorsan o Veronica. Så nu har jag fått hålla Neo i famnen. Han sov nästan hela tiden när vi var där. ;-)

En stolt mamma =)

En stolt pappa ;-)

Välkommen till världen!

En snabb uppdatering bara, sen ska jag till jobbet.

Jag har blivit faster! Brorsan o Veronica blev föräldrar till Neo för ca en timme sen.

Grattis till er båda o välkommen till världen Neo! :)


Stress, stress...

Känner mig halvdöd idag. :p
Igår stressade jag hela dan för att hinna me massa saker. Som tur var hann jag med min promenad innan jag skulle börja jobba kl 17.
På rasten gick jag på bandet igen, men blev bara 40 min eftersom jag kom på att jag ville styrketräna också. Hade bra hjälp av mina "personliga" tränare; Sofie o Tommy. Dom var så duktiga o visade flera bra övningar. :)
Har ju styrketränat förut också, men var rätt så länge sen nu, så de var bra att dom friskade upp mitt minne. :p

Var ansvarig igen på natten. Var en halvstrulig natt med förseningar osv o kändes som jag fick flytta folk hit o dit hela tiden o springa runt som en liten iller. Men de var ju bra att jag fick en sån natt också, min första natt som ansvarig (förra veckan) var ju så extremt lugn.
Eftersom vi inte ens hann klart innan jag skulle hem så lämnade jag över ansvaret till herr Lundeby. Han som kallar mig för slavdrivare... hahaha! ;-p

Hade lust att krypa hem, var så extremt trött i fötterna, hade ju inte suttit mkt varken under dan eller natten.
Helst skulle jag vilja mysa i soffan o se film hela dan idag o inte göra nån nytta alls. ;-)
Men vi ska strax iväg på en visning o om de blir som jag planerat så tänkte jag ta dagens promenad därifrån o hem.
Jobbfolket ska på Biteline o äta kl 16, men tror inte jag hinner dit. Vi får se... :)

Dags att slita sig nu o inte sitta här o svamla. :)



Hotellboende!

Idag har jag massor att göra, så lika bra att skriva lite här nu när jag har några minuter över. ;-)

Somnade ju ifrån filmen igår, efter ca 40 min gav jag upp o gick o la mig. :p
Så ska snart se klart den.
Sen ska vi kanske en sväng till Birsta/stan, har några saker som måste göras/köpas.
Efter de måste jag gå min långpromenad o sen är de säkert dags för middag o sen jobb. Känns som att dagens timmar kommer flyga iväg!
Birsta och promenaden kommar ta längst tid.

Dessutom får vi absolut INTE glömma att försöka hitta nått bra boende att boka åt oss o Spettan, annars blir vi hemlösa en vecka. :p


Ramlösa mango

Ni som gillar Ramlösa o inte druckit ramlösa mango...testa! Den är väldigt god. :)

Hinner inte skriva så många rader här, har lovat Lars att vi ska se film om 5 min, så svarar på kommentarerna imorgon. =)

Kom tillbaka från min kvällspromenad för kanske en halvtimme sen. Jag måste lära mig att när solen försvinner så blir de KALLT!! Jag hann precis fram till Kubal så försvann solen. Jag hade ju bara t-shirt på mig, så gick o frös hela vägen hem, trots att jag försökte gå någorlunda snabbt för att hålla värmen. :p
Tur att skrubben är varm så man kan sitta här o tina. ;-)

Idag har de varit en riktigt mysig dag. Började me en lååång sovmorgon, sov 8-9 timmar. Skönt! :)
Sen var de dags för promenad, fick oväntat sällskap av Lars. Han ville t.o.m. gå långt, så vi gick först till stan o sen skulle jag visa vilken väg jag brukar gå hem från jobbet ibland, så jag lyckades få honom att gå 8 km! *vågen*

Efter vår runda så åkte vi till hans föräldrars stuga för att grilla. Mysigt att sitta ute o äta med trevligt sällskap o de var supergott me grillat (som vanligt). :)

Dags för film nu, får se om vi orkar se en eller två. Tror båda är ganska trötta, jag gissar att jag kommer somna efter halva filmen. :p



Ett steg hit o ett steg dit...

De har inte blivit mkt nerklottrat här senaste dagarna. Har inte haft tid. :)
All tid som jag inte jobbat har gått åt till att gå, träna, träffa folk, gå, städa, diska diskberget, gå, se film o gå ännu mer. ;-)

Har bestämt mig för att jag måste försöka gå en mil varje dag innan middagen, annars får jag dåligt samvete när jag äter...
Oftast blir de ju mer än en mil per dag eftersom man ju inte sitter stilla resten av tiden. Men just eftermiddagspromenaden MÅSTE va lång. ;-)

Idag har jag, mamma o Joppe varit uppe o vandrat i skogen ovanför Grodtjärn. Mysigt att gå i skogen, de känns inte lika mkt att man är ute  o går då, trots att de är "jobbigare" att gå på skogsstigar i terrängen än på en vanlig gata.

Fick en komplimang av pappa idag. Blev så glad! Man vet att han verkligen menar de han säger o inte bara säger saker för att va snäll. :)

Nu ska jag snart äta middag. Min snälle sambo håller på att fixa kött o MASSVIS me grönsaker (o även kanske lite ris?).
Ska faktiskt unna mig ett glas vin till maten, har gått 13 km idag, så hoppas jag kan tillåta mig själv det...

Måste bara visa vilka gulliga jeans vi köpte till Neo. Undrar när han tänker titta ut då? Väntar varje dag på att höra nått från brorsan. ;-) Han är beräknad till 18 maj, så de är nära nu.



Jag var ansvarig!

Mina fötter är döda!
Jag tänker inte ta ett enda steg till idag... eller några måste jag ju ta. Måste ju ta mig till sängen. Men dit kan jag ju iofs krypa. :p

Tänkte försöka hålla mig vaken tills Lars kommer hem, de är därför jag sitter här o skräpar. Han kommer hem vid 07-tiden. Jag kom hem vid 6.30. Var för lat för att gå omvägen hem, så blev den vanliga vägen. :-/
Gårdagens resultat blev 22 000 steg från eftermiddagen till 24. Sen dess har jag gått ytterligare nästan 10 000.
Funderar nästan lite på att lata mig när jag vaknar, får se vad samvetet säger. Om jag ska ta de lugnt, gå en kort sväng eller en lång runda?

Inatt fick jag prova på att va områdesansvarig för första gången. Hade fått veta att jag skulle börja nästa vecka, så blev lite förvånad. Men de gick bra! "Min" personal var så duktig o allt var i tid o så. Tur att jag fick en sån bra natt första gången.

Usch va hungrig jag börjar bli nu, trots att jag åt en banan på jobbet. Bäst att gå o lägga sig genast! :p



De finns dom som är tröttare än mig. ;-)

Tjäna pengar

Sitter här o försöker fördriva tiden innan jag ska gå till jobbet.
Mått lite konstigt o så idag, så tror jag ska va lat på rasten ikväll o kanske sitta o läsa istället för att gå på löpbandet en timme. Får se hur jag gör...

Har iaf varit ute ett litet tag idag. Fick lust att mäta upp en av vägarna som jag går hem från jobbet ibland. Så jag gick den vägen till jobbet förut, så nu vet jag iaf att den är 5 km. Kändes lite lättare att gå den idag, än de gör på morgonen när man ska hem efter att ha jobbat ett kväll/natt-pass. ;-)
Sen gick jag vanliga vägen hem, den är bara 2 km. Så dagens promenad blev för kort. Hade ju planerat att gå en mil, så är 3 km ifrån... Men ska gå en omväg till jobbet sen, så de jämnar kanske ut sig.

Vårat traderande går rätt så bra, är riktigt nöjd med iaf vissa saker som verkar ge rätt så mkt mer pengar än vi hade räknat med. Ett välkommet tillskott till reskassan. :)


Nova med en del av de vi säljer


Kämpar på!

Jag har varit så trött ikväll, har verkligen kämpat för att hålla mig vaken. Hade lätt kunnat somna vid 20-tiden, men de vägrade jag. :p
Nu är ju kl efter 23, så nu gör de ju inte så mkt om jag går o lägger mig. Men om jag lagt mig förut så hade jag väl vaknat typ 3-4 inatt o varit pigg. ;-)

Uppiggande!

Testade det backiga elljusspåret hos brorsan idag. De gick bra. Kommer nog gå det fler ggr, kul att gå andra sträckor än dom jag går jämt. Dessutom var de ganska lagom längd, från dom till spåret, runt o hem igen blev de 4 km.


Efter de tänkte jag gå till Birsta (från dom alltså, inte från mig :p). Men hann bara till Ljustadalens centrum innan jag blev upplockad av Lars. Han hade varit i Timrå, så jag gick för att möta honom för att få lite extra steg.
Lite besviken för att  jag bara gick 12 000 steg idag, ville mer, men mitt onda huvud o bly i benen gjorde att jag tog de lugnt ikväll istället... :-/ 

Mitt sällskap i en av alla backar, hann gå halva backen innan jag kom på att jag skulle fota. ;-)

Svanjakt!

Igår lyckades jag äntligen fota svanen. Varje gång den varit uppe på land så har jag varit utan kamera, o när jag haft kameran me mig så har den lyst med sin frånvaro.
Men igår var den där. :)



Jag, mamma o Joppe var ute på långpromenad upp mot skogen o sen ner mot sjön o runt där en bit. Blev längre än jag trodde de skulle bli, för när jag kom till jobbet hade jag gått 9 km o den enda sträcka som mamma o Joppe inte var med på var vägen från mig hem till dom, de är ca 3 km.
Kollade efter grodor vid Grodtjärn, men de fanns inte en enda, trots att föräldrarnas grannar sagt att de var massor där. Dom gömde sig väl när vi kom. :p

Grodtjärn

Jag är seg som sirap idag. Vaknade nångång före 12 av att jag kände mig för stressad för att sova. Hade lagt mig strax efter 8, o för mig känns iaf 4 timmar lite efter en kväll/natt på jobbet.
Kunde inte lägga mig tidigare eftersom jag "råkade" gå en omväg när jag gick hem från jobbet. :p
Men lyckades sova kanske en halvtimme till, sen gav jag upp o gick upp för att fixa lite grejer istället.

Ska strax ringa brorsan, vi ska ut o gå i nått elljusspår där han bor. Har ingen lust alls att gå i dag, men så fort man kommer ut känns de bättre. Med lite envishet så går de nog.
De var envishet som lyckades få mig att gå en timme på löpbandet igår på jobbet också, hade egentligen lust att ge upp redan efter 15 min. :p
Men då började jag tävla me mig själv o bestämde mig för att jag måste komma upp i ett visst antal steg. När jag kom hem imorse hade jag gått 30 000 steg sen igår eftermiddag.

Anledningen till att jag skriver så mkt här om hur mkt/lite jag gått under dagarna är mest för att påminna mig själv.
Då kanske jag kan läsa nått gammalt inlägg o bli inspirerad dom dagar som latmasken i mig försöker ta över. :p

Tack för alla glada kommentarer o komplimanger som jag fått senaste dagarna! Både här på bloggen o massor i verkligheten! Dom värmer! :)
Jag får tänka på dom när jag ska gå min mil-runda o vill ge upp efter 5 km. :)

Nu ringde brorsan, bäst jag sliter mig nu... :)

Mitt paradis! :)

Idag har jag varit i mitt paradis igen, Sidsjön, den stadsdel där jag växte upp. =)
Brorsan frestade me att dom skulle grilla, så därför fick dagens promenad bli att gå till Sidsjön, gå runt sjön o sen till föräldrarna.
Kom dit lagomt till att maten var klar. :p

Så även idag har de blivit massa mat, men lyckades iaf skippa såserna, brödet, drickan, stripsen o tårtan. Men de såg riktigt smaskigt ut. ;-)
Hade tänkt unna mig nånting av de efter promenaden, men fick för dåligt samvete. :p

Sen satt vi o pratade ett tag innan de var dags att gå hem.
Jag fick sällskap av mamma o Joppe, dom skulle följa med en bit, men helt plötsligt var vi hemma hos mig. Vi hade så mkt att prata om, så dom 3 km kändes som dom tog 5 min. :)
Trots en mil idag så har jag energi över, men nu börjar de bli mörkt så då vill jag inte gå ut. Får spara mig till imorgon.

Tack Erik för att jag inte behövde jobba åt dig ikväll! Då hade jag missat grillningen. :)


Bryggan där man matar fåglarna, här har jag stått massa ggr när jag var liten.


Såna här röda djur fanns både här...


... och där. Dom var lite överallt.


En av alla bryggor runt sjön


Sidsjöbacken är vit av vitsippor istället för snö. ;-)


Brorsan, Lars o Veronica utanför föräldrarnas hus


Grillad fläskfilé, mosad potatis o massa sallad








Bowling på O´learys

Hann aldrig skriva nått här igår. Dagen flög iväg. :)
Efter lite städning o sånt här hemma så vandrade jag till Sidsjön för att gå på svanjakt. Men svanen var borta, jag som ville ha ett fint kort. :p
Så istället gick jag vidare till föräldrarna för att sitta o prata ett tag innan de var dags att ta sig hemåt igen.

På kvällen hade vi lagfest med jobbet. Vi bowlade o åt på O´learys. Jag var USEL!! Men inte sämst. ;-) Kan ju iaf inte va svårt att få bättre resultat nästa gång iaf. ;-)
De var kul iaf, o jag vill bowla snart igen. Handen känns inte alls bra efter bowlingen, men de var de nästan värt. De är ju så roligt att bowla! :)

Efter bowlingen åt vi mat. Som tur var så hjälpte Erik till me att äta upp stripsen. :p Fajita pitan var god, förutom att de var för mkt ostsås eller va de var, men den va ju lätt att skrapa bort.
Flera av killarna sa att dom inte blev mätta. Haha... typiskt killar. Jag o Sofie orkade inte ens äta upp.

De var så härligt väder igår kväll, så jag tackade nej till skjutsen o gick hem från bowlingen. Mellanlandade hemma i 5 min för byte av kläder, sen gick jag vidare bort mot Kubal o runt nån väg o hemåt igen. Blev 5,5 km härifrån + sträckan från bowlingen (vet ej hur långt de är). Så var iaf lite nöjd när jag kom hem. :p
Hade ju dåligt samvete för att promenaden på dan inte blev så lång som jag planerat...
Var inte riktigt på festhumör, så hoppade över festen efteråt. Men hoppas ni hade kul! :)

Jag somnade jättetidigt (för att vara en lördag). Vaknade 8 imorse av att Nova lekte gnagare, hon ville ha frukost så hon busade med kablarna till stereon. Hon vet att jag vaknar direkt av det ljudet, dålig ovana från henne.

Nej, nu är de dags att röra på sig, sitter ju ändå bara här o svamlar. Får se vart fötterna tar mig idag. ;-)

Lite bilder från gårdagen:



Allt vitt lyste, bl a Eriks tröja...


...och Sofies skor


Rickard, Wikman, Jönsson och Johan


Massa färgglada klot


Maria, Gudrun och Inger


Erik och Peter (min lagledare)


Sofie och herr Wikman

Erik "Putte" Björk blev bowlingmästare. :)



 


Vad har hänt?

Undrar vart mitt skrynliga papper tagit vägen? Det som jag hade som bakgrund här på bloggen alltså.
Det såg ju ut som vanligt förut idag, men inte nu. :-/
Jag vill inte ha den här fula färgen! Hoppas de bara är nått tillfälligt, annars får jag väl ändra utseendet. Men vet inte till vad.

Idag har de varit fint väder igen. :) Fördelen med att de regnat är att de blivit grönare ute, var ju grönt innan också, men mer nu tror jag. :)
Passade på att ta några bilder när jag var ute o gick.









Förresten, fick veta en kul grej igår. Dom ringde från Sundsvalls Djurklinik o sa att jag vunnit pris i en tävling! =) 
Fick välja mellan 5 olika priser, bl a hundhalsband, trädgårdskit mm. Jag valde en gratis vaccination på ett djur.
Är ju helt perfekt, vi som tänkt vaccinera nästa vecka. Nu blir ju den ena gratis, de kostar ju 2-300 kr/st annars tror jag.

Remiss!

Idag har jag fått brev från ortopeden där de stod att jag hamnat i deras kö o att de ska ta max 3 månader.
Så får se vad som händer. Handen kanske blir så skrämd nu så den är bra till hösten. :p

Har varit lite segstartad idag. Vaknade vid 13, men bara fått lite gjort här hemma. Men ska ut o vandra nu, så då kanske jag blir piggelin sen :)
Kom hem strax före 7.30 imorse (vi slutade 6). Råkade gå en omväg hem från jobbet igen.
Kommer inte ihåg exakt hur långt de blev, men hade iaf gått 23 000 steg från när jag gick till jobbet igår efter kl 18 tills jag skulle sova imorse.
Enligt min stegräknare är det nånting på 16 km. Av dom gick jag 5 km på löpbandet på jobbet.

Ikväll är jag ledig! Lina ska jobba åt mig. :p Tror inte jag ska hitta på nått speciellt, bara ta de lugnt. Hon var ju skyldig mig två pass, så helt perfekt att hon ska jobba min helg. :)



Dom här var supergoda! ;-)

Snart helg!

Nu är de snart helg! :)
Efter inatt är jag ledig. De ska bli skönt. Ett extra plus är att de ska bli bra väder, iaf fre och lör tror jag.

På lördag är det lagfest, min laghalva + Sofies laghalva ska på O'learys och äta och bowla. De ska bli kul! :)
Jag har inte bowlat på 100 år, så får väl se om jag kommer ihåg hur man gör. :p
Huvudsaken är att min hand vill stå ut en timme, bowlingklot är ju inte direkt snälla mot den. Och senaste arbetspassen har den jävlats. Men ska ju försöka iaf! :)

På söndag ska vi träffa brorsan o Veronica. Andra gången inom "kort" tid som vi har tid samtidigt alla fyra. Det händer inte ofta. ;-)
Dom ska få en grej som jag köpt till Neo, de är inget speciellt, men ändå. :)
Inte långt kvar nu tills han ska födas. Det är väl drygt en vecka egentligen, men de kan ju bli tidigare. Så får väl vänta o se. :)

Sitter o funderar på om jag ska gå den långa rundan idag, eller den lite kortare o gå på löpbandet på rasten ikväll. Hmm...
Jag får se sen när jag kommer ut, beror lite på om de kommer regna eller inte. :)



SM-GULD! :)

Igår lyckades Sundsvall ta sitt första SM-guld nånsin i en lagsport. De var på tiden! :)
Sundsvall Dragons vann över Solna i den 7:e och avgörande SM-finalen. Jag kunde inte se matchen eftersom jag jobbade, men följde den via radion istället.

Idag har jag o Lars varit en sväng till stan. Kom dit vid 12-tiden, precis innan Dragons kom åkande på en brandbil med sina guldkepsar på sig. :)
Torget var fullt av folk o solen lyste under hela firandet (nu regnar det ute). :p

Grattis Dragons!!


Liam Rush kastar basketbollar till publiken


Guldet regnar över publiken



Oliver Illunga



Adam Alexander



Liam Rush skriver autografer



Spår av guldfirandet



Mike Palm med SM-bucklan






Regn

Jag vaknade vid 13 idag, typiskt. Hade tänkt sova till 14.30 iaf, eftersom jag jobbade natten som var o ska jobba 17-06 idag.
Känner mig redan trött, men nu har jag inte tid att sova. :p Ska strax till föräldrarna. Mormor o Östen är där, så ska passa på att träffa dom innan de är dags att jobba. :)

Igår var ingen bra natt på jobbet, kände mig som en gammal kärring med krämpor. :p Både nacke o hand jävlades me mig, skit! :(
Men hoppas de går bättre idag...

Känner mig iaf rätt så nöjd eftersom jag tog dagens promenad redan innan jag skulle sova. När jag ändå skulle gå hem från jobbet så tyckte jag de var lika bra att ta en omväg. =) 
Så gick mot oljehamnen, Kubal osv o sen dom övre vägarna på Kuben mot Södermalm (inte riktigt ända fram) o sen hem. Blev 6 km istället för 2 km som de är hem den normala vägen. :p


Livsnjutare :)

Berätta inte för någon...

Har nyss sett på film. Såg "Berätta inte för någon". Den var inte speciellt bra, så ni som inte sett den behöver inte se den heller. :p



De har varit tråkigt väder idag, men de behövs ju lite regn också för att de ska bli riktigt grönt o fint ute. :)
Nu regnar de inte längre, så jag ska gå o posta filmerna.
Funderar lite på vilken väg jag ska gå. De bästa vore ju att gå o posta dom direkt o sen ta en lång omväg hem, istället för tvärtom. Då finns ju risken att jag inte hinner fram före 20.00 när lådan töms. :p

Inatt ska jag jobba åt Johan F. Han ska ta en söndagnatt åt mig, så jag är nöjd med det bytet. :)
Även Elin ska jobba inatt, ska bli kul att jobba med henne för en gångs skull. :)

Nej, dags att slita sig härifrån nu. Annars är de risk att jag stannar hemma o latar mig hela kvällen. ;-)

Influensa

Den här helgen har flygit förbi!
Har ägnat en hel del tid åt att va ute i solen, gå promenader, träffa folk osv. :)

Tre dar i rad har jag lyckats gå drygt en mil, men idag var jag lat o hade inte så mkt tid över. Men blev iaf en morgonrunda på 5 km. De är väl bättre än inget, men jag har ändå dåligt samvete. Har ju bestämt mig för att försöka gå långt dom dagar jag är ledig, men men...
Hade tvättstuga i flera timmar, så hade inte så mkt tid för att gå en längre sträcka. Har dessutom lagt ner tid på att städa o fixa här hemma, så nu är de rätt så fint här. Ett tag iaf. ;-)

Nu ikväll har vi varit hela gänget hos Ramona o Daniel. Ramona fyller ju år imorgon, så vi har firat henne. De var roligt, som vanligt. :)
Mamma ringde förut o frågade om jag är frisk. Jag var ju hos föräldrarna i flera timmar igår, o idag när mamma vaknade så var hon sjuk. Verkar vara nån sorts influensa eller nått. Så hon tänkte kolla om även jag blivit smittad. Men jag är frisk. :) Hoppas även hon blir frisk snart!

Nu tror jag de är dags för film, är väldigt pigg än så länge, så vill inte sova än. =)

Lite bilder från helgen:
(det är bilmattor som hänger i trädet)





















Utskällning!

Hemma igen. Har varit en härlig dag med toppenväder! +22 i skuggan är ju inte helt fel. :)
Däremot var mörka jeans o en mörkblå tröja helt fel klädsel! :p
Jag kollade ju inte termometern förrän jag var hos föräldrarna, så tänkte inte på att de kunde bli varmt när man går långt.

När jag kom till föräldrarna hällde jag i mig lite vatten, sen gick jag, mamma o Joppe till Sidsjön för att gå ett varv. Pappa stannade hemma o fixade i trädgården, tror han tycker de är tråkigt att gå. Men han sa att han kan cykla bredvid nästa gång. :p
Hade kunnat ta ett bra kort på svanen vid sjön, men självklart så dog ju kamerabatteriet precis när vi kom fram till sjön!

Efter promenaden satt jag hos föräldrarna i skuggan o pratade massa innan de var dags att gå hem. Mitt mål idag var ju att gå en mil, men "råkade" ta en omväg hem, så de blev 12 km.
Fick en utskällning av en liten chihuahua också. Den sprang efter ett staket o skällde på mig. Sött! ;-)

Är så hungrig nu, så tror de är dags att äta middag. Tror hela S-vall grillar idag. De luktade iaf gott från dom flesta trädgårdar jag passerade. Blev ju inte direkt mindre hungrig då. :p

Men för mig blir de tonfisksallad tror jag, ska äta upp dom sista resterna.
Sen ska jag slappa hela kvällen. Alla är upptagna, så får se vad jag hittar på...












Första maj

Som väntat så blev de inget guld igår. Dom ledde stora delar av matchen. Men det är ju resultatet när matchen är slut som räknas. :p
Fått höra av flera att jag syntes i tv. Usch! Jag som hatar att bli fotad, hatar ännu mer att bli filmad!
En av Viasat-gubbarna satt ju precis framför oss, så var ju inte direkt lätt att undvika filmkameran. ;-)

De var nån som undrade varför stora delar av publiken hade vitt på sig. De var för att alla som var på matchen fick varsin Dragons-tröja. I mitt gäng så tror jag bara de var Sara o Lars som hade sina på sig. :p
Förresten, de var Gert Fylking som levererade match-bollen. Om ni undrar vem gubben i orange jacka är. :p

Efter matchen samlades vi hos Micaela. Vi hade riktigt roligt! Synd bara att Lars inte kunde vara med, han skulle jobba. Men han hann ju va med på basketen iaf. :)

Precis som i lördags så bar jag hem mina cider igen. Tredje festen nu som jag släpar dit dom o sen tar hem dom igen.
Var inte sugen, så nöjde mig med vinet som hon bjöd på.
Smakade även lite av den supergoda hallonpajen som Sara hade gjort. Mmmm.... :)

Dagens plan är att gå till Sidsjön för att kanske gå runt sjön med mamma o Joppe. Lina F ville följa med som sällskap, men hon verkar inte ha tagit sig ur sängen än. ;-)
Ska ge henne några min till, sen går jag. :)

           

RSS 2.0