Party!

Nu är de fest, blev ju några här till slut, trots en del avhopp i sista sekunden.

De kommer bli kul ikväll! :)

       

Star magnetic från L'oreal

Testade mitt nya nagellack igår. Blev nyfiken på Star magnetic-lack, så var tvungen att köpa det för att prova. :)
Kunde inte bestämma vilken färg jag skulle ha, så jag köpte två olika.

När man målat nageln ska man hålla den mot en magnet som finns i korken, o då blir det ett mönster på nageln.
Jag lyckades inte så jättebra, visste ju inte exakt hur man skulle göra. Så alla naglar blev inte bra + att jag nog har lite för korta naglar för tillfället.
Men var kul att testa iaf, o nu vet jag ju hur man gör så jag kan få bättre resultat nästa gång. En av dom sista naglarna blev bäst. :)

   

Jag är så seg idag, skulle helst vilja va hemma o göra ingenting. Typ slöa i soffan o bara ta det lugnt.
Men så blir de ju inte. Ska iväg o handla lite på Willys snart o sen fortsätta fixa här hemma. För ikväll blir det....PARTY!! :)
Inte på minsta festhumör än, men hoppas jag hinner bli det. :)


Klona ditt djur

Läste nyss en artikel i Aftonbladet om att klona sitt husdjur. En familj i Florida betalade en dryg miljon för att få världens första klonade husdjur.

Allvarligt! Jag skulle aldrig vilja klona ett djur. Även om man saknar ett djur massor när man förlorar det, så skulle jag inte vilja klona det för att få ett likadant. Det kan ändå inte bli samma djur som det första djuret, det kanske ser likadant ut, men det blir inte samma personlighet.
O det är väl ändå personligheten man gillar hos sitt husdjur, eller?

Bättre att lägga pengarna på att hjälpa dom djur som redan finns. Eller försöka få valpar/kattungar från det djur man har. Men alla tycker ju olika...

Här är fem charmiga o underbara djur som betyder allt för mig! :)

     

1. Syskonen Bus - Mina katter Nova och Gizmo
2. Bella - egentligen min katt, men hon bor hos föräldrarna
3. Cizzi - räknar jag också som "min", hon bor också hos föräldrarna
4. Joppe - föräldrarnas hund

Silikon

Nu är den låååånga dagen snart slut.
Jobbade ju natten mot idag, sen blev de ca 4 h sömn innan de var dags att sticka iväg o fixa massa ärenden. =)

Bl a så har jag använt mitt presentkort på Entré Sundsvall. Det skulle ju gå ut imorgon, o jag har ju behövt använda de massvis med ggr, men alltid glömt det hemma. T ex när jag varit på hockey, Gatufesten o annat.
Nu behövde jag det ju inte till hockey, eftersom jag har biljetter dit redan + att jag jobbar flera av dom kvällarna som dom har hemma-matcher i februari. Så hade ingen aning om vad jag skulle göra.
Men hade tur! Har ju tänkt åka med M/S Medvind med Lars till våren. Så frågade om dom hade biljetter dit o de hade dom. Dom sålde det som presentkort, så jag bytte mitt presentkort som går ut imorgon, mot ett presentkort för 2 pers på Medvind som går ut om 2 år! ;-p

Efter lite shopping o andra ärenden så var de dags för jobb kl 16.
Var länge sen som jag var så trött på jobbet som jag varit ikväll. Visste inte hur jag skulle göra för att hålla mig vaken, men på nått konstigt sätt så gick det.

O nu är jag ju piggare såklart, iaf lite. ;-) Mamma kom hit efter jobbet för att hjälpa mig med vår nya toapappershållare. Eller den var ju inte så svår att sätta upp, men hon hade med silikon för att täta hålet som blev efter den förra.
Väldigt vad Gizmo rynkade på nosen, han tyckte de luktade illa, men ändå så var han tvungen att gå fram o nosa o undersöka. Nyfikna katt! ;-)


 

Hmm... den nya är en aaaaning snyggare än den gamla va? ;-)

Listor!

Jag har blivit en riktig list-människa. Eftersom jag är så senil, så måste jag göra listor ofta. T ex va jag ska packa ner, saker jag måste göra innan man ska få besök osv...
Fast gör dom inte bara för att komma ihåg allt, utan även för att de är så skönt när man kan stryka sakerna o veta att man gjort dom. Därför kan jag även skriva upp småsaker när jag har mkt att göra, som t ex bädda, för då blir man mer motiverad att fortsätta me allt, om man ser att man prickat av några saker. Låter kanske knäppt?  ;-)

 

Idag har jag gjort 2 listor, en för saker vi ska göra idag (i nödfall blir vissa av sakerna imorgon) o en lista för saker som ska göras på lördag. :)
Skönt att tvättstugan o större städning redan är gjord, så de blir mindre grejer att göra. Har ju inte mkt tid. Jobbar kväll/natt idag o börjar 16 imorgon, sen är de lördag :-D




Alla barnen (nostalgi)

Sitter o slöar vid datorn. Ska snart se en till film, men väntar på att min käre sambo ska slita sig från sin dator. :)
Hittade nån sida med nostalgi-saker o kom då att tänka på Alla barnen-historierna. Nån som kommer ihåg dom?

Alla barnen tittade in i microvågsugnen
utom Knut
han tittade ut

Alla barnen lekte med ångvälten
utom Gunder
för det var han som låg under

Alla barnen gick på kasperteater
utom Josefin
hon gick på kokain

Alla barnen var rädda för tjuren
särskilt Bo
för han såg ut som en ko

Alla barnen gick i läderjackor
utom Henning
för han gick i klänning

Alla barnen gick raskt över ån
utom Bianca
för det var hon som var planka

Alla barnen åker med livbåten
utom Mats
han får inte plats



Oasis live

Micaela ringde mig förut. Hon o Sirma är på konsert o kollar på Oasis. :)
Det är som en liten tradition, att varje gång hon går på konsert så ringer hon så jag får höra en låt. Den här gången blev det Wonderwall. =)
Hon går på mååånga konserter per år, jag skulle oxå vilja gå oftare, men tycker det är lite för dyrt. Är ju inte bara konsertbiljetten som kostar, utan även resa dit o hem, boende osv.

Så därför går jag bara om jag verkligen vill o kan. Hoppas det kommer nån artist/grupp i år som jag oxå vill se.
En grupp som jag länge velat se live är U2. Skulle inte vara helt fel om dom kom till Sverige. Har aldrig sett dom live, men skulle verkligen vilja.

Förra året var jag inte på nån konsert tror jag. Och året innan var jag bara på en konsert, men den var superbra! :)
Annars har jag ju faktiskt varit på ganska många konserter senaste åren, med olika grupper o artister. Dom flesta i Globen, Scandinavium o på Stockholms Stadion.
Mindre konserter me svenska artister räknar jag inte... :p


Linkin Park såg jag i Globen i maj -07. När de blev den här låten ringde jag Lars så han fick höra hela via telefonen. Det här är "vår" låt som vi lyssnade massor på på andra dejten. ;-)

Robert Gustavsson som Tony Irving

Satt o letade efter roliga grejer på youtube o hittade den här. Var de bara jag som tyckte de var rätt likt? :)




Guldkompassen

Ikväll kanske jag ska kolla på Guldkompassen. Nån som sett den? Var den bra?
Egentligen skulle jag vilja gå på bio, men är för trött. Om vi kollar på film hemma så gör de ju inte riktigt lika mkt om man råkar somna. :p



Ska strax ner till tvättstugan för sista gången idag. Den började 12, men jag vaknade 13 av att Lars skulle gå ner dit för andra gången.
Han hade stängt av larmen, därför jag inte vaknat. :p Snällt av honom att låta mig sova, medans han själv gick ner för att börja med första maskinerna. Men han borde ju varit lika trött som mig, vi hade ju jobbat natt båda två. :)


Tack för allt!

Tack för alla gratulationer igår!
Blev verkligen glad för alla gratulationer, både här, facebook, sms o telefon. Tror faktiskt aldrig jag fått så många grattis-sms som jag fick igår. =) Känner jag mer folk nuförtiden än förra året o åren före det? ;-)

Både kvällen o natten på jobbet gick riktigt snabbt, förutom att jag var äckligt trött mellan ca 1-3. Men blev piggare sen som tur var. Nu är jag onödigt pigg, men ska strax lägga mig o läsa lite, bara 6 sidor kvar i boken nu! Sen ska jag bläddra i boken jag fick igår.



Senare idag ska jag nog börja läsa boken jag fick av Lars föräldrar. Den verkar bra. :) Är på riktigt läshumör nu, men ska inte börja med den nu på en gång. Finns risk att jag kommer läsa för länge så jag inte hinner sova. :p Ska ju upp tidigt, vi har tvättstuga kl 12. :-/

Ska kolla sen me kusin vitamin om hon vill ha mer blogg-hjälp ikväll? De är ju min enda lediga kväll den här veckan, så kanske ska passa på att hjälpa henne lite, med de pyttelilla jag kan om hur man ändrar utseendet på bloggen. :p

Nu kom Lars hem, så nu ska jag lägga mig. Natti (eller godmorgon heter de kanske). ;-)




Tårta!

Känns som de har varit en riktigt bra dag hittills. :)
Ska snart börja göra mig klar för jobbet.

Ska kanske svänga förbi föräldrarna först för att träffa mamma. Egentligen skulle hon kommit hit idag för att hjälpa till me en grej, men eftersom de är ont om tid så tänkte jag att vi kan fixa de imorgon istället.
Men kände att jag ändå ville träffa henne + att jag ju då oxå får träffa Cizzi o Bella. :)

Har ingen födelsedagstårta, men Lars hade varit på Eclair o köpt bakelser. Han köpte tre olika, så vi kan välja vilken vi vill ha. Ska ta me dom till mamma o fika där. :)


Firade med hotellfrukost

Guten morgen!

Vaknade för ca 2 h sen av en sjungande sambo med paket o två pälsklingar i släptåg. :)
Fick en bok om hur man ska förstå sin katt bättre, typ hur man ska tolka kattens språk o signaler. Den verkade bra. :)
Fick även att han skulle bjuda mig på hotellfrukost och på restaurang. :-D
Restaurangbesöket hinner vi inte med idag, känns så stressigt, me tanke på att jag ska jobba kväll/natt o börjar kl 17. Tar det nog på lördag istället. :)

Hotellfrukosten kom vi hem från för några min sen. De var supergott! Nu är man mättare än mättast, så tur att vi inte ska på restaurangen idag. Det skulle vi nog inte orkat. ;-)

Jag har inte sovit många timmar, så ska försöka sova lite till nu. Annars lär jag väl somna på jobbet inatt. Men först ska jag svara på alla sms som jag fått nu på morgonen. Kul att folk kommer ihåg. :)


♥ Tack!

Grattis!

Idag fyller min käre tvillingbror år. Även Annika,  föräldrarnas granne, en fd kompis lillasyster och en fd klasskompis. Så många som man vet om, på samma dag. :)

Grattis till er! (även fast ni inte läser det här allihop). :p

Ska lägga mig o läsa nu, natti!


Snögubbe!

Va fort den här kvällen har gått. Var faktiskt skönt att bara jobba kvällen o få gå hem kl 22. :)
Synd bara att de är så uselt väder ute, jag såg ut som en snögubbe när jag kom hem. Men skakade av mig lite snö i källaren, passade på att gå förbi där o boka tvättstuga.

Just nu är jag världens tråkigaste matte, iaf enligt två fyrbenta charmtussar. Ska ge dom lite mat o roa dom lite. Dom verkar inte riktigt gilla att jag fastnade vid datorn ganska snabbt efter att jag kom hem från jobbet. :)






Presentkort

Nu är helgen slut o nu börjar snart jobbveckan igen.
Kväll idag, kväll/natt imorgon (börja 17 :-/ ), kväll/natt tors, kväll på fre (börja 16), kväll/natt sön och kväll/natt mån. Pust... Fördelen me sånt här schema är att varannan vecka är de mkt lugnare, som veckan som jag haft nyss. :)

Har nu fotat shoppingen från igår som några ville se. De roliga är att dom säger via msn, inte många "orkar" skriva kommentarer på bloggen. :p

   
1. Halsband från Guldfynd
2. Halsband från Pilgrim
3. Toapappershållare från Designtorget (passar ihop me den förra vi köpte)
4. Böcker (från Bokia :p)


  
På stan-presentkorten användes för att köpa väska, skor och spel. Spelen var superbilliga, halva rea-priset! Perfekt! :)

Köpte även jeans, till dom använde jag Birsta City-presentkortet, tack så mkt H&V och er andra som jag fått presentkort från. Nu har jag bara några På stan-presentkort, Ikea, Pilgrim, Rummet o Lindex kvar.

Så här mkt har jag inte köpt till mig själv på 100 år, så de var kul. Speciellt när jag inte behövde betala en enda krona. ;-)

Födelsedagsfest :)

Ja, igår var de ju firande. De blir som vanligt lite utspritt firande, o just den dan jag fyller år ska jag fira med ett 13h-pass på jobbet.
Men men... är glad att jag har ett jobb iaf, är så många som är arbetslösa nu.
Men hade inte haft nånting emot att åtminstone börja 1 h senare, så man kunde få äta nått gott med Lars. Får göra en extra god sallad att ta me till jobbet istället. ;-p

Sa ju att jag skulle skriva mer om gårdagen igår efter filmen, men vi blev så trötta när den var slut, så blev en tidig kväll. Kanske inte tidig för "normala" människor, men för oss nattugglor får det nog räknas som tidigt. ;-)

Men istället så blev de tidig uppstigning imorse, vi slöade på massor hemma o lyckades ändå komma till stan när dom inte ens hade öppnat än! Tror aldrig de hänt oss. ;-)
Blev massa shopping, både där o i Birsta o fortfarande har jag inte använt alla presentkort klart än. Har Rummet, Pilgrim, Lindex o Ikea kvar. Sen har jag shoppat upp alla. :p

Dom här fina presenterna fick jag igår. :)

 
Från Lars föräldrar fick jag en fin påse med saker i; necessärer i olika storlekar, fina örhängen och en bok. :)

  
Från mina föräldrar fick jag en ros, fina örhängen och en tidningsprenumeration. :)

 
Av tvillingbrorsan o Veronica fick jag presentkort på Birsta City (som jag shoppade upp idag) ;-p


Av lillebror fick jag en grillvante i silikon. Hade önskat mig en sån när han gav sån till mormor i julklapp. Jag bränner ju jämt fingrarna när jag haft nått i ugnen o den här är tunn, men ska ändå tåla 300 grader. :)

Tack för presenterna! :)

King kong

Jag är riktigt nöjd med dagen. :)

Hann städa o fixa allt i tid, utan panik på slutet som jag brukar ha. :p
Alla bjudna kunde ju inte komma, men hade iaf mina föräldrar, min lillebrorsa, min tvillingbror + hans sambo Veronica och Lars mamma på besök. Riktigt trevligt!
Blev ett lugnt firande med hemmagjord pizza, tårta och presenter. =)

Skriver mer om de sen, nu ska jag o Lars kolla på King kong på 3:an.





Stress!

Idag är det stressigt. Har satt mig här några min bara för en liten paus.
Städar för fullt o grejar o fixar. Ska iväg o handla om ca en timme när Lars kommer hem.

Vi har bjudit hit familjer o syskon idag på mat och tårta (eller annan efterrätt). Tyvärr kan inte Lars brors familj komma, dom har blivit sjuka. Men dom får komma en annan dag istället. :)

Nu ska jag stressa vidare, så kanske man förhoppningsvis kan ta de lugnt sista min före 17 när dom kommer. :p


Lite shopping

Blev lite shopping i Birsta. Inte mkt, men använde några presentkort iaf. :)

 
Blus/skjorta från H&M, toapappershållare med öga o fötter från Designtorget

  
Smink o hårspännen

Imorgon eller på söndag ska jag på Guldfynd, Pilgrim, Bokia o Lindex för att shoppa mer. Har ju fortfarande flera presentkort kvar. :) Är så kul att shoppa när de inte kostar nått! ;-)
Hade ju inte mkt tid ikväll, de är därför de inte blev mer än de lilla jag köpte.

Nu tror jag vi ska se på film o äta glass o melon (melonen får jag nog äta själv, L tycker ju knappt om nån frukt).


Gratis hockeybiljetter!

Idag har jag gjort en hel del, hinner inte skriva så mkt nu, ska snart iväg en sväng till Birsta. Vet att de i bloggen ser ut som att jag är där varje dag nästan, men många ggr när jag skrivit att vi ska dit, så har de inte blivit av. ;-)

Vi har varit på Citygross idag o fått gratis hockeybiljetter. Eller gratis var dom väl inte, men nästan. :p
Om man köpte 5 Kelda-soppor så fick man 2 sittplatsbiljetter till grundserien, de är ju inte fel. Så man fick ju såklart betala för sopporna, men dom äter man ju upp, så biljetterna är ju ändå gratis. ;-)

Åt en av sopporna till middag idag, den var god. Det är därför vi mellanlandat hemma, för att vi inte ska råka äta på nån pizzeria eller nått liknande. :p


Kommentarer?

Hmm... varför är många så rädda för att lämna kommentarer?
Blir lika förvånad varje gång nån säger att dom läser min blogg, eller om dom pratar om saker jag skrivit i bloggen.
Jag vet ju liksom inte vilka som läser, är bara några av er som jag vet om.
Senaste veckan har jag fått veta några som läst den ibland, o de hade jag ingen aning om, bara för att dom inte lämnar nått avtryck. ;-)

Har ju inte många läsare per dag, bara mellan 15-25, men av dom vet jag nog bara om max 10 st. Och av dom 10 är det kanske 4-5 som brukar skriva kommentarer. :p

Tror ju inte det här inlägget hjälper, men iaf. Skriv gärna kommentarer, det är kul att läsa ju. :o)

Nu ska jag snart sova, blir en ovanligt tidig kväll. Har sovit ca 4 h o dom 4 timmarna vaknade jag massvis me ggr.

Gonatt!


Hockeybilder

Idag skulle jag egentligen åkt till Gärde för att fota när några från jobbet spelade hockey. Men de försvann helt ur mitt minne, kom på det nu, o nu lär dom ju ha åkt därifrån redan. ;-p
Nästa gång kanske, om nån påminner mig. :)

Är det ingen som har nått förslag på vad man kan köpa för present till min käre tvillingbror? Jag har noll fantasi...


Apport!

Natten har verkligen gått fort, o nu är det HELG!! Trevligt att jobba me Lina oxå, händer inte ofta. Iofs var vi inte på samma ställe, men hade ju rasterna ihop iaf. :)

Håller på att leka apport med min lilla randiga hund... nej katt är han ju. ;-) Men ibland börjar man faktiskt fundera på vad Gizmo är för djur egentligen. :p
Ska försöka trötta ut honom så de går att sova sen. Han o Nova har jagat varann mellan rummen sen jag kom hem, hon lessnade nyss men Gizmo har massa bus o spring kvar i benen! :)



Och ja, jag SKA städa bort julen! :p De där är typ de enda juliga vi haft, plus ljusstakar o julgardiner. :)

Vad händer?

Hmm... min blogg fungerade förut, men sen när jag uppdaterat förra inlägget så går det inte att se sidan.
Men man kan logga in här för att skriva. Knepigt.
Har försökt se min sida över en halvtimme nu, men står bara "forbidden". Är väl nått tillfälligt antar jag, kanske uppdateringar dom gör på sidan eller nått.

Skriver det här meningslösa inlägget mest bara för att kolla om de går. :p

Nu ska jag byta gardiner o duscha o sånt. Sen dags för jobb, 19-06. Sen är de helg! :)


Hjälp mig

Hmm.... finns de nån som läser de här som vet hur man ändrar på bloggen. Min käre bror kanske? ;-)

Vill ändra det blå fula längst upp under bloggnamnet. Vet att man måste ändra headern för att få bort det, men för tillfället kan jag tänka mig att ha kvar det, men vill ändra färgen.
Men kan inte komma på vad dom där "vågorna" kan heta, har testat att ändra allt tycker jag, men inte hittat rätt. :p

Så broder Tuck (eller nån annan). Hur gör man? :p

 

Barnarbete

Såg den här i Aftonbladet i höstas o tyckte den var kul då. Råkade "ramla" över den av en slump nu, så måste lägga in den. :)

Kanske inte den mest politiskt korrekta åsikten just nu... 

Benjamin Buttons otroliga liv

Hemma från bion.
Filmen var ganska bra, men den var för lång, blev lite segt ibland. :)


Angående maten i förra inlägget, så behövs inget recept.
Woka grönsaker (vi tog nån kina-mix), häll över vatten, buljong o tabasco. Servera tillsammans me nudlar. Jag hade även lite keso med på sidan om, tyckte de passade. :)
Så där har du nått snabblagat Anna. :p

Du kan även göra som Sofie brukar göra. Först koka nudlarna, sen steka dom tillsammans med grönsakerna + ägg. allt i en röra. Oxå gott o snabblagat, nästan som vår rätt, fast då brukar jag ha soja istället för buljong. O lite olika kryddor, till den första rätten behövs inga kryddor. :)
Stämde de Sofie, eller glömde jag nått? ;-)

Recept

Skulle behöva recept på lättlagade o goda middagar. Ibland har man verkligen ingen fantasi o ibland har man massa idéer på vad som skulle vara gott att äta. :)
Om jag kommer ihåg de ska jag maila två recept sen till min kära kusin. Anna, du får påminna mig om de. ;-)

Dagens middag var iaf superenkel o god. Och BILLIG!
De blev nått som vi döpte till het grönsaksröra med nudlar. :p
Lars hade lagt upp de så fint, så de såg ut som taget från en kokbok. Men jag fotade ju såklart när de ligger i en matlåda o då ser de inte alls lika fint ut längre. ;-)



Nu är de dags att göra sig klar för bion. Den börjar kring 21, men vi ska göra lite annat innan. :)

Biotips

Ikväll ska vi på bio. :)
Har inte bestämt än vad vi ska se, funderar mellan två olika filmer. Den ena är Changeling - som är en thriller med Angelina Jolie och John Malovich.
Den andra är Benjamin Buttons otroliga liv - som är ett drama med Brad Pitt och Cate Blanchett.

Nån som sett nån av dom?



Funderar lite på en sväng till Birsta nu för att kolla om de finns nått kul på rean. Har ju presentkort som går ut snart, så kanske bäst att använda dom. :p
Tycker de är dåligt att många presentkort bara gäller i 1 år. Men jag ska även bli bättre på att använda dom ganska snabbt efter att jag fått dom. :)



Bakning

Måndag igen då o idag känner jag mig nästan helt frisk. :) Eftersom jag är förkyld max 1 gång/år, så vet jag ju att de dröjer länge tills nästa förkylning. :p

Var ganska pigg på jobbet inatt. Blev mkt skratt på slutet när vi väntade på att få gå hem. Jönsson lindade in Putte i plast o sen tog han några varv med tejp runt honom. Såg ut typ som en tvångströja. :p
Han fick ta en pelikan sen för att skära sig loss. :)

De här är en lugn jobbvecka, så om jag får nån energikick nån dag så kanske jag ska baka. Måste kolla med föräldrar o syskon när dom har lust att komma hit o fira.
Funderade först på lördag eller söndag, men de beror lite på när alla jobbar o så. Hade först tänkt ha fest för kompisarna den 24:e, men kollat runt bland dom, o ingen verkar kunna eller vilja då. ;-p



Nu är de strax dax att gå till jobbet, bäst att jag sliter mig från datorn nu. ;-) Jobb 19-06 som väntar.


Barnhemmet

Är det nån som sett Barnhemmet? Vad tyckte ni isf? Jag såg den i höstas, tyckte den var riktigt bra. Hittade det här klippet o kom då att tänka på den filmen. Den katten skulle ju nästan passa in. ;-)

 

Har kollat lite mer på min blogg nu. Kommit fram till att det man ändrar i kodmallar finns kvar, t ex klockan, namnsdag, datum, mina egna meningar till kommentar-rutan osv. Tur att det "bara" var teckensnitt, storlek, färger och bakgrund som försvann. Sånt går ju att fixa igen, fast de tar lite tid för mig som inte är de minsta duktig på sånt här. ;-)

Dags att sova nu iaf. Satte mig här när jag kom hem från jobbet, tyckte inte de var nån idé att försöka sova innan buskatterna har sprungit av sig lite.
Just nu flyger dom mellan rummen, dom har mkt bus i kroppen när dom varit ensamma några timmar. Märks att dom sovit typ hela natten. :)

Designhjälp

Det skulle jag verkligen behöva!
Fastän min mur som jag hade som bakgrund inte var så speciell, så skulle jag ändå vilja ha tillbaka den nu. Eller helst nått snyggare såklart. ;-)

Har iaf lugnat ner mig sen förra inlägget. :p La min energi på att diska, duscha o göra mig klar för jobbet, så nu har jag suttit här några min iaf o studerat eländet. ;-)
Var väl ingen katastrof kanske att jag förstörde hela min blogg, det som var mest irriterande var att jag gjorde de precis när jag var klar o när jag för en gångs skull va nöjd me den. Men men...

Har iaf ändrat teckensnitt o färg på rubrikerna nu, resten får jag klura på nån annan dag. Nu är de dags att gå till jobbet.


Skit-design!

F-n va sur jag är nu!
Satt o fixade me designen på bloggen o precis när jag var rätt så nöjd, så kom jag ju självklart på att jag skulle ändra en till grej. O på nått konstigt sätt så lyckades jag ta bort ALLT!!!

Nu har jag varken tid eller lust att hålla på nått mer, så därför är nu bloggen skitful!!! Önskar att jag kände nån som kunde fixa den åt mig, så den blir fin igen...

Nu ska jag gå o sura nån annanstans, så jag inte råkar slänga iväg datorn eller nått. Är ju inte datorns fel att jag är en klant...


Grattis mormor!

Idag fyller världens bästa mormor år!
Kom på nu att jag ska ringa henne innan jag sover middag. :)
Men först ska jag lägga in en liten bild här på födelsedagsbarnet tillsammans med Östen.

Mamma sa att mormor var väldigt nöjd med vårt firande av henne i torsdags o att hon tyckte att hon hade blivit väldigt uppvaktad. :) Blev så glad när jag hörde det! :-D


Bakis...

... de är nått jag inte är idag. Men känner en hel hög som kanske är det. ;-)

Stannade några timmar hos Micaela igår, försökte va lite social fastän jag var seg o helst bara ville sova. :p
Men var ganska underhållande att se o höra hur alla förändrades, ju mer alkohol dom fick i sig desto högra blev nivån... på ALLT.
Man vet ju att de är så på fester, men oftast brukar man åtminstone dricka nån öl eller lite vin när man går på fest, igår blev de vatten för mig, så var helt nykter :p

Haha... blev många skratt. :-D Och tog MÅNGA kort, ska försöka va snäll när jag lägger ut dom. ;-)
När festen var igång som bäst lämnade jag den o vandrade hem för att bädda ner mig i soffan. Tror jag somnade inom 5 min efter att jag lagt mig. :p

          

Nu ska jag sova middag så jag förhoppningsvis håller mig pigg på jobbet inatt. Har nog sovit mer den här helgen än man gör på en vecka. Men då kanske man kan bli frisk nån gång. :)

Hockey

Idag har jag mest sovit, inte orkat göra så mkt.
Sen hade Lars nått ärende till Timrå, så bestämde mig för att följa med, var så tråkigt att va ensam hemma.
Trots att de bara var en kort utflykt så somnade jag i bilen, sov hela vägen hem. Bra sällskap va? ;-p

Vi råkade åka förbi EON Arena vid 15.30-tiden, var massa folk som köade dit som skulle på hockey. Jag vill oxå!
Om de var billigare skulle jag gå oftare. Det var ju halva priset idag, men vet inte om jag känner nån med trofast-kort?

Blir inget festande för mig ikväll, hade ju erbjudande om två fester, men blir bara lugnt, orkar inget annat. :-/
Ska iaf gå till Micaela strax för att gratta henne o Sirma, båda har fyllt år. Men tror inte jag ska stanna länge, går nog hem efter ett tag. Tur att hon bor nära, bara ca 5 min bort. :-D
Dom vet om att jag är sjuk, så behöver inte känna mig skyldig om dom blir smittade eftersom dom säger att jag ska komma ändå. :)

Dags för smink o klädombyte, så man kanske kan försöka se lite piggare ut iaf...


Sjukling...

Jaha, vet inte hur de här gick till. Har ju varit förkyld hela veckan, men känts som de gått åt rätt håll. Tills jag vaknade idag o mådde sämre igen. Skumt...
Förflyttade mig från sängen till soffan för att se film med Lars. Hade myskläder, morgonrock utanpå det + filt för att inte frysa. :p

Sen var jag så smart så jag gick till jobbet. Inte kul... men var ju bara kvällen så överlevde ju iaf. ;-p
Men de är inte roligt att jobba med feber, tur att jag iaf fick gå hem lite tidigare än dom andra, de var snällt. :)
Var inte min idé, jag tänkte ju stanna tills vi slutade, men tackade inte nej till att få åka hem några min tidigare heller. Dom andra var ju ändå nästan klara.

Tänkte gå hem tidigare under kvällen, men flera tyckte att jag borde kunna stanna när de bara var några timmar, så gick där o spred mina baciller istället. ;-p
Med hjälp av Ipren-mannen blev jag även lite piggare efter rasten, hade typ 38 när jag kom hem.



Mamma kom o hämtade mig så jag skulle slippa gå i kylan när jag mådde dåligt. Fast ikväll är det "bara" -9, imorse när vi skulle hem var de -19!!! Vill ha vår... NU!!

Nu ska jag nog vila, ska ta en kilometer snorpapper, en påse halstabletter o en flaska vatten o lägga mig i soffan o kolla på tv eller film. :)
Eller sängen är ju ganska lockande oxå, kanske ska lägga mig o läsa ut boken. Tror de är 30-40 sidor kvar, vill veta hur de går ju. :p

 eller  ?

Födelsedagsfirande

Imorse var jag inte pigg, hade lite feber (38). Var uppe ett tag, men hade så ont i huvudet så jag tog en ipren o la mig o sov middag. Vaknade 14.30! :p

Tog en låååååång dusch, o nu känner man sig nästan som en människa igen. Tror jag duschade bort en del av förkylningen. ;-)

Ska iaf jobba kväll/natt idag, känns ju rätt så bra just för tillfället, så de borde ju gå bra.
Före det ska jag till föräldrarna, vi ska fira mormors födelsedag. :) De ska bli trevligt att träffa henne igen, sist var i julas.
Förresten, undrar varför de är så många som fyller år i januari? Känner ca 11-12 st som gör det o av dom är det 3 som fyller år samma dag som mig (förutom jag själv då :p).

Nu har jag suttit här för länge. Håret kommer torka i en troll-frisyr om jag inte fixar till det nu. :)


Slutet nära

Nu är dagen nästan slut, o jag har inte gjort mkt vettigt idag.
Har mest befunnit mig i ett sorts sengångar-stadie hela dagen.

Började med att sova till 15, fastän jag ställt larmet på 13. Men det var helt omöjligt att släpa sig ur sängen vid 13.
Hade feber när jag kom hem imorse, inte konstigt att man mådde piss på jobbet. Vid 2-tiden började jag t.o.m. fundera lite smått på att ta komp sista timmen o gå hem kl 5 istället för 6, men jag struntade i det. Sparade den komptimmen till ett annat tillfälle istället. ;-)

Men jag har tur iaf. Flera jag känner har drabbats av influensa o magsjuka senaste veckan, så min lilla fjant-förkylning är ju ingenting i jämförelse. ;-)
Imorgon har jag planerat att va piggelin igen. Ska fira mormors födelsedag då o både hon o Östen har tydligen varit jätteförkylda, så vill ju inte smitta dom nu när dom precis blivit friska. :)
Ska även passa på att hämta mina nya gardiner då, orkade inte gå till föräldrarna idag för att hämta dom.

Gizmo har nattat i buren nu, han brukar alltid lägga sig i den när han ska sova länge, typ inför natten o så. Den är som hans säng. ;-) Tror jag ska lägga mig oxå. Ska fortsätta läsa boken tror jag, så jag kan börja på en ny nån gång. :p


Shopping

Usch va jag är trött. Vet inte hur jag ska hålla mig vaken på jobbet, men på nått sätt måste det ju gå. Ska jobba 17-06 o längtar redan tillbaka till sängen.
Halsen gör fortfarande lika ont o känner mig väldigt seg, men verkar ändå va en väldigt lindrig variant av förkylning jag fått.
Glad att jag inte fått influensan som verkar ha kommit o ännu gladare för att jag inte har magsjuka! Hatar verkligen att ha det, har hellre influensa en vecka än magsjuka några timmar....

Om några minuter kommer mamma o hämtar mig. Vi ska ut till Birsta tror jag. Mormor fyller år på söndag, så ska se om vi hittar nån bra födelsedagspresent till henne. :)

De skulle inte va helt fel att ligga i soffan o mysa som Nova gör. ;-)


Nu är de klippt!

Usch va jag är seg idag. Sitter här o fryser, är supertrött o har ont i halsen. Började få ont i halsen inatt på jobbet, o de gjorde mer ont när jag vaknade. Men de går nog över snart. :)

Ska strax iväg, ska klippa mig, äntligen. :p










De är 7 grader varmt ute, tror de var 3 imorse när jag kom hem. Så nu är de isgator ute. Jag hatar halka! Var nära att halka 2 ggr innan jag ens tagit mig fram till dörren. :p
Hoppas iaf att värmen nu gör att isen smälter, men sån tur har man väl inte. Fast ska tydligen bli kallt igen, så vintern har nog bara tagit ett tillfälligt uppehåll.

Jag vill ha vår! Är de inte mars snart? ;-)

Gratis film!

Är det ingen som är intresserad av att hyra gratis film i 2 månader?
Det enda man behöver göra är att se till att säga upp det i tid om man inte vill fortsätta när det börjar kosta pengar, annars får man betala för mån nr 3.
Normalpris är 199 kr/mån, men jag har fått 2 presentkort att ge bort på gratis film i 2 månader.
Erbjudandet gäller hos Lovefilm o jag hyr ju film därifrån själv o är väldigt nöjd. Dom har ett stort utbud, är snabba att skicka filmerna o man får alltid mail om att dom tagit emot filmerna så man vet att dom inte kommit bort. :p

Har försökt fråga runt lite grann, men jag verkar va den enda i Sverige som inte laddar hem alla filmer jag vill se, är jag den enda som fortfarande använder en dvd? ;-)

Man binder sig inte till någonting o jag får inga poäng eller förmånder eller nått för att ni utnyttjar erbjudandet. Men jag tycker de är onödigt att ha två presentkort värda 400 kr/st som ingen vill använda. :)



Pennan ligger inte där för att peka, de är för att täcka över koden. ;-)

Nu måste jag göra mig klar för jobbet, ska jobba extra inatt igen kl 22-06. Lite udda tid, men Botte undrade om jag kunde börja då. Tackade ju nej till kvällen, tyckte de skulle bli för stressigt eftersom han ringde 1 h innan jag skulle börja.

Snart slut

De är flera som sagt att dom inte vill att jag slutar blogga, de var snällt. :) Så fortsätter väl då, även fast de mest bara känns som att man sitter o skriver skräp ibland. Men kul att folk vill läsa det. ;-)

Nu är helgen snart slut, senaste dagarna har verkligen gått fort!

I torsdags jobbade jag extra. Skulle först bara ha kvällen, men sen blev jag tillfrågad om natten oxå, så var lika bra att ta den oxå när man ändå var där. :p

Fre var en lugn dag, handlade lite mat, köpte 2 böcker väldigt billigt o sen blev de film. Jag har hamnat i en läsperiod igen, senast var i somras tror jag. :p Dom här två författarna har jag även andra böcker med o dom böckerna har ju varit bra, så hoppas dom här är lika spännande. :) Annars var dom ju billiga iaf, 25 kr/st.



Igår var jag på hockey, vi var 7 från jobbet som var dit. :) Hade dagen till ära på mig Timrå-tröjan som jag fick i julklapp. :) Matchen var bra o dom vann me 4-2 mot Surgården. :-)
Direkt efter hockeyn åkte vi till Biteline för att äta tacobuffé, men 3 av oss åt annan mat. Jag var ju inställd på tacobuffé när jag kom dit, men när jag tittade i menyn såg jag att dom hade mkt annat gott. Så blev Chicken a la creme med vitlöksbröd till. De var väldigt gott!
Sen när jag kom hem blev de en lugn filmkväll me Lars. Han är förkyld, men jag blir ju typ aldrig förkyld, så ingen risk att jag blir smittad. :p

   

Hmm...

Tydligen så har jag inte helg än. Ska jobba extra, men de är ju frivilligt, så då gör de inget. :)
Fick t.o.m. välja arbetsuppgift själv, trodde jag hörde fel när han frågade vart jag ville vara. :p

Har ju egentligen noll fantasi för att sitta o blogga, så kanske inte så stor idé att sitta här o skräpa. Kanske bättre att försöka göra nån nytta istället, om de nu finns nån nytta jag kan göra...

Idag är återigen en sån där dag när jag funderar på att sluta blogga, men får se vad som händer. Om bara några timmar har jag nog ändrat mig igen, o kommit fram till att jag ska fortsätta skriva skräp på nätet...


Då var de helg igen då! :)

Nu är jag ledig ända till tisdag, härligt!

Traskade iväg till Entré Sundsvall igår o de var MKT enklare att fixa biljetter där såklart. Borde ju testat dom på en gång, istället för att strula på me Ticnet. :p
Fick bättre platser än man kunde få via nätet, inga toppenplatser kanske, men bra ändå me tanke på att vi får sitta på samma rad hela högen. :)



Jag sitter här o funderar lite smått på om jag ska ringa vårdcentralen eller inte. Men dom lär ju inte öppna än på ett tag, så är nog för trött för att orka vänta. :p Så blir nog inte av idag heller. ;-)

Nu ropar kudden på mig, dax att sova tror jag. Natti! (eller säger man godmorgon den här tiden?)

Ticnet

Sitter här o försöker boka hockeybiljetter till lördag. Vi är 7 st som ska gå. :)
Jag förstår inte. Hur jag än gör så hamnar jag på samma platser hela tiden. Har testat 2 olika dar, men hamnar ändå längst upp i ett hörn. Spelar ingen roll om jag tar 1-2 biljetter eller 6 biljetter. Hamnar ändå på samma rad.
Tror ju knappast de är så fullt så de bara finns ledig plats på den raden, även om man går ensam?

Tror jag måste sticka iväg till Entré Sundsvall o kolla där hur jag ska lösa problemet. Man får ju dessutom bara boka 6 biljetter, så jag får väl försöka ta 4+3 i närheten av varann. :) Eller 1 o 1 kanske. ;-p
Borde ju iaf va enklare att fixa de där än via Ticnets dåliga sida...

Är extremt seg idag, segare än kola. Om 2 timmar är de dags för ett kväll/natt-pass igen, men sen är de helg! Ledig till tisdag. =)


Designa bloggen

Jag skulle vilja göra om min blogg, tycker den ser så tråkig ut. :p
Har iaf ändrat teckensnitt i text o rubriker o ändrat lite färger oxå. Men är usel på HTML, så kan inte göra några avancerade saker.
Fast egentligen är de bara namnet jag vill ändra. Alltså inte själva namnet på bloggen, utan hur namnet ser ut, headern.

Idag är de städning, disk o sånt som gäller. Inte så kul kanske, men blir ju förhoppningsvis fint sen. :)
Ska åka iväg o handla lite grejer sen. Är sugen på fruktsallad, men har bara mandariner hemma, så blir ju lite svårt att göra nått av dom. Förutom att äta dom som dom är förstås. ;-)
Nu är nog disken "disk-klar", så lika bra att fortsätta.

Förresten, visst sover dom sött? Tass i hand. ;-)


The Mist

Om 20 min skulle jag börja jobba egentligen, men istället sitter jag här o slöar. Är ju röd dag imorgon. :)
Dom röda dagarna är bra, tack vare dom har de inte blivit mkt jobb sen jul.

Idag har vi haft tvättstuga, eller rättare sagt; Lars har haft tvättstuga. Jag tog hand om lite städning o disk o sen har jag jobbat. Så han fixade allt själv, jag var bara dit en gång. ;-)
Känns lite dumt att jag inte kunde hjälpa till mer, men de var hans idé att vi skulle ha tvättstuga när jag jobbade, så inte så mkt jag kan göra åt de. :)
De behövdes verkligen iaf! Känns som de var 100 år sen vi tvättade senast, o de syntes på tvättberget. ;-p

Nu ska vi snart se film, väldigt snart tror jag. Om vi ska hinna se den innan Lars ska kolla på hockey inatt. :) Vi ska iaf kolla på The Mist, nån som sett den?



Senil

Jag har verkligen blivit senil. Är nog för att jag snart är 100 år. :p
Glömmer saker hela tiden o är allmänt förvirrad. ;-) Som vissa av er vet så var jag varit extra virrig senaste veckorna

Försökte laga mat i ugnen utan att sätta på värmen
La nästan in mobilen i kylen, kom på att de var fel när jag skulle lägga den ovanpå osten. ;-)
Glömde Gizmo instängd på toa 1-2 h (han hade somnat, så de gjorde inget :p)
Tappat bort bilen på parkeringen 2-3 ggr, ena gången fick jag t.o.m. ringa Lars för att fråga vart vi stod, då hade jag virrat runt i några min o hade ingen aning om vart bilen var, han satt o väntade i den :p

Sen är de ju massa andra saker också, typ vanliga saker som att inte komma ihåg va man ska handla, glömma saker hemma som man ska ta med sig, tappat bort 3-4 flaskor på jobbet för att jag inte vet vart jag ställt dom osv. :p
Är nog lika bra att gå i pension redan nu. :p

När jag skulle logga in på bloggen nu så kunde jag inte komma på mitt inloggningsnamn, fastän jag har ett som jag använt lääääänge. ;-) Kom på de till slut, men istället får jag inte till nått vettigt inlägg. Bara massa svammel. :) Får skylla på trötthet eller nått.

Tur att vi bara har kvällen idag! Skulle egentligen jobba natten oxå, men vi slipper ju den eftersom de är röd dag imorgon. :) Inte helt fel att vara hemma, men ändå ha betalt. :)
Imorse tjänade vi oxå tid, fick gå hem strax före 5, fast egentligen var vi väl klara strax efter halv fem, men var mkt väntan på slutet innan sista grejen kunde göras.

Nu ska jag sluta svamla o gå ner till tvättstugan istället. Sen börja göra mig klar för jobbet. Såg att de är -5 grader ute, inte -16 som de var imorse. Brrr....



Ett riktigt fynd

Jag förstår inte hur jag kan känna mig som en sömngångare, har ju sovit ut idag, tror de blev 8 h, men känns som 2-3. Men me lite tur så kanske jag vaknar i duschen. :p
Eller så vaknar jag när jag går till jobbet. De är svinkallt ute! -15 grader!! T.o.m. kusin Anna skulle tycka att de är kallt. ;-)

Ska jobba kväll/natt idag. De kommer nog gå bra, kan ju hoppas på lite tidigare hemgång. Men lär ju inte bli som fre morgon. Då slutade vi 4.50 istället för 6! :)

Skulle behövt åka iväg o handla lite idag, typ toapapper o sånt. Såg en annons i tidningen från City gross, men de står nog liiite fel, eller va tycker ni? ;-)
Tror ju inte de är 1,1 km/rulle! Då skulle ju rullarna sammanlagt va nästan 2 mil, man kan alltså lägga ut papperet hela vägen till typ Njurunda. :p


Biljakt!

Nu har jag varit dålig på att blogga, men har haft mkt att göra. Jobbat hittills alla dar det här året, utom idag. ;-)

Igår hörde jag sirener utanför fönstret, nån gång sent på kvällen. Hörde att de blev tyst alldeles vid oss o en bil som bromsade in o folk som skrek. Nu vet jag varför. Läs här

Nyår var riktigt mysigt, åt gott o drack gott. Tog typ inga kort, men har iaf bilder på Lars mat. :p

  

Idag har vi varit hos Lars föräldrar o hälsat på. Matti (som vi hälsade på i Ungern) o Lars kusin var där. Vi åt tacos o spelade kort, trevligt. :)
Hade tyvärr glömt kameran, så blev inga kort.
Lars fick en mobil av Matti, en Nokia 5800. Tror inte dom har börjat säljas i Sverige än, men snart kanske?
Han blev glatt överraskad. Bra att han äntligen ska ha en vettig mobil, o inte den han har nu som han klagar på hela tiden. :p



RSS 2.0