Vampyr ikväll!

Ikväll ska jag på halloween-fest hos Sirma. :) De ska bli kul! Ska bli roligt att se vad dom andra klätt ut sig till. :) Jag ska vara vampyr. Får se om jag får till sminkningen bara, brukar ju inte direkt sminka mig som en vampyr varje dag. ;-)

Vinet är på kylning, naglarna är fixade, kläderna är valda o jag har duschat. Nu har jag ca 1,5 h på mig att klä på mig o fixa sminket, så tycker att jag borde hinna utan stress för en gångs skull. :)
Ska vara där kl 18, men de tar bara ca 10 min att gå dit.

De enda som är synd är att jag missar Linas 30-årsfest ikväll. Synd att två roliga saker är samma dag. Valde att gå på den fest som jag tackade ja till först. Men får se om jag kanske kan gå till Lina en snabbis eller kanske träffa dom ute på krogen sen. :)

Vet att mina naglar mer är pirat-tema än vampyr-tema. Men jag ville ha dom så här. :)


Marabou vinter

Idag har jag varit på stan me Elin o Sofie. Vi åt på BIM (Body in motion). Jag har aldrig ätit där förut, men de var gott! Åt lax me bulgur. :)


Bilden på deras sida visar ju så klart kulpotatis istället för bulgur. :p

Sen var jag o Lars iväg o handlade lite gott inför kvällen. Båda är ju lediga tillsammans för en gångs skull.Köpte lite godis o vin. Myskväll! :)
Har köpt Marabou vinter. Den var så där, den fungerar, men inget jag kommer köpa igen. Men kul att testa ändå. :) Den smakar jul!
 Nu ska jag börja kolla lite på filmerna jag fick från Lovefilm idag. Den här gången fick jag Varuhuset. Dom som är födda under den första halvan av 80-talet kommer kanske ihåg den serien? :)

Jag kommer inte ihåg så mkt, fastän jag var några år när den gick. Tror föräldrarna kollade på den, så då såg nog jag också lite. Så får se om jag tycker om den serien. Fick första säsongen idag, hoppas dom andra säsongerna också finns att hyra hos Lovefilm. :)


Cancer

Just nu är det Rosa Bandet-galan på tv. Jag köpte ett Rosa band för  några dar sen o självklart tänker jag även skänka lite pengar. Även om man bara skänker en liten summa, så är de bättre än ingen alls.

Min farmor dog av cancer (inte bröstcancer). En barndomskompis och en av mina klasskompisar i gymnasiet förlorade sin mamma i cancer. :( Även en kompis kompis har dött av den här sjukdomen.
När jag gick i gymnasiet så fick en av mina lärare bröstcancer. Som tur var så lyckades hon besegra den! Även en på mitt jobb har lyckats besegra cancer.
Tror dom flesta känner eller vet om nån som haft/har det. En hemsk sjukdom! :(

Skänk en slant ni också! Alla har råd att åtminstone köpa ett Rosa band som kostar 25 kr.


Vad ska jag klä ut mig till?!?

Idag har jag varit på stan en sväng. Köpte lite småsaker, typ smink o sånt.
Finns mkt jag skulle vilja köpa, men måste nog snåla lite. Även nästa månads lön kommer bli sämre, eftersom jag knappt kommer få nått ob pga sjukskrivningen. Men men....

Om 4 timmar börjar jag jobba, ska jobba till 06. Sen har jag helg! :) På lördag ska jag på fest hos Sirma. Vi ska klä ut oss, men jag har ingen aning om vad jag ska vara!?! Förslag nån?
De ska helst inte vara nått som man måste lägga ner mkt tid o pengar på, det ska va enkelt att fixa. :)

Här kommer en bra låt från filmen som vi såg igår:


Surrogates - Bruce Willis

Dagarna går verkligen fort nu när jag börjat jobba igen. Man sover längre o måste hinna me allt på sin lediga tid, har inte dygnet runt på sig längre ;-)
Natten på jobbet gick också snabbt, kändes som jag knappt kollade på klockan nånting alls. Jobbade me mkt bra folk o insåg att jag faktiskt har saknat den knäppa humorn där när jag har varit sjukskriven. =)
Har bara ett kväll/natt pass kvar den här veckan (imorgon), sen har jag HELG! :) Men nästa vecka ska jag bo på jobbet istället. :p

Ikväll har vi varit på bio. Vi såg Surrogates med Bruce Willis. Den var faktiskt rätt så bra. :)
Nu ska jag leka lite apport, Gizmo är busnödig. Även Nova verkar ha spring i benen. Sen ska jag lägga mig o läsa, är inne i en läsperiod nu igen. :)


Glöm ej ändra klockan!

Lördagen har varit riktigt lugn! Nästan för lugn. Inte gjort nått speciellt alls, men skönt me såna dagar ibland. Varit ute o gått, städat lite o sett en film.
Är ledig till måndag. Tackade nej till att jobba extra imorgon. Tyckte de var bäst, me tanke på hur handen känns. Även fast jag behöver pengarna, så är de ju bättre att vila den så jag bättre kan klara av dom pass jag har på schemat. :)

Glöm inte att ändra klockan inatt! Den ska ställas tillbaka en timme.
Lätt att komma ihåg. Jag har lärt mig att när man har sommaren framför sig så ska den ställas fram en timme. När den är bakom oss, så ska klockan ställas tillbaka en timme. Enkelt! :)

Nu ska jag snart lägga mig o läsa i boken. :)
Imorgon kommer jag vara piggelin, medans många andra jag känner kommer vara bakis. :p Men jag valde att inte följa med på nån fest, var inte festsugen.
Skönt med en lugn hemmakväll ibland också. :)Lön!

Idag kommer lönen för många. Men inte för mig o mina jobbarkompisar, vi får den på måndag. :p
Fick iaf lönebeskedet idag o de var en positiv överraskning. Trodde ju jag skulle få helt usel lön, me tanke på att jag varit sjukskriven o inte jobbade nått mellan 24/9-19/10. Och sjuklönen på 80% blir man ju inte rik av precis. :p
Men som tur var så jobbade jag ju extra en del i september, så därför är den här lönen bara ca 1000 kr sämre än vanligt. Jag trodde de skulle vara MKT värre! Skönt, nu kan jag pusta ut. :)

Blir inte så många rader från mig idag. Sitter o knappar på me vänster igen :( Känns verkligen inte bra i handen efter natten på jobbet.
De var verkligen inte lätt att hålla humöret uppe imorse innan vi skulle få gå hem. Var så arg, ledsen o besviken på mig själv... ;-( Som tur var så var de nog bara Sofie, Jesper, Nina o nån till som märkte de. Vill ju vara en glad person ju. Men inte alltid så lätt....
Idag har jag bara kvällen (18-23), så jag hoppas den blir lugn!
Insändare till tidningen

Idag ska jag hinna med en del saker innan jag ska till jobbet. Bl a tvättstuga, se en film, promenad o åka en sväng till Birsta. Så egentligen borde jag börja nu, o inte sitta här o skräpa. ;-) Men tvättstugan börjar kl 12, så tänkte sätta igång me resten efter de.
Tänkte först berätta om den där katt- och hundgrejen som jag skrev om igår.

När jag gick i mellanstadiet så hade Expressen en spalt bredvid serierna, tror den hette B.O.-spalten eller nått sånt? Dit skrev barn/ungdomar om allt möjligt.
Jag o min kompis skrev en insändare dit om katter och hundar. Kommer inte ihåg exakt vad vi skrev, men de gick ut på att katter är mkt bättre än hundar. Att hundar är smutsiga, luktar illa osv.

Självklart hittade vi på o överdrev allt vi kunde! Egentligen så är/var vi ju båda djurälskare o gillar både katter o hundar. Vi ville mest bara se om insändaren hamnade i tidningen. O de gjorde den! :)
De blev verkligen reaktioner på den!! Vi trodde kanske att nån skulle reagera, men eftersom vi överdrivet så mkt i den så trodde vi att folk skulle förstå att vi skojade. :)
Men de gjorde dom inte. De kom in fler o fler svar på vår insändare, så till slut så innehöll den där spalten bara svar till oss. Hahaha! Vi hade jättekul! :) Kommer inte riktigt ihåg hur länge de var så där, men de var iaf länge.

Till slut så hade Expressen en artikel om det där, på två sidor! De stod om vår insändare som hade skapat debatten o sen hade dom med en del av svaren o intervjuer med folk som var för och emot vår insändare. Hahaha! Vi höll på att skratta ihjäl oss. :)
Vet att jag sparade tidningsurklippen, så måste nästan kolla hos föräldrarna om dom finns kvar. :)


Katt eller hund?

Jag börjar nästan fundera på om Gizmo egentligen är en hund som klätt ut sig till katt. ;-)
Bl a så är han väldigt duktig på apport. Nova kan också hämta bollen några ggr, men hon tröttnar ganska snabbt. Gizmo kan leka apport lääänge. :)

Om jag t ex sitter vid datorn när han vill leka, så hämtar han en boll o lägger vid mina fötter. Om jag inte kastar den på en gång så tittar han på mig o jamar o vill att jag ska kasta den så han kan springa o hämta den. Sen fortsätter han så. :)

När nån kommer på besök så springer han till dörren för att se vem de är. Andra katter kommer smygande till dörren eller håller sig undan. Men han skyndar sig dit för att välkomna gästen. Känner ingen annan katt som springer före matte/husse till dörren. :)

Han brukar göra fler saker också, så han kanske var en hund i sitt förra liv. ;-)

Apropå katter o hundar, så kom jag att tänka på en kul grej som jag o en kompis gjorde i mellanstadiet. :)
Men berättar nog om den imorgon. Handen behöver vila, den känns inte så bra efter kväll/natt-passet på jobbet. Men känner iaf att de går åt rätt håll. :) Förut kändes den ju så här utan att jag använt den alls.Man blir trött av allt busande. :)
Besviken...

Igår när jag kom hem från jobbet, så hade jag tänkt skriva ett litet inlägg här om hur de hade gått. Men jag var för less o besviken på mig själv, så tyckte de var bäst att låta bli.

Egentligen gick de ju ganska bra, iaf tills de var en timme kvar av arbetspasset. Då började de göra ont. :-/ De var ju rätt så mkt att göra då, så man var tvungen att använda båda händerna väldigt mkt. Men försökte så mkt som möjligt att bara använda vänster.

Anledningen till att jag var less är för att jag vill kunna jobba på i den takt som jag brukar jobba. Även fast jag försökte, så är de omöjligt att hålla den vanliga takten när man inte är hel. Vet att ingen kräver de heller, förutom jag själv. :p
Är dessutom less för att den här skiten tar sån j-vla tid att läka. Vet att läkaren sagt att de tar flera veckor att bli bra, men jag vill att de ska vara helt bra nu! :)

Men... de fanns positiva saker också. :) De var faktiskt riktigt skönt att komma igång o jobba igen.
Och alla var så snälla. Fick så mkt hjälp från alla möjliga! Behövde verkligen inte lyfta mer än nödvändigt. :) Flera ggr när jag tänkte lyfta nått så kom de nån o sa att dom kunde göra de åt mig. :)
Vet att ju att dom flesta där är väldigt snälla, men blev ändå glatt överraskad. :)

Nu är de dags för långpromenad i solen. Jobb sen då, 17-06. Håll tummarna för att de kommer gå bättre än igår! :)


Dags igen!

Idag ska jag börja jobba igen! :) De är första gången sen den 24/9. Ska bli skönt att komma tillbaka till verkligheten efter ca 3,5 vecka hemma.

Handen är mkt bättre än den var förra veckan. Den är inte helt bra än, men de går ju åt rätt håll iaf. Hoppas jag får vara på rätt så lugna ställen den här veckan, tills jag märker hur de går. Har sagt till på jobbet om de, så hoppas dom inte glömt bort de. :p

Har bara kvällen idag, 16.30-22. Skönt! Lite mjukstart. ;-) Måste hålla mig vaken ganska länge sen efter jobbet, så jag kan vända på dygnet. Annars blir de inte lätt att jobba 17-06 imorgon. :p

Nu kan jag inte sitta här o skräpa. Om mindre än en timme måste jag börja gå till jobbet o har en del att fixa innan. Hmm... undrar om de slutat regna ute. Annars måste jag nog leta fram ett paraply. :)

Ha en bra kväll!
Hockey!

Igår var jag på hockey med Lina T och Erik. :) Vi såg Timrå-Djurgården o tyvärr vann Surgården. Men de var ganska väntat, Timrå spelar uselt nu. :-/
Kul iaf att träffa Lina igen, de var alldeles för länge sen sist! Även kul så klart att Erik ville följa med oss på hockeyn. :)

Kvällen blev lugn. Jag o Lars orkade inte laga mat, så vi köpte pizza. Sen blev de tv/film, bus me katterna o lite läsning i boken. En lugn o skön lördagskväll. :)

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Skulle verkligen behöva putsa mina fönster! Dom är riktigt smutsiga, syns ju speciellt när solen lyser in. Vet bara inte hur de ska gå till, kanske får testa att putsa me vänster. Känner iaf att höger hand inte skulle klara av de. :-/
Dom har satt en lapp i trappuppgången om att man kan få en som kommer o putsar fönster nästa vecka. Tror dom ville ha 300 kr för en tvåa. Lars tyckte de var en bra idé! :p Men jag tänker inte köpa en sån tjänst, då kommer jag känna mig som världens lataste. :p
Dessutom har vi bara 4 fönster, så tycker inte de är värt att betala 300 kr för att få dom putsade. Även fast dom är riktigt smutsiga.

Nu ska jag iaf strax ut o gå. Senare idag ska jag kolla på min andra film så jag kan posta dom idag.
Dom jag fick den här gången var "A mighty heart" och "Michael Clayton". Nån som sett dom? :)


             Helig birma

Igår var jag på utflykt med mamma. :) Följde med henne till Hudiksvall. Först hade vi tänkt åka till Härnösand, men blev ändrade planer. Vi var på Dollarstore o nån annan affär. Sen bjöd hon mig på lunch/middag på en kinarestaurang vid vattnet. Tror den heter Bangkok Kajen eller nått sånt. :) Supergott! Jag älskar kinamat! :)

Hade med kameran eftersom jag tänkte fota lite under vår utflykt, men självklart så dog ju batterierna precis när vi skulle åka. Men jag hann iaf ta kort på Cizzi o Bella. ;-)


♥ Bella ♥


♥ Cizzi ♥

Idag har jag mest tagit det lugnt. Hade tänkt städa o fixa lite, men handen känns inte bra. :( Så tyckte de var bäst att vila den inför måndag.
Nu ska jag snart börja göra mig klar. Föräldrarna ska bjuda oss allihopa på middag. Ska bli gott, o skönt att slippa laga mat. ;-)

 

Julstämning?

Gårdagen var inte alls bra. :-/ Så tyckte de var bäst att hoppa över att klottra nått här...

Men, idag känns de lite bättre igen o då blir jag ju automatiskt gladare. :) Svårt att hålla humöret uppe ibland när man är less o har ont. Men nu gör de ju inte ens i närheten av så ont som de gjorde för typ en vecka sen, så de går åt rätt håll! :) O de gör ju inte ont hela tiden längre, så snart slipper jag nog den här skiten. :)

Hade iaf en mysig kväll. Satt insnurrad i en filt o hade tv-kväll, kollade bl a på Desperate Housewives. Till det hade jag lite julmys (bara mitten av oktober, jag vet! :p) Hade köpt julmust o pepparkakor.
Tycker egentligen de är lite för tidigt. Men blev nog påverkad av allt julpynt o alla julsaker i vissa affärer som jag o mamma besökte i måndags (speciellt Rusta och Bauhaus).Jag somnade typ 22.30 igår!! Så idag var jag uppe med tuppen. ;-) Har redan hunnit med en lååång promenad, en lång dusch, surfat massa, läst lite mm.

För ett tag sen kom posten o jag fick nya filmer från lovefilm. Tror jag ska se dom på en gång o posta dom idag så jag kan få nya på fredag. ;-)

Höstgryta

Idag har jag haft en toppendag! :)
Började me 9 h sömn!! Kan ju inte direkt säga att jag sovit lite nu när jag varit sjukskriven. :p

Sen satt jag o degade lite vid datorn, pratade me folk på msn, skördade o lite annat. Efter de blev de en lång promenad som avslutades hos föräldrarna. Hälsade på mamma o följde med henne till Birsta. :)
Fick en present av henne. Ett träd att hänga smycken på. Jag har varit på jakt efter ett sånt i över ett år, men inte köpt nått än. Men idag fick jag ett av henne. :)Nu ikväll har vi haft kylskåpsrensning. De behövdes. Hade flera saker som nog hade vandrat ut ur kylen själva snart, om vi sparat dom i flera dar till. ;-p

Gjorde en höstig gryta. Slängde me lite allt möjligt som vi hittade. Bl a falukorv, stjälkselleri, en rödbeta, morötter, purjolök, rödlök, krossade tomater, kryddor mm. De blev riktigt gott! Kändes som riktig höstmat. :)
Kokade pasta o blandade i det i grytan (eller woken kanske man ska säga) o sen var de bara att äta.

Nu är de dags för film. Vi tänkte först gå på bio, men ångrade oss. De blir film hemma istället. :)
Brandrök!

De luktar brandrök i lägenheten, men inte mkt som tur är. Dom senaste timmarna har de brunnit i en fabrik här i stan. Den är på andra sidan vattnet, men fågelvägen är de ju inte så långt. Vindarna har fört med sig lukten till den här änden av stan.


De var kul på festen hos Sofie igår. Men jag valde att gå hem när dom andra gick till stan för att gå på krogen. Jag kände att jag var alldeles för trött, så kändes onödigt att följa med o betala inträde o kanske vara där max en timme o sen gå hem igen. :p

Ikväll är de filmkväll. Sett 2 filmer hittills. Såg först "Leo". En svensk film av Josef Fares. Den var bra, men hemsk pga våldet. Sen såg vi en skräckfilm, "Pulse". Den var helt ok, men så klart hemsk. Jag är ju lättskrämd. ;-)

Peter (min lagledare) ringde mitt i filmen, jag hoppade till när mobilen började ringa. :p Var ju inte beredd på att den skulle börja låta. :)
Han ville uppdatera sig om läget, så jag berättade att jag inte ska jobba imorgon heller. Han tyckte att de var ett bra beslut.
Jag har nu även blivit tveksam till onsdagens kväll/natt-pass. Trodde ju handen skulle kännas bättre idag än den gör nu. Men vi får se. :)
Läkaren kanske gjorde rätt som sjukskrev mig till den 19 oktober...

Nu börjar jag bli trött, men ska nog se en till film innan de är dags att sova. :)


           

Sverige-tröja

Idag har jag varit på föreläsning med jobbet. De var Magdalena Forsberg som var föreläsare. Hon var bra o de var intressant.
De höll på i 3 timmar, me avbrott för fika (kycklingbaguette). När föreläsningen var slut så skuttade cheferna in på scenen med Sverige-tröjor på sig. =) Dom lottade ut 3 signerade tröjor (två från landslaget hade signerat dom, kommer ej ihåg namnen). Sen när vi gick ut därifrån så fick alla var sin Sverige-tröja! :)

I en av pauserna pratade jag en del me min lagledare om den kommande veckan. Både han o flera andra (bl a Jonas o nån till av cheferna som jag pratade med igår) tycker att jag ska lyssna på läkaren o helst vara hemma nästa vecka också.
Man får ju så klart avbryta en sjukskrivning o komma tillbaka tidigare, men varken jag eller dom kommer ju bli så glada om de onda blir värre då...

Ska fundera imorgon. Har bestämt mig för att inte jobba imorgon iaf. Och med tanke på hur de känns idag så tror jag nog inte de blir jobb på måndag heller. :-/ Men de är ju två dar dit, så vi får se. :)

Ikväll ska jag iaf ha kul! Ska till Sofie på fest. Blir väl lite vin o så. ;-) Senaste dagarna har jag ju minskat på medicinen så tar den bara på morgonen. Så lite vin ikväll kan ju inte göra nått. :)

Nova vaktar tröjan ;-)


Bowling!

Jag är rastlös!! Förstår inte...
När man jobbar massor o är upptagen me hur mkt som helst, då längtar man efter ledig tid. Tid för att se film, träffa folk, läsa böcker, sova ut, ha tid att fixa hemma o massa annat. Men när man väl får den tiden, varför blir man då så rastlös??
När jag har semester är jag inte de minsta rastlös. Så varför är jag de nu när jag är sjukskriven? Första veckan som sjukskriven gick väldigt mkt snabbare än andra veckan har gjort.

Måste bero på att de är oplanerad "fritid". Jag kan inte göra allt som jag vill göra, typ baka, koppla av me korsord (har försökt, men handen ger upp snabbt) osv. Kan heller inte göra nyttiga saker som att putsa våra skitiga fönster, storstäda o sånt.

Många har sagt att de måste vara skönt att vara sjukskriven. Hmm... kanske inte! Man förlorar massa pengar o de är INTE kul att vara hemma för att man har ont! Är ju inte som att ha semester direkt. :p
Dessutom, när man har semester så har man ju oftast massa planerat. Typ resor, saker att fixa o folk att träffa. Som de är nu så jobbar ju typ alla utom jag, så känner mig lite ensam. :p

Hmm... nu ringde min lagledare för att kolla läget. Sa till honom att jag kanske börjar jobba tidigare. Han lät lite tveksam till de. :p
Men jag lovar att om jag börjar jobba tidigare än 19/10, så är de för att jag känner att handen klarar av de. Tänker inte börja för tidigt. :)

Apropå rubriken... jag är så sjukt sugen på att bowla! Är usel på bowling, men de är så kul!! När handen är bra måste jag fira me bowling. Hoppas nån vill bowla me mig då? ;-)
Förlängd sjukskrivning...

Hmm... mina framsteg var inte så bra ändå. Idag har de gjort ont hela dan, antagligen för att jag börjat använda handen mer. Men ska fortsätta använda den, fast till enklare saker bara. Om man inte använder den alls så kommer den ju bli stel eller nått :p

Var till Previa idag för att besöka farbror doktorn. Han tyckte inte att jag ska jobba varken imorgon eller i helgen (som jag först hade tänkt). Han ställde några frågor, undersökte handen o sen skrev han sjukintyg direkt.
Han sjukskrev mig till den 19 oktober!!! Men jag frågade om jag får jobba nästa vecka, o de får jag om handen känns bättre än den gör nu. Annars skulle jag inte jobba...

Han tyckte de var väldigt konstigt att vc inte ville ge mig sjukintyg. Han frågade t.o.m. vilken vc jag hade varit på o skrev upp deras namn på en enskild post-it lapp! Blir lite nyfiken på varför han ville veta de, hoppas han tänker klaga på dom. :p
De var absolut inget fel på läkaren på vc. Han var toppen! Men de är sköterskorna som man har telefonkontakt med efteråt som de är fel på. Kanske inte alla, men iaf vissa...
Bra att min lagledare fixade så jag fick träffa en företagsläkare istället.


Framsteg! :)

Jag gör framsteg! :)

Handen är inte bra än, men den är mkt bättre än för 2 dar sen. Idag har jag bl a varit utan skydd på den en stor del av dagen när jag varit hemma. Har kunnat använda bestick som vanligt, skära mat, hålla i ett glas o skruva en kork från en flaska.... utan att de gjorde ont! :)
Har även packat matkassen på Willys o packat ur den när jag kom hem. Då hade jag iofs handskyddet på o lyfte bara lätta saker. Dom tunga sakerna lyfte jag med vänster. :p De gick iaf rätt så bra, gjorde bara lite ont.

De har bara gjort lite ont i handen nu ikväll, tog ju iofs medicinen som vanligt när jag åt middag (den är ju smärtstillande). Men känns iaf som att de börjar gå åt rätt håll! :)

Om den är ännu bättre imorgon så kanske jag kan jobba på torsdag! :) Bestämmer mig imorgon, ska ju träffa företagsläkaren då, så ska rådfråga honom.
Men isf får jag nog be om lite "lättare" arbetsuppgifter första dagarna.
Bra iaf att jag var sjukskriven idag också. Har ju kanske "jobbat" sammanlagt 10 min med handen här hemma, o efter de gör de lite ont. Blir ju en aaaaaning mer jobb på jobbet, så hade nog gjort ondare om jag jobbat.

Nu har jag kämpat sen kl 21 för att hålla mig vaken, är så trött så jag ser suddigt. Så är nog dags att sova snart. Tänkte "öva" på att vara uppe sent om jag ska jobba på torsdag, men ger upp nu. Får öva imorgon istället. ;-)
Dags att krama kudden


I sista minuten!

Egentligen skulle jag vara på jobbet nu. Men de blev ändrade planer.
Jag gjorde mig klar för att sticka till jobbet. Hade lite ärenden att fixa först, så stack hemifrån ca en timme innan jag skulle börja.
Hann knappt sätta mig i bilen så ringde min lagledare för att kolla läget. Han tyckte inte att jag skulle jobba om jag har ont i handen o han sa även att de är omöjligt att jobba med en hand på vår arbetsplats.
Även han tyckte att de var konstigt att jag inte fått läkarintyg från vc. Han sa att jag inte får tro att dom inte vill ha mig där på jobbet, men att han tyckte att jag skulle vila handen så den blir bra, istället för att börja jobba för tidigt. :)

Som tur är så har jag en riktigt bra lagledare! :) Han fixade så jag får fortsätta vara sjukskriven även den här veckan + att han fixade ett läkarbesök hos Previa. Skönt, då kanske jag kan få svar på alla mina frågor angående medicinen o annat, utan att behöva kontakta vc igen. För dom vill jag helst undvika!
Kändes lite skumt att bli sjukskriven ca 30 min innan jag skulle börja jobba, men nu har jag ju chans att bli bra! :)

Så, nu vet jag inte när jag ska jobba. Antagligen på måndag, men om handen blir bra före det så får jag ju såklart börja tidigare. Hoppas de! Men lovar att inte börja jobba tidigare om jag inte klarar av det. :)

Känns så SKÖNT att de här är löst nu! Var riktigt nervös idag före jobbet. Märkte ju hur ont jag fick i handen efter att ha duschat, diskat några glas o småplockat lite här hemma. Förstod att jag inte skulle kunna jobba. Tur att inte vc har all makt!


Det kommer inte bli lätt...

Det blir jobb för mig idag. Blir ingen mjukstart direkt. På 8 dagar (fr.o.m idag) ska jag jobba dom här tiderna:


Mån: 16.30-22
Tis: 17-06
Tors: 19-06
Fre: 16-22
Sön: 18.30-06
Mån: 19-06


Kontaktade vc idag igen. Gick inte så mkt bättre än i fredags. Dom säger att jag måste träffa läkare för att få sjukintyg o nån ledig läkartid finns ju så klart inte. Dom säger fortfarande att dom tycker att jag ska gå till jobbet o jobba med vänster hand... Dom borde testa själva att jobba med bara vänster om dom är högerhänta! :-(

Klart de ska bli skönt att göra nått vettigt o tjäna pengar igen. Vill ju inte vara sjukskriven. Men handen är inte bra än. Testat att småplocka lite här hemma o diska några enstaka saker. Ville se hur handen fungerar. De gjorde ont. :-/
Så skulle ju vilja vila den några dagar till, även fast man förlorar pengar på det. Men handen är viktigare än pengar.

Kanske ska tillägga att jag knappt har någon sjukdag per år, så ni inte tror att jag är en sån som försöker slippa jobba bara för att jag är lat eller nått...

Önska mig lycka till på jobbet den här veckan, jag lär behöva det...


Mirakel?

Ska börja med att säga TACK till alla er som gjort allt för att få mig på bättre humör sen i fredags. Tack för sms, tfn-samtal o msn, facebook, mail, bloggkommentarer o annat. Ni anar inte hur mkt era ord betyder för mig! Massa kramar till er alla!! :)
Och tack även till er som jag träffat i helgen. Ni får mig alltid på bättre humör! ♥
Många har hört av sig idag o velat uppdatera sig om läget. Som de ser ut just nu så ska jag fortfarande jobba imorgon. Har ju inte kunnat göra så mkt i helgen när vc o annat är stängt, men jag jobbar på det o vi får se vad som händer. Lär ju uppdatera er imorgon...

Kanske sker ett mirakel i natt, så handen blir helt frisk till imorgon? Inte troligt, men man vet ju aldrig...
För de är ju så att jag VILL jobba, vill inte vara sjukskriven. Men vill heller inte att handen ska bli värre, pga att jag börjar jobba för tidigt.

Den här helgen har jag hunnit med många roliga saker. :)
Fre kväll var vi till brorsan, Veronica o Neo för att ha spelkväll. Neo somnade ganska snabbt efter att vi hade kommit dit. ;-)
Vi spelade Uno och Hjärter. Jag vann Uno första gången, blev lite förvånad eftersom jag aldrig brukar vinna när vi spelar det.

Sen gick spelen lite sämre, jag var så trött så orkade inte riktigt tänka. :p Hatar medicinen. Vet ju att den hjälper, men inte så kul att bli trött kring 21 varje kväll trots att jag sovit 8-9 h/natt den här veckan. Men har ändå kämpat för att hålla mig vaken till iaf kl 23. Inte likt mig, brukar ju va hur pigg som helst den tiden annars.


Neo före läggdags


Brorsan o Veronica


Uno-mästaren, iaf första omgången :p

Igår var jag o Lars på utflykt. Kände att jag ville åka iväg nånstans o tänka på nått annat ett tag. De blev en utflykt upp mot Bispgården, Döda Fallet (ett f.d. vattenfall), thailändska paviljongen mm. Mysigt med en dagsutflykt. :)

Sen på kvällen kom Roger o vi hade öl-och spelkväll. Spelade "Vem får sista ordet" och Uno. Kul! :) Fast jag får ju inte dricka nu när jag "knarkar" medicin, så blev alkofolfri cider för mig. Men gott de med. :)


Fredagen den 13:e?

Varning för argt o ledset inlägg... Läs vidare på egen risk... (vet att vissa irriterar sig på gnäll)

Nu är de helg o när helgen är över är de dags för jobb. Jag vill verkligen jobba på måndag, vill inte ha ont o vara sjukskriven. Så nu får alla hålla tummarna för att handen inte gör ont på måndag, annars blir de jobbigt då. :(

Är flera som undrar varför jag ska börja då, när handen inte är bra. Förklaringen är enkel... Måste ha sjukintyg för att inte jobba o de får man knappt ens om man amputerar handen med en slö kniv.

Pratade med världens otrevligaste sköteska på vc förut. Hon sa att jag inte får använda handen nästa vecka. Och att de är lika bra att jag lär mig att bli vänsterhänt så jag klarar av jobbet på måndag. Tack för den!
Inte så j-vla lätt att jobba me enbart vänster hand på mitt jobb, speciellt inte när man är högerhänt.

Är de fredagen den 13:e idag?? Skitdag! ;-(
Snälla, håll tummarna!

Idag ska jag göra massa nyttigheter!
Ska storstäda, typ dammtorka, dammsuga, putsa fönster, diska o allt som hör till.
Tänker även rensa ur garderoben, länge tänkt göra det. Onödigt att ha kläder i den som man aldrig använder. :p
Sen tänker jag även baka bröd o massa annat. Känner att jag har både lust o energi till att göra allt!

Men... finns en liten hake. Jag varken kan eller får göra dom här sakerna. :-/ Trodde att jag vid det här laget skulle ha en frisk hand, men tydligen inte.
Så, får lägga min energi på promenader istället. När mamma vaknat efter sitt nattjobb så ska jag gå till Sidsjön o se om hon vill gå runt sjön med mig. :)

Imorgon är de dags att uppdatera Previa om läget. Håll tummarna för att handen känns bra då! Vill inte förlänga sjukskrivningen...


RSS 2.0