Beautiful day!

Idag har vi varit hos Lars föräldrar i deras stuga. :) Lars mormor är på besök, så tänkte att vi ville passa på att träffa henne när hon är här. Tyvärr så jobbar jag väldigt mkt den här veckan, men har hunnit träffa henne två dagar iaf, men hade gärna varit där mer.

Känns konstigt att det är sista juli idag. Sommaren har gått alldeles för fort, som vanligt.
För precis 1 år sen var jag i Göteborg för att se U2 live på Ullevi med 55 000 andra. Vilken upplevelse, så jävla bra stämning!! :D





De skulle inte varit helt fel att se dom live i Hannover den 12 augusti. Nån som känner att dom har massa pengar som ligger o dammar? Sponsra mig gärna isf. ;-)
Dom ska även spela i Danmark och Finland, men dom biljetterna är slutsålda.

Nu ska jag se film; Slumdog millionaire. Många som säger att den är bra, så hoppas de stämmer. Har ju haft paus från Lovefilm under sommaren. Men nu har jag börjat igen, så igår fick jag två filmer. :)


Från konserten som jag var på! Vad tycker ni om scenen? Ser ut som en blandning mellan ett ufo och en jättespindel. ;-)


Äntligen bestämt mig!

Är så glad idag, för nu har jag äntligen bestämt mig. :)
Ska ta hjälp av Bosse. I värsta fall kan han inte hjälpa mig, men då har vi försökt iaf. De var lite småsaker jag ville veta innan jag bestämde mig. Men efter att ha rådfrågat två jobbarkompisar som fått hjälp av honom, och även frågat min lagledare och min mamma, så bestämde jag mig. :D

Så nu hänger det inte på mig längre, nu är det bara att vänta o se. Det skulle ju inte vara helt fel om de gick åtminstone liiite snabbare än 3 månader. ;-) Inflammationen har ju även påverkat tummen nu. Började känna det under semestern. Så de gör t.o.m. ont att göra vardagssaker, som t ex ta på sig byxor/strumpor, lyfta tallriken, ja typ sånt där man behöver kraft från tummen.
Men nu ser jag ljuset i tunneln. :)

Nu ska jag göra lite nytta före jobbet.
Avslutar med en låt som jag gillar. Börjat lyssna en del på den här gruppen efter Tysklands-resan. De är en tysk grupp. Hade aldrig hört talas om dom innan jag hörde dom på radion när jag var där :)


Beslutsångest!

Idag väckte Lars mig med en blombukett. :) Oj, va fel de lät. Vaknade ju inte direkt av att han kastade blommorna på mig. :p Men han hade varit o köpt blommor när jag sov. :)


Fina va? :)


Gulligt kort ;-)

De har varit en lugn dag idag, grått o tråkigt väder. Vart tog sommaren vägen? Eller var de meningen att de bara skulle vara toppenväder under min semester? ;-)
Solen, kom tillbaka! *dansar soldansen*

Fick ett samtal från Bosse för ca en timme sen, han ville veta hur de hade gått på ortopeden. Bosse hjälper folk från mitt jobb när det gäller vårdärenden, om man behöver hjälp, har hamnat i lång kö (är väl alltid långa köer) eller om de är nått som strular.
Han gav mig råd o tips angående operationen. Alltså inte om jag ska göra den, för de ska jag. Utan han tipsade om vart jag ska göra den. Så nu har jag en del att fundera över. Har två alternativ o jag vet absolut inte vad jag ska välja! Hur vet man att man väljer rätt? Ska rådfråga lite folk, så får jag se sen vad jag bestämmer mig för...

Usch, beslutsångest.... :-/ 

Minigolf! :)

Igår spelade vi minigolf med brorsan o Veronica. De var jätteroligt, även fast jag är riktigt dålig på det. Men vi spelade ju dessutom svår bana, om vi spelat med lätta hinder så hade de nog gått liiite bättre iaf. ;-)
De var en intern tävling mellan mig o brorsan o jag vann över honom! :D Ska reta honom länge för det. :)


Lars och Veronica


Brorsan


Bana som skulle varit superlätt om vi fällt ner det gula hindret

Sen på kvällen var jag på tjejmiddag hos Sirma. Hon hade gjort så god mat! Vi satt på hennes uteplats, riktigt mysigt. :) Spelade jättebadminton (gick inte så bra för mig, handen protesterade efter bara några minuter) och kubb (det spelet godkände den iaf). :)


Välkomstdrink


Soppa som var supergod!


Mmm... grillat! :)


Revbensspjäll, grillad tomat, scampispett, egengjord potatissallad, såser och sallad




Chokladchock! :) Ingen orkade äta upp sin stora portion, men de var riktigt gott! Hemmagjord glass, hemmagjorda maränger, bananer doppade i choklad och hallon


Inte så liten va? (jämför med min hand) Bollen till hennes jättebadminton. :)




Sundsvalls sjukhus

Idag är det 8 år sen jag träffade Lars! :D Vad duktig han är som stått ut med mig i alla år. ;-)
När jag kom hem från jobbet så låg det ett kort på min dator. Skrattade när jag såg det, kortet är så typiskt honom. :)


8 år.... och coolast!!! Haha :p

Egentligen borde jag sova nu, men kom nyss hem o är ganska pigg efter mitt besök på Sundsvalls Krankenhaus. Eller egentligen är jag nog övertrött. Vaknade vid 8 igår o sen lyckades jag inte sova mer på dagen o sen jobbade jag kväll/natt. Så har nu varit uppe i snart 26 h. Vet att för många är de inte mkt, men jag börjar känna mig konstig (mer än vanligt). ;-)

Iaf så gick sjukhusbesöket bra. Läkaren var hur trevlig som helst! Jag trodde besöket bara skulle ta några minuter , men jag var hos henne i nästan 40 min. I samråd med en annan läkare på ortopeden så bestämde hon att min hand ska opereras. Har fortfarande nån sorts inflammation, så senorna ska klyvas o fixas till eller nått sånt. Sjukdomen har ett skumt namn som jag inte kommer ihåg just nu.
Vet inte när operationen blir, men nån gång till hösten. Hon sa att de dröjer max 3 månader pga vårdgarantin. Så får väl se när jag får kallelsen.

Jag har aldrig opererats i hela mitt liv, trodde inte de skulle behövas nu heller. Blir ju lite nervös, fastän de är en ganska liten operation. Men bra att de äntligen händer nått o att dom ska fixa felet. Hoppas handen/tummen blir bra sen! :D

Förutom detta händer de inte så mkt här. Semestern är slut, dom tre veckorna gick supersnabbt! Fast de blev nästan 4 veckor eftersom jag varit ledig sen dagen före midsommarafton. :) Ska ta mer semester till hösten, men vet inte än när jag ska söka.

Var o hälsade på brorsan, Veronica o Neo en sväng i måndags. Neo är så söt! Ett riktigt charmtroll. ;-)



Nej, nu ropar kudden på mig. Natti! (eller va man nu säger när kl är 10:15 på förmiddagen. :p


Grillning!

Nu är de helg. :) Men känns inte så speciellt eftersom varje dag är som helg när man har semester. ;-)
Även den här veckan har varit härlig. Varit ute massor!
Vi bodde i Lars föräldrars stuga tis och ons. Vi skulle ju vattna eftersom dom inte var hemma, så då övernattade vi där också. Grillade, drack gott vin, spelade kort, läste, myste o tog de lugnt. :)
Ska se om jag hinner lägga upp fler semesterbilder i helgen. Just nu använder jag Lars äpple-dator. Jag o Mac är inte bästisar precis (bl a så verkar jag inte få ha mellanrum i texten?), fast de går mkt bättre att använda den nu än när han nyss hade skaffat den. ;-)
Min stackars Dell har ju inget internet för tillfället, men förhoppningsvis så är de fixat snart. Har alla semesterbilder på den datorn. :)
Tror jag ska ut på kvällspromenad snart. De är så varmt på dagarna, så de är skönare att gå ut o gå på förmiddagen eller kvällen. :)

Lite Göteborg & lite Hannover

Jag har haft en helt underbar dag! Suttit på uteplatsen som vi har mellan husen, solat, läst massa i boken, umgåtts med grannarna osv.
Sen stack vi iväg o handlade lite mat, mest massa grönsaker o sånt. Så har nyss ätit pitabröd med falafel o sallad i och druckit rosévin, gott! :)

Som jag skrev i förra inlägget så har jag börjat gå igenom bilderna från resan (ca 600 st). De var verkligen en härlig resa! Mysig, rolig, underbar, avkopplande, ja allt. :)

Enda nackdelen var att jag hade stora besvär av pollen första dagarna i Göteborg. De rann från näsa och ögon, helt täppt i näsan, ögon, näsa o hals/mun kliade massor. Höll på att bli tokig o de gick ju inte att andas. Pollenmedicinen som jag hade med mig hjälpte inte så mkt. Men skaffade bättre medicin i Göteborg o blev som en ny människa. ;-)

Här kommer bilderna från början av vår resa:


På vägen till Gbg gjorde vi ett stopp vid Ginza


Vårt hotell i Göteborg. Hur mysigt som helst!! :)


Göteborgs kexfabrik


Sitter i Brunnsparken o njuter av en kall öl i värmen


Solnedgång nånstans över havet mellan Tyskland och Danmark


Den mysiga campingen som vi bodde på i Hannover


Restaurangen på campingen. Supertrevlig personal o god mat. :)


Vi bodde precis vid en sjö, perfekt eftersom de var ca 34-38 i skuggan nästan varje dag den veckan!


Tillbaka från Tyskland

Jag är tillbaka! :)

Kom hem i lördags, var borta i nästan 2 veckor. Blev lite längre än vi hade tänkt. :) Haft en underbar resa! Vi började ju i Göteborg (3 dar), sen "råkade" vi åka till Tyskland. Var i Hannover en vecka. Jag gillar den stan, den är mysig! :)

De är flera som sagt att dom vill se bilder från semestern, dom kommer så fort jag orkat gå igenom dom. La nyss in dom i datorn, de är tydligen ca 600 bilder, jag hade ju med kameran överallt. ;-)
Ska nog gå igenom dom ikväll, nu ska jag ut i sooolen. :D




RSS 2.0