God påsk & happy midsommar!

Nu är de inte mkt kvar på det här året. Tänkte att jag skulle skriva årets sista inlägg. :)
Det här året har varit varierande. Mkt rolig har hänt, men även några tråkiga saker... :-/

Hade tänkt skriva någon sorts sammanfattning av året, men hinner nog inte nu. Har en del grejer att göra innan de är dags att fixa middagen. De blir 3-rättersmiddag. Eller iaf två. Får se om man orkar efterrätten. :)
Sen ska vi vidare till en fest, inte bestämt till 100% att vi ska dit. Men de lutar åt de iaf. :)

♥ GOTT NYTT ÅR ALLIHOP!! ♥


Fått tips om att den här champagnen ska vara god. Hoppas de stämmer! :)


Dags igen...

Dags för några rader här igen, de var ju ett tag sen nu. Inte alls haft nån lust att blogga senaste tiden...

Nu är julen över o snart är det ett nytt år.
Julen var riktigt mysig. Jag firade den hos föräldrarna, tillsammans me mormor, min lillebror och min tvillingbror me familj. :)

Jag hade inte önskat mig nånting i julklapp, mkt pga att jag var en fattig tomte i år (pga sjukskrivningar osv). Men alla var nöjda me sina julklappar o jag blev också riktigt nöjd. Fick böcker, massa bidrag till Bamse (alltså pengar), tallrikar till samlingen, smycken, presentkort, två prenumerationer, guitar hero (gitarr + två spel) mm.

De blev en lugn jul. Hade ju tänkt gå ut på juldagen, men ångrade mig. Kände att jag inte skulle stå ut me alla fyllon när jag själv var nykter. Får ju inte dricka nu när jag knaprar piller för handen igen. Eller jag får väl, men de vore nog inte så bra.

Snart dags för jobb igen. Ska jobba lååånga passet (17-06.15). Men de är en bra vecka ändå, slipper ju jobba tors kväll/natt o fre kväll eftersom de är nyår. :)


Dags för mat


Fina ljus


Neo är en glad tomtenisse


Världens bästa mormor


Pontus o Victor öppnar paket


Mormor o Neo


Neos julklappar från mig o Lars (de svarta är en haklapp).


Grann gran


Bella vill också vara med. Hon ser ut som en boll pga all päls :)


Pappa o Neo







Varför!?! ;-(

Idag är en sorgens dag... En kompis, en stor personlighet, en underbar medarbetare, en kille med härlig humor har tyvärr lämnat oss. ;-(
Orkar inte skriva mer nu, vet inte vad jag ska skriva....
Ska träffa Sofie en sväng nu innan hon ska jobba. Jag är så glad att jag inte ska jobba idag.

Du är saknad Calle! Vila i frid.


Youtube

Senaste tiden har jag inte varit så flitig när de gäller att blogga. Av olika anledningar har jag inte haft lust o dessutom har jag inte haft så mkt tid.
Men tänkte att jag skulle klottra ner några rader nu. :)

Senaste tiden har de inte hänt så mkt. Jag inte hunnit så mkt mer än att jobba o fixa saker som måste göras före jul. Men idag är jag ledig o har fått ganska mkt gjort. Nu ikväll har jag bara tagit de lugnt.
Funderar lite på att se film eller läsa.

De är så tråkigt att vara ensam på en lördag kväll, men alla är upptagna me allt möjligt. Dom som inte jobbar håller på att fixa inför julen, eller så är dom ute o festar. Blev bjuden på en fest men hade ingen lust.
Jag kände mer för en kväll me spel o lite vin, ingen fest me utgång. :)
Om nån vill ha spelkväll nån dag så hör gärna av er! :)

Nu råkade jag fastna här vid datorn. Satte mig här för att beställa julklappen från jobbet. Vi fick ett supékort, typ som delicard. Man får välja mellan whiskeyost, lax, skålar, morgonrock, tidningsprenumeration, böcker mm. Jag valde böcker. :)

Just ja, första snön kom för några dar sen. Jag sa ju att den skulle hinna komma före jul, men ingen trodde mig! :p De kom en perfekt snömängd, kanske 1 dm (jag är dålig på att avgöra snödjup). ;-)
Jag tycker de räcker så, men vet ju att de kommer komma massa mer. Är ju många månader kvar av vintern... tyvärr... :p

Nu ropar kudden på mig, ska lägga mig o läsa. :) Måste bara lägga in ett videoklipp från Neos dop som var i Augusti. Såg nu att brorsan lagt ut det på youtube. Keba och hans flickvän sjöng så fint. :)


Äntligen hemma!!

Kom hem från jobbet för ca 10 min sen. Har längtat sen 16.30 igår när jag gick dit. :p
Tisdags-passen är aldrig roliga. Känns som en evighet när man ska jobba 17-06.15, men tiden gick rätt så snabbt ändå.
Enda problemet är att handen strular igen. Blir så less! :( Sista 1-2 h inatt var inte roliga. Får hoppas att de iaf går bra att sova, Iprenmannen får hjälpa till lite. Fast för tillfället är jag rätt så pigg, blev de när jag gick hem. :)

Igår kväll var TV4 Sundsvall o filmade på jobbet. Jag lyckades undvika filmkameran, men Sofie kom inte undan. Hon blev intervjuad. :p
Tyvärr så missade jag när de var på tv nu på morgonen, men hoppas inslaget finns på nätet. :)

Haha... jag är så seg, nu har jag suttit vid datorn en halvtimme för att få ihop dom här raderna. Hade tv'n på, o nu visade dom inslaget från jobbet igen, så nu har jag också sett det. :)

Ska kanske försöka sova nu, ska till Birsta när jag vaknar. Måste fixa några julklappar o köpa schampo o smink till mig själv. ;-)
Dessutom måste jag till Arken o hämta ut min vinst! Fick sms från ST igår om att jag vunnit i en tävling, vann kattsand o torrfoder. Andra gången jag vinner torrfoder inom några få veckor! :p


Lussekatter! :)

Idag är de lucia. Mina lussekatter väckte mig ganska tidigt imorse. Nova genom att leka med gardinen o Gizmo genom att leka med mitt hår. Dom tyckte väl att jag var tråkig när jag sov. :p

Igår var jag på fest hos Pernilla. Hon o Micaela hade slagit ihop sina födelsedagsfiranden. =)
Som vanligt var jag förvirrad, så jag var helt säker på att festen skulle vara hos Micaela. Så vi gick dit. Stod o ringde på o funderade över varför de var så tyst i lägenheten. Då kom jag på att festen kanske var hos Pernilla! Ringde dit o där var ju hela högen. Så de var bara att ringa efter en taxi o åka till andra änden av stan :)

De var iaf jätteroligt på festen! Dom bjöd på italiensk smörgåstårta o vin. Kul att hela gänget var där + några till. :)
Efter festen stack vi till stan. Vissa gick till Oscar o vissa till Aveny. Jag o Lars gick till Aveny o var där nästan tills dom stängde. Träffade bl a Elin o Sofie där. :)

Nu är de snart dags för middag. Sitter o väntar på kinamat, de ska bli så gott! Ringde o beställde hemkörning o dom borde vara här när som helst nu. :)


Min lussekatt Gizmo leker med en boll som "råkat" hamna i en sko ;-)


Higher

Hade en flygande start på dagen. Blev väckt vid 8-tiden av en grej som fick båda att bokstavligen hoppa ur sängen. Tänker inte gå in på orsaken här, men man kan ju säga att man blev pigg direkt iaf... :-/

Som tur var så blev resten av dagen bättre. Hunnit fixa lite saker i lägenheten, varit en sväng till jobbet för att söka lite ledigt i januari, fixat andra ärenden osv. Glömde ju såklart att ringa vc, kom på de typ en timme innan dom skulle stänga, så då fanns de ingen telefontid kvar. Men skickade ett mail istället.
Nu ikväll har jag halvsovit/sett Idol-finalen. Orkade inte hitta på nått speciellt, var alldeles för trött.

Vinnarlåten i Idol heter Higher, jag tyckte den var ganska enformig o dessutom påminnde den om en annan låt. Så därför tänkte jag bjuda på en bättre låt, men med samma namn:



Kryssning till Helsingfors

Nu har jag helg! Ledig till mån. :)
Känns som jag bott på jobbet sen förra måndagen (förutom i lördags då), så därför kände jag att jag med gott samvete kunde tacka nej till att jobba extra i tisdags.

Har planerat allt möjligt i helgen. Bl a ska jag kanske baka, fixa fram lite mer julsaker, ringa vc :(, köpa fler julklappar, fira Micaela o Pernilla mm.

Känns konstigt att de är julafton om 2 veckor, speciellt me tanke på att gräset lyser grönt än. Men snön lär ju hinna komma, mkt kan hända på 2 veckor.

Är inte riktigt på blogghumör, så lägger in lite bilder istället. Var ju länge sen jag sa att jag skulle visa några bilder från kryssningen, men här kommer dom. Eftersom de regnade så mkt i Helsingfors så fotade jag nästan inget där.


Färjan


Vår hytt (stökigt eftersom bilden togs när vi packade ihop) :)


Båtens klockor visade både finsk o svensk tid samtidigt


Buffé (julbord) med obegränsad mängd öl o vin. :p


Nattklubben Atlantis var vi ganska mkt på


En av showerna på Atlantis


En till show


Supergod jordgubbsdrink!


Franskt tema på båten gav bra pris på champagne :)


Gågatan på båten


Ett av alla uppträdanden som var på gågatan



En till uppvisning på gågatan av några cirkusartister


Varuhuset Stockmann i Helsingfors


Saluhallen i hamnen i Helsingfors


På hemvägen åt vi god mat i en av båtens restauranger


Lars

Orolig...

Jag vet inte vad jag ska skriva. Mina tankar är nån helt annanstans just nu.

De enda jag kan komma på är:
Ta vara på varann, visa dom ni tycker om att ni gillar dom! Man vet aldrig vad som kan hända. En olycka kan ske så snabbt! :(

Kämpa på Calle! Du måste klara det här. Hoppas du vet hur uppskattad du är i vårt kompisgäng. Du måste bli bra snart så att du kan komma tillbaka till jobbet o roa oss igen!

Nu måste jag göra mig klar inför mitt kväll/natt-pass på jobbet....




Buffé!

Tänk va tiden går fort, redan andra advent. Den här veckan har gått superfort, har ju inte gjort mkt mer än att jobba. Eftersom jag även jobbade fre kväll o ska jobba idag, så känns de ju inte som man är ledig i helgen.

Men igår var jag iaf ledig. Då var vi från jobbet o åt buffé på Restaurang Brandstation. Vi blev bjudna på de istället för julbord. De var faktiskt bra, julmat hinner man ju äta ändå. ;-)

Idag är de dags för jobb igen, kväll/natt till 06, samma sak imorgon. Jag längtar till helgen redan, för då är jag ledig. :p

Just ja. Mötet (tjejträffen för områdesansvariga) som vi var på i fredags var riktigt bra! Kom fram till många bra saker. Vi var bara 10 st, men de var ett bra gäng. Dom 5 timmarna gick riktigt snabbt!
Hade bara ett avbrott för att gå o äta lunch på stan. Vi blev bjudna på en italiensk restaurang som jag glömt namnet på. ;-) Men de var gott iaf!

Nu har jag inte tid att sitta här o skräpa. Ska hinna se en film o fixa mat innan jag ska till jobbet.



Gizmo o Nova undersöker sakerna vi vann från djuraffären :)


Hungrig...

Jag har nyss kommit hem från jobbet. Kvällen gick hur fort som helst! :)
Egentligen skulle jag ju jobba natten också, men slipper den eftersom jag ska på möte imorgon. De är för oss tjejer på jobbet som är områdesansvariga. Får se vad vi ska göra som tar 5 h.
Morgondagen blir en lång dag. Först de där mötet i stan 10-15, sen ska jag jobba 16-22. Får väl hoppas att jag somnar en vettig tid ikväll, annars lär jag väl somna imorgon på jobbet, iaf om jag ska koda. :p

Nu måste jag försöka äta nått. Har bara lyckats få i mig en macka sen imorse, riktigt hungrig nu! Tungan gör så ont, så jag försöker undvika att äta. :-/ Men de blir väl bättre snart, fick ju ont i söndags, så de försvinner nog vilken dag som helst. :)


Finns ingen snö än, men blir ändå lite julstämning me vår gårdsgran :)


Lady Gaga vs. U2

Jag sitter o lyssnar på julmusik på spotify. :)
Måste ju försöka få bort en låt från hjärnan. Fick ju höra Lady Gaga på jobbet inatt. Jesper spelade upp den från sin mobil. Jag hatar den låten! Vet inte va den heter, men tror de är hennes senaste. Spelar ingen roll, alla hennes låtar är ju ungefär likadana. :p
Inte riktigt min musikstil... ;-) Jag lyssnar på många olika stilar, men mest rock, typ Creed, Live, Staind o liknande grupper. Just ja, får ju inte glömma U2, de skiljer sig ju lite från dom andra grupper som jag lyssnar på :)

 
Från konserten som jag var på i somras. 56 000 på Ullevi en sommarkväll, härligt!! :) (Låten börjar vid ca 1.40 in i videon)

Ikväll blir de en lugn kväll, är ju min lediga kväll, resten av veckan "bor" jag ju på jobbet. :p Är så seg idag, har ju jobbat min första natt på 3 veckor. Var ju först sjuk o sen hade jag semester.
De var hur mkt som helst att göra inatt! Tur att jag fick låna 3 personer till mitt område, annars hade vi aldrig hunnit klart i tid.
Märks verkligen att de är december, nu är de julmånad = mkt mer att göra på jobbet.
Men jag föredrar de framför att inte ha så mkt att göra, tiden går så sakta då.
Vi hade iaf en lugn början på vårt pass (17-06). Hade årets sista lagmöte o blev bjudna på julmacka, glögg, julmust, pepparkakor o godis. :)

Nu ska jag försöka äta middag. Min tunga är "trasig". Har blåsor som svider som skärsår. Råkade äta kiwi, så sen var tungan förstörd. :p
De blir inte så varje gång, ibland går de jättebra o ibland blir de bara att de kliar i munnen ett tag. Skumt...


Snurrig

Jag har vunnit en tävling! :)
När vi åkte hem i lördags så stannade vi på en djuraffär i Söderhamn för att köpa lite kattgodis till Gizmo o Nova. De var tydligen kattens dag då, så dom hade bl a frågeslinga i affären. Frågorna var ovanligt svåra, så vi gissade på en del. Men tyckte de var roligt att tävla ändå.
Idag ringde en tjej därifrån o sa att jag hade vunnit första pris! :) 10 kg torrfoder o nått mer, bl a en julgransmatta.
De var en rolig överraskning! :) Dom där torrfoderssäckarna är ju rätt så dyra.

Ska lägga in bilderna från kryssningen nån dag, men hinner inte idag. Måste fixa lite saker före jobbet. Ska jobba 17-06.
Får hoppas de går bra o att mina jobbarkompisar inte tror att jag är full eller nått. :p Är fortfarande yr efter kryssningen, trodde de skulle gå över på en dag men tydligen inte.
De gungade inte ens speciellt mkt på båten o vi klev ju i land i lördags vid 10-tiden, så de var ju ett tag sen...

Förut idag var jag riktigt yr, men har legat o vilat en timme nu, så nu kan jag iaf gå omkring ganska normalt. De gungar bara lite. :p


RSS 2.0