Tjejmiddag!

Helgen har gått så fort, men inte så konstigt kanske med tanke på hur mkt jag har hunnit med.

Vi har fortsatt rensa bort skräp, åkte bl a till soptippen igår. Hade fulla bilen o bagaget med grejer från garaget. :)
Jag har haft vanlig storstädning hemma (det behövdes verkligen!!), vi har gjort massa ärenden, firat Sara, jag har varit på tjejmiddag hos Micaela, fest med
Lars kompisar (kom hem 7.30 på söndag morgon), sett några filmer o läst i boken.

Verkligen en fullproppad helg, men jag är så nöjd med allt jag hunnit med! :)
Nu sitter jag på jobbet, passar på att blogga lite medan jag har rast.

Nu ska jag kolla vilket humör blogg.se-appen är på idag. Om den vill godkänna en bild, flera bilder eller ingen alls. ;-)



Födelsedagsfirande

Jag har precis kommit hem från Sara. Hon fyllde år förra veckan, så idag bjöd hon på tårta o kakor. Nästan hela gänget var samlat. :)

Nu ska jag bara slappa hela kvällen. Har haft fullt upp både igår eftermiddag o idag. Fick ju helg igår, men de blev ingen vila pga de. ;-) Istället har vi städat, rensat i skåp (mest köksskåp), börjat rensa i garaget o gjort massvis med ärenden. Har ju knappt varit ledig nått på 7 dagar, så då samlar man på sig mkt att göra.

De var verkligen på tiden att vi rensade i köksskåpen! Vi fyllde två Ica-påsar me saker som vi inte behöver längre. Grejer som vi inte använt på en evighet som vi skaffade under första året som vi bodde här. Otroligt skönt att rensa o få fint i skåpen! Skänkte allt till Erikshjälpen. :)

Plockade även ihop en påse med kattsaker, udda skålar, leksaker som dom inte leker med längre mm + en klättergrej. Skänkte det till Sundsvalls Djurhem. Då gör man en god gärning samtidigt som man rensar bort sånt som bara tar upp onödig plats. :)

Nu tror jag de blir soffan o en film. Ha en trevlig helg!

Hoppas appen tillåter mig att ha med en bild den här gången!
Här är blommor som jag fick av Lars på Alla hjärtans dag. Vet inte vad dom lila heter, men dom luktade sååå gott! :)

 


Jobb

Jag är på jobbet. Har kommit igång med jobbandet igen, har mitt tredje kväll/natt-pass idag sen jag var sjuk. Energin lyser med sin frånvaro, men annars går de bra.
Febern gick över efter 1,5 v, men har fortfarande ont i halsen. Fattar inte hur länge de ska hålla i sig. Haft så här ont i halsen i 2,5 v nu. Men men, de går väl över snart. :)
Doktorn sa att jag måste dricka mkt, lätt för honom att säga. De gör ju ont t.o.m när man försöker dricka vatten. :p

Just nu har jag rast. Har satt mig i Lugna rummet för att vila o leka lite med mobilen. En iPhone är verkligen ett bra tidsfördriv! Hur klarade jag mig innan jag köpte den? ;-)

Om ca 30 min ska jag göra ett försök att äta salladen som jag köpte till middag. Det gick inte alls bra att äta före jobbet, men hoppas de går bättre nu. Är ju tyvärr riktigt hungrig nu. Men med hjälp av Zyx ska de nog gå bra. :)

Nu ska jag spela lite Wordfeud, kolla Facebook o lite annat. :)

Har försökt ladda upp bild till det här inlägget, men de går inte. Hoppas de bara är något tillfälligt fel på appen.

Sov gott ni som är lediga!



Halsfluss

Här händer inte mkt. Just nu är det väldigt lugnt här hemma. Båda katterna sover, Lars sover innan han ska till jobbet o jag sover. Eller, jag sover ju inte nu så klart. ;-) Har inte riktigt lärt mig än att blogga i sömnen. Men det kanske vore bra att kunna? :)

Jag har nyss vaknat. Tog en liten powernap för att kunna hålla mig vaken nu ikväll. Har fortfarande inte fått tillbaka nån ork o energi, men den kommer väl. :)

Idag var jag till farbror doktorn för att kolla upp min onda hals (sköterskan på Previa tyckte att jag skulle göra halsprov efter att ha haft svinont i halsen i 8 dar + feber lika länge).

Fick veta att jag har halsfluss, eller tonsillit som det så fint heter på doktorsspråk. ;-) Inte så konstigt då att halsen bråkar så mkt med mig!
Men nu ska de bli bättring! Redan på onsdag kommer jag vara redo för jobb igen, då kommer jag vara smittfri o förhoppningsvis feberfri. Skönt! Riktigt less på att gå hemma o skräpa. :)

Nu ska jag försöka få i mig lite juice. Ha en bra kväll! :)


Flimmer

Idag klev jag upp tidigt! Redan kl 5 gav jag upp. Var egentligen inte pigg, men vaknade hela tiden pga hostan så klev upp för att ta hostmedicin. Medan jag väntade på att den skulle börja verka så blev jag ju så klart pigg. ;-)

Sitter i fåtöljen nu med den mysiga filten som jag fick i julklapp av Lars mamma. :) Den har verkligen blivit väl använd den här veckan när jag varit sjuk o febrig. Vaknade med 38 idag också. Kan ju säga att jag är riktigt less nu, är ju helt orkeslös. :-/ Jag som skulle göra massa saker den här veckan plus nu i helgen...
Men de är bara att "gilla läget" o vänta ut den här influensan/förkylningen som har hälsat på mig sen i söndags.

Har inte så mkt roligt att berätta egentligen, skriver mest bara som tidsfördriv medan jag funderar på vad jag ska göra. :) Ska kanske fortsätta med boken som jag läser för tillfället. Den är spännande, jag måste ju få veta hur det går! ;-)

Men allra först ska jag försöka äta en macka. :) Är hungrig nu, men halsen gör så ont fortfarande, så försöker att inte svälja mer än nödvändigt. ;-)


Energi?

Hur kan man bli så orkeslös av en vanlig förkylning? Den bara slog till från ingenstans o sen verkar den tro att vi blivit kompisar, för den vill inte lämna mig.
Fjärde dagen nu, har fortfarande feber, riktigt ont i halsen, ont i hela kroppen o en täppt o snorig nos. Har iaf sovit massor! Inte varit vaken många timmar i sträck sen i söndags. Så nån gång borde jag ju bli utvilad iaf. ;-)

Läste igenom mitt förra inlägg nyss o såg på rubriken att jag hade tänkt berätta vad jag fick i födelsedagspresent. Men sen glömde jag skriva det, jag är ju lite senil. ;-)

Iaf så fick jag pengar av föräldrarna, pengar av mormor o pengar av Lars. Alla med den gemensamma nämnaren att det är sponsring till min blivande dator. :)
Av kompisgänget fick jag På Stan-presentkort och av brorsan o V fick jag också presentkort + ett inramat dagiskort på Neo. :) Fick även armband av en kompis. :)
Fick bara bra saker! Tack så mkt! ♥

Apropå paket så fick jag julklapparna från jobbet idag. Vi fick ju presentkort där man får välja själv vilken julklapp man vill ha (av dom som finns på kortet). Jag valde en sovsäck (min gamla var stor, klumpig, sliten o gammal) och en vas från Kosta Boda. Synd att det inte syns så bra på bilden hur fint mönster de är på vasen. Den skiftar i vitt o blått. :)

Jag hade nästan glömt att beställa mina klappar, gjorde det näst sista dan. ;-)






 

 


RSS 2.0