Fuck cancer!

Idag har jag jobbat igen. Det blev en mjukstart med ett 6-h pass eftersom jag bara hade kvällen. Tur det, med tanke på att man blev helt slut av det lilla. Men skönt att vara tillbaka iaf. Nu är jag ju ledig till söndag, så de blir en lugn helg fram till dess. :)

Idag fick jag mitt armband som jag hade beställt. Det är ett svart armband med texten "Fuck cancer". Har ju tänkt köpa ett sånt ett tag och äntligen tog jag mig i kragen och beställde ett.
Dom flesta av oss känner ju någon/några som har/har haft cancer. :-/

Jag har känt 2 som haft cancer som tyvärr inte klarade sig + att en kille som jag växte upp med förlorade sin son i cancer förra året. :(
3 av mina bekanta har cancer nu, får hoppas det går bra. För det kan ju även gå bra, det är 2 andra bekanta beviset på. Dom är helt friskförklarade. :)
 
 

Candy Crush Saga

Ännu en dag hemma. Hade planerat att jobba kväll/natt idag, men det blev inte som jag hade tänkt mig. Mådde inte tillräckligt bra för att klara 12 h på jobbet. Blev helt slut efter en halvtimmes handling på Willys. ;-)
En sköterska från Previa ringde idag för att kolla läget. Dom gör tydligen det när man varit sjuk ett visst antal dagar. Jag hade ingen aning om det, är ju så sällan sjuk. :)
Hon avrådde mig från att jobba kväll/natt idag, hon tyckte inte alls de var en bra idé. Och hon fick ju rätt. Den tid som jag skulle börjat jobba så låg jag i soffan och sov. Försökte kolla på TV, men kunde inte hålla mig vaken. :p

Men i morgon ska jag jobba! :) Är så less på att vara hemma. Dessutom förlorar man ju rätt så mkt pengar. Den här veckan har jag missat både sön, mån, tis, tors. :(
Tur att jag jobbade så mkt extra i januari, så lönen lär ju bli rätt så bra ändå. :)

Imorgon ska jag få mitt nya överkast. Fick ett nytt när jag fyllde år. :) Det kommer bli så ljust o fint i sovrummet. :)
Fick massa bra presenter (fyllde år för ca 1 vecka sen). Bl a presentkort på Birsta City, Bauhaus, Filmstaden mm, pengar, kuddar till sängen, gardin, sällskapsspel, böcker mm. :D

Nu ska jag spela lite Candy Crush Saga innan jag ska sova. Gjorde ju misstaget att börja spela det för ca en vecka sen o självklart så blev jag fast direkt. :p Massa folk på jobbet som spelar det, de var därför jag började. Var nyfiken på vad de var för något. :)


 
Godnatt eller godmorgon (beroende på när ni läser detta).

Nystart

Nu är jag tillbaka!! :)

Det trodde ni inte? Inte jag heller. ;-) Det är många som har frågat om jag har slutat blogga, men jag har sagt till alla att jag bara haft ett litet uppehåll. Men så litet blev det ju inte.

Kul att se att några fortfarande tittar in här, trots att jag inte bloggat sen i juni. :)
Jag är sjuk för tillfället, så då har jag ju tid över för att starta med bloggen igen. ;-)

Vad har hänt sen sist då? Hur mkt som helst antar jag. Det är så mkt, så jag kan inte ens komma på något speciellt just nu. Jo, en grej kom jag på. Vi har ju skaffat ny bil. :D

Köpte den i slutet av augusti, efter att ha kollat runt ett tag. Vi är supernöjda! Det blev en Volvo S80 med nästan all extrautrustning som man kan ha, så Lars är supernöjd. Jag också såklart. ;-)
Vi köpte den begagnad, men den hade bara gått ca 2000 mil, så den är ju nästan som ny. :p

Om ni tycker att jag svamlar mer än vanligt, så skyller jag på febern. ;-) Varit sjuk sen i fredags, så det är 5:e dagen nu. Verkar vara samma influensa som nästan alla på mitt jobb har haft. Planerar att jobba på tors iaf, så hoppas jag är piggelin till dess. :)

Nu ska jag krypa ner i soffan med mysfilten o kolla på film. :)

Auf wiedersehen!
RSS 2.0