Drawsomething

Jag har börjat med ett nytt tidsfördriv. :) Spelar fortfarande Wordfeud, men det här är lite roligare. Iaf än så länge när man inte hunnit tröttna på det. :)

Spelet heter Drawsomething o de är lite som Pictonary, man får ett ord o ska rita det till sin motståndare.
Jag ritar hellre än bra. De är inte lätt att rita med fingret. :)

Båda spelen är bra tidsfördriv på rasterna på jobbet. När jag är hemma spelar jag inte lika mkt. Ni som vill får gärna spela mot mig i båda spelen. :)

Senaste tiden har jag haft fullt upp. Mest med jobb, men har hunnit med lite annat också.
Kommer inte ihåg när jag skrev sist, men senaste veckorna har jag bl.a. varit på årsmöte med Seko + efterföljande 3-rätters middag på Aveny. Riktigt gott var det!

Har även varit på tjejmiddag hos Micaela (kom på att jag kanske skrivit om det), 40-årsfest, firande av min födelsedag (vi bjöd Lars föräldrar på 3-rätters med italienskt tema) och i lördags hade jag en heldag med jobbet på Stadshuset.
Först TAS-utbildning, sen föreläsning o sen avslutade vi med 3-rättersmiddag. Efter middagen var vi några som gick till Hanna på förfest. Jag tänkte bara gå dit en sväng, men råkade stanna till 1.30 tror jag. Tiden går fort när man har roligt. ;-)

I tisdags var jag på hockey med Lina T. Riktigt kul att träffa henne! De var alldeles för länge sen sist. Nu får de inte dröja lika länge till nästa gång. :)

Undrar om blogg.se-appen är på bättre humör idag. Sist vägrade den visa mina bilder! Tror jag försökte 5-6 ggr! :-/

 


RSS 2.0