Besöksdag

Idag har vi haft besök. Först kom mamma o pappa o fikade. Pappa hade ju inte träffat kattungarna än, han var ju på jobbet när mamma var här för nån dag sen. Tyvärr fick de inte se tussarna från sin bästa sida, eftersom de var alldeles nyvakna. Men lite bus blev de iaf :)
Efter ca en timme kom även brorsan o Veronica på besök för att träffa småttingarna. Då hade de iaf kommit igång lite, men var inte alls samma fart som igår kväll o imorse t ex. Då var de helt galna! :) Måste verkligen vara mkt energi i kattungefodret. ;-)

Nu har de somnat igen, men antar att de blir massa bus ikväll. Tror jag måste försöka peta fram lite leksaker åt dom, de mesta ligger ju under soffan bland dammet nu. :p Ska köpa och/eller tillverka lite nya saker åt dom oxå, som är lite större så dom inte rullar in under soffan så lätt.

Ska passa på att spela lite beta o annat på nätet nu, medans de är lugnt :)

Ha en trevlig kväll!

/E

Lämna gärna ett avtryck
Postat av: Veronica
2008-02-12 @ 10:01:25

Dom va ju bara sååååå söta :) Blir så sugen att skaffa katt, pojkarna skulle jubla av glädje då. Men de e ju en massa jobb oxå, de vet ju ni :)
Ha en fortsatt trevlig dag. Kram på er

Postat av: E
2008-02-13 @ 19:41:11

Ja, de är verkligen söta o charmiga. Men de är mkt jobb oxå, tur att vi är två. Lite svårt annars att hinna med att uppfostra dom o jobba o annat samtidigt. :)


Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0