30 grader i skuggan!

Tjejmiddagen igår hos Pernilla var riktigt trevlig, precis som vanligt. Vi fick en stooor välkomstdrink som jag inte var klar med förrän vi hade ätit klart. :p Fick jättegod mat o supergod efterrätt. :) Tack så mkt!
Sen blev de fest o utgång, Sirma o Micaela stack till Oscar o vi andra gick till Aveny. Men jag var rätt så trött o så, så gick hem vid 1.30-tiden.
Lite synd bara att jag blev pigg av promenaden hem, så somnade ändå inte förrän 3.30. :p

Fick sova 3 h, sen vaknade jag av dom två busiga vildarna. Dom hade tippat den största blomman (avocadon), så den stog lutat mot en av högtalarna. Sen sprang dom omkring o lekte med bladen som dom bitit av från den. Jag var uppe kanske 20 min o fixade med blomman o la mig sen igen.
Fick sova typ en kvart innan Gizmo tyckte de fick vara nog. Då hängde han o dinglade från fönsterbrädan i sovrummet, samtidigt som han pep o lät ynklig. Han ramlade ner efter en liten stund, men sen gjorde han om samma sak igen. Då var de lika bra att gå upp. :p Då var de redan 18 grader i skuggan, så förstog att de skulle bli en varm dag.

Idag har de varit 30,5 grader i skuggan, hos föräldrarna var de 33 i skuggan! Har suttit flera timmar på uteplatsen, känns lyxigt att ha den eftersom lägenheten saknar balkong. Sen vid 16-tiden blev de Fläsian en snabbis, sen vidare till Bergafjärden för att bada benen. Var ganska varmt i vattnet :) Efter de blev de liten åktur mot Skatan, Lörudden o andra mysiga ställen runt omkring där. Vandrade runt lite på klipporna innan de var dags att åka hem igen. Härligt med en riktig mysdag, utan tider att passa, utan måsten o utan STRESS!!! Har bara njutit hela dagen. :)
Fick sån energi av den lediga dagen, så städade lägenheten på kvällen. Så nu kan man verkligen lata sig med gott samvete, tror de är dags för film nu. Bäst att slita sig från datorn då. :p

Lämna gärna ett avtryck

Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0