Lite less

Var lite less på jobbet idag... men men... Nu är jag hemma iaf, o med dom charmiga kattungarna som springer som galningar kan man ju inte göra annat än skratta. :)
Hoppas dom springer av sig nu, så deras stackars matte kan få sova sen. ;) Känns som jag skulle behöva det, har varit helt förvirrad idag hela dan.
Missade nästan att åka till jobbet oxå, när vi åkte under järnvägsbron som är strax före bergsgatan så kom jag på att jag skulle ju till jobbet. Haha... vi glömde de båda två! Så går de med för lite sömn. Var bara att vända o åka tillbaka. Hade ju tjänat tid på att svänga in vid casinot, men hann ju i tid ändå som tur var.
Imorgon ska jag iaf inte ställa nått larm, ska bli såå skönt att sova tills jag vaknar av mig själv (eller av Gizmo eller Nova :p) Senaste dagarna har de blivit 4-5 h sömn varje dag, nån dag lyxade jag till de med 6 h. Alldeles för lite för att jag ska kunna fungera normalt iaf. Kanske därför jag haft så svårt att hålla mig vaken på kodningen varje dag? ;o) 

Nu ska jag slappa i tv'n. Natti!

Lämna gärna ett avtryck
Postat av: anna
2008-05-10 @ 17:17:29 URL: http://anst86.blogg.se

hoppas du fick din välförtjänade sovmorgon :)

Postat av: Eva
2008-05-10 @ 22:34:52

De blev inte så länge som planerat, ville helst sova 8 h o de blev 6,5. Sen ville Gizmo att jag skulle vakna, tror han var både hungrig o uttråkad. :p


Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0