Shopping och vaxmuseum

På lördagen blev de vandring i stan igen. Först var vi i området kring Operan, sen gick vi till ett stort varuhus som heter Lafayette. De var tre hus, ett för hushållsartiklar, ett hus för killar o ett för tjejer.

Sen gick vi några andra shoppinggator innan de var dags för Musée Grévin, ett museum med ca 300 olika kändisar som vaxdockor. Många av dockorna var riktigt bra gjorda.
Men de roligaste var att de var flera stycken som trodde att Lars var en vaxdocka! Hahaha... :)
Jag var ju vår fotograf, så gick ju ofta en bit bakom honom. Så några ggr när han stod o väntade på mig så trodde en del att han var en vaxdocka! Dom blev lite rädda när han började röra på sig. :p

Speciellt på ett ställe, som var som en teatersalong, lyckades han skrämma flera stycken. De var ju vaxdockor utplacerade lite här o där på stolarna. Så han satte sig på en av stolarna för att titta på folk. Jag satte mig en bit ifrån o studerade. De var så kul att se hur dom andra reagerade. ;-)

Efter vaxmuséet åkte vi tillbaka till hotellet för att fixa till oss o vila fötterna lite. Sov ett litet tag för att bli piggare. Ville inte låta en dum förkylning förstöra sista kvällen i Paris. Sen vandrade vi iväg o hittade en mysig indisk restaurang som vi åt middag på. Gott! :)
Efter maten gick vi omkring i området kring vårt hotell, njöt av det varma vädret, utelivet o allt runtomkring. Kändes nästan sorgligt när tröttheten till slut fick oss tillbaka till hotellet igen. Ville inte att sista kvällen skulle ta slut...

                                         

1. Operan   2. Lafayette (på bilden syns en del av tjejernas hus, killarnas var mittemot) Längst upp på taket står det folk på terassen, de var bra utsikt över stan därifrån   3-19. Från vaxmuseet   6. Teatersalongen som Lars satt i o lekte vaxdocka ;-)   7. Lars och Jackie Chan   20. Lars testar en av maskerna i shoppen på museet   21. En del av den indiska restaurangen

Lämna gärna ett avtryck
Postat av: Kristin
2009-06-04 @ 14:45:58 URL: http://liddie.blogg.se/

Hejsan! Är du sugen på en ny bloggdesign? Just nu har jag försäljning på fem stycken i min blogg, i olika stilar för både tjejer och killar. Bara 150 kronor. För att se dem samt få mer information, klicka på länkarna nedan!



http://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-1.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-5.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-7.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/may/saljes-10.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/may/saljes-11.html#comment



Om du vill ha en design helt enligt dina önskemål kan du beställa en alldeles egen för 200 kronor! Läs i sådana fall mer om det genom att trycka på knappen där det står "bloggdesign" i min header. Ha en bra dag : )


Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0