Tabletter eller spruta?

Idag har jag varit till farbror doktorn igen, eller de var ju inte en farbror. De var en tjejdoktor som var supertrevlig! :)
Så nu har jag "invigt" min nya vc. Hade ju hoppats på att de skulle dröja några år, inte några dagar (fick min nya vc i måndags). Men efter att ha pratat med en sköterska i tfn så tyckte hon att jag skulle träffa en doktor.

Eftersom min vc stängt pga indragningar, så har vi i mitt bostadsområde fått välja ny vc. Jag valde Njurunda o de verkar vara ett riktigt bra val. Är glad att jag inte valde t ex Centrum, dom har ju fått typ 6000 nya patienter om jag kommer ihåg rätt. Lär ju inte bli lätt att få en tid där.

Iaf så tyckte dom att ett läkarbesök behövdes eftersom höger hand inte är riktigt bra än o de är ju inte bra för vänster hand. Börjat få ont i den, på samma sätt. :( Inte så konstigt, har ju använt den extremt mkt senaste veckorna när jag inte kunnat använda höger så mkt.

Fick iaf veta att de var ganglionet i höger hand som orsakade inflammationen. Och i vänster hand är det överansträngning som ligger bakom, de ger tydligen också inflammation.
Så nu ska jag knapra piller igen. :( Hatar piller! Läkaren sa att jag sa ta medicinen i en vecka för att se om de blir bättre, annars måste jag dit igen o då är de en kortisonspruta som gäller igen... 

Så håll tummarna!!!!!!
Less på den här skiten nu, vill ju att de ska bli bra... snabbt!!


          

Lämna gärna ett avtryck
Postat av: TÄVLING
2009-11-05 @ 16:03:46 URL: http://coconutkiller.webblogg.se/

Hej! Missa inte min tävling som jag har på bloggen just nu,skulle vara kul om du var med! kram

Postat av: Anonym
2009-11-05 @ 18:46:53 URL: http://kittygitty.blogg.se/

de tycker jag också.men de tycker inte ticket.. de ställde in för vi skulle mellanlanda i ukraina, men de skulle sluta flyga direkt mellan sverige och ukraina:(

Postat av: Sofie
2009-11-05 @ 21:34:06 URL: http://sofieomnell.blogg.se/

jobbigt med piller :S

Postat av: Alison
2009-11-05 @ 21:54:54 URL: http://aliiison.blogg.se/

Det blir det säkert :D

Postat av: Malle - Hockeyfru
2009-11-05 @ 22:31:35 URL: http://mysunshinestory.blogg.se/

haha ja de va ganska underhållande, roliga människor där:D usch va tråkigt.. hoppas de blir bra snabbt nu!

Postat av: Mina
2009-11-06 @ 07:56:52 URL: http://blondis81.blogg.se/

Godmorgon..Inte skoj att ha ont..hoppas att det blir bättre under dagarna för dig så du slipper sprutan..Skönt att du har börjat köpa 2 klappar för i år..bättre att vara ute i god tid.HA en skön fredag..

Postat av: Eva
2009-11-06 @ 14:59:05 URL: http://detspokar.blogg.se/

Klart jag håller tummarna!

Men du, nu måste du hjälpa mig att fräscha upp minnet. Menade du att dina katters rivmärken mer såg ut som när man skär sig på papper? Vanligtvis är det nämligen så som mina konstiga rivmärken ser ut. Det är jätteskarpa men ytterst tunna märken. Och de sitter nästan alltid på eller i händerna. Dotterns är däremot mer lika "vanliga" rivmärken och hon har fått sina i ansiktet och på benen.

Men slagrutemannen menade alltså att vi har en spökkatt som kommer och går här. Och det verkar vara svårt att bli av med den helt.

Postat av: Zäta
2009-11-06 @ 21:50:27 URL: http://www.metrobloggen.se/Mikaelaz

ja vad skönt, alla i min familj har varit sjuka och min hosta vägrar försvinna =/


Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0