Äntligen en bra läkare! :)

Ikväll har jag varit hemma o inte gjort nånting. Riktigt skönt, me tanke på att jag knappt varit hemma nånting senaste veckan. Sist jag hade en kväll utan nått planerat var nog i onsdags.
Igår morse stack vi till stugan direkt på morgonen när jag slutade jobbet. Sov där o sen var vi ute en hel del. Var ute o gick, fotade osv. Lägger kanske in några bilder imorgon. :)
Var kvar där tills jag skulle till jobbet för att jobba kväll/natt igen.

Imorse efter jobbet var jag till VC. Första gången jag är på VC Centrum, bytte ju dit för ett tag sen. Är riktigt positivt överraskad. Riktigt bra bemötande både via mail, telefon och i receptionen. Dessutom är min nya läkare jättetrevlig!! Jag blev så glad. :)



Hon förklarade bra o noggrannt, var förstående, gjorde en bra undersökning, hade många o bra frågor o var riktigt bra på att lyssna. Man kände sig välkommen där, raka motsatsen till VC i Njurunda.
Hon sa vad som orsakar problemen me handen o nu ska jag få remiss till ortopeden o till röntgen. Hon tyckte de var konstigt att jag inte fått remiss dit tidigare.

Ska röntga handen av två anledningar. Både det vanliga "felet" (som jag haft över 1 år) och dessutom trodde hon de var nått fel på mitt båtben efter att jag ramlade för länge sen (slutet av februari). De gjorde väldigt ont när hon tryckte där. Så får se vad som händer. Bra att de äntligen händer nått iaf. :)

Är så trött nu. Sov bara 3 h efter VC-besöket. Skulle ju hälsa på brorsan på sjukhuset på eftermiddagen. Första operationen misslyckades ju, så han fick operera sig igen igår o skulle få komma hem idag. Men nu får han komma hem tidigast imorgon. Håller tummarna för honom!

Katterna har redan nattat, så nu är de dags för mig att sova också. :)


Gizmo


Lämna gärna ett avtryck
Postat av: Sofie-Amor vincit omnia
2010-04-21 @ 06:58:33 URL: http://sofieomnell.blogg.se/

hoppas verkligen!



allt rullar på som vanligt :) själv?

Postat av: Anonym
2010-04-21 @ 08:20:21 URL: http://kittygitty.blogg.se/

skönt du kopmmit till nån som kan sitt jobb rätt nu

Postat av: Mamma mina
2010-04-21 @ 09:49:54 URL: http://blondis81.blogg.se/

Godmorgon.Söt bild på katten i vasken.Ha en skön dag ..kram

Postat av: Sofie
2010-04-21 @ 13:06:45 URL: http://totalextas.blogg.se/

Jag vet faktiskt inte. Ridskolan är knäpp. Fast jag hade honom förra året så de kanske tänkte vara rättvisa, för en gångs skull. Har aldrig hänt tidigare :P

Japp, blir Posten i sommar igen, haha!

Postat av: Zäta
2010-04-21 @ 22:25:42 URL: http://www.metrobloggen.se/Mikaelaz

jätte mysigt med uteserveringer :)

Postat av: my
2010-04-22 @ 13:23:16 URL: http://myilivet.blogg.se/

Menar du att du inte varit på röntgen med handen förrut???? Är ju första steget! Annars kan du ju inte få veta vad det är....


Lämna gärna ett avtryck:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Har du blogg/hemsida?:

Din hälsning till mig:

Trackback
RSS 2.0