Com Hem-reklam vs ICA-reklam

Nu är helgen snart slut... Den har gått hur fort som helst!

Men kanske inte så konstigt. Skulle ju egentligen ha flera dagars ledigt, men de blev inte så. Istället hade jag möte på jobbet i torsdags. Dom tjejer som är områdesansvariga har ju en tjejgrupp o vi har fått i uppdrag att anordna affärsdagen med föreläsare (som vi har en gång per år) + personalfest på kvällen. :)
Kul uppgift, men de är mer jobb o mer att tänka på än man kan tro. Men jag tror vi kommer få till det riktigt bra :) Den 9 oktober får vi se om personalen är nöjd med vårt arbete. ;-)

Sen i fredags så jobbade jag extra igen. Behöver ju verkligen pengarna (ska ju snart vara borta några veckor), så tackade självklart ja när Danne frågade.

Igår var vi på Sundsvall Open Trot. De gick väl sådär me spelandet, fick några 5:or (5 rätt alltså, inte femkronor), men 7 rätt hade ju känts mkt bättre. ;-) Lite surt att jag tog bort två hästar för att de skulle bli för dyrt (vi brukar spela för 200-250), o dom två vann ju såklart! Hade ju inte varit helt fel med 27 000 kr! Men får väl låtsas att man väntar på den stooora vinsten. ;-)

Nu ska jag se film o mysa med en filt i soffan. De är kallt i vår lägenhet, en konstig känsla. :) Alla som varit här vet ju hur varmt vi brukar ha. ;-)
Sen ska vi åka o fira min lillebror (som fyller år imorgon) innan de är dags för nattjobb igen.


Gullig reklam :) Vet att den här katten är med lite överallt, bl a i ett klipp med Iphone, den är söt



Irriterande reklam! Den där låten fastnar jämt, sen går man o trallar på den fast man inte vill :p

Langos!

De har varit mycket senaste tiden. Mycket med allt. Angående mitt förra inlägg så vill jag inte skriva så mkt mer om det, med hänsyn till dom det gäller. Men kan säga att dom flesta mår bättre nu iaf, även fast dom inte mår helt bra än. Känner bara en som är på sjukhus nu iaf. :)

Jag har gjort massor sen sist. Bl a så har jag knappt varit hemma på en vecka. Typ bott på jobbet, min lediga dag förra veckan råkade jag jobba extra. Och när jag inte jobbat så har jag träffat folk o gjort lite allt möjligt den lilla tid som jag varit ledig. :)

Idag ska vi till föräldrarna och äta. Lars har beställt langos, så mamma lovade att göra såna. :) Sen ska jag jobba kväll/natt o direkt efter jobbet ska jag till föräldrarna för att sova där.

De kommer nån rörfirma till oss på torsdag, nångång mellan kl 7.30-16. Synd man inte får veta lite mer exakt. Känns inte så kul att ligga o sova när dom vandrar in i lägenheten för att fixa med elementen i varje rum. :p Så då väljer jag att inte sova hemma. :)
Först tänkte jag vara vaken tills dom varit här. Men om vi har otur så kanske dom inte kommer förrän kl 15 till oss o så länge orkar jag inte hålla mig vaken. :)

Tänkte visa lite bilder från de jag gjort sen sist. Bl a drakbåtsfestivalen, spelkväll med brorsan o Veronica, och besök av kusin Anna o hennes sambo Marcus. :)


Neo med en omtyckt leksak. Favoritlåten är "Klappa händerna". :)


Lars har lekt med kameran o ändrat färg på både dumle, fanta o cola.


Drakbåtsfestivalen vid Selångersån


Polisen paddlar


Marcus, Neo och Anna


Neo läser bok med Marcus


Ett av mina favoritspel :)

Nu räcker de...

De är mkt som händer o fötter nu. Tyvärr inte så roliga saker.
De får inte bli en repris på våren. Den var hemsk... :(
Nu får alla ta och krya på sig! Vet inte hur många sjukdomar och sjukhusbesök jag fått höra om senaste dagarna. Hoppas de löser sig o att alla får må bra snart igen.

Hugo - Krya på dig


Annorlunda Elvis-konst!

Nu är de helg! :) De är Drakbåtsfestivalen i stan, så ska nog gå dit en sväng, får se vilken dag de blir.
Har även lite annat inbokat, bl a minigolf med Lina, filmkväll och barnkalas (på sön tror jag?). Dessutom kommer kusin Anna och hennes sambo Marcus hit på söndag. :) Ikväll blir de spelkväll hos brorsan o Veronica. De ska bli kul! Jag älskar ju sällskapsspel. :D

Jag mailade ortopeden igår, för att fråga vart man kan vända sig om man har frågor om operationen, eftersom jag inte fick så många svar från läkaren jag var hos. 
Jag har ju typ inte fått nån info alls. :-/ Det enda jag fick veta är vad sjukdomen heter och att jag ska opereras.
Kom på några frågor när jag var där, men läkaren hade typ inga svar på dom. Hon var vikarie och verkade ganska ny, så hon visste inte så mkt. Hoppas hon ställt rätt diagnos bara! :o

Iaf så fick jag ett brev med posten idag, från Sundsvalls sjukhus. Där stod de att jag har fått en telefontid med doktorn imorgon. Men... de är samma läkare som jag var till för en månad sen! Alltså, hon som inte kunde svara på mina frågor den gången!! Hmm... tror ju knappast hon vet så mkt mer nu...

Nu är de förhoppningsvis kanske bara 2 månader kvar till op. Vågar inte hoppas på snabbare tid. Vill ha de gjort, för nu är jag verkligen less på att ha ont... Kändes som att jag hade en kniv i handen när jag skulle tvätta ansiktet förut. Den känslan rekommenderas inte...

Avslutar med en lite roligare grej. Häftigt sätt att göra en tavla på, eller hur? :)



Böcker bortskänkes

Nu har jag äntligen läst ut boken som jag började med för ett tag sen. Den heter "Mig äger ingen", skriven av Åsa Linderborg. Den var inte så bra, hade hört att den skulle vara bra, men jag tyckte inte att den var de.



Har börjat med en annan bok nu, "14 år till salu", skriven av Carolin Engvall. Är inne i en riktig läseperiod igen, så den här kommer nog gå jättefort att läsa. Nån som läst någon av dom här böckerna?



Jag har så många böcker att läsa nu, så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Dom som jag tänker skänka bort ska jag ju börja med att läsa, dom jag ska behålla får jag spara till sist. 
Så den som vill ha någon bok får säga till. Har 3 som väntar på nya ägare nu (kanske har fler, ska leta sen). Självklart tar jag inte betalt för dom, förutom eventuellt porto om det är någon som inte vill/kan hämta hos mig.
Det är "Kaos" av Catherine Alliott, "Svarta sekunder" av Karin Fossum och förstås "Mig äger ingen".
"Hypnotisören" av Lars Kepler kan jag inte ge bort, den lånade jag på biblioteket. Men den kan jag rekommendera! :)

Är ensam ikväll, ska nog sätta mig i soffan o läsa lite. Men först ska jag visa den goda maten som Mia bjöd på i lördags. :)


Supergoda med lax i!


Milkshake


Laxen var sååå god! :)


Mias lilla husdjur, Ida.

Inception!

Nu är helgen snart slut och imorgon är de dags för jobb igen.

Jag har haft en jättebra helg! I fredags var jag på bio med Lars, brorsan o Veronica. Vi såg Inception med bl a Leonardo DiCaprio. Trodde jag skulle ha alldeles för höga förväntningar efter allt som folk har sagt om den filmen. Men den var precis så bra som jag trodde den skulle vara. :)



Igår var jag på tjejmiddag hos Mia. Som vanligt bjöds de på supergod mat! Har inte lagt in bilderna i datorn än, men kan visa imorgon. :)
Senare på kvällen tog vi med oss dryck o en filt o vandrade till stan. Satte oss på en gräsplätt utanför IP. Roxette spelade ju där, så vi satt utanför och lyssnade. De var varmt trots att klockan var mkt, kändes som en perfekt sommarkväll! :D

Nästa gång kanske de är min tur att ha tjejmiddag, de beror på om jag byter månad med Micaela eller inte. Får se hur jag gör, det hänger ju på om/när jag ska opereras.

Idag har jag varit och spelat minigolf med Lina och Mira. :) Mira spelade inte, hon hade Harry med sig. Men mellan mig och Lina var de en jämn kamp.... som slutade oavgjort! :p
Så vi måste spela snart igen, o då måste vi försöka få bättre resultat. De gick inte så där superbra precis, speciellt inte puttarna. :p




Hur dum får man vara?

Jag är alltid nyfiken o vill veta mkt om det mesta. Därför så googlade jag efter lite info om Morbus de Quervain (felet på min hand). På svenska tror jag de heter senskideträngsel eller nått sånt. Enklast är nog att säga att de är inflammation i tummens senor. 



Förutom där pilen pekar, så har jag även väldigt ont i tummen, ortopeden säger att det hänger ihop.



Iaf så råkade jag hamna på youtube när jag googlade. Så jag kollade på ett klipp där dom opererade en hand med samma fel som jag har. Usch va äckligt!
Förstår inte varför jag kollade på klippet. Ångrar mig faktiskt en aning... Får försöka förtränga hur de såg ut, annars kommer jag må illa när jag ska operera mig. :p
Brukar inte vara så känslig egentligen. Men känns lite äckligt att dom ska göra det där på min hand. Men har ju ett tag på mig att försöka glömma. ;-)

Blir ju ingen op förrän tidigast i september. Hoppas jag får veta ett tag innan, så det inte bara är några dagars förvarning. Skönt att veta att de dröjer ett tag, men samtidigt så vill jag ju ha de gjort så fort som möjligt. Speciellt me tanke på hur ont jag hade inatt och idag. Första dagarna den här veckan hade jag nästan inte ont alls, så trodde de hade blivit bättre. Men tydligen inte...

Jag har helg nu. Skönt, känns som att jag bott på jobbet senaste tiden, eftersom jag även jobbade förra helgen. Men nu är jag ledig till måndag. :)
Ska göra allt möjligt roligt i helgen. Bl a minigolf, bio och tjejmiddag hos Mia. =)


Grävde bland skräpet!

Usch vad jag är förvirrad. Dom flesta vet ju att jag är senil, har minne som en guldfisk. ;-) Nu den senaste tiden har jag även blivit mer o mer tankspridd. :)

I förrgår när vi skulle äta, så var köksbordet som vanligt fullt med tidningar, reklam, skräp o annat. Så jag tänkte att jag lägger hela högen i påsen med pappersinsamling, tills jag hade tid över för att gå igenom allt. 
Kanske inte det smartaste att låta bli att berätta det för Lars. För självklart så slängde han den påsen när jag var på jobbet!

Jag kom på det igår, så de var bara att gå ner o gräva i behållaren för pappersåtervinning. Haha... tur att grannarna inte hade slängt så mkt efter oss. ;-)
Hittade både räkningar, en korsordstidning som var helt ny, bruksanvisningen till AC'n och andra viktiga papper. Ops så de kan gå. :p

Är ju även expert på att slarva bort typ allt jag äger. Kanske inte så konstigt att Lars har satt en grej på min hårborste. Om man visslar så börjar den pipa, så då vet man exakt var borsten är. :p





RSS 2.0