Pirates of The Caribbean 4

Idag är jag leeeedig! :)
Jobbade bara kvällen igår. Nelly var skyldig mig en natt, så därför slutade jag 22 istället för 06. Inte helt fel. :)
Solen skiner, så snart ska jag ut o vandra. Får se vart det blir idag.

Måste även iväg och handla födelsedagspresent till Neo. Han fyller 2 år på lördag. Stora killen! ;-) Mamma (marmor enligt honom, eftersom han inte kan säga farmor) säger att han brukar fråga efter mig när han är hos dom och hälsar på. Han tycker att dom ska åka hit eller att jag ska komma till dom. Gulligt! Blev så glad när jag hörde det. :D

Imorgon har jag möte på jobbet med tjejgruppen hela dan, så därför behöver jag inte jobba kväll/natt imorgon. Dessutom är jag även ledig på fre. Har tagit ut tid från sist vi hade möte en heldag. Så den här veckan blev riktigt bra! Ledig till sön (om man inte räknar mötet imorgon då).
Snart kommer jag få lite annat schema också. I sommar ska jag ju jobba 100 % kväll/natt, istället för 75% k/n som jag jobbar nu. Börjar med det om några veckor och ska göra det till 1 augusti, för då börjar min semester. :D Inte helt fel att få några tusen extra lagomt till semestern. ;-)

Ikväll ska jag o Lars på bio. Vi ska på premiären av Pirates of The Caribbean 4. Ska de den i 3D. :) Vet att uppföljare inte alltid brukar vara så bra. Men jag gillar dom övriga tre Pirat-filmerna. Så hoppas även denna är bra. :) Nån annan som ska se den?



Smörgåstårta!

Nu är det inte mkt kvar av helgen. Har haft en riktigt bra helg!
Skulle ju jobbat till kl 23 i fredags, men eftersom Nina var skyldig mig ett pass så jobbade hon min fredag kväll. :)
Igår var det grått o regnigt ute. Så då städade vi o gjorde lite nytta. Inte så kul att städa kanske, men det måste ju göras. :p Har ju jobbat mkt den här veckan, så har knappt varit hemma nånting.

Men på kvällen blev det roligare. Lars skulle ha spelkväll med Roger och jag stack till föräldrarna för att ha myskväll. :) Vi åt smörgåstårta, drack rosévin, kollade på schlager o satt o pratade massa. Jag gillar att ha myskväll med dom, jag har ju världens bästa föräldrar! ;-)

Mamma hade köpt gulliga bokstöd till mig. Ska städa lite i bokhyllan så jag får ordning där, sen ska jag sätta dit dom. :)
Har bestämt att vi ska göra oss av med en hel del dvd-filmer. Ska göra en lista med vilka vi har och vilka som är till salu. Vi har ca 320 st om jag har räknat rätt, men alla är inte till salu. Vissa vill vi behålla. :)
Har några på jobbet som är intresserade av att köpa. Om fler vill köpa, så är det bara att säga till.
Vet att många föredrar att ladda ner, men vissa vill ju fortfarande ha filmer på dvd. ;-) Vi kommer inte sälja dom dyrt.

 
Mkt gott! :)


Bokstöden som mamma köpt till mig :)


Sommarvärme! =)

Vilket underbart väder det har varit idag! :) Soligt och 26 grader i skuggan! Inte helt fel att man är ledig från jobbet en sån dag. ;-)
Resten av veckan är det massa jobb, så har verkligen njutit av ledigheten idag.

Varit ute massor, promenad som vanligt, hälsat på föräldrarna en sväng o suttit ute hos dom, städat i garaget o varit till soptippen med massa skräp osv. Känns så bra när man får slänga massa skräp! Har även fotat några saker som ska säljas och samlat ihop en liten hög med grejer till Erikshjälpen. :D

Har nyss ätit en sen middag. Det känns inte som att klockan snart är åtta. Solen lyser ju och det är fortfarande väldigt varmt ute. Vi åt iaf rökt fisk (som vi fått från Lars pappa). De var riktigt gott!

Den här ledigheten har gått så snabbt! Har knappt varit hemma något känns de som. I lördags var vi o grattade en kompis som fyllt år. Sen på kvällen så var jag, Pernilla och Mia på bio. Jag bjöd Pernilla som en försenad examenspresent, istället för blommor. :) Vi såg "Hur många lingon finns det i världen". Gullig film! Nån som sett den? :)



Igår var jag, Lars och mina föräldrar till brorsan och Veronica. Dom bjöd på grillat.
Neo blir verkligen bättre och bättre på att prata. Nu säger han fler meningar än förut, iofs korta meningar med typ 3-4 ord. Men ändå, han har ju inte ens fyllt 2 år än. :) Han har även lärt sig räkna till 5. Han räknade sina bilar flera ggr. Jag tror inte att jag kunde räkna när jag var så liten. :)
Innan vi åt så cyklade han omkring på sin trehjuling. Han verkar verkligen gilla den. Men benen är på gränsen till för korta för att det ska gå bra att trampa. ;-)


Neo verkade så stolt över både sin trehjuling och sin hjälm. :)


Grillat kött, ugnsgrillade rotfrukter och potatis, grillad tomat, sallad och en klick sås. Gott!

SM-GULD!

Ja, igår var vi ju och såg den 7:e och avgörande finalmatchen mellan Sundsvall Dragons och Norrköping Dolphins. Det gick ju riktigt bra! Sundsvall vann överlägset, så man behövde inte ens vara nervös under matchen. Dom är verkligen värda guldet med tanke på vilken säsong dom har haft. :)


Dags att hänga upp en till nu? ;-)






Minuten innan slutsignalen




Firar med skumpa så klart :)


Inte lika glada miner hos förlorarna


Guldkepsarna är på :)


Lagkaptenen höjer pokalen




Lagkapten Wesby klipper bort nätet från en av korgarna


Löpsedel som alla i publiken fick

Vilken stämning det var i hallen! Man fick gåshud. Publiken var verkligen med. Och när det var bara några få minuter kvar och vi visste att drakarna skulle vinna SM-guld, då blev det verkligen livat på läktarna. :) På tv kan man inte höra hur bra stämning de var, men lite hörs det ju. Kolla här

SM-final!

Ikväll är jag leeedig! :D
Har jobbat massor senaste veckan; tis kväll/natt, ons natt, tors kväll/natt, fre 16-23, sön kväll/natt o mån kväll/natt. Knappt varit hemma nånting sen jag skrev sist, så har verkligen inte haft tid att blogga.

Sitter o kollar på basket just nu. Det är SM-final nr 6 mellan Sundsvall Dragons och Norrköping. Tyvärr ser det inte så ljust ut. Sundsvall ligger under med 8 p och matchen är snart slut. :-/
Synd, det hade varit roligt med ett till SM-guld. :)



Jag o Lars var på matchen i söndags. Tyvärr så förlorade dom den matchen. Tydligen så hade jag varit med i tv. Flera på jobbet har sagt att dom såg mig, vi hade tydligen blivit inzoomade. Usch! Gillar inte att bli fotad eller filmad. :p

Hmm... nu är de lite nervöst. Sundsvall har kommit ikapp. Det står 86-86 och det är 2 sek kvar att spela!! *vågar inte titta*
Kan lägga in någon/några bilder från matchen i söndags istället. :)



       





Nu är det förlängning. Ska kanske koncentrera mig lite på tv'n ett tag. :)
Oj, 1,1 sek kvar av förlängningen o Norrköping ligger under med 2 p och ska skjuta straffkast nu! *vågar inte titta igen*

Såååå.... nu kan jag pusta ut. Han som sköt missade sista straffen och Sundsvall vann med 1 p!! På torsdag blir det den 7:e och avgörande matchen i SM-finalen! :D

RSS 2.0