Pollen

Nu är de snart helg igen. :) Den här veckan har gått långsamt. Har varit sjukskriven sen i måndags. Men de är ingen lång sjukskrivning som tur är, ska jobba på tis igen. :)

Har ju haft en knöl bredvid operationsärret (på höger handled). Har haft den sen i somras/höstas. I början gjorde den bara ont ibland, men nu i vår har det varit mkt oftare. Senaste veckorna har de gjort ont varje dag, spelar ingen roll om jag jobbat eller varit ledig.
Doktorn tyckte att jag skulle ta bort den, så de gjorde vi. De gick snabbt, efter en kvart och två bedövningssprutor så var jag klar. :)

Får inte anstränga handen nu ett tag o de är ju sååå tråkigt att vara sjukskriven. Tänkte att jag skulle underhålla mig med extra långa promenader varje dag. Men den planen fungerade bara i tisdags pga allt pollen.

Har ju känt av pollen i flera veckor, men den här veckan har varit extra jobbig. Täppt näsa och rinnsnuva samtidigt, kliande hals, näsa o ögon.
Känner mig inte det minsta förkyld, men igår fick jag jobbig hosta. Kan man få det när man är allergisk? Så nu har jag hostat bort rösten också. Haha, lika bra att ta allt på samma gång va? ;-)

Jaha, nu ringde mobilen för 3 gången idag. Passande när jag inte kan prata! ;-) Får bara fram svaga viskningar. Ska ändra den till ljudlös nu, lika bra :)

Dags att städa lite så jag gör nån nytta. ;-) Disken får jag inte ta, då blöter jag bara ner förbandet. Men vanlig städning klarar jag av. Det kan man ju göra med en hand :)

Ska sluta svamla nu. Ha en bra dag alla! Och ni som tål pollen, gå ut o njut av vädret! ;-)





 


Grillat

Jag ligger i sängen o bloggar, sov inte så många timmar idag eftersom jag tänkte vända på dygnet (har ju helg nu egentligen). Men istället ska jag jobba extra inatt, så därför tänkte jag ta en powernap innan jag går till jobbet. :)

Idag har vi varit i svärföräldrarnas stuga o blivit bjudna på middag. Grillat blev det, supergott! Älskar grillat o att de även bjöds på grillad majskolv var ju bara ett extra plus :)

I lördags var jag på kalas hos brorsan. Min brorson Neo fyllde ju 3 år i måndags, så han firades med Toy Story-tårta o paket. Av brorsan fick han bl à en egen Buzz Lightyear, de är ju en favorit nu. Tror han har konkurrerat ut Blixten o Bärgarn för tillfället ;-) Buzz fick följa med honom överallt, han t.o.m sov med honom.
Han verkade även uppskatta Toy Story-lampan (bild i förra inlägget) som han fick av mig i Lars, han ville inte släcka den när han skulle sova ;-)

Apropå sova, nu ska jag försöka sova 20 min. :) Ha en bra natt!




Toy story

Idag har jag varit i Birsta o köpt födelsedagspresent till Neo. Han fyller 3 år om ca en vecka. :) Han har ju länge tyckte om Blixten och Bärgarn från Cars-filmerna. Men senaste tiden har han ju börjat kolla mkt på Toy Story o då har Buzz Lightyear blivit en stor favorit. :)

Eftersom jag tror att han kommer få en del Blixten-grejer av andra (precis som i julas), så satsade jag på Toy Story-temat. Han ska få en vägglampa till sitt rum och filmen Toy Story 3.

Annars har jag inte gjort så mkt idag, fastän jag vaknade kl 6! Varit ute en sväng, läst lite, gjort några ärenden osv. Jobbade extra igår kväll o när jag kom hem så lyckades jag hålla mig vaken max en timme. :) Var helt slut! Hade inte sovit så många timmar. Tur att jag tackade nej till att jobba natten, hade aldrig orkat.

Apropå jobb så ska jag dit alldeles strax. Men idag har jag bara kvällen. Skulle slutat kl 6 imorgon, men eftersom de är röd dag då så slutar jag kl 22 ikväll istället. :)
Så efter jobbet blir de filmkväll med Lars, om vi lyckas hålla oss vakna :)



Testa gratis!

Hej i natten! :)

Jag är på jobbet, har några min rast nu. Jobbar extra inatt, aldrig fel med lite extra pengar. Speciellt eftersom dom kommer lagom till min semester. :)

Igår fick jag ett paket på posten. Brevbäraren var snäll o delade ut det så jag skulle slippa gå till Ica o hämta ut det. :)
Det var en flaska body lotion från Decubal. Det var Smartson som skickade den. Det fungerar lite som Buzzador. Man får testa gratis saker o sen berätta för andra vad man tycker om det man har fått prova på. :)
Jag har inte hunnit testa den än, men ska göra det imorgon. Någon som vet om den är bra?

Nej, nu ska jag slita mig. Rasten är strax slut. Sov gott ni som får sova! :)


Rymd utan stjärnor

Godmorgon!
Idag är jag uppe tidigt. Katterna väckte mig nyss o ville ha mat o nu känner jag att jag är ganska pigg. :)

Jag är ledig idag, så får se vad jag hittar på. Blir iaf en promenad i det fina vädret o sen måste jag läsa en del i en bok som jag lånat, så jag kan lämna tillbaka den nångång.

Boken heter "Rymd utan stjärnor" och är en deckare som utspelar sig här i Sundsvall. Jag har läst 2-3 böcker av Jonas Modtröm förut o dom har varit riktigt bra!
Man ser ju allting framför sig när det utspelar sig i den stad där man bor. Men en del saker stämmer ju inte så klart, t ex namn på skolor o beskrivning av hur man åker till en viss plats. Men ganska bra beskrivet är det :)

I helgen regnade det ju o de var riktigt bra för våren. Nu har de blivit grönare ute. Riktigt fint blir det. Jag gillar verkligen den här årstiden! :)

I lördags bjöd föräldrarna på grillat. De blev plankstek. Riktigt gott var det! Jag hade köpt Elvis-vinet som vi drack till maten. De var också gott :)

Ha en bra dag i vårsolen!




Vårkonsert!

Idag är de regnigt o grått ute. Perfekt väder med tanke på hur mkt saker jag har att göra inomhus. :) Man kommer ju efter me det mesta när man jobbat så mkt som jag gjort nu i 2 v. Men nu är jag iaf ledig till tisdag! :)

De är så mysigt nu när man går hem från jobbet på morgonen. De är ljust, fåglarna kvittrar fram en hel konsert o de blir mer o mer grönt på träd o buskar för varje dag. :)

Jag vet inte vad de är för fel på blogg-appen, men ofta så går de bara att publicera en bild, fastän jag försöker med flera. Är de bara jag som har problem med det? Eller bloggar alla från datorn kanske? :)
Annars är den här appen väldigt bra! Jag tror inte jag bloggat på datorn en enda gång sen jag köpte iphonen i november. :)

I onsdags åkte jag, Elin, Lina, Sofie o Sandra till Mira. De var alldeles för länge sen vi samlades hela gänget. Jag hade bakat en ananaspaj o den verkade dom uppskatta. Jag kom hem med en tom pajform ;-)

Dags att fortsätta med diskberget nu, så jag kan baka en till ananaspaj. Den här gången är det föräldrarna o Lars som ska få smaka. De blir tredje gången jag gör den, första gången var i lördags när jag hade tjejmiddag. :)


RSS 2.0